alfeios Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Όσοι έχετε παιδιά (και όσοι πίνετε γάλα) θα το ξέρετε ήδη, οι υπόλοιποι, όταν έρθει η ώρα, θα χαζέψετε από το πόσες φορές θα βρείτε ληγμένο φρέσκο γάλα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ ! Και σε άλλα προϊόντα μπορεί να τύχει, αλλά ειδικά στο φρέσκο γάλα, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο... Όλα τα φρέσκα προϊόντα έχουν επιστροφή στον προμηθευτή με πίστωση 100% της αξίας τους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κατάστημα να αφήσει ληγμένο προιόν στα ράφια. Μοναδική περίπτωση είναι η αβλεψία υπαλλήλου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Γινεται συχνά ,δεν νομίζω να είναι μόνο αβλεψία υπαλλήλου .Επίσης για την πίστωση για τις επιστροφές θα γίνονται συμφωνίες όπως για όλα τα προιόντα με τους προμηθευτές.Δεν θα ισχύουν για όλους το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Γινεται συχνά ,δεν νομίζω να είναι μόνο αβλεψία υπαλλήλου .Επίσης για την πίστωση για τις επιστροφές θα γίνονται συμφωνίες όπως για όλα τα προιόντα με τους προμηθευτές.Δεν θα ισχύουν για όλους το ίδιο. Γινονται συμφωνιες ναι. Για τα νωπά, τα φρεσκα προϊόντα συνηθως ισχυει η επιστροφη Κανενας δεν διακινδυνευει να αφησει ληγμενο προϊόν στα ραφια και αν βρεθει να χασει τη δουλεια του. Ουτε η εταιρεια διακυνδυνευει το ονομα της για ενα γαλα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Όλα τα φρέσκα προϊόντα έχουν επιστροφή στον προμηθευτή με πίστωση 100% της αξίας τους. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το κατάστημα να αφήσει ληγμένο προιόν στα ράφια. Μοναδική περίπτωση είναι η αβλεψία υπαλλήλου Επειδή δουλεύω σε σουπερ μάρκετ και συγκεκριμένα στα φρέσκα προϊόντα δεν ισχύει αυτό. Δεν επιστρέφονται όλα στο 100% Κάποια επιστρέφονται 100 κάποια 50 και κάποια 0. Αυτά με το 0 εμείς σαν my market τα διαχείριζόμαστε με sticker 30% και 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Επειδή δουλεύω σε σουπερ μάρκετ και συγκεκριμένα στα φρέσκα προϊόντα δεν ισχύει αυτό. Δεν επιστρέφονται όλα στο 100% Κάποια επιστρέφονται 100 κάποια 50 και κάποια 0. Αυτά με το 0 εμείς σαν my market τα διαχείριζόμαστε με sticker 30% και 50% Ισχύει αυτο. Το "όλα" που χρησιμοποίησα ήταν υπερβολή. Επιμένω όμως ότι σκόπιμα δεν μένει τίποτα ληγμένο στα ραφια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ούτε καν. Θα χάσουμε τη δουλειά μας. Μας κυνηγάνε να τα βγάζουμε εγκαίρως. Δε θέλει κανείς να μπλεκομαστε με ληγμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo_ Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Βασιλόπουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenteas1 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 ΑΒ νομιζω ειναι σε αλλο επιπεδο σε σχεση με αλλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 σκλαβενιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 σκλαβενιτης Ο οποίος έχει πάντα προσφορές και νομίζω τις χαμηλότερες τιμές από τους άλλους Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSta Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 AB Βασιλόπουλος. Πολύ καλές τιμές και κοντά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Χάλασε πολύ ο μπιλοπουλος. Σπάνια βρίσκω τις προσφορές που είχε μέχρι πριν 3 μήνες. Και έχω την εντύπωση ότι ανέβασε τις τιμές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Της γειτονιάς μπορεί να είναι ποιο ακριβό αλλά ποιότητα είναι πολύ ανώτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepmob Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 e-fresh.gr Είναι αρκετά βολικό και γρήγορο. Σύγκρισή τιμών δεν έχω κάνει ακόμα αλλά φαίνεται να είναι Ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Χάλασε πολύ ο μπιλοπουλος. Σπάνια βρίσκω τις προσφορές που είχε μέχρι πριν 3 μήνες. Και έχω την εντύπωση ότι ανέβασε τις τιμές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.fimes.gr/2019/06/super-market-prosfores-2/#axzz5rmEoheQ6 Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Χάλασε πολύ ο μπιλοπουλος. Σπάνια βρίσκω τις προσφορές που είχε μέχρι πριν 3 μήνες. Και έχω την εντύπωση ότι ανέβασε τις τιμές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να μη την έχεις ....πολλά προϊόντα ανεβαίνουν είτε μειώνοντας την ποσότητα στην συσκευασία είτε χωρίς Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 AB εχει τα παντα απλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 AB εχει τα παντα απλα..... Οι άλλοι έχουν τα μισά?τα ίδια ακριβώς έχουν όλοι οι μεγάλοι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 My market καλές τιμές και καλό κρεωπολιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 My market καλές τιμές και καλό κρεωπολιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολο το τμημα του των φρεσκων ειναι εξαιρετικο. κεροπωλειο, μαναβικο, τυροκομικα, αλαντικα, ιχθυοπωλειο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Κρεατικά από σούπερ μάρκετ είναι ότι χειρότερο!! Μακρυά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Κρεατικά από σούπερ μάρκετ είναι ότι χειρότερο!! Μακρυά Sent from my iPhone using Tapatalk Μην κινδυνολογείς Ολα τα κρεοπωλεια και τα σουπερ μαρκετς αγοραζουν χοιρινό και μοσχαρι απο τους ιδιους προμηθευρες - εισαγωγης. Τωρα αν στο χωτριο υπαρχει καποιο κρεοπωλειο που εχει καποια δικα του κρεατα περιορισμενα, ισως. ολα τα αλλα ειναι ιδια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Πάντως παλιότερα που έπαιρνα κρέας από Μασούτη μπορώ να πω ότι ήταν χάλια ποιοτικά. Μετά την τρίτη φορά που επέστρεψα σχεδόν σάπιο κρέας/κιμά σταμάτησα να αγοράζω. Μόνο κρεοπωλείο στη γειτονιά, δοκιμασμένο χρόνια από πολλούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μην κινδυνολογείς Ολα τα κρεοπωλεια και τα σουπερ μαρκετς αγοραζουν χοιρινό και μοσχαρι απο τους ιδιους προμηθευρες - εισαγωγης. Τωρα αν στο χωτριο υπαρχει καποιο κρεοπωλειο που εχει καποια δικα του κρεατα περιορισμενα, ισως. ολα τα αλλα ειναι ιδια Έχω αγοράσει και αγοράζω καμία φορά ακόμη κρέας από σούπερ μάρκετ.. Από όλες τις μεγάλες αλυσίδες και τις μικρότερες.. Όλα μα όλα είναι πολύ χειρότερα ποιοτικά από τον κρεοπώλη που ψωνίζω. Ε δεν μπορεί να έχω βρει το καλύτερο κρεοπωλείο της πόλης έτσι δεν είναι; Και αλλά κρεοπωλεία που έχω δοκιμάσει επίσης είναι καλύτερα των σούπερ μάρκετ.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μην κινδυνολογείς Ολα τα κρεοπωλεια και τα σουπερ μαρκετς αγοραζουν χοιρινό και μοσχαρι απο τους ιδιους προμηθευρες - εισαγωγης. Τωρα αν στο χωτριο υπαρχει καποιο κρεοπωλειο που εχει καποια δικα του κρεατα περιορισμενα, ισως. ολα τα αλλα ειναι ιδια Καθόλου δεν κινδυνολογει,δεν είναι plug and cook τα κρέατα αυτά,εκτός ελαχίστων περιπτώσεων Άσε που έχουν για υπάλληλο το κάθε άσχετο για χασάπη Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts