Jump to content

Flash και web browser

thanasisrou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποιος τροπος για προβολη σελιδων flash περιεχομενου?δοκιμασα το macromedia flash player add in που προοριζεται για τον IE αλλα δεν δουλευει :rolleyes:

Δευτερον καλοσ ο IE αλλα προτιμω opera mini σε java εκδοση για web browser ειναι πιο ευχρηστο. Ωστοσο οι εκδοσεις opera 8.x και 9.x beta για windows mobile δεν υποστηριζουν τις ελληνικες γραμματοσειρες αποτι καταλαβα γιατι τις εγκατεστησα και δεν εμφανιζουν σωστα τιε σελιδες. Υπαρχει καποια λυση?εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο κατα την προσωπικη σας εμπειρια?

αν καποιος γνωριζει κατι η υπαρχει προηγουμενη συζητηση θα με βοηθουσε πολυ...ευχαριστω:)

δυστυχως η συγκεκριμενη εκδοση προοριζεται για μεγαλυτερη αναλυση απο την 320x240 που εχω εγω....ενω το προβλημα με τις γραμματοσειρες επιμενει...κριμα :(

• Administrators

Op exeis dikio, sygnwmi, lathos mou.

Des edw ean tha sou doulepsei afto... http://rapidshare.com/files/131934665/Opera_9.5_Build_1660_QVGA_SD.cab

Einai i ekdosi gia egkatastasi sti Storage Card.

Modpic.gif

δυστυχως και παλι αυτη η εκδοση δεν τρεχει καν ξεκιναει και με πεταει κατευθειαν:wacko:....thanx athanaso77 για τις πληροφοριες αλλα οπως φαινεται εχω κολησει με τον ΙΕ και χωρις flash:mad:

• Administrators
Μην τα παρατάς... μπες στο ipmart-forum.com και δοκίμασε τις διάφορες εκδόσεις που θα βρεις. Κάποια θα σου δουλέψει!

Modpic.gif

λοιπον φιλε athanaso βρηκα μια εκδοση που φορτωνει στη κυρια μνημη και δουλευει :) ωστοσο καποιες σελιδες στα ελληνικα βγαζει κινεζικα! κατι αλλο τωρα οι εκδοσεις αυτες ειναι flash lite?δηλαδη δεν παιζουνflash περιεχομενο σε live streaming πχ youtube κτλ;εχω και εγκατεστημενο το real player αλλα δεν βλεπω να δουλευει...ευχαριστω

• Administrators
youtube κτλ;

Βάλε την τελευταία έκδοση του Core Player που έχει ενσωματωμένο youtube player. Θα το βρεις στο link που έδωσα πιο πάνω.

Modpic.gif