Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διάβασε λίγο τα προηγούμενα, έχει απαντηθεί ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπερα παίδες. Μετά απο αρκετα χρόνια στο αντιπαλο στρατοπεδο ( SE :P) σκεφτομαι να αλλαξοπιστήσω και να αγοράσω αυτο το τηλεφωνακι γιατι μου φαίνεται πολύ καλη επιλογη. Μήπως ξέρει κανένας σας πότε να το περιμένουμε από Vodafone? Εχω δει ότι υπάρχει ηδη στο Πλαίσιο αλλα θέλω να χρησιμοποιήσω και την επιδότηση που εχω..
life's the moments that take your breath away...

Δεν χρειάζεται να περιμένεις...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου και στο Πλαίσιο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

καλησπερα.

γιατι όταν ανοίγω τους χάρτες για να λειτουργήσουν χρειαζετε συνδεσει με ιντερνετ(οι χαρτες ειναι δυλομενοι):blink::blink:

Το GPS ως υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που ενδέχεται να σε χρεώσει είναι το υποβοηθούμενο GPS «A-GPS» και μόνο όταν αναζητεί δορυφόρους ώστε να κλειδώσει.

Το A-GPS ουσιαστικά βοηθά στα να κλειδώνει δορυφόρους πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η χρέωση είναι της τάξης των 4 με 5 kb, ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζεις.

Το GPS ως υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που ενδέχεται να σε χρεώσει είναι το υποβοηθούμενο GPS «A-GPS» και μόνο όταν αναζητεί δορυφόρους ώστε να κλειδώσει.

Το A-GPS ουσιαστικά βοηθά στα να κλειδώνει δορυφόρους πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η χρέωση είναι της τάξης των 4 με 5 kb, ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζεις.

οκ.σε ευχαριστω:up:

Και επίσης μπορείς να το απενργοποιήσεις και να δουλεύει σαν απλό GPS χωρίς καμία χρέωση.:)

εχω το κινητό εδω και λιγες μέρες. Μπορώ να πω οτι πρόκειται για αριστη επιλογη. Καλο gps μεχρι τωρα και παρα πολυ καλος browser (flash, youtube, ajax!!) και καλή καμερα. Εψαχνα κανά μήνα μεχρι να καταλήξω σε αυτό. Αξίζει η αγορά. (από αυτό γράφω)...

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

εχω το κινητό εδω και λιγες μέρες. Μπορώ να πω οτι πρόκειται για αριστη επιλογη. Καλο gps μεχρι τωρα και παρα πολυ καλος browser (flash, youtube, ajax!!) και καλή καμερα. Εψαχνα κανά μήνα μεχρι να καταλήξω σε αυτό. Αξίζει η αγορά. (από αυτό γράφω)...

πραγματικα πολυ καλος ο browser να ειχε copy/paste λειτουργια και θα ηταν τελειος!!ασχετο, για να κανω φορματ της καρτας μνημης πως γινεται??

Πας στη "Διαχείριση αρχείων", μπαίνεις μέσα στη κάρτα μνήμης και πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου και στο Πλαίσιο.

Καλησπερα φιλε. Μακαρι να ήμουν κοντά σε κάποιο κατάστημα του Πλαισίου αλλα ειμαι φανταράκι στο μαγευτικό Σουφλί, στον Έβρο και δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες εδώ. Το κοντινότερο κατάστημα από ό,τι βλέπω είναι στη Θεσσαλονίκη και, μιας και η επόμενη μου άδεια δε θα με βγάλει εκεί, λέω να το πάρω από τη Vodafone. Ευχαριστώ πάντως!

Κανένας άλλος με νεότερα για την κυκλοφορία του στην Ελλάδα?

life's the moments that take your breath away...

Τι χρώμα έχουν τα πίσω καπάκια που υπάρχουν στη συσκευασία; (συμπεριλαμβανομένου και αυτού που φοράει).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το λευκό καπάκι στη συσκευασία που έρχεται στην Ελλάδα; Δηλ. με ποιο set έρχεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το λευκό καπάκι στη συσκευασία που έρχεται στην Ελλάδα; Δηλ. με ποιο set έρχεται;

Με το γκρι χρωμα ερχεται το λευκο πισω καλυμμα

Nokia N79 Active With Bluetooth WearLink Belt

http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/01/nokia_n79_active.jpg

When it ships, it's going to come packaged with an armband so the device can be strapped to

you whilst simultaneously plotting your route on the new version of Sports Tracker via A-GPS,

and Bluetooth-connected to the Polar heart monitor that also comes bundled with it....

The N79 Active will also come with 4GB of onboard storage, included for the purpose of ensuring

you've got plenty of space to store enough songs for a marathon session.

It will cost 375 Euros plus the usual taxes and subsidies. "

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8769_The_N79_Active_and_new_Sports_.php

http://www.youtube.com/watch?v=mCQvqUlMe4g

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/01/nokia-n79-active-with-bluetooth-wearlink-belt.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Με το γκρι χρωμα ερχεται το λευκο πισω καλυμμα

Ευχαριστώ φίλε μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nokia N79 Active With Bluetooth WearLink Belt

http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/01/nokia_n79_active.jpg

When it ships, it's going to come packaged with an armband so the device can be strapped to

you whilst simultaneously plotting your route on the new version of Sports Tracker via A-GPS,

and Bluetooth-connected to the Polar heart monitor that also comes bundled with it....

The N79 Active will also come with 4GB of onboard storage, included for the purpose of ensuring

you've got plenty of space to store enough songs for a marathon session.

It will cost 375 Euros plus the usual taxes and subsidies. "

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8769_The_N79_Active_and_new_Sports_.php

http://www.youtube.com/watch?v=mCQvqUlMe4g

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/01/nokia-n79-active-with-bluetooth-wearlink-belt.html

ενδιαφέρον...στο κινητό εχω το steps counter και είναι τέλειο φαντάσου με αυτό τι έχει να γίνει!

τέλειο το βίντεο!θέλω και εγώ αυτη τη ζώνη...πόσο λέτε να κάνει;(αυτό το κινητό θα είναι η οικονομική μου καταστροφή :D :D :D )

Έχει δοκιμάσει κανείς εάν λειτουργεί σωστά το Ν79 με sim vodafone 2gether. H vodafone δεν το έχει δοκιμάσει γιατί δεν το έχει φέρει ακόμα και στο Πλαίσιο μου είπαν πως το τηλέφωνο ως έχει δεν την υποστηρίζει την υπηρεσία όπως και το Ν85.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αντίστοιχη υπηρεσία της cosmote.

Σε κατάστημα της Alpha Copy δεν γνώριζαν και με παρέπεμψαν στον πάροχο.

Μπορεί κανείς να δοκιμάσει και να μας ενημερώσει;

Είναι θέμα που λύνεται σε νέο update ή δεν πρόκειται κανένα από τα Ν79 ή Ν85 να υποστηρίξουν αυτή την υπηρεσία;

Έχει δοκιμάσει κανείς εάν λειτουργεί σωστά το Ν79 με sim vodafone 2gether. H vodafone δεν το έχει δοκιμάσει γιατί δεν το έχει φέρει ακόμα και στο Πλαίσιο μου είπαν πως το τηλέφωνο ως έχει δεν την υποστηρίζει την υπηρεσία όπως και το Ν85.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αντίστοιχη υπηρεσία της cosmote.

Σε κατάστημα της Alpha Copy δεν γνώριζαν και με παρέπεμψαν στον πάροχο.

Μπορεί κανείς να δοκιμάσει και να μας ενημερώσει;

Είναι θέμα που λύνεται σε νέο update ή δεν πρόκειται κανένα από τα Ν79 ή Ν85 να υποστηρίξουν αυτή την υπηρεσία;

Σε Ν79-Ν85-Ν96, η υπηρεσια της Cosmote λειτουργει αψογα,δοκιμασμενο απο εμενα.Γρηγορη ενναλαγη γραμμων.Επισης πανω αριστερα που ενω σε προηγουμενες μου συσκευες εγραφε 1(γραμμη),ανεξαρτητα αν ειχα ενεργοποιησει την 2η γραμμη,τωρα πια εμφανιζεται ο σωστος αριθμος για την καθε γραμμη.1 η' 2.

Ποτε κυκλοφορει αυτη η ζωνη?Ελλαδα θα ερθει?Μονο παλμογραφος ειναι η συνοδευεται και απο προγραμμα για το κινητο με προγραμματα προπονησεις θερμιδομετρητες και τα λοιπα?Παντως ειναι γαματη.Εχω παλμογραφο αλλα οταν κανω ποδηλατο θελω να παρω και μια θηκη να βαζω το κινητο που εχει και gps σαν κοντερ αμα εχει και παλμογραφο ακομα καλυτερα.Ολα σε ενα.

μόλις το πήρα και είναι πραγματικά πολύ όμορφο! πως μπορώ η μεταφέρω όλες τις επαφές από το παλιό μου κινητό (sony ericsson) σε αυτό??δε λέει μια μια γιατί είναι αρκετές... (νομίζω πως κάποιος το είχε ξαναρωτήσει αλλα δε βρήκα πουθενά το συγκεκριμένο post)

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: