Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε πρώτα ένα back up και μετά κάνε hard format τη συσκευή σου.

Προτού όμως τα κάνεις όλα αυτά, δοκίμασε να αναπαράγεις ένα βίντεο χωρίς να έχεις τη κάρτα μνήμης μέσα στη συσκευή.

ΥΓ: Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια έχω δυο ερωτησεις. εμενα γιατι το Νοκια maps μου έδωσε 177 μερες ???

Σε εσας δεν ειναι 300 + ??? Δηλαδη ειναι σαν να χρησιμοποιησε καποιος το κινητο πριν και το ενεργοποιησε πριν 100 μερες και? ( αυτο σκεφτηκα δε ξερω :( )

μπορει να μου πει κανεις μηπως???

Και κατι ακομα. Ο ηχος σας πως ειναι, οταν ακουτε ένα τραγουδι απο τα ηχεια του κινητου???

Εμενα οταν ακους δυνατα δεν παιζει καθαρα. χαλαει λιγο ο ηχος σα να τριζει το ηχειο κι ετσι.

Δοκιμαστε καπου να μην έχει πολυ φασαρια ωστε ναναι καθαρος ο ηχος.

Δλδ δε μπορώ να βαζω μουσικη με ανοιχτα ηχεια και να το ευχαριστηθω με εκνευριζει.

Ειδικα αν ειναι ηρεμα το καταλαβαινεις. Αναλογα το τραγουδι κιολας σε αλλα περισσοτερο σε αλλα λιγοτερο αλλα σε ολα.

kανενας???? :(:(:(

τουλαχιστον για τον ηχο ας πουν οσοι το έχουν. γιατι μου φαινεται παλι ο γκαντεμης εγω θα μαι :(

Σωστός. Μου διέφυγε την προσοχή. Ευχαριστώ πολύ!

Να ρωτήσω κάτι;Γιατί στο ελληνικό site της Νοκια δεν το έχει καν και στο ευρωπαικό λέει coming soon;
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Το ελληνικό site είναι ευρύτερα γνωστό πως αργά παν τα ζα...:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ναι αλλά ακόμη και στο ευρωπαικό λέει coming soon.....Μάλλον δεν θα έχει κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες,έτσι;
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Μάλλον όχι...

kανενας???? :(:(:(

τουλαχιστον για τον ηχο ας πουν οσοι το έχουν. γιατι μου φαινεται παλι ο γκαντεμης εγω θα μαι :(

Εγώ με τέρμα την ένταση και στον ισοσταθμιστή το Ποπ ενεργοποιημένο δεν ακούω μπουκώματα ή παραμορφώσεις ιδιαίτερα,όχι ότι δεν υπάρχουν σε σύγκριση με άλλα Nseries που είχα.Σαφέστατα η απόδοση των ηχείων είναι διαφορετική αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα-έχει μια μικρή τάση "μπουκώματος"(εξαρτάται από το τραγούδι πάντα και την ποιότητα εγγραφής),άλλωστε δεν ακούω από τα ηχεία άλλα πιο πολύ από τα ακουστικά.

Σε επόμενη αναβάθμιση σίγουρα θα καλυτερεύσει πολύ,μέχρι τότε απέφευγε το αν σε εκνευρίζει;)

εγω ειδικα αν έχει ησυχια το καταλαβαίνω ειναι σπαστικο.

πχ δοκιμασα με Ν73 και επαιζε πολυ πιο καθαρα τον ηχο φαινοταν ξεκαθαρα η διαφορα.

απλα σκεφτομαι μηπως φτάινε τα ηχεια του κι οχι να θελει αναβαθμιση. (καλυτερευει αυτο με αναβαθμιση??? :confused: :confused:)

τραγουδι μιλαω για mp3 μια χαρα ποιοτητα.

μερικες φορες σε θορυβοδες περιβαλλον δε το καταλαβαινεις.

οι αλλοι ακουτε καθαρα στο τερμα τα τραγουδια?

να ρωτησω κατι. παω ρυθμισεις ηχου και λεει πχ διευρυνση στερεο: απενεργοποιηση.

αυτο θα πει οτι ειναι ενεργοποιημενο??? και αν το πατησω τοτε θα απενεργοποιηθει???

η το αντιθετο???

Πποσπαθω να μπω στο mobile tv της cosmote υπαρχει 3g αλλα δεν μπαινει με τιποτα. Ξερει κανεις μηπως δεν συμβατη η υπηρεσια η υπαρχει καποια ρυθμιση

εγω ειδικα αν έχει ησυχια το καταλαβαίνω ειναι σπαστικο.

πχ δοκιμασα με Ν73 και επαιζε πολυ πιο καθαρα τον ηχο φαινοταν ξεκαθαρα η διαφορα.

απλα σκεφτομαι μηπως φτάινε τα ηχεια του κι οχι να θελει αναβαθμιση. (καλυτερευει αυτο με αναβαθμιση??? :confused: :confused:)

να ρωτησω κατι. παω ρυθμισεις ηχου και λεει πχ διευρυνση στερεο: απενεργοποιηση.

αυτο θα πει οτι ειναι ενεργοποιημενο??? και αν το πατησω τοτε θα απενεργοποιηθει???

η το αντιθετο???

Πρέπει και στα δύο να λέει Ενεργοποίηση για να είναι ενεργά,επίσης και στα Εργαλεία>Εργαλεία(ναι,στον φάκελο Εργαλεία υπάρχει και αλλος φάκελος με το ίδιο όνομα,πολλά εργαλεία-συνεργείο θα ανοίξουμε...:lol::lol:) ενεργοποίησε και τους ήχους 3D.

η το αντιθετο???

Δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις. Σε ίδιο κομμάτι, χρειάζονται διαφορετικες ρυθμίσεις όταν το αναπαράγεις απο τα ηχεία ή τα ακουστικά. Ακόμα και μεταξύ ακουστικών χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις. Πχ όταν ακούω με τα ακουστικά philips in-ear Που έχω απενεργοποιώ μπάσα και διεύρυνση ενώ με τα μαμά πάντα τα έχω όλα ενεργοποιημένα.

Δοκίμασε διαφορετικές ομάδες στον ισοσταθμιστή, θα δεις μεγάλη διαφορά. Σε άλλα θα τρίζουν τα ηχεία σε άλλα όχι.

Όταν γράφει απενεργοποίηση είναι off και ενεργοποίηση είναι on. Δηλαδή είναι οτι βλέπεις και όχι θα γίνει ότι βλέπεις. Δεν ξέρω αν με πιάνεις. :D

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

http://www.nokia.co.uk/link?cid=EDITORIAL_1057899

Δηλαδη ποια η διαφορα του απο το τον απλο φορτιστη αυτοκινητου, οτι εχει μακρυτερο καλωδιο που μαζευεται? Ποσο μακρυ ειναι το καλωδιο? Υπαρχει αυτο εδω?

Επισης δε βρηκα να υπαρχει ακομα ανταπτορακι για usb ή κανω λαθος? Τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν? Δεν ειναι κριμα αν θελεις να φορτιζεις και το bluetooth στο αμαξι να θελεις 2 φορτιστες?

Τελος εχει κανεις καμμια καλη ιδεα πως και που να στερεωνεται το κινητο στο αμαξι για χρηση σε πλοηγηση? Χωρις χρηση βεντουζας αφου οι περισσοτεροι δεν κανουν συστηματικη χρηση και η βεντουζα ειναι ασχημο να την εχεις εκει μονιμα κολλημενη...

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?

http://www.nokia.co.uk/link?cid=EDITORIAL_1057899

Δηλαδη ποια η διαφορα του απο το τον απλο φορτιστη αυτοκινητου, οτι εχει μακρυτερο καλωδιο που μαζευεται? Ποσο μακρυ ειναι το καλωδιο? Υπαρχει αυτο εδω?

Απ ό,τι λέει, είναι φορτιστής μεγάλης ισχύος (ταχυφορτιστής) με το πλεονέκτημα πως τυλίγει το καλώδιο.

Ξαναεπανερχομαι παιζει mobile tv στην cosmote.Kαι κατι αλλο εχω βαλει ενα animation theme την πρωτη μερα το επαιζε κανονικα μετα σταματησε προσπαθω να βρω καποια ρυθμιση αλλα δεν τα καταφερα

Πήγαινε στα Θέματα στη καρτέλα Γενικά και πάτα Επιλογές > Εφέ θεμάτων > Ενεργοποιημένο.

Εγώ με τέρμα την ένταση και στον ισοσταθμιστή το Ποπ ενεργοποιημένο δεν ακούω μπουκώματα ή παραμορφώσεις ιδιαίτερα,όχι ότι δεν υπάρχουν σε σύγκριση με άλλα Nseries που είχα.Σαφέστατα η απόδοση των ηχείων είναι διαφορετική αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα-έχει μια μικρή τάση "μπουκώματος"(εξαρτάται από το τραγούδι πάντα και την ποιότητα εγγραφής),άλλωστε δεν ακούω από τα ηχεία άλλα πιο πολύ από τα ακουστικά.

Σε επόμενη αναβάθμιση σίγουρα θα καλυτερεύσει πολύ,μέχρι τότε απέφευγε το αν σε εκνευρίζει;)

δοκιμασα και ποπ και αλλα.. ειδικα αν ενισχυση και στερεο είναι ενεργοποιημενα..

τοτε είναι λιγο πιο εντονο νομιζω. σα να τριξει να μπουκωνει καπως. (οπως είπα οχι εντελως αλλα το καταλαβαινεις )

( με ενεργοποιημενα δεν πρεπει να χει καλυτερο ηχο βασικα?? )

απλα λεω μηπως ειναι γενικά έτσι η μονο σε μενα δε ξερω..

με τα ακουστικα mirrorofsorrow δε παιζει κανενα προβλημα ακουγεται πεντακαθαρα δε το συγκρινω καν.

ξερετε και καναν αλλο καλο player να δοκιμασω αν και δε θα φταιει αυτο.

Δοκίμασε LCG Jukebox, Viking Informatics Mp3Player και Coreplayer αλλά δε νομίζω να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερη απόδοση με κάποιον απο αυτούς.

πρεπει να βρω κανα αλλο Ν85 να δω πως ακουγεται αλλιως δε θα καταλαβω :/

για να μη λεει κανεις τπτ μαλλον μονο εγω το παρατηρησα ξερω γω.

Όχι, λειτουργεί ανεξάρτητα. Το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς μέσα απο τις ρυθμίσεις.

Το πηρα και εγω παιδια επιτελους!!! Με τις πρωτες εντιπωσεις μου φενεται πολυ καλο καθολου κολιματα ουτε επανεκινισεις ολα μια χαρα εκτος απο το slide ****το μου κουναει αρκετα. Αλλα κατα τα αλλα ΟΚ... Ξερετε τιποτα για καμια αναβαθμιση αν εχει βγει και απο που μπορω να την κατεβασω? Ευχαριστω!!!:):):)

Το πηρα και εγω παιδια επιτελους!!! Με τις πρωτες εντιπωσεις μου φενεται πολυ καλο καθολου κολιματα ουτε επανεκινισεις ολα μια χαρα εκτος απο το slide ****το μου κουναει αρκετα. Αλλα κατα τα αλλα ΟΚ... Ξερετε τιποτα για καμια αναβαθμιση αν εχει βγει και απο που μπορω να την κατεβασω? Ευχαριστω!!!:):):)

Σαν πολύ δε βιάζεσαι.....έχουμε ακόμα για αναβάθμιση;)