protogeo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Hi paides:) ithela na paro kai ego ena rc car gia drift alla eida thn timh twn 500E synolo kai eipa "asto kalytera" pantos ena ilektrokhnito etoimo gia drift poso peripou paei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Hi paides:) ithela na paro kai ego ena rc car gia drift alla eida thn timh twn 500E synolo kai eipa "asto kalytera" pantos ena ilektrokhnito etoimo gia drift poso peripou paei? κοιτα το πρωτο μου post:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 κοιτα το πρωτο μου post:) kanena site pou mporo na do times apo auto? eite ellada eite eksoteriko...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Καπου εχει μια πιστα αλλα δ την εχω βρει ακομα:rolleyes: (κοντα στην περιοχη μου) Η πιστα αυτη ειναι διπλα στο εργοστασιο του Ξυνταβελονη.Τουλαχιστον εγω σε αυτη παω:) ena ilektrokhnito etoimo gia drift poso peripou paei? Θα ρωτησω ενα φιλο που δουλευει σε μαγαζι με βενζινοκινητα και τετοια και θα σου πω το βραδακυ.Αν θελεις να σου πω και που ειναι να πας να δεις.Εσυ σε ποια περιοχη εισαι? EDIT:420 ευρω ετοιμο να παιξει(και με τηλεκατευθυνση).Αν ενδιαφερεσαι πες μου να σου πω που ειναι το μαγαζι και να δεις.;)Θελω και εγω να παρω αλλα δεν εχω τα λεφτα:( .Θα δω μηπως κανω καμια κινηση τα Χριστουγεννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 kanena site pou mporo na do times apo auto? eite ellada eite eksoteriko...:) μπες στη yokomo εδω--> http://www.yokomo.com. Αν θες να σου πω ενα μαγαζι στην Ελευσινα που εχει τα παντα και φερνει και απο εξωτερικο με παραγγελια!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Η πιστα αυτη ειναι διπλα στο εργοστασιο του Ξυνταβελονη.Τουλαχιστον εγω σε αυτη παω:) Θα ρωτησω ενα φιλο που δουλευει σε μαγαζι με βενζινοκινητα και τετοια και θα σου πω το βραδακυ.Αν θελεις να σου πω και που ειναι να πας να δεις.Εσυ σε ποια περιοχη εισαι? EDIT:420 ευρω ετοιμο να παιξει(και με τηλεκατευθυνση).Αν ενδιαφερεσαι πες μου να σου πω που ειναι το μαγαζι και να δεις.;)Θελω και εγω να παρω αλλα δεν εχω τα λεφτα:( .Θα δω μηπως κανω καμια κινηση τα Χριστουγεννα filaraki eimai apo kerkyra:p 420E exei kai einai etoimo gia drift h thelei kanena kit gia drift? einai ilektrokinhto h venzinokinhto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ναι δικιο εχεις...σε καμια περιπτωση τα ηλεκτροκινητα δ εχουν τις επιδοσεις των βενζινοκινητων. ΑΛΛΑ αν τα βαλεις διπλα διπλα και πατησεις τερμα γκαζι το ηλεκτροκινητο θα φυγει μπροστα για λιγο μετα....αντε γεια.Δλδ βγαζουν πιο γρηγορα τη δυναμη η οποια ειναι λιγη βεβαια. Πλαναστε κυριοι!Kι εγω ετσι πιστευα.Αν δειτε ηλεκτρικο full spec(μιλαω για Yokomo BD και Team Associated-οχι απλα κyosho κτλ.) να παιζει θα χασετε την μπαλα!:D ΥΓ)Φιλε protogeo το μαγαζι ειναι του αδερφου μου.Το αμαξι ειναι ηλεκτρικο και ειναι στα 420 ευρα ετοιμο για παντες!(απο καπου πρεπει να παρουν και οι χορηγοι τα λεφτα τους μιας και μιλαμε για official D1 καπακια).Πηρα κι εγω ενα προχθες.Μη νομιζεις πως επειδη δεν ειναι βενζινοκινητο δεν παει.Ειναι πραγματικη απολαυση! Φιλε Capone υποθετω πως οι περισσοτερες απο τις τιμες που εχεις δει ειναι για σκετο kit(μονο το αμαξι)αν εννοεις για drift.Αν μπεις στο αμερικανικο της Yokomo θα δεις οτι οι τιμες των kit κυμαινονται στα 380 δολλαρια(οχι online παραγγελια) ενω εδω το kit ειναι στα 250 ευρα. Ο,τι αλλο θελετε,στη διαθεση σας! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 me 420 driftaro???:p nice:) antikatavoles gia kerkyra kanei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Υeap!Παρε ενα link του site του μαγαζιου και τηλεφωνησε στα κεντρικα στο Ψυχικο για λεπτομεριες,οποτε θελεις.Πες οτι εισαι φιλος του Σταυρου,του αδερφου του Κωστα απο το μαγαζι στο Περιστερι.;) http://www.rchobbyathens.com/ Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ok thx.. na'sai kala:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ego pantos epanalamvano.....http://www.towerhobbies.com gia F8INA R/C modells kai TO PIO AKSIOPISTO WEB SITE SE AFTON TON TOMEA milame gia XOMA times ego den agorazo tipota apo pou8ena allou! tonizo pantos oti ose empiros modeller oti ena kalo 8ermiko den siggrinete me TIPOTA allo....kai aste tous electrakides na lene! :) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Οτι κανει κεφι ο καθενας,αυτο παιρνει.Εγω για παραδειγμα δεν εχω ορεξη να μπλεξω με βενζινες και καθαρισματα.Προτιμω τα ρευματα.Ο αδερφος μου παλι,το αντιθετο. :) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ναι δικιο εχεις...σε καμια περιπτωση τα ηλεκτροκινητα δ εχουν τις επιδοσεις των βενζινοκινητων. ΑΛΛΑ αν τα βαλεις διπλα διπλα και πατησεις τερμα γκαζι το ηλεκτροκινητο θα φυγει μπροστα για λιγο μετα....αντε γεια.Δλδ βγαζουν πιο γρηγορα τη δυναμη η οποια ειναι λιγη βεβαια. Σιγουρα δεν εισαι υποχρεωμενος να τα ξερεις αλλα απλα ενημερωνω: Στην πιστα, δεν θυμαμαι αν ηταν στην FRT Σταματα ή στην ARENA στον Ασπροπυργο, τον καλυτερο χρονο τον εχει 1/12 ηλεκτρικο, 2ο ερχεται 1/10 4WD ηλεκτρικο και μετα ολα τα αλλα! Φυσικα μιλαμε για οδηγαρες και για ολες τις κατηγοριες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μονο για του Ασπροπυργου ξερω οτι το ρεκορ το εχει ενα ηλεκτροκινητο...την αλλη δ τη ξερω... Πιστευω πως σε μια κλειστη ή μετρια πιστα, τα ηλεκτροκινητα ειναι καλυτερα, γιατι εκει μας ενδιαφερει η ανταποκριση απο το γκαζι και η επιταχυνση... Σε ανοιχτη πιστα ή ευθεια ομως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 akrivos johnsour! pantos ta serpent fysane! :) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Και πιο το νοημα αν στα 200μ. με περασει??? Δεν υπαρχει τιποτα πιο σοβαρο απο μια ευθεια...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ti tora to kaname ELECTRIC vs 8ERMIKA??? ontopic plase! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 epeidi endiaferomai kai ego gia tin agora enos venzinokinitou off road alla den gnorizo tipota mias kai 8a einai i proti agora 1 8elo na to kataskeuaso monos mou 2 mexri 150 lires iparxei kati kalo kipro i na psakso meso internet opios filos apo kipro gnorizei times katastimato 8a tou eimoun eugnomon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 kita na dis....IME XRONIA STO PSAKSIMO DEN EXO VRI KALO PRAMA SE PROSITI TIMI STIN KYPRO sou systino http://www.towerhobbies.com pare ena HPI kit(savage,MT2) i oti allo 8elis....EGO HPI KAI SERPENT SYSTINO! APO EKEI KAI PERA DIKO SOU 8EMA. PANTOS EDO STIN LEMESO O NICK KAI O SOLOMONIDIS SE KLEVOUN KANONIKOTATA! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 oraia einai alla ligo akriva :( mexri tis 150 lires pezei tipota pou na aksizei ? den to 8elo gia agones apla na ksedino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 e entaksi....pare ena HPI RS3 EVO RTR! 200 lires me to shipping kai molis er8i 8a xriazese mono kafsimo kai bataries na to odigisis! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 poso einai oi 150 lires se euro. koita ego tha sou proteina an thes asfalto kai den to thes gia agones kanena thunder tiger pou einai ftina kai exoun polla pragmata epano pou alla stin idia timi den exoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 100 lires ine 170 euros alla GIA THUNDER TIGER KSEHASE TO! 8A SOU KANI TIN ZOI PODILATO O NICK! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpent_18 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 EΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ RCTC ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΟ ΠΙΣΤΕΣ.ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΣΤΗ ΠΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΙΝΗ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1/10 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΚΑΙ 1/8 ΧΩΜΑΤΙΝΑ.ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1/10 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ O OΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ OFFICIAL SITE TOY RCTC ΚΑΙ ΣΤΟ SITE TOY MODEL PLANET RACING TEAM ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ Η ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΟΒΒΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. OFFICIAL SITE OF RCTC http://www.rcthessalonikiclub.gr MODEL PLANET RACING TEAM http://www.irmscher.gr/rc TO ONOMA MOY EINAI ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΣΤΑ 1/10 ΤΡΕΧΩ ΜΕ SERPENT 710 ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ SIRIO EVO3 ,12ARI KAI ΣΤΑ 1/8 ΜΕ THUNDER TIGER S3 KAI KINHTHΡΑ SIRIO .21 EVO2 KANAI EDITION -------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Οταν λες πρωταθλημα 1/10 προφανως εννοεις Θεσσαλονικης μονο,ετσι?Γιατι το πανελληνιο(ΕΛΜΕ)τελειωσε και το πηρε ο αδερφος μου.(Σιδηροπουλος Κωστας):happy: PS)Τωρα ειδα οτι λες για το τοπικο.:O :D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts