Jump to content

Φορητή κεραία για σύνδεση με κάρτα τηλεόρασης

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτα απ' όλα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για την τοποθέτηση του θέματος, αλλά δε βρήκα κάπου αλλού πιο σχετικό subforum.

Θέλω να αγοράσω μια φορητή κεραία, για να τη συνδέσω (όπως γράφει και το θέμα) με κάρτα τηλεόρασης, επειδή δε γίνεται να χρησιμοποιήσω κανονική κεραία.

Ο λόγος που επέλεξα αυτήν την κάρτα τηλεόρασης, είναι ότι κατά 99%, χρησιμοποιώ τον υπολογιστή σε Linux και η συγκεκριμένη είναι συμβατή με το Linux.

Αυτό που θέλω να ζητήσω, είναι η γνώμη σας για φορητή κεραία. Οι γνώμες που έχω πάρει μέχρι τώρα είναι αμφιλεγόμενες. Άλλοι μου είπαν ότι έχουν (σχετικά) καλή λήψη και άλλοι ότι είναι πολύ χάλια η λήψη τους.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια ώστε να την αγοράσω μαζί με την κάρτα τηλεόρασης;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65