kukukali Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Σαν δεν ντρεπεστε.....να μην καμμια ελευθερη για λιγο(να παρει καμμια ανασα...!)..... :lol: Αμεσως ετοιμοι να την παρηγορεισετε...! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 8 Φεβ. 2004 , 14:27) Ela twra pes!!! Ti ekane i "Afroditi"? An kai apo to stul pou tin periegrapses prepei na stathike sto upsos tis! Kuria!!! Asxeto, pou menei i Kopela???? xaxaxaaxa Perimenoume nea kai leptomeries bill_viper :whistle: Βασικά ναι,προς στιγμήν στάθηκε στο ύψος της!!!! Βέβαια,μετά όταν το επεξεργάστηκε στο μυαλουδάκι της άρχισε να κλαίει!!Άσε,μην μου τα θυμίζεις,ένιωσα τεράστιος βλάκας εκείνη τη στιγμή!! Έπειτα ηρέμησε,καθήσαμε όμορφα και πολιτισμένα και κουβεντιάσαμε! Ήθελε να τις πω για ποιον λόγο έκανα ότι έκανα,τί δεν μου άρεσε επάνω της/στην συμπεριφορά της και αν θα μπορούσαν να γίνουν όλα όπως ήταν στην αρχή!!! Όντως πολύ κυρία,ούτε καν που έβρισε!!Βέβαια από μέσα της δεν ξέρω τί έκανε...!!! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 8 Φεβ. 2004 , 16:40) Βασικά ναι,προς στιγμήν στάθηκε στο ύψος της!!!! Βέβαια,μετά όταν το επεξεργάστηκε στο μυαλουδάκι της άρχισε να κλαίει!!Άσε,μην μου τα θυμίζεις,ένιωσα τεράστιος βλάκας εκείνη τη στιγμή!! Έπειτα ηρέμησε,καθήσαμε όμορφα και πολιτισμένα και κουβεντιάσαμε! Ήθελε να τις πω για ποιον λόγο έκανα ότι έκανα,τί δεν μου άρεσε επάνω της/στην συμπεριφορά της και αν θα μπορούσαν να γίνουν όλα όπως ήταν στην αρχή!!! Όντως πολύ κυρία,ούτε καν που έβρισε!!Βέβαια από μέσα της δεν ξέρω τί έκανε...!!! :o Ax autes einai gunaikes!!!!!!!!!! Bravo tis pantws!!! Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 8 Φεβ. 2004 , 16:40) Βασικά ναι,προς στιγμήν στάθηκε στο ύψος της!!!! Βέβαια,μετά όταν το επεξεργάστηκε στο μυαλουδάκι της άρχισε να κλαίει!!Άσε,μην μου τα θυμίζεις,ένιωσα τεράστιος βλάκας εκείνη τη στιγμή!! Έπειτα ηρέμησε,καθήσαμε όμορφα και πολιτισμένα και κουβεντιάσαμε! Ήθελε να τις πω για ποιον λόγο έκανα ότι έκανα,τί δεν μου άρεσε επάνω της/στην συμπεριφορά της και αν θα μπορούσαν να γίνουν όλα όπως ήταν στην αρχή!!! Όντως πολύ κυρία,ούτε καν που έβρισε!!Βέβαια από μέσα της δεν ξέρω τί έκανε...!!! :o Και καλα τωρα σε τι φαση βρισκεστε με την Αφροδιτη.....? φιλικη η .....<αντε γεια>..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Εντελώς φιλική...!!!Και που ξέρεις αν βαρεθώ είπε ότι θα με περιμένει! Χε,χε,χε!!Αμάν είμαι αδιόρθωτος!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 ρε εγω επιμενω επρεπε να κανεις αυτο που σου προτεινα , δοκιμασμενο ειναι :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 και να η ενημερωση δυστυχως ( η ευτυχως ) την επιασε γριπη και ετσι εμεινα μονος για το σ/κ αλλα δεν πηγε χαμενο , παρασκευη βραδυ πηγα σε ενα πολυ αξιολατρευτο μαγαζακι με κατι διμετρες και πολλες μα παρα πολλες βομβες , εφυγα 6 το πρωι και με 250€ λιγοτερα και χωρις το δερματινο σακακι μου ( που ειναι αραγε? ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Φεβ. 2004 , 21:11) και να η ενημερωση δυστυχως ( η ευτυχως ) την επιασε γριπη και ετσι εμεινα μονος για το σ/κ αλλα δεν πηγε χαμενο , παρασκευη βραδυ πηγα σε ενα πολυ αξιολατρευτο μαγαζακι με κατι διμετρες και πολλες μα παρα πολλες βομβες , εφυγα 6 το πρωι και με 250€ λιγοτερα και χωρις το δερματινο σακακι μου ( που ειναι αραγε? ) Α,δεν μπορεί,ρε μήπως έχεις από πίσω κανά μπάρμπα από την...Eurobank??!!Χα,χα,χα!! :) :D Φίλε μου σιγά-σιγά τα έξοδα!!Και...με γεια το καινούριο δερμάτινο!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Φεβ. 2004 , 21:08) ρε εγω επιμενω επρεπε να κανεις αυτο που σου προτεινα , δοκιμασμενο ειναι :p Δοκιμασμένο σ'έσενα!Εγώ θα έκανα μία βόλτα από τα εφημερεύοντα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Φεβ. 2004 , 21:11) και να η ενημερωση δυστυχως ( η ευτυχως ) την επιασε γριπη και ετσι εμεινα μονος για το σ/κ αλλα δεν πηγε χαμενο , παρασκευη βραδυ πηγα σε ενα πολυ αξιολατρευτο μαγαζακι με κατι διμετρες και πολλες μα παρα πολλες βομβες , εφυγα 6 το πρωι και με 250€ λιγοτερα και χωρις το δερματινο σακακι μου ( που ειναι αραγε? ) Φίλε μου νομίζω ότι πρέπει να χαλαρωσεις λιγάκι :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel ( 9 Φεβ. 2004 , 00:52) Φίλε μου νομίζω ότι πρέπει να χαλαρωσεις λιγάκι :) ΕΝΤΕΛΩΣ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 8 Φεβ. 2004 , 20:57) Εντελώς φιλική...!!!Και που ξέρεις αν βαρεθώ είπε ότι θα με περιμένει! Χε,χε,χε!!Αμάν είμαι αδιόρθωτος!!! :) Εισαι θεος.....! :D Του αγ.Βαλεντινου στειλε της...... και μια ανθοδεσμη με μηνυμα .....ποσο μου λειπεις....για να <φυγει> τελειως.......! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Φεβ. 2004 , 21:11) και να η ενημερωση δυστυχως ( η ευτυχως ) την επιασε γριπη και ετσι εμεινα μονος για το σ/κ αλλα δεν πηγε χαμενο , παρασκευη βραδυ πηγα σε ενα πολυ αξιολατρευτο μαγαζακι με κατι διμετρες και πολλες μα παρα πολλες βομβες , εφυγα 6 το πρωι και με 250€ λιγοτερα και χωρις το δερματινο σακακι μου ( που ειναι αραγε? ) Μια χαρα περνας....! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 8 Φεβ. 2004 , 21:11) χωρις το δερματινο σακακι μου ( που ειναι αραγε? ) το βρηκα :p στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 9 Φεβ. 2004 , 10:18) το βρηκα :p στο πορτμπαγκαζ του αυτοκινητου Mεγαλε τι ειχες πιει......! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 9 Φεβ. 2004 , 10:31) Mεγαλε τι ειχες πιει......! :lol: ...ή τί είχες κάνει?! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Telos kalo ola kala! kai eis anwtera euxomai :):):):):):) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 9 Φεβ. 2004 , 10:31) Mεγαλε τι ειχες πιει......! :lol: ελα ντε Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 9 Φεβ. 2004 , 10:34) ...ή τί είχες κάνει?! :D κατι διμετρες θυμαμαι , απο εκει και περα , ολα ειναι θωλα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (10 Φεβ. 2004 , 00:15) κατι διμετρες θυμαμαι , απο εκει και περα , ολα ειναι θωλα E ksanapigaine tin Paraskeui na ksemperdepseis to thema! ;) :D :D :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 μπα δεν λεει πια , λεω να παρω την συμβουλη του φιλου Deathangel και να ηρεμησω λιγακη , γιατι αμα το μαθει η κυρα , αντε φτου και απο την αρχη παλι , και τετοια δεν βρισκεις ευκολα , και μια ζωη να ψαχνεις δεν θα την βρεις Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (10 Φεβ. 2004 , 00:33) μπα δεν λεει πια , λεω να παρω την συμβουλη του φιλου Deathangel και να ηρεμησω λιγακη , γιατι αμα το μαθει η κυρα , αντε φτου και απο την αρχη παλι , και τετοια δεν βρισκεις ευκολα , και μια ζωη να ψαχνεις δεν θα την βρεις Kapoios einai carzy in love i kanw lathos? ;) Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 μπορει , μπορει οχι , η πορεια θα το δειξει ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Εμενα παντως καποιος εκει ψηλα μου κανει πλακα.....την πρωην τη λενε Νανα....βγαινω προχτες εξω γνωριζω μια barwoman τρελλο μωρο......και ναι τη λενε Νανα...βγαινουμε απο το μπαρ να παμε καπου αλλου ακριβως διπλα μαγαζι με ρουχα...που ναι και αυτο ειχε την επωνυμια Νανα....πηγαινουμε στο μπαρ ερχεται μια φιλη μου μαζι με μια φιλη της και μου τη συστηνει....απο δω η φιλη μου η Ν Α Ν Α......i rest my case...:p Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos (10 Φεβ. 2004 , 08:12) Εμενα παντως καποιος εκει ψηλα μου κανει πλακα.....την πρωην τη λενε Νανα....βγαινω προχτες εξω γνωριζω μια barwoman τρελλο μωρο......και ναι τη λενε Νανα...βγαινουμε απο το μπαρ να παμε καπου αλλου ακριβως διπλα μαγαζι με ρουχα...που ναι και αυτο ειχε την επωνυμια Νανα....πηγαινουμε στο μπαρ ερχεται μια φιλη μου μαζι με μια φιλη της και μου τη συστηνει....απο δω η φιλη μου η Ν Α Ν Α......i rest my case...:p φιλε μου τι να πω και εγω , μαλλον ειναι γραφτο να γινει , το εχει η μοιρα σου , προχωρα μπροστα και ποτε δεν κοιταμε πισω ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts