makis_thess Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ΓΙΑ : Σαββατο 13 Σεπτεμβριου 2008 ωρα:19:00 Myphone@Meeting στην Πλατεια Αριστοτελους στο Electra Palace 1) billakosss <Επιβεβαιώμενο> 2) fotisbasm <Επιβεβαιώμενο> 3) Alexel <Επιβεβαιώμενο> 4) p_k <Επιβεβαιώμενο> 5) Makis_thess +2 maskot <Επιβεβαιώμενο> η μια ξανθια ! 6) Petros the Great (ισως) 7) tsatsos 8) sugs 9) astarti_ 10) Kostas_falcon <Επιβεβαιώμενο> 11) Johny_B <Επιβεβαιώμενο> 12) Maria_B <Επιβεβαιώμενο> 13) ADWNIS 14) Hostolis <Επιβεβαιώμενο> 15) epaminos<Επιβεβαιώμενο> 16) hercoulis 17) Johner 18) Tsilteas (θα πει συντομα) 19) aoratos (εκτος απροοπτου) ver:5 http://forum.com2.gr/cd/0f8a5186 :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 H μια μασκοτ είναι ξανθιά και κ4&|α;http://www.laymark.com/i/m/m116.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Mονο 10 ατομα απο τα 18 ειναι Επιβεβαιώμενα ??????????????????? στο πιο πανω post. που ειναι οι αλλοι 8 !?? :wacko: Αντε και δηλωστε και αλλοι ! :rolleyes: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Θα έρθω μαζί με epaminos [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μετά λόγου τιμής επιβεβαιώνω πως θα είμαι εκεί! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ρε παιδια τα παμε και εγω μεσα ειμαι :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Επιβεβαιώνω κι εγώ (αυτό έλειπε...) :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 επιβεβαιωνω ολους εσας!! μαζι με μενα! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Θελω να ερθω.Θα κανονισω εαν ειναι το προγραμμα της δουλειας μου για να προλαβω να ερθω το απογευμα στην συναντηση. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να έρθω... :( Προέκυψε κάτι επείγον και θα λείπω από Θεσσαλονίκη. Είστε για ένα mini-pre-meeting αύριο; Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 τετοιες ανακοινωσεις να μας λειπουν! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Σόρρυ αλλά... έτυχε! Κι εγώ ήθελα πολύ να έρθω γιατί έχουμε πολύ καιρό να κάνουμε meeting αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Αύριο πάντως αν έχετε χρόνο και όρεξη κάνουμε ένα... ζέσταμα! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ισως παιξει και μια εμφανιση εκπληξη στο meeting..... θα ξερω αυριο αλλα δεν θα σας το πω αλλιως δεν θα ειναι εκπληξη :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ισως παιξει και μια εμφανιση εκπληξη στο meeting..... θα ξερω αυριο αλλα δεν θα σας το πω αλλιως δεν θα ειναι εκπληξη :p θα ερθει η θωδη? :lol: :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SchumiGr Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εαν δεν δουλευω θα ερθω και εγω. Βεβαια δεν ξερω κανεναν, αλλα υγεια να υπαρχει και τα αλλα ερχονται....:D Που θα παμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ούτε εγώ μπορώ παιδιά :/ σόρυ P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Billakosss, κάνε κάτι! Έχεις διαρροές από παντού. Θίγεται το prestige του θεσμού. Μπάζεις από παντού νερά! Μπάλωσέ τα κάπως! Εν ανάγκει, υποσχέσου τη δωρεάν διανομή συσκευών από τον χορηγό! (Μην κοιτάς άλλες φορές που την έβγαζες με ζάρια - desperate times call for desperate measures!) Φιλικά.http://www.laymark.com/i/m/m069.gif http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ΓΙΑ : Σαββατο 13 Σεπτεμβριου 2008 ωρα:19:00 Myphone@Meeting στην Πλατεια Αριστοτελους στο Electra Palace 1) billakosss <Επιβεβαιώμενο> 2) fotisbasm <Επιβεβαιώμενο> 3) Alexel <Επιβεβαιώμενο> 4) p_k <Επιβεβαιώμενο> 5) Makis_thess +2 maskot <Επιβεβαιώμενο> η μια ξανθια ! 6) Petros the Great <Επιβεβαιώμενο> 7) Kostas_falcon <Επιβεβαιώμενο> 8) Johny_B <Επιβεβαιώμενο> 9) Maria_B <Επιβεβαιώμενο> 10) Hostolis <Επιβεβαιώμενο> 11) epaminos<Επιβεβαιώμενο> 12) ADWNIS 13) tsatsos 14) astarti_ 15) hercoulis 16) Johner 17) Tsilteas (θα πει συντομα) 18) aoratos (εκτος απροοπτου) 19) SchumiGr 20) το δικο σου ονομα ........... ver:7 http://forum.com2.gr/cd/0f8a5186 οπως βλεπετε λιγες ωρες εμειναν ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Ο Πετρος θα ρθει σιγουρα! χουρχου τι λες αγορι μου? επεσε οικονομια στην εταιρια! δεν ειμαστε για εξοδα τωρα! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 5) Makis_thess +2 maskot <Επιβεβαιώμενο> η μια ξανθια ! http://www.laymark.com/i/m/m012.gif Αν δεν έρθω (το πιο πιθανό) πείτε της οτι την αγαπώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 θα ερθει η θωδη? :lol: :lol: Αχ bilako με τα αστεια σου:ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Λιγες ωρες ακομα και ξεκινα μετα απο πολυ καιρο το myphone meeting! ευχομαι να ειστε ολοι εκει..και να τα πουμε απο κοντα! ολα ειναι στο προγραμμα με σκοπο να περασουμε καλα! ελπιζω να μη ντρεπεται κανεις σας! και να σας δουμε απο κοντα! !! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 παιδες τελικα ακυρο,αλλα υπαρχει μια πθανοτητα να περασω να πω ενα γεια αν σας βρω πουθενα... :p καλα να περασετε...:D Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 αν και ειμαι θεσσαλονικη,ηρθα εκτατως απο σερρες, kai τελειωσω κατι υποχρεωσεις που εχω θα περασω να βρω.αλλιως ελπιζω στο επομενο meeting.παρ' ολα αυτα καλα να περασετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Καλημερα αν να ειστε ολοι στο meeting ! Δεν θελω ντροπες ! οι φωτο παντως θα ανεβουν μαλλον εδω :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts