exmanos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 στον Ερωτα νομίζω ότι δεν χωράει η λέξη... ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να το κανω....την αγαπαω τοσο πολυ που οτι και να μου εχει κανει και να μου κανει ακομα δεν θα μπορεσω ποτε να της κανω "κακο"......και οτι και να της συμβει θα ειμαι διπλα της... Πολύ πόνο βγάζεις με λίγες αράδες λέξεις φίλε μου Δεν μπορεις να φανταστεις..... :( .....ο μεγαλυτερος πονος ειναι οταν σου γκρεμιζουν τα ονειρα και τα σχεδια μεσα σε μια νυκτα....και το ακομα χειροτερο ειναι να βλεπεις στα ματια του αλλου οτι δεν θελει να κανει αυτο που κανει και εσυ προσπαθεις να καταλαβεις το γιατι....και προσπαθωντας να σε κανει να καταλαβεις οτι πρεπει να χωρισες να βγαζει εναν εαυτο τελειως διαφορετικο απο αυτον που ξερεις προσπαθωντας να σε κανει να τη μισησεις για να ξεκολλησεις ενω εσυ ξερεις οτι δεν ειναι αυτο που σου παρουσιαζει εκεινη τη στιγμη......και προχτες αυτο εκανε....μου παρουσιασε μια γυναικα η οποια δεν ηταν αυτη που γνωρισα...αυτο που με πειραξε περισσοτερο ηταν οτι το εκανε μπροστα σε αλλους τους οποιους τους εβλεπε πρωτη φορα.....χτες το βραδυ που ημουν πιο ηρεμος καταλαβα καλυτερα γιατι τα εκανε ολα αυτα και οσο μ****ς και αν εχω γινει θα συνεχισω να γινομαι και το σαββατο που εχει αγωνες στη Λαμια εγω θα ειμαι εκει να την δω γιατι της το ειχα υποσχεθει οτι στους πρωτους της αγωνες θα ειμαι εκει...... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 4 Φεβ. 2004 , 07:29) γιατι της το ειχα υποσχεθει οτι στους πρωτους της αγωνες θα ειμαι εκει.....τί πάει να πει "της είχες υποσχεθεί"?!? τώρα είναι που γίνεσαι αφελής πρώην μάνε, για να μην πω τη λέξη από μ που ανέφερες και συ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax ( 4 Φεβ. 2004 , 08:21) τί πάει να πει "της είχες υποσχεθεί"?!? τώρα είναι που γίνεσαι αφελής πρώην μάνε, για να μην πω τη λέξη από μ που ανέφερες και συ... Το ξερω.....το θεμα ειναι οτι αν μπω σε λεπτομερειες το τοτε θα μου πεις οτι ειμαι ο μεγαλυτερος του κοσμου.... [Off topic]το ex δεν σημαινει πρωην αλλα ειναι τα αρχικα μου..Εξαρχος Μανος=exmanos :D [Off topic] Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 4 Φεβ. 2004 , 07:29) Δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να το κανω....την αγαπαω τοσο πολυ που οτι και να μου εχει κανει και να μου κανει ακομα δεν θα μπορεσω ποτε να της κανω "κακο"......και οτι και να της συμβει θα ειμαι διπλα της... Δεν μπορεις να φανταστεις..... :( .....ο μεγαλυτερος πονος ειναι οταν σου γκρεμιζουν τα ονειρα και τα σχεδια μεσα σε μια νυκτα....και το ακομα χειροτερο ειναι να βλεπεις στα ματια του αλλου οτι δεν θελει να κανει αυτο που κανει και εσυ προσπαθεις να καταλαβεις το γιατι....και προσπαθωντας να σε κανει να καταλαβεις οτι πρεπει να χωρισες να βγαζει εναν εαυτο τελειως διαφορετικο απο αυτον που ξερεις προσπαθωντας να σε κανει να τη μισησεις για να ξεκολλησεις ενω εσυ ξερεις οτι δεν ειναι αυτο που σου παρουσιαζει εκεινη τη στιγμη......και προχτες αυτο εκανε....μου παρουσιασε μια γυναικα η οποια δεν ηταν αυτη που γνωρισα...αυτο που με πειραξε περισσοτερο ηταν οτι το εκανε μπροστα σε αλλους τους οποιους τους εβλεπε πρωτη φορα.....χτες το βραδυ που ημουν πιο ηρεμος καταλαβα καλυτερα γιατι τα εκανε ολα αυτα και οσο μ****ς και αν εχω γινει θα συνεχισω να γινομαι και το σαββατο που εχει αγωνες στη Λαμια εγω θα ειμαι εκει να την δω γιατι της το ειχα υποσχεθει οτι στους πρωτους της αγωνες θα ειμαι εκει...... ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ......! :mad: ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.....ΑΣΤΗ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.......! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ......! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ Κ@ΥΛ@ΣΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.......ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.....ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ/Α ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.....! ΚΥΡΙΟΙ.... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....... ;) ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ<ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ> ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ...ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ......! ΑΣΧΕΤΟ .......Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 4 Φεβ. 2004 , 11:02) ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ......! :mad: ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.....ΑΣΤΗ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.......! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ......! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ Κ@ΥΛ@ΣΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΧΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.......ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.....ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ/Α ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.....! ΚΥΡΙΟΙ.... ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....... ;) ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ<ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ> ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ...ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ......! ΑΣΧΕΤΟ .......Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.....? Ρε φίλε ήμαρτον με τα κεφαλαία γράμματα! Σου έχει κολήσει το Caps lock? :whistle: Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 ΑΣΧΕΤΟ .......Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.....? Καπως περιεργη.....φιλικη αλλα ξερεις πως ειναι αυτα....γουσταρουμε τρελλα ο ενας τον αλλο αυτο ειναι δεδομενο και το παραδεχεται και η ιδια αλλα.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Φίλε Μάνο Επειδή εγώ έχω περάσει ακριβώς τα ίδια για περίπου 5 χρόνια σε καταλαβαίνω απόλυτα , τα μόνα που μπορώ να σου πω είναι ότι η υπομονή μας κάποια στιγμή εξαντλείται . η δικιά μου περίπτωση είναι λίγο διαφορετική αλλά η ουσία είναι μια φίλε μου , με το να σκάμε και να στεναχωριόμαστε για ένα πράγμα όπως είναι αυτό δεν βγαίνει σε ΤΙΠΟΤΑ , εγώ άργησα να το καταλάβω , πέντε χρόνια αργότερα ναι την αγαπάω σαν τρελός και το ξέρει αλλά δυστυχώς αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι και από τις δυο πλευρές , τα δίνεις εσύ όλα , πρέπει και το άλλο άτομο να τα δώσει όλα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να την βλέπεις και να θέλεις να την πάρεις στην αγκαλιά σου και να κανείς ότι θέλεις μαζί της , να της δώσεις τα πάντα , αλλά φίλε μου με όλα αυτά που έχω διαβάσει για την περίπτωση σου έχω καταλάβει ότι η κοπέλα μπορεί ναι μεν να έχει αισθήματα για σένα αλλά στο κάτω κάτω σε φτύνει , πίστεψε με δεν αξίζει τον κόπο αυτό που κανείς για αυτήν , η συμβουλή μου εάν την θες είναι προχωρά μπροστά , ίσως κάποια μέρα να ανταμώσετε και πάλι , να περνάς καλά με τους φίλους και φίλες σου , γιατί αυτοί είναι που θα σου δώσουν το κουράγιο να συνεχίσεις με την ζωή σου . εγώ προσωπικά είμαι μαζί σου σε οποία απόφαση πάρεις στο θέμα σου , και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε και από κοντά οι δυο μας φίλε μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ – Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Φεβ. 2004 , 12:04) να περνάς καλά με τους φίλους και φίλες σου , γιατί αυτοί είναι που θα σου δώσουν το κουράγιο να συνεχίσεις με την ζωή σου . ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ......... ;) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali ( 4 Φεβ. 2004 , 12:27) ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ......... ;) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ....! Αυτο προσπαθω να κανω....με το που τελειωσω τη δουλεια γυρναω ολη τη μερα με τους φιλους μου μεχρι αργα το απογευμα.....το δυσκολο ομως ειναι οταν γυρνας σπιτι...δυστυχως μενω μονος μου σε μια ξενη πολη και δεν ειναι οτι πιο ευκολο για μενα.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 4 Φεβ. 2004 , 13:15) Αυτο προσπαθω να κανω....με το που τελειωσω τη δουλεια γυρναω ολη τη μερα με τους φιλους μου μεχρι αργα το απογευμα.....το δυσκολο ομως ειναι οταν γυρνας σπιτι...δυστυχως μενω μονος μου σε μια ξενη πολη και δεν ειναι οτι πιο ευκολο για μενα.... ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ.......! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Το ξερω...:)......απλα αισθανομαι οτι σας κουραζω.....οχι απο τις δικες σας αντιδρασεις προς θεου.....απλα υποτιθεται οτι εδω ειναι το chat n FUN και με τα δικα μου post μονο fun δεν ειναι.. Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 4 Φεβ. 2004 , 14:00) Το ξερω...:)......απλα αισθανομαι οτι σας κουραζω.....οχι απο τις δικες σας αντιδρασεις προς θεου.....απλα υποτιθεται οτι εδω ειναι το chat n FUN και με τα δικα μου post μονο fun δεν ειναι.. Auta pou les den isxuoun.!!!!!!! Allwste ta dika sou posts deixnoun tin real life........ Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 ...ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... :cry: :cry: :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babymsk Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος anderson ( 4 Φεβ. 2004 , 02:09) Επιτρέψτε μου παιδιά να πω δυο λογάκια σχετικά με τα παραπάνω posts. Ξέρω την πικρία που κουβαλάει ένας άνθρωπος που έχει πληγωθεί καθώς την έχω νιώσει κι εγώ. Η λύση όμως δεν είναι να συμπεριφέρεται κάποιος σαν κωλ...δο γι'αυτόν τον λόγο την στιγμή που δεν είναι... Το να δίνεις τον εαυτό σου σε όλες τις σχέσεις της καθημερινότητάς σου, είτε ερωτικές, είτε κοινωνικές, είτε επαγγελματικές, πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να έρθεις ΕΣΥ σε ηρεμία με την ψυχή και την συνείδησή σου. Το να παριστάνεις κάτι που ΔΕΝ είσαι, απλώς σε κάνει να πληγώνεις τους γύρω σου και τον εαυτό σου... Αλήθεια πιστεύετε ότι ενεργώντας όπως λέτε παραπάνω θα είστε ευτυχισμένοι;;; Ενα κενό θα νιώσετε... Και προς Θεού... στον Ερωτα νομίζω ότι δεν χωράει η λέξη... ΕΚΔΙΚΗΣΗ. SYMFWNW APOLYTA MAZI SOU.... TO KAKO DEN DIORTHONETE ME KAKO AS EISAI ESY ENTAKSH KI AS MHN EINAI OI ALOI...MHN TOUS DOSEIS THN EYXARISTHSEI NA TOUS "AKOLOUTHEIS" Παράθεση •·.··.·• Follow your heart, but take your brain with you •·.··.·• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Οντως το κακο δεν διορθωνετε με κακο...αλλα να μην ξεχναμε οτι αγαπη και μισος χωριζονται απο μια πολυ λεπτη γραμμη τοσο λεπτη ορισμενες φορες που μισεις καποιον απο υπερβολικη αγαπη και το αντιθετο....δε λεω οτι τη μισω...οσο και να προσπαθησει να με κανει να τη μισησω δε νομιζω να τα καταφερει.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 1 Φεβ. 2004 , 21:09) να αναλυσω τα εξοδα και εγω? οχι οτι εχουν σημασια αλλα here goes Βενζίνη:αξία 100euro (δυο φορες το γεμισα το ρημαδι :p ) Μπουζούκια:αξία 550euro ( μαζι με λουλουδια ) Αεροπορικά εισητήρια:αξία 200euro ( δεν προλαβαμε την προσφορα του €39 ανα ατομο ) Βόλτα στην Ρόδο (ψώνια,καφέδες κτλ.):αξία 1000euro ( με 10 τσαντες γυρισαμε ) Να είσαι μαζί με μια γυναίκα:αξία ανεκτίμητη αυτη η εξοδο αξιζε χιλιες φορες παραπανω ομως ;) ax :( na ta vlepoun ayta merikoi-merikoi ..... mpravo vre hunter elpizw na aksize olo to skhniko :) poly glyko ek merous sou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 5 Φεβ. 2004 , 09:20) Οντως το κακο δεν διορθωνετε με κακο...αλλα να μην ξεχναμε οτι αγαπη και μισος χωριζονται απο μια πολυ λεπτη γραμμη τοσο λεπτη ορισμενες φορες που μισεις καποιον απο υπερβολικη αγαπη και το αντιθετο....δε λεω οτι τη μισω...οσο και να προσπαθησει να με κανει να τη μισησω δε νομιζω να τα καταφερει.... Etsi etsi.... deikse to megaleio tis antrikis psuxis........ :D Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 5 Φεβ. 2004 , 17:19) Etsi etsi.... deikse to megaleio tis antrikis psuxis........ :D Το κακο ειναι οτι οσο το δειχνω μου ερχονται κατι στιχοι απο ενα τραγουδι που λεει: Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μαλακες :( Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemodoura Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Θα σας βγαλω λιγο εκτος τοπικ αλλα μιας και μιλαμε για ερωτα εδω σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.Μου αρεσει πολυ μια κοπελα αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ειναι αδελφη ενος φιλου μου και δεν ξερω πως θα το παρει αν κανω καποια κινηση, δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μας γιατι ημαστε παιδικοι φιλοι.Γι αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας αν σας εχει τυχη κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Anemodoura ( 5 Φεβ. 2004 , 23:32) Θα σας βγαλω λιγο εκτος τοπικ αλλα μιας και μιλαμε για ερωτα εδω σκεφτηκα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα.Μου αρεσει πολυ μια κοπελα αλλα υπαρχει ενα προβλημα, ειναι αδελφη ενος φιλου μου και δεν ξερω πως θα το παρει αν κανω καποια κινηση, δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μας γιατι ημαστε παιδικοι φιλοι.Γι αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας αν σας εχει τυχη κατι παρομοιο. Φιλικη συμβουλη συζητησε το μαζι του πρωτα. Ο αδερφος του κολλητου μου παντρευτηκε την αδερφη του κολλητου του και ειναι happily married εδω και καμποσα χρονια. Αν εχεις στο νου σου να προσπαθησεισ για κατι καλο (ανεξαρτητα αν τραβηξει η οχι) τοτε δεν βλεπω το λογο να στραβωσει... Παντως μην κανεις κατι πισω απο την πλατη του. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 1 Φεβ. 2004 , 18:18) Βενζίνη:αξία 40euro Μπουζούκια:αξία 130euro Αεροπορικά εισητήρια:αξία 100euro Βόλτα στην Ρόδο (ψώνια,καφέδες κτλ.):αξία 100euro Να είσαι μαζί με μια γυναίκα:αξία ανεκτίμητη :D :p :rolleyes: :alien: Gia afta iparhei i mastercard... :cool: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΤΕΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΟΛΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. February 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 @orfanidisd esy to parakanes......... den prepei etsi Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 1 Φεβ. 2004 , 21:09) να αναλυσω τα εξοδα και εγω? οχι οτι εχουν σημασια αλλα here goes Βενζίνη:αξία 100euro (δυο φορες το γεμισα το ρημαδι ) Μπουζούκια:αξία 550euro ( μαζι με λουλουδια ) Αεροπορικά εισητήρια:αξία 200euro ( δεν προλαβαμε την προσφορα του €39 ανα ατομο ) Βόλτα στην Ρόδο (ψώνια,καφέδες κτλ.):αξία 1000euro ( με 10 τσαντες γυρισαμε ) Να είσαι μαζί με μια γυναίκα:αξία ανεκτίμητη αυτη η εξοδο αξιζε χιλιες φορες παραπανω ομως Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 5 Φεβ. 2004 , 15:33) ax :( na ta vlepoun ayta merikoi-merikoi ..... mpravo vre hunter elpizw na aksize olo to skhniko :) poly glyko ek merous sou :) Ετσι ειναι,οταν σκας τα φραγκα και κανεις τα χατηρια εισαι καλος,αυτο δεν ειναι αγαπη,ειναι τι μας συμφερει για να περναμε καλα.Δυστυχως συνηθης τακτικη των γυναικων. exmanos,χαλαρα,η ζωη ειναι ωραια,να θυμασαι ολα ειναι δανεικα που λεει κι ο φιλος μας στο τραγουδι.Τελικα ακομη κι ενας εμπειρος μπορει να την πατησει.Φαντασου ποσοι παθαινουν τα ιδια και χειροτερα στην πρωτη τους σχεση πως νιωθουν.Αιντε παμε γι αλλα. Φιλια :alien: Τη μερα που θα ερωτευτω ξανα να θυμηθω να μου ριξω μια καλη μουντζα στο καθρεπτη (αλλα Λεβεντη) ΝΑΑΑΑΑΑΑ (ΜΟΥΝΤΖΑ) ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ,ΖΩΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts