La_3 Δημ. November 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2024 Είναι απιστευτα πιο ακριβό σ/μ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μόνο σε στοχευμένα πράγματα έχει καλύτερες τιμές. Ευτυχώς που μπορούμε να βλέπουμε ιντερνετικά τις τιμές στα περισσότερα σ/μ & αναλόγως κινούμαστε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης. Το πρώτο γιατί έχει πολύ καλά προϊόντα με καλές τιμές και τα άλλα δύο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου. Όταν εγώ είμαι Γκιουμουρτζίνα (Κομοτηνή) ψωνίζω από το Lidl και ένα τοπικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Τα carrefour διαθέτουν ξανά φυσικά καταστήματα; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaPlay Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Just now, Nagata said: Τα carrefour διαθέτουν ξανά φυσικά καταστήματα; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη, λογικά διαθέτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Στο efood μου το εμφανίζει κανονικά και αναρωτήθηκα για φυσικά καταστήματα... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 53 minutes ago, Nagata said: Στο efood μου το εμφανίζει κανονικά και αναρωτήθηκα για φυσικά καταστήματα... Εχει ναι, Carrefour Express Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου On 18/12/2024 at 10:14 ΜΜ, NovaPlay said: Γαλαξίας, ΑΒ Βασιλόπουλος και Σκλαβενίτης. Το πρώτο γιατί έχει πολύ καλά προϊόντα με καλές τιμές και τα άλλα δύο γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου. Όταν εγώ είμαι Γκιουμουρτζίνα (Κομοτηνή) ψωνίζω από το Lidl και ένα τοπικό Gümülcine Δεν έχει ρ η λέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts