giannisj5 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδιά αν κατεβάσω το τελευταίο firmware από αυτό το site: http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-custom-firmware-release-v11h-new-patches.html και το εγκαταστήσω, θα έχει μετά τις γλώσσες που έχει μέχρι τώρα το κινητό? (εννοώ τα ελληνικά) Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδιά αν κατεβάσω το τελευταίο firmware από αυτό το site: http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-custom-firmware-release-v11h-new-patches.html και το εγκαταστήσω, θα έχει μετά τις γλώσσες που έχει μέχρι τώρα το κινητό? (εννοώ τα ελληνικά) Ναι μην ανησυχεις!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 και πως το εγκαθιστουμε??:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf Aν και δεν διαγραφετε τιποτα καλου κακου κανε ενα backup πριν την αναβαθμιση! Ψαξτε λιγο ρε παιδια!!:O Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ok,thanks psycho!!Εχω περασει το no sound patch για την καμερα και την βιντεοκληση..θα σβηστει και θα πρεπει να το ξαναπερασω μετα την αναβαθμιση?ξερεις??ευχαριστω και παλι...:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 και πως το εγκαθιστουμε??:O http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft478-tuto-Comment-mettre-a-jour-son-KC910-Renoir.htm&sl=auto&tl=en Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ευχαριστω Johny,υποχρεος...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ευχαριστω Johny,υποχρεος...:happy: τίποτα, όταν το κάνεις πες μου αποτελέσματα, εγώ το βάζω τώρα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 οκ θα αργησω λιγο γιατι...φορτιζομαι τωρα...:lol:δεν νομιζω να χασουμε τα Ελληνικα ε και να τρεχουμε μετα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 οκ θα αργησω λιγο γιατι...φορτιζομαι τωρα...:lol:δεν νομιζω να χασουμε τα Ελληνικα ε και να τρεχουμε μετα... πως απενεργοποιησες τους ηχους της καμερας?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 δυστυχως εγω δεν τα καταφερα...:cry:εχει κολλησει η διαδικασια nv backup εδω και 10 λεπτα στο μυνημα "Error!Nand Write"... τι κανω τωρα??να το αποσυνδεσω η να το πεταξω στα σκουπιδια οπως ειναι??απογοητευτηκα τελειως.αν ξερει και θελει κανεις ας βοηθησει,ευχαριστω:sick: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 δυστυχως εγω δεν τα καταφερα...:cry:εχει κολλησει η διαδικασια nv backup εδω και 10 λεπτα στο μυνημα "Error!Nand Write"... τι κανω τωρα??να το αποσυνδεσω η να το πεταξω στα σκουπιδια οπως ειναι??απογοητευτηκα τελειως.αν ξερει και θελει κανεις ας βοηθησει,ευχαριστω:sick: τι να σου πω δεν ξέρω... εμένα μόλις τελείωσε και όλα καλά, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τώρα είναι έκδοση 10d ενώ πριν ήταν 10i. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forke Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω... πηγες να κανεις αναβαθμηση στο lg/????αμα εκανες και το εβγαλες ετσι απο το pc τοτε εκανες μ****** .....νομιζω οτι δεν γινετε τωρα να το επαναφερης!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 που θα βρούμε ρε παιδιά χάρτες για το Τrekbuddy και το Nav4All ? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδια δεν σας ειπα τι εγινε την προηγουμενη βδομαδα που πηγα να του παρω θηκη!! πηγα στην αρχη στον κωτσοβολο και μου λεει "για να δω για ποιο κινητο θελεις θηκη" το βγαζω και μου κανει "για το ομνια ετσι"??:lol: μετα πηγα στην vodafone αφου δεν ειχε θηκη και μου κανει το ιδιο,το βγαζω και μου λεει "το ομνια ειναι αυτο εε?":lol: τελικα πηρα μια απο τον γερμανο που εφαρμοζει τελεια!!:p α!και το σαββατο που βγηκα με την παρεα μου ο ενας απο τους 2 το περασε για το iphone:)! και αφου το χειρηστηκε θελει να το παρει και εκεινος!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 πηγες να κανεις αναβαθμηση στο lg/????αμα εκανες και το εβγαλες ετσι απο το pc τοτε εκανες μ****** .....νομιζω οτι δεν γινετε τωρα να το επαναφερης!!!!!!! ok,μπορω να το παω καπου να το επαναφερουν σε επισημο service τοτε?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπέρα παίδες... το πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος... το κινητό είναι απλά απίστευτο. Τα βαρέθηκα πια αυτά τα se και τα nokia δεν τα θέλω καθόλου. Έχει την 10vk αυτή είναι η τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ok,μπορω να το παω καπου να το επαναφερουν σε επισημο service τοτε?? Δοκιμασε κ αυτο πριν το πας. Στη σελιδα του γαλλικου φορουμ παραπανω, πηγαινε tutorials κ δες το emergency flash mode. Αν δεν γινει κατι, το πας σερβις κ θα στο φτιαξουν.Θα τους πεις οτι απετυχε η αναβαθμιση απο το επισημο εργαλειο της lg, το lg tool. Μη με παρεξηγησεις, αλλα οταν περναμε αναβαθμιση μονοι μας (χανοντας την εγγυηση), το κανουμε με δικη μας ευθυνη.Eχω φλασαρει πανω απο 10 φορες κ καθε φορα εχω εναν μικρο κομπο.Η περιπτωση που ετυχε σε σενα εχει τυχει και σε αλλους, ειτε εδω ειτε κ εξωτερικο, ησουν ατυχος.:( Συμμεριζομαι απολυτα το ξεσπασμα σου, αλλα να ξερεις οτι θα στο φτιαξουν στο σερβις.:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπέρα παίδες... το πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος... το κινητό είναι απλά απίστευτο. Τα βαρέθηκα πια αυτά τα se και τα nokia δεν τα θέλω καθόλου. Έχει την 10vk αυτή είναι η τελευταία έκδοση; Ακομη ένας που ξυπνησε απο τον ληθαργο της νοκια κ se..:D Ναι η τελευταια ειναι η v10k. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω... άμα δε μπόρεσες να το κάνεις τότε πάρε τηλέφωνο στην lg και θα στείλει παιδί με μηχανάκι να στο πάρει απ'το σπίτι σου....μην ανησυχείς....με την εγγύηση θα σου έρθει δωρεάν αν πεις τη δικαιολογία που σου είπε ο φίλος ποιο πάνω...;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael_1985 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τι διαφορά έχει το υποβοηθούμενο gps με το αυτόνομο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τι διαφορά έχει το υποβοηθούμενο gps με το αυτόνομο;το υποβοηθούμενο νομίζω χρειάζετε και μία μικρούλα συσκευή bluetooth gps ενώ το αυτόνομο πατάς gps και ανοίγει επιτόπου...;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Τι διαφορά έχει το υποβοηθούμενο gps με το αυτόνομο; το υποβοηθουμενο (a-gps) χρησιμοποιει το δικτυο κινητης για να λοκαρει πιο γρηγορα δορυφορους σαν αποτελεσμα σε χρεωνει λιγα kb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forke Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ok,μπορω να το παω καπου να το επαναφερουν σε επισημο service τοτε?? δεν ξερω αμα μπορουν να το φτιαξουν αλλα 90% θα μπορεσουν να στο φτιαχουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts