Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγες να κανεις αναβαθμηση στο lg/????αμα εκανες και το εβγαλες ετσι απο το pc τοτε εκανες μ****** .....νομιζω οτι δεν γινετε τωρα να το επαναφερης!!!!!!!

ok,μπορω να το παω καπου να το επαναφερουν σε επισημο service τοτε??

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες... το πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος... το κινητό είναι απλά απίστευτο. Τα βαρέθηκα πια αυτά τα se και τα nokia δεν τα θέλω καθόλου. Έχει την 10vk αυτή είναι η τελευταία έκδοση;

Δοκιμασε κ αυτο πριν το πας.

Στη σελιδα του γαλλικου φορουμ παραπανω, πηγαινε tutorials κ δες το emergency flash mode.

Αν δεν γινει κατι, το πας σερβις κ θα στο φτιαξουν.Θα τους πεις οτι απετυχε η αναβαθμιση απο το επισημο εργαλειο της lg, το lg tool.

Μη με παρεξηγησεις, αλλα οταν περναμε αναβαθμιση μονοι μας (χανοντας την εγγυηση), το κανουμε με δικη μας ευθυνη.Eχω φλασαρει πανω απο 10 φορες κ καθε φορα εχω εναν μικρο κομπο.Η περιπτωση που ετυχε σε σενα εχει τυχει και σε αλλους, ειτε εδω ειτε κ εξωτερικο, ησουν ατυχος.:(

Συμμεριζομαι απολυτα το ξεσπασμα σου, αλλα να ξερεις οτι θα στο φτιαξουν στο σερβις.:)

Ace of Hearts..

Καλησπέρα παίδες... το πήρα κι εγώ το κινητό σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος... το κινητό είναι απλά απίστευτο. Τα βαρέθηκα πια αυτά τα se και τα nokia δεν τα θέλω καθόλου. Έχει την 10vk αυτή είναι η τελευταία έκδοση;

Ακομη ένας που ξυπνησε απο τον ληθαργο της νοκια κ se..:D

Ναι η τελευταια ειναι η v10k.

Ace of Hearts..

τες-πα αρκετα ασχοληθηκα με την μ****α.πρωτη και τελευταια φορα που ασχολουμαι με lg κινητο:mad:το αποσυνδεσα και τωρα εχει μεινει κολλημενο σε κιτρινη οθονη γραφοντας refreshing...τωρα μας επεισε...:mad:αν ξερετε κανενα τηλεφωνο απο service στην Αθηνα,δωστε το,ευχαριστω και αντιο...μολις το επαναφερω θα το πουλησω...

άμα δε μπόρεσες να το κάνεις τότε πάρε τηλέφωνο στην lg και θα στείλει παιδί με μηχανάκι να στο πάρει απ'το σπίτι σου....μην ανησυχείς....με την εγγύηση θα σου έρθει δωρεάν αν πεις τη δικαιολογία που σου είπε ο φίλος ποιο πάνω...;)

Hip Hop.

Τι διαφορά έχει το υποβοηθούμενο gps με το αυτόνομο;
το υποβοηθούμενο νομίζω χρειάζετε και μία μικρούλα συσκευή bluetooth gps ενώ το αυτόνομο πατάς gps και ανοίγει επιτόπου...;):)
Hip Hop.

Τι διαφορά έχει το υποβοηθούμενο gps με το αυτόνομο;

το υποβοηθουμενο (a-gps) χρησιμοποιει το δικτυο κινητης για να λοκαρει πιο γρηγορα δορυφορους

σαν αποτελεσμα σε χρεωνει λιγα kb :)

δεν ξερω αμα μπορουν να το φτιαξουν αλλα 90% θα μπορεσουν να στο φτιαχουν.....

το υποβοηθουμενο (a-gps) χρησιμοποιει το δικτυο κινητης για να λοκαρει πιο γρηγορα δορυφορους

σαν αποτελεσμα σε χρεωνει λιγα kb :)

αν είναι αυτή η διαφορά τότε το post μου από πάνω μάλλον είναι λάθος...:wacko::ninja:

Hip Hop.

άμα δε μπόρεσες να το κάνεις τότε πάρε τηλέφωνο στην lg και θα στείλει παιδί με μηχανάκι να στο πάρει απ'το σπίτι σου....μην ανησυχείς....με την εγγύηση θα σου έρθει δωρεάν αν πεις τη δικαιολογία που σου είπε ο φίλος ποιο πάνω...;)

εγω που ειχα παλια 1 lg οχι still pda κανονικο κινητο κα ειχαν γινει πολλες μαλ***** π.χ. δεν ειχε σημα με το που το εφερναν το πιγενα πισω γιατι ειχανε γινει και αλλες μαλ*****....τωρα δεν ξερω αμα εφτιαξε η lg γιατι ειμουνα με sony ericsson...

εγω που ειχα παλια 1 lg οχι still pda κανονικο κινητο κα ειχαν γινει πολλες μαλ***** π.χ. δεν ειχε σημα με το που το εφερναν το πιγενα πισω γιατι ειχανε γινει και αλλες μαλ*****....τωρα δεν ξερω αμα εφτιαξε η lg γιατι ειμουνα με sony ericsson...

λοιπόν είχα στείλει το ks20(βασικά απ'το σπίτι μου ήρθαν κι το πήραν)του άλλαξαν δωρεάν ολόκληρη οθόνη αφής(για ένα καμένο pixel και ενω η οθόνη είχε μαζέψει υγρασία)του έκαναν αναβάθμιση μου το έστειλαν πάλι με μηχανάκι πίσω και μου ζήταγαν και όποτε επικοινωνούσα μαζί τους συγγνωμη για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στη συσκευή μου!!!;)Απλά άψογοι!!!:happy:

Hip Hop.

Ναι η lg φημιζεται για το εξαιρετικο service της σε ολα της τα προιοντα :)

Οσο για αυτο:

αν είναι αυτή η διαφορά τότε το post μου από πάνω μάλλον είναι λάθος...:wacko::ninja:

sorry φιλε μου αλλα οντως κανεις λαθος :O

Οσο για αυτο:

όντως sorry έχεις δίκιο!Τώρα αυτό έψαχνα κι διάβασα αυτό που είπες κι εσύ!;)Οπότε σωστόόόόός!;)

Hip Hop.

Οσο για αυτο:

μακαρι να εχει αψωγη οπως λετε εξηπηρετηση........εμενα οτι μου ειχε συμβει ειπα....αυτο το περιστατικο ειχε γινει πριν 2 χρονια τουλαχιστον

ti leei einai kalo to LG KC 910 h mapa?

αμα το παρεις δεν θα το αποχοριζεσαι φιλε μου!!!!!!οχι απλα καλο ειναι ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:):):):)

Αν δεν είναι το πιο γρήγορο απ' όλα αυτά που είχα, σίγουρα έρχεται 2ο. Μάλλον 1ο έρχεται το αθάνατο V903 που όμως δε θυμάμαι και πολύ καλά άρα κρατώ αμφιβολίες. Είναι άψογο τηλέφωνο. Μπράβο στους Κορεάτες!!!! Άμα βγει τπτ καλό για GPS τότε απλά το τηλέφωνο δεν θα υπάρχει. Μακρά λέμε......

φιλε GSLAVRIOU το κινητο ειναι μαπα, πεταμενα λεφτα, δεν αξιζει μια

αν ειναι ειναι να το παρεις και να ποσταρεις το ιδιο πραγμα σε ολα τα θεματα της LG καλυτερα παρε κανενα nokia να ζαλιζεις τους νοκιαδες

sorry αλλα δεν κρατηθηκα...

:chair:

πρωτη φορα παιρνω κινητο κ το βαριεμαι τοσο γρηγορα.ειναι απιστευτο.

που για να το αλλαξω λιγακι πρεπει να γινω χακερ.ελεος.

το εχω ενα μηνα κ ευτυχως βρηκα να το ανταλλαξω μ ενα Ν96.

πολυ φασαρια για το τπτ.ουτε iphone θα καταφερετε να το κανετε,ουτε gps,ουτε καμια τελεια φωτογραφικη μηχανη με τα firmware που αλλαζετε καθε 1 ωρα κ με το ρισκο μηπως δε ξανανοιξει ποτε.

Συμπερασμα: Εχει πολυ δρομο η LG μπροστα της...ειδικα στα κινητα.ισως μελλοντικα καποια στιγμη παλι.κριμα.

Απο λαθος σε λαθος μαθαινει κανεις ολοκληρη την αληθεια.

πρωτη φορα παιρνω κινητο κ το βαριεμαι τοσο γρηγορα.ειναι απιστευτο.

που για να το αλλαξω λιγακι πρεπει να γινω χακερ.ελεος.

το εχω ενα μηνα κ ευτυχως βρηκα να το ανταλλαξω μ ενα Ν96.

πολυ φασαρια για το τπτ.ουτε iphone θα καταφερετε να το κανετε,ουτε gps,ουτε καμια τελεια φωτογραφικη μηχανη με τα firmware που αλλαζετε καθε 1 ωρα κ με το ρισκο μηπως δε ξανανοιξει ποτε.

Συμπερασμα: Εχει πολυ δρομο η LG μπροστα της...ειδικα στα κινητα.ισως μελλοντικα καποια στιγμη παλι.κριμα.

πες τα χρυσοστομε..γιατι αν τα πω εγω θα με ταραξουν στη φαπα!!!:lol:ισως το μονο που αξιζει σε ολη την ιστορια αυτου του κινητου ειναι το dolby mobile...κατα τα αλλα...

Poco X3 nfc 6/128

Γειά!

Το έχω 1 μήνα περίπου και το απολαμβάνω πραγματικά. Σ'αυτό το διάστημα χάθηκε 2 φορές, χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση, ο ήχος των sms. Επανήλθε μόνο μετά από επαναφορα των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Γνωρίζετε πώς να το αποφύγω αυτό?

Ενταξει ρε παιδια ο καθενας εχει την γνωμη του για το κινητο..Αλλους τους βολευει και αλλους οχι..Προσωπικα αμα ειχε ανοιχτο λειτουργικο θα ηταν το καλυτερο κινητο που θα υπηρχε στην αγορα!!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2