Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφόσον έχουμε επιλέξει το screensaver της Ωρας/Ημερομηνίας που εμφανίζεται φωτιζόμενο σε μάυρη οθόνη(τέλειο αυτό) αυτό δεν κρατάει για πάνω από μισή ώρα ας πούμε.(Αν είναι bug δηλαδή,μπορεί να πρέπει να λειτουργεί έτσι για τόσο χρονικό διάστημα αλλά ήμουν της εντύπωσης ότι θα έπρεπε να είναι μόνιμα ενεργό,για απεριόριστο χρόνο)

Δηλαδή μετά απο μισή ώρα η οθόνη μαυρίζει εντελώς ή απλά συνεχίζει να υπάρχει το τρέχον screensaver χωρίς όμως να φωτίζονται τα νούμερα;

430 ευρώ στη Γερμανια. Περιλαμβάνει κ χειριστήριο

Τι χειριστήριο είναι αυτό; Σαν remote control με multimedia πλήκτρα;

αν θέλω να βαλω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στο κινητο που να τις βαζω; εκανα ένα άλλο φακελο Photos και τις έβαλα εκει.

Μονο στο όλα φαινονται? αλλιως πρεπει να τις κάνω άλμπουμ; Το αλμπουμ και ετικέτες τι διαφορα έχουν? δεν καταλαβαινω

Όπου και να τις βάλεις δεν έχει σημασία. Όταν ανοίγεις την έκθεση, η συκευή ανιχνεύει την εσωτερική και την κάρτα μνήμης και στις εμφανίζει σε μια λίστα (Όλα).

Στο δημιουργημένες μπαίνουν ΜΟΝΟ αυτές που τραβάει η συσκευή. Αυτές, έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία βλέπει η συσκευή και τα ταξινομεί ανάλογα. Αν εσύ μετονομάσεις μια εικόνα και την βάλεις σε έναν υποφάκελο του φακέλου κάμερα, δεν θα την εμφανίσει στο Δημηιουργημένες αλλά μόνο στο Όλα.

Το ετικέτες σε βοηθάει να κατηγοριοποιείς φωτο για να τις βρίσκεις πολύ γρήγορα. Είναι κάτι ανάλογο με το tags στην αναπαραγωγή μουσικής.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Update

Με την φορμαρισμενη 4-αρα sandisk κανενα κολλημα-παγωμα

κατα την διαρκεια εγγραφης βιντεο,

οπως επισης και αμεση αποθηκευση/επεξεργασια του βιντεο

χωρις καθυστερηση.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

.....Δηλαδή μετά απο μισή ώρα η οθόνη μαυρίζει εντελώς ή απλά συνεχίζει να υπάρχει το τρέχον screensaver χωρίς όμως να φωτίζονται τα νούμερα;....

Μαυρίζει το Συμπ(ι)αν της οθόνης:lol:,τεσπα δεν είναι πρόβλημα πάντως.

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω τι γινετε πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και μου ειπαν πως δεν εχουν δοσεις...Τι γινετε ****το....:(:(:(:(

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω τι γινετε πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο και μου ειπαν πως δεν εχουν δοσεις...Τι γινετε ****το....:(:(:(:(

μας έφτασε η οικονομική κρίση; τέλος τα δάνεια κ οι πιστώσεις;;

καλύτερα να ησυχάσουμε :)

Σε συνέχεια των γενικών παρατηρήσεων μου για το Ν85 σε ότι αφορά τα προγράμματα πλοήγησης καταλήγω στο Garmin 5.00 ως τέλεια συνεργαζόμενο με σωστή ταχύτητα πλοήγησης και σωστό σε όλα γενικά.

@mirrorofsorrow απ οτι διαβασα ειναι remote controll για τις λειτουργειες του κινητου κ χρησιμεύει κ ως joystick για τα παιχνιδια (υποθετω χρησιμο αν καποιος συνδεσει το κινητο με τηλεοραση). Το τρελο παντως ειναι η τιμη-430 περιλαμβανομενου του τηλεχειριστηριου και σαφως με καλυτερο service

Επειδη δεν καταλαβα κατι οσον αφορα την καρτα μνημης που εχει και τα προβληματα που βγαζει...

προτεινετε οσοι το παρουμε να κανουμε φορματ πρωτα στη μαμα καρτα και μετα να τη χρησιμοποιησουμε ή να παρουμε αλλη? Γιατι 8GB καρτουλα ειναι κριμα να παει ετσι...

Ειναι γενικο το φαινομενο? Οπως τα Ν82?

Μαυρίζει το Συμπ(ι)αν της οθόνης:lol:,τεσπα δεν είναι πρόβλημα πάντως.

Παντως δεν το κανει στην μιση ωρα

και δεν το κανει παντα ,μαλλον για bug προκειται.

Επειδη δεν καταλαβα κατι οσον αφορα την καρτα μνημης που εχει και τα προβληματα που βγαζει...

προτεινετε οσοι το παρουμε να κανουμε φορματ πρωτα στη μαμα καρτα και μετα να τη χρησιμοποιησουμε ή να παρουμε αλλη? Γιατι 8GB καρτουλα ειναι κριμα να παει ετσι...

Θα προτεινα αλλη καρτα ,αλλα οπως ειπες ειναι κριμα

να παει χαμενη η 8αρα της νοκια .

Περιμενε να δουμε αν φταιει το s/w και με αναβαθμιση

αν θα λυθει, ή αν φταιει η καρτα τελικα .

(αν κανεις φορματ ,χωρις να παρεις καποιο back up

θα χασεις διαφορα ..)

Με την καρτα του Ν82 υπηρχε αλλο προβλημα,

χανονταν δεδομενα,πολυ χειροτερο.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Σωστά δεν καταλαβες,δεν έχει προταθεί ούτε το ένα ούτε το άλλο,απλώς ο nervous παρατήρησε ότι με άλλη κάρτα δεν του έκανε τίποτα απολύτως στην λήψη/αναπαραγωγή βίντεο.Στην δικιά μου συσκευή κάνει σπάνια κάποια σπασίματα με την 8άρα κάρτα του,σε άλλους μπορεί να κάνει.....βεβαια ενα format δεν είναι κακό αλλά δεν απαιτείται κιόλας στη παρούσα περίπτωση διότι τα όποια προβληματάκια έχουν αναφερθεί μπορεί και να μην σχετίζονται με την κάρτα μνήμης αλλά να έχουν σχέση με την τρέχουσα έκδοση λογισμικού,οπότε εν αναμονή νέας έκδοσης ο καθείς μπορεί να κάνει ότι θέλει με την 8άρα κάρτα που εμπεριέχεται στην συσκευασία πώλησης.

Τα προβλήματα όμως με την κάρτα του Ν82 δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Το Ν85 έχει πολύ λίγο καιρό στην αγορά. Ίσως αποδειχθεί οτι και εδώ έκανε πατάτα η Nokia. Αναρωτιέμαι απο που προμηθεύεται τις κάρτες μνήμης της;

Πάντως, όντως, είναι κρίμα να πάει χαμένη τόσο μεγάλη κάρτα. Προσωπικά, επειδή δεν εμπιστεύομαι ποτέ κάρτες της Nokia, θα της έκανα φορμάτ και θα την πουλούσα.

Μιχάλη, γιατί δεν χρησιμοποιείς και την 8άρα σου; Είναι ήδη γεμάτη δεδομένα και θα ήταν ένα πολύ καλο τεστ να δούμε αν φταίει το οτι είναι γεμάτη αυτή του Ν85.

.Στην δικιά μου συσκευή κάνει σπάνια κάποια σπασίματα με την 8άρα κάρτα του

Όντως, στα δικά σου βιντεάκια με τις γάτες δεν υπήρχαν κολλήματα.

Παντως δοκιμαστε οσοι το εχετε να κανετε και ενα φορματ στην μαμα καρτα(εννοειται το backup) μηπως μετα στρωσει... Χωρις να ειμαι σιγουρος κατι ειχα διαβασει οτι και η μαμα καρτα του Ν82 μετα απο φορματ εστρωνε. Μακαρι να ειναι προβλημα στο s/w και να διορθωθει.

Μειωση κοστους παραγωγης = προμηθεια καρτων αμφιβολης ποιοτητας ?

Μιχάλη, γιατί δεν χρησιμοποιείς και την 8άρα σου; Είναι ήδη γεμάτη δεδομένα και θα ήταν ένα πολύ καλο τεστ να δούμε αν φταίει το οτι είναι γεμάτη αυτή του Ν85.

Μολις το εκανα με την 8αρα sandisk του Ν82 (180mb ελευθερα),

και δεν κανει το παραμικρο παγωμα- κολλημα.

Οποτε λογικα φταιει η καρτα της νοκια με την super

ποιοτητα & super ταχυτητα :knife::down:

Την διαφορα την βλεπεις και οταν αποθηκευεται το βιντεο ,

αυτο γινεται αμεσα με την sandisk .

Ενω με της νοκια ,περιμενεις και περιμενεις ....

iPhone 5S Space Grey

Τα προβλήματα όμως με την κάρτα του Ν82 δεν εμφανίστηκαν αμέσως. Το Ν85 έχει πολύ λίγο καιρό στην αγορά. Ίσως αποδειχθεί οτι και εδώ έκανε πατάτα η Nokia. Αναρωτιέμαι απο που προμηθεύεται τις κάρτες μνήμης της;

Πάντως, όντως, είναι κρίμα να πάει χαμένη τόσο μεγάλη κάρτα. Προσωπικά, επειδή δεν εμπιστεύομαι ποτέ κάρτες της Nokia, θα της έκανα φορμάτ και θα την πουλούσα.

Όντως, στα δικά σου βιντεάκια με τις γάτες δεν υπήρχαν κολλήματα.

Μα αν η κάρτα προκαλεί τέτοια προβλήματα ήδη χαμένη θα πάει,όσο για τη πώληση χλωμότατο αμα βγάλει και κακή φήμη :"α η 8άρα του Ν85 είναι,ασε φίλε δε τη πάιρνω......"

Θα πάρω backup και θα πάρω 4άρα Sandisk να δω τι γίνεται μετά....

Τελικα ειτε κανεις φορματ στη μαμα καρτα είτε δεν της κανεις, εχει την ιδια συμπεριφορα?

Εγώ πάντως την σούταρα,ήδη πήρα 4άρα και βλέπω διαφορά.

Εγώ πάντως την σούταρα,ήδη πήρα 4άρα και βλέπω διαφορά.

Μια απο τα ιδια, με την νεα 4αρα τranscend, κανενα κολημα

Μόλις δοκίμασα και εγώ μια άλλη κάρτα 256ΜΒ (μεγάλη ε?) που είχα κάπου κρυμένη και είναι όλα καλά. Κανένα κόλλημα ούτε πάγωμα. Οπότε μάλλον παιδιά φταίει η κάρτα της νόκια που μας προμηθεύει. Επίσης δεν αργεί καθόλου να αποθηκεύσει το βίντεο. Μέρα με τη νύχτα η διαφορά μιλάμε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω πιστευω πως φταει η καρτα της Νokia! Παρομοια προβληματα υπηρχαν και σε αλλες συσκευες με την μαμισια καρτα.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Λέω να κάνω ένα φορμάτ στην κάρτα. Δεν έχω κάτι σοβαρό μέσα και ότι είχα τα μετέφερα. Ελπίζω να είναι αυτός ένας τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβληματάκι. Θα σας πω σε λίγο όταν το κάνω και αφού τραβήξω βίντεο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλο ειναι να κανουμε παντα format την καρτα μνημης μεσα στο κινητο μας γιατι τραβαει καποια επιπλεων στοιχεια και λειτουργει καλυτερα. Εγω μολης αγοραζω μια καινουρια καρτα ειναι το πρωτο που κανω το ιδιο κανω και στην εργοστασιακη..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Χρήστο, δοκίμασε να τραβήξεις το ίδιο σχετικά βίντεο με την κάρτα της nokia και την 512 που έχεις και πες μας αν βλέπεις διαφορές. Δες τα βίντεο και στον υπολογιστή οπου όλα φαίνονται.

Λοιπόν το έκανα. Κατάλαβα ότι έστρωσε η κάρτα από το γεγονός ότι μόλις σταμάτησα την εγγραφή ο χρόνος που ήθελε για να κάνει την επεξεργασία ήταν ένα δευτερόλεπτο. Αυτό και μόνο με έκανε να καταλάβω ότι όλα πήγαν καλά. Το έβαλα να παίξει και όλα κομπλέ. Κανένα πάγωμα κανένα κόλλημα. Δύο τράβηξα και το ένα ήταν παρόμοιο με το βίντεο που είχα τραβήξει με την 256άρα. Και τα δύο τα είδα επίσης και στον υπολογιστή. Όλα μια χαρά οπότε παιδιά κάντε το άφοβα το φορμάτ της μαμίσιας κάρτας και θα είναι οκ. :) Προτείνω να το κάνετε μέσω του κινητού πάντως όπως είπε πριν ο φίλος ο gianpithio.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως πάει η αυτονομία του κινητού? Πόσες μέρες βγάζει?

Εμένα δύο μέρες. Αλλά του κάνω πολύ χρήση σχεδόν σε όλα του. Εκτος gps.

Είναι βέβαια αρχή και πιστεύω ότι δεν έχει στρώσει ακόμα η μπαταρία. Δεν έχω πάντως τρελές απαιτήσεις. Έιδωμεν.

[sIGPIC][/sIGPIC]