Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημρα που ημουν εξω με ηλιο ειδα οτι η οθονη δυστυχως δεν ειναι τοσο ευδιακριτη οσο του C905,μου φερνει πιο πολυ σα την οθονη των windows,μονο που αυτα εχουν μια δικαιολογια μιας και ειναι διαφορετικη η κατασκευη τους μιας και ειναι τατς.

Επισεις περασα μερικες φωτο στο PC με ηλιο,ειδα οτι η καμερα κανει μια χαρα τη δουλεια της σε snap shot αλλα εχει υπερ του δεοντος ζεστα χρωματα οπως βεβαια τα πιο πολλα N Series που ειχα με αποτελεσμα να αλοιωνει τα φυσικα και να δειχνει καπως μπουκωμενη η φωτο στο PC αλλα απ την αλλη στην οθονη του κινητου ολα καλα.

Το προβλημα ειναι οτι δυσκολευομουν να δω τι δειχνει η οθονη στον ηλιο οταν τραβουσα βιντεο πραγμα που μαλλον θα ειναι το τιμημα για τις νεες οθονες!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! !:):):)

Είμαι απο εχθές νέος κάτοχος ενός Ν85.Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον εαν υπάρχει κάποιο firmware που πρέπει να κατεβάσω η γενικότερα κάποιο update, και κατά δεύτερον αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι μετρητή ομιλίας.Και γενικότερα αν κάπιος μπορεί να μου πει εστω με pm προγράμματα,παιχνιδια και διάφορα καλούδια σχετικά με το νέο μου εργαλίο.Είμαι αρχάριος με τα Nokia.Ήμουν κάτοχος ενός windows mobile HTC P3600.

Ευχαριστώ

Καλορίζικο φίλε. :)

Για να δεις ποια η νεότερη αναβάθμιση για την συσκευή σου, βάζεις το product code εδώ. Το βρίσκεις κάτω απο την μπαταρία.

Μπορείς εναλλακτικά να πατήσεις *#0000# και μέσω wi-fi να κάνεις αναζήτηση ενημέρωσης.

Για εφαρμογές, διάβασε το παρακάτω θέμα, θα σε βοηθήσει.

Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;

Και το σημαντικότερο, επειδή όπως καταλαβαίνω δεν το έχεις κάνει, διάβασε το

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία. :)

Καλορίζικο φίλε. :)

Για να δεις ποια η νεότερη αναβάθμιση για την συσκευή σου, βάζεις το product code εδώ. Το βρίσκεις κάτω απο την μπαταρία.

Μπορείς εναλλακτικά να πατήσεις *#0000# και μέσω wi-fi να κάνεις αναζήτηση ενημέρωσης.

Για εφαρμογές, διάβασε το παρακάτω θέμα, θα σε βοηθήσει.

Ποιες είναι κατά την γνώμη σας οι καλύτερες εφαρμογές;

Και το σημαντικότερο, επειδή όπως καταλαβαίνω δεν το έχεις κάνει, διάβασε το

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία. :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Αληθεύει. Δεν έχει μπροστινή κάμερα.

Οχι ρε παιδια τι λετε, εχει κανονικα μπροστινη καμερα το Ν85.

Απλως δεν φαινεται εντονα στο ματι οπως στο 6110.

Και δεν ειναι εκει μονο για βιντεο-κλησεις, αλλα μπορεις να την χρησιμοποιησεις κανονικα.

(στο μενου της φωτογραφικης πας επιλογες-> χρηση 2ης καμερας)

Οχι ρε παιδια τι λετε, εχει κανονικα μπροστινη καμερα το Ν85.

Απλως δεν φαινεται εντονα στο ματι οπως στο 6110.

Και δεν ειναι εκει μονο για βιντεο-κλησεις, αλλα μπορεις να την χρησιμοποιησεις κανονικα.

(στο μενου της φωτογραφικης πας επιλογες-> χρηση 2ης καμερας)

Για το C905 γίνεται εδώ ο λόγος,πρέπει να διαβάσεις τα σχετικά posts;)

Καλη χρονια σε ολους!

Να σας κανω μια ερωτηση οταν εχει επιλεχθει απο το μενου εξοικονομηση ενεργειας να φαινεται η ημ/νια ωρα κλπ. μετα απο πολυ ωρα αν δεν πειραξεις το κινητο και αυτη σβηνει και μενει παλι εντελως μαυρη οθονη.

Αυτο συμβαινει και σ'εσας? Μιλαω για πολυ ωρα ομως, πανω απο μια ωρα.

Μήπως υπάρχει μετρητής κλήσεων για το Ν85?Να λέει δηλαδη πόσο μίλησα τον περασμένο μήνα πχ

Καλη χρονια σε ολους!

Να σας κανω μια ερωτηση οταν εχει επιλεχθει απο το μενου εξοικονομηση ενεργειας να φαινεται η ημ/νια ωρα κλπ. μετα απο πολυ ωρα αν δεν πειραξεις το κινητο και αυτη σβηνει και μενει παλι εντελως μαυρη οθονη.

Αυτο συμβαινει και σ'εσας? Μιλαω για πολυ ωρα ομως, πανω απο μια ωρα.

ναι ετσι ειναι..

Μήπως υπάρχει μετρητής κλήσεων για το Ν85?Να λέει δηλαδη πόσο μίλησα τον περασμένο μήνα πχ

http://imageshack.gr/files/5f2ryrc12pn9zvaj5lrm.jpg http://imageshack.gr/files/2ksjwvwude7yi6in1i21.jpg

Το μητρώο δε σου κάνει.......:confused:;)

Για το C905 γίνεται εδώ ο λόγος,πρέπει να διαβάσεις τα σχετικά posts;)

Oups!!!

Και μου φανηκε παραξενο που δεν το ειχε σχολιασει κανεις

Μου κάνει βεβαίως.Μια χαρά είναι απλά δεν το είχα δει.Ευχαριστώ

Δεν έχει σημασία απο που. Σημασία έχει να είναι μάρκας Sandisk. Δοκίμασε να κάνεις μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης αλλά καλό είναι να την αντικαταστήσεις μιας και οι μαμίσιες έχουν παρουσιάσει πολλ΄απροβλήματα.

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Αυτο συμβαινει ακομα και αν εχεις αναπ ή μηνυματα που δεν εχουν διαβαστει?

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.......;)

Έχω πρόβλημα με την κάρτα μνήμης κολλάει.να αγοράσω 4 giga κι αν ναι από που?

Δεν έχει σημασία απο που. Σημασία έχει να είναι μάρκας Sandisk. Δοκίμασε να κάνεις μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης αλλά καλό είναι να την αντικαταστήσεις μιας και οι μαμίσιες έχουν παρουσιάσει πολλ΄απροβλήματα.

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Α, ωραία. Φαίνεται ότι και το Ν85 κληρονήμησε ένα από τα "καλά" του Ν82.

Τι χωρητικότητας εργοστασιακή κάρτα φοράει είπαμε?

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

8GB έχει στο πακέτο και ήδη έχουν εμφανιστεί κρούσματα.

Άψογα. Ευτυχώς που έχουν πέσει πολύ οι τιμές των καρτών μνήμης και βρίσκεις πολύ φθηνά μία 8άρα. Πάντως το βρίσκω πολύ πατάτα όλο αυτό. Ας μην έβαζαν καθόλου καλύτερα και να έδιναν τα δεδομένα σε ένα CD, να έδιναν το τηλέφωνο σε πιο χαμηλή τιμή, γιατί και αυτή την κάρτα φαντάζομαι θα τη χρεώνουν αρκετά ακριβά σε σχέση με το πόσο μπορείς να τη βρεις σκέτη στο εμπόριο. Μα τόση τσιγγουνιά, δε μπορούν να δώσουν μία κάρτα της προκοπής? :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι εννοείς θέλεις να τα κάνεις μετονομασία…;

Τα έχεις εγκαταστήσει;

Ή απλά θέλεις το sis να μετονομάσεις, κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει το όνομα που φαίνεται στις ρυθμίσεις "Θέματα" εφόσον αυτό εγκατασταθεί.

Π.χ. έχω εγκαταστήσει ένα θέμα που κατέβηκε σαν "Blackspiderkata". Θέλω να το μετονομάσω σε "Black Spider". Μπορώ να το κάνω; κι αν ναί που θα μπώ για να το κατωρθώσω;

Θα πρεπει να ανοιξεις το .sis να αλλαξεις την ονομασια του θεματος και μετα να το ξανακλεισεις. Επισης το επεξεργασμενο θεμα θα ειναι Unsigned.

Αδικα παιδευεσαι για την μετονομασια του θεματος που βλεπεις το ονομα του μονο οταν το επιλεγεις. :)

@monster1971 οι αγγελιες επιτρεπονται μονο στο Buy and Sell. Για να μπορεσεις να μπεις στο Buy and Sell θα πρεπει πληρεις καποιες προϋποθεσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ενω μεχρι τωρα ολα καλα στις λιγες μερες που το εχω αλλα,απο χθες που τραβηξα κατι βιντεακια σε εσωτερικο χωρο μου αρχισε τα σπασιματα και τα παγωματα,οχι μονο στην αναπαραγωγη αλλα και στην εγγραφη.Το ωραιο ειναι οτι δε το κανει συνεχεια,και μετα απο αυτο εχω κανει πανω απο 10 βιντεακια για δοκιμη αλλα μονο 1 φορα το εκανε παλι και μονο στα βιντεο.Λετε να κανω 1 φορματ στη καρτα η αλλαγη?:wacko:

Παντα φιλικα Μανος

Δοκιμασε να κανεις φορματ στην καρτα μεσα απο το κινητο στις περισσοτερες περιπτωσεις διορθωνεται το προβλημα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε να κανεις φορματ στην καρτα μεσα απο το κινητο στις περισσοτερες περιπτωσεις διορθωνεται το προβλημα.

Ετσι νομιζω και εγω γιατι ειναι και βλακεια να παρω νεα 8αρα καρτουλα απο τη στιγμη που υπαρχει ηδη.

Θα το δοκιμασω σημερα και θα αναφερω.:)

Παντα φιλικα Μανος

Παίδες έχω φορτώσει στο τηλ κάποια τραγούδια.Πάω τα επιλέγω και βάζω να τα ακούσω αλλά μου λέει δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή.Ενώ όταν τα ακούω ένα ένα παιζουν όλα κανονικά.Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?Πως μπορώ να τα επιλέξω όλα για να παίζουν?

Τα μηνύματα για τη κάρτα μνήμης μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα.

--------------------------------------------------------

Π.χ. έχω εγκαταστήσει ένα θέμα που κατέβηκε σαν "Blackspiderkata". Θέλω να το μετονομάσω σε "Black Spider". Μπορώ να το κάνω; κι αν ναί που θα μπώ για να το κατωρθώσω;

Όχι δεν γίνεται αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″