vasilimertzani Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Τι ακριβώς σημαίνει ελληνική εταιρεία και τί ξένη; Όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα έχουν ελληνικό ΑΦΜ και φορολογούνται εδώ, άρα είναι ελληνικές. Η διαφορά είναι η υπηκοότητα των ιδιοκτητών. Αλλά και πάλι ποιός είναι καλύτερος: ο Έλληνας ιδιοκτήτης που πίνει το αίμα των εργαζομένων και βγάζει τα κέρδη στο εξωτερικό ή, ο ξένος που είναι σωστός στις υποχρεώσεις του και επενδύει στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει καλύτερο η χειρότερο super market για τον καταναλωτή. Ο καθένας ψωνίζει από εκεί που τον βολεύει - εξυπηρετεί - συνφέρει σύμφωνα με προσωπικά κριτήρια. Οι μόνοι που μπορούν να κρίνουν τα super markets είναι οι εργαζόμενοι σε αυτά καθώς και οι προμηθευτές τους. ξενες εταιριες σημαινει ξενοι οι ιδιοκτητες.Δεν ειναι μονο οι εργαζομενοι αλλα και τα χρηματα μας να μεινουν στην ελλαδα. Στα τυριά είναι και ο Καράλης. Άρα αυτόματα παύει να ισχύει αυτό που είπαν(ότι το 90% είναι ξένα). με 10 εταιριες πιστευεις οτι καλυφθηκε η ζητηση? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 H Fix δεν ειναι ελληνικη Α ναι, εξαγοράστηκε από την Carlsberg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 ξενες εταιριες σημαινει ξενοι οι ιδιοκτητες.Δεν ειναι μονο οι εργαζομενοι αλλα και τα χρηματα μας να μεινουν στην ελλαδα. Για να μείνουν τα χρήματα στη Ελλάδα πρέπει να προτιμάμε ελληνικά προϊόντα και όχι Έλληνες ιδιοκτήτες. Εκτός και αν νομίζεις ότι τα χρήματα από τα διάφορα "κανόνια" τύπου Ατλάντικ Μαρινόπουλου και τόσων άλλων έμειναν στην Ελλάδα επειδή οι ιδιοκτήτες ήταν Έλληνες. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Από τα χρήματα που ξοδευουμε ένα μεγάλο μέρος πάει σε πρώτες ύλες μισθοδωσία και ενοίκια. Άρα εφόσον η μισθοδοσία και το ενοίκιο είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν αυτό που μπορεί να κάνει ο καταναλωτής είναι να αγοράζει προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα με Ελληνικές πρώτες ύλες κατά το δυνατόν. Αλλά σε εποχή οικονομικής κρίσης ο καταναλωτής θακοιτάξει πρώτα το κόστος και έπειτα όλα τα άλλα. όσο αφορά τα κέρδη που θα βγάλει ο ιδιοκτήτης δεν βλέπω καμμία διαφορά στο αν θα τα στείλει έξω ή αν θα αγοράσει ΒΜW ή ιδιωτικό ελικόπτερο. Ακόμα και Ελληνας να είναι ο ιδιοκτήτης μια χαρά μπορεί να ξοδέψει όλα τα κέρδη του στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Για να μείνουν τα χρήματα στη Ελλάδα πρέπει να προτιμάμε ελληνικά προϊόντα και όχι Έλληνες ιδιοκτήτες. Εκτός και αν νομίζεις ότι τα χρήματα από τα διάφορα "κανόνια" τύπου Ατλάντικ Μαρινόπουλου και τόσων άλλων έμειναν στην Ελλάδα επειδή οι ιδιοκτήτες ήταν Έλληνες. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμία σχέση δεν έχουν τα κανονια φίλε μου στην συζήτηση.σαφως και τα κανόνια από τις τσέπες μας βγαίνουν.οπως και τις γερμανικής hochtief άλλωστε. Για τις ελληνικές πρώτες ύλες έχεις απόλυτο δίκιο όμως.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greamer12 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) ποτε ειπα εγω οτι παω στα λιντλ η' να πατε στα λιντλ????? δεν ειναι κακο βεβαια αλλα δεν το προτιμω. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΛΙΝΤΛ και δεν παω οχι γιατι ειναι γερμανικο η' ξενο οπως λες αλλα γιατι δεν ου αρεσουν τα προιοντα του και επειδη μου αρεσουν τα ψυγεια με προσωπικο και χυμα προιοντα και δεν μπορω να πηγαινω για δεκα πραγματα σε 10 σουπερ. εγω ψωνιζω αβ,μασουτη και σπανια -μαι μαρκετ -για 2-3 περιστασιακα πραγματα γιατι ειναι το πιο ακριβο.μετα ο μασουτης και τελος το αβ.απο τα 2 πρωτα ψωνιζω ολα μου τα πραγματα,οχι μονο γιατι ειναι πιο φθηνα αλλα γιατι εχουν προιοντα που μου αρεσουν,ετσι ψωνιζω εγω.ψωνιζω αυτα που μου αρεσουν και οχι αν ειναι ελληνικα η' οχι.αυτο ειναι το πρωτο μου κριτηριο.και μετα εκανα ερευνα αναμεσα στα 3-4 σουπερ που τα εχουν και τα βρηκα πιο φθηνα σαυτα τα 2.ομως παιζουν κιαλλα ρολο.μου προσφερουν καλο και ευρυχωρο παρκινκγ και ευγενικο προσωπικο ,εξυπηρετηση. στο λιντλ παλαιοτερα πηγαινα οταν ειχε φθηνο λαδι,το αρχαικο.ομως μετα ακριβυνε και εφυγα.οταν ολοι πηγαιναν λιντλ εγω ψωνιζα απο μασουτη ,αβ και απορουσα γιατι λεγανε φθηνα στο λιντλ αφου και οι αλλοι ειχαν προσφορες καθε εβδομαδα ισαξιες.αν ψαξεις βρισκεις οτι το λιντλ σε σχεση ποιοτητας -τιμης δεν συμφερει. παμε στο θεμα ελληνικα προιοντα.το αποσαφηνισαν καποιοι πριν απο μενα.ελληνικα προιοντα που συσκευαζονται στο εξωτερικο,ξενα προιοντα που ερχονται και συσκευαζονται στην ελλαδα,ετσι θεωρω οτι το 90 % ειναι και λιγο αν το ψαξεις.τι νομιζεις,οτι το νικας αλλαντικο ειναι ελληνικο? απο ολλανδια ερχονται να παραχθουν εδω.τοσα γαλατα και τυροκομικα απο 20 σχεδον εταιρειες,ειναι ολα ελληνικα? εχουμε εμεις τοση παραγωγη σε γαλα να φτιαχνουμε 30 κωδικους απο καθε εταιρεια? απορρυπαντικα θες? σαλτσες θες? πολλα προιοντα..ειδες ποτε τις ταμπελλες πισω? πηρες ποτε ετιαρεια τηλεφωνο να δεις αν οι φακες που τρως η΄οτιδηποτε συσκευασμενο ειναι ελληνικο?μονο επειδη γραφει ελληνικη εταιρεια? παμε στο θεμα ελληνικοτητας των σουπερ.εγω μενω σαλονικα.αν το παρουμε εθνικιστικα,τοτε να το παρουμε και τοπικιστικα μετα? οτι εγω αγοραζω ελληνικα αλλα επειδη ειμαι απο σαλονικα αφηνω τα αλλα ελληνικα και παω μονο μασουτη για ειμαι περηφανος μακεδονας.το τραβας πολυ ετσι?θα ηταν ωραιο αυτο? παρτο και αλλιως οπως το παιρνεις.αν καθε χωρα σκεφτεται οπως εσυ,τοτε και οι γερμανοι να τρωνε μονο γερμανικα τυρια, να πινουν γερμανικα γαλατα,να μην αγοραζουν καρπουζια απο εσενα,σταφυλλια κ.λ.π. και να δω πως θα εξαγεις εσυ και πως θα στηριχθει η οικονομια σου.γιατι επειδη εχεις μεσανυχτα απο αγορα,οι εξαγωγες ειναι το μοτερ για μια οικονομια,οχι η εντοπια καταναλωση. εχεις ξεκινησει μια καμπανια ελληνικοτητας μεσα στο φορουμ,παρτε δεη και στηριξτε τους σαντουιτσκιδες λαμογιους εργατες που τους πληρωνεις και το δωρεαν σχεδον ρευμα επειδη εργαζονται εκει,ολα καλα στην ευαθ ,ειδαμε προσφατα απο τι χοντροκοιλιες συνδικαλες διοικειται, και τωρα ανελαβες και τα σουπερ μαρκετ.εγω αν θελω να στηριξω και το κανω στηριζω τις επιχειρησεις που ειναι σωστες δεν με ενδιαφερει ελληνικες η' ξενες και στηριζω αυτους που ειναι σωστοι εππαγελματιες και μου προσφερουν ποιοτητα και τιμη,δεν κανω διακρισεις.και μεσα σαυτα ειναι και μαγαζακια,μπακαλικα,ντελι απο γειτονιες. εσυ ομως διαχωριζεις,εχεις εθνικιστικες και ρατσιστικες αποψεις.ζεις στο πασοκ του 80! τα επιχειρηματα σου ειναι αστεια! Edited April 13, 2018 by greamer12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 καλά, ηρέμησε λίγο. Δεν είναι κακό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αλλά αυτό με τις ταμπέλες είναι κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Από τα χρήματα που ξοδευουμε ένα μεγάλο μέρος πάει σε πρώτες ύλες μισθοδωσία και ενοίκια. Άρα εφόσον η μισθοδοσία και το ενοίκιο είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν αυτό που μπορεί να κάνει ο καταναλωτής είναι να αγοράζει προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα με Ελληνικές πρώτες ύλες κατά το δυνατόν. Αλλά σε εποχή οικονομικής κρίσης ο καταναλωτής θακοιτάξει πρώτα το κόστος και έπειτα όλα τα άλλα. όσο αφορά τα κέρδη που θα βγάλει ο ιδιοκτήτης δεν βλέπω καμμία διαφορά στο αν θα τα στείλει έξω ή αν θα αγοράσει ΒΜW ή ιδιωτικό ελικόπτερο. Ακόμα και Ελληνας να είναι ο ιδιοκτήτης μια χαρά μπορεί να ξοδέψει όλα τα κέρδη του στο εξωτερικό. Ακριβώς έτσι. :happy: Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εγώ φεύγω από τη συζήτηση.Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ότι η χώρα δεν παράγει τίποτα.Εγώ ΔΕΝ το πιστεύω.Καλό ΣΚ σε όλους. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Τι γνώμη έχετε για τα Bazaar; Μεχρι πρόσφατα δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια αλυσίδα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Δεν υπάρχουν πολλά bazaar γεννικα. Εκεί πήγαινα 10 χρόνια πριν και ήταν οκ. Τι γνώμη έχετε για τα Bazaar; Μεχρι πρόσφατα δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια αλυσίδα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 ε οχι κ φισκα στα ξενα προιοντα το lidl. Μη λετε ψεμματα. ελιωσε αυτη η καραμελα περι κακων lidl. Υπαρχουν αξιολογα ποιοτικα προιοντα(ειτε τροφιμα ειτε μη), αψογη μισθοδοσια, μεγαλη γκαμα ελληνικων προιοντων. Και ευτυχως ειχε παντα τη πολιτικη του να πληρωνεις την πλαστικη σακουλα. Ειναι ανταξιο οπως αλλα σουπερμαρκετ και το αποδεικνυει η επισκεψιμοτητα του. Την ιδια αποψη εχω και γω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αναρωτέμαι σε πόσο % υπάρχουν ελληνικά προιόντα στα σούπερμάρκετ που πηγαίνεται; Και ποιές επιχειρήσεις και προιόντα που ξέρετε είναι ελληνικά; Χαχαχα... κανενα δύο μπορεί Και αυτό θα είναι στην τμήμα του μαϊντανού ,για στραγάλια ούτε λόγος Τουρκίας είναι όλα,lol!!! Υπάρχουν ελληνικά προϊόντα αυτά κάθε αυτά,με μεράκι από γυναικεία συλλόγους ανά την Ελλάδα για παράδειγμα,λάδι ελληνικό, αλλά θέλουν ψάξιμο και ίσως αυτό κουράζει,και είναι και πολύ ακριβότερα, λογικό κατά την γνώμη μου αλλά δεν θα τα βρείτε στα γνωστα σούπερ μάρκετ....όσο για την ποιότητα των lidl και όχι μονο...χαχαχα... Οι μερακλήδες ξέρουν ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 πχ το τρεις βοσκοί που είναι τυποποιημένο του Lidl δεν είναι ελληνικό ή δεν παράγεται στην Ελλάδα. Κάντε ένα κόπο και διαβάστε το ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ προτού πείτε για "κακά γερμανικά προϊόντα Lidl". Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 πχ το τρεις βοσκοί που είναι τυποποιημένο του Lidl δεν είναι ελληνικό ή δεν παράγεται στην Ελλάδα. Κάντε ένα κόπο και διαβάστε το ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ προτού πείτε για "κακά γερμανικά προϊόντα Lidl". Φιλε πρωτα κατεχε μετα γραφε.Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 3 βοσκοι γινεται απο την Αφοι Καλογερακη (5 γενιες τυροκομων) στο Ηρακλειο με κωδικο EL-ELGO.16.209 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Φιλε πρωτα κατεχε μετα γραφε.Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 3 βοσκοι γινεται απο την Αφοι Καλογερακη (5 γενιες τυροκομων) στο Ηρακλειο με κωδικο EL-ELGO.16.209 Ε ναι παραγωγή, από ουγκάντα είναι η παραγωγή; όπως τα συσκευάσματα του χασάπη δεν είναι ελληνικά; Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ στο Μοσχάτο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Κοιτάτε και τι γράφουν για προέλευση πρώτης ύλης ,όχι που παρασκευάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Όλες αυτές οι επωνυμίες (3 βοσκοί, του χασάπη, αγροικία κ.λ.π.) ανήκουν στο Lidl και όχι στους προμηθευτές του. Πρόκειται για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, και οι προμηθευτές - παραγωγοί είναι περισσότεροι από έναν ανά κατηγορία. Μπορεί οι πρώτες ύλες να είναι εγχώριες μπορεί και όχι. Αυτό αναγράφεται πάνω στη κάθε ετικέτα. Το μεγαλύτερο ποσοστό παρασκευάζεται από ελληνικές εταιρείες. Υπάρχουν και περιπτώσεις που κάποια από αυτά τα προϊόντα εξάγονται στο εξωτερικό, για λογαριασμό του Lidl. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 ε αυτο δε το κανει μονο το lidl. Ολοι το κανουν. Ποσα προιοντα ειναι ελληνικα σε άλλα σουπερμαρκετ που δεν ειναι ελληνικα στο lidl? Ναι, τα αλλα σουπερμαρκετ εχουν μεγαλυτερη ποικιλια απο μαρκες αλλά αυτο δε σημαινει οτι τα lidl εχουν μονο ξενα προιοντα. Ελιωσε αυτη η καραμελα. αν θελετε κανουμε κ συγκριση προιοντων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Οτι γράφει απλά κατασκευάζεται για την τάδε αλυσίδα,και δεν αναφέρει απο ποιόν κλπ πληροφορίες, άγνωστο τι μπορεί να είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Οτι γράφει απλά κατασκευάζεται για την τάδε αλυσίδα,και δεν αναφέρει απο ποιόν κλπ πληροφορίες, άγνωστο τι μπορεί να είναι . Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον για τα τρόφιμα. Υποχρεωτικά αναφέρουν χώρα προέλευσης και χώρα τυποποίησης. Μπορεί να μην αναφέρουν τον παραγωγό και να αναφέρουν μόνο τον κωδικό/άδεια του, της αστυκτηνιατρικής υπηρεσίας. (με μια αναζήτηση στο Google βρίσκεις εύκολα σε ποιόν ανήκει.). Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Πολλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν ενα ξερό παράγεται στην ΕΕ, και λίγες πληροφορίες τι περιέχουν κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Πολλά προιόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν ενα ξερό παράγεται στην ΕΕ, και λίγες πληροφορίες τι περιέχουν κλπΜην επιμένεις. Αυτό μπορεί να ισχύει σε μη τρόφιμα. Στα τρόφιμα η ελληνική, αλλά και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, είναι σαφής για τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται στη συσκευασία. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 ε αυτο δε το κανει μονο το lidl. Ολοι το κανουν. Ποσα προιοντα ειναι ελληνικα σε άλλα σουπερμαρκετ που δεν ειναι ελληνικα στο lidl? Ναι, τα αλλα σουπερμαρκετ εχουν μεγαλυτερη ποικιλια απο μαρκες αλλά αυτο δε σημαινει οτι τα lidl εχουν μονο ξενα προιοντα. Ελιωσε αυτη η καραμελα. αν θελετε κανουμε κ συγκριση προιοντων. Και άλλα σουπερμάρκετ έχουν 1 ταμείο ανοιχτό με 40 άτομα να περιμένουν να πληρώσουν ενώ έχουν 2 security να κόβουν βόλτες στο σούπερ μάρκετ και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα ράφια/παλέτες με συσκευασίες? Το ποιό ελεεινό σουπερμάρκετ στην ιστορία της ανθρωπότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μην επιμένεις. Αυτό μπορεί να ισχύει σε μη τρόφιμα. Στα τρόφιμα η ελληνική, αλλά και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, είναι σαφής για τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται στη συσκευασία. Το αν είναι, δεν είναι σαφείς μια νομοθεσία, δεν σημαίνει τηρείται .Μαθαίνεις κάτι μόνο αν τύχει και τους πιάσουν . Και άλλα σουπερμάρκετ έχουν 1 ταμείο ανοιχτό με 40 άτομα να περιμένουν να πληρώσουν ενώ έχουν 2 security να κόβουν βόλτες στο σούπερ μάρκετ και ταυτόχρονα να γεμίζουν τα ράφια/παλέτες με συσκευασίες? Το ποιό ελεεινό σουπερμάρκετ στην ιστορία της ανθρωπότητας Αυτό γίνεται και σε άλλες αλυσίδες ,όχι με security ,αλλά κανονικό προσωπικό που τρέχει και δεν φτάνει .Είναι για περιορισμό του κόστους σε προσωπικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts