manan69t Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ταξιδιωτη σου ευχομαι να βρεις γρηγορα λυση! Μια ερωτηση μονο μιας και απο ποιοτητα ΔΕΝ ειχα καμια αμφιβολια το πως θα ειναι! Λοιπον με σβηστη την οθονη μπορεις να βλεπεις την ωρα οπως στο Ν85 η ειναι τελειως μαυρη?? Το λεω μιας και αυτο εχει οθονη oled που δε καταναλωνει εξτρα και μπορει να σου παρουσιαζει διαφορες πληροφοριες. Ρυθμισεις μαλλον θα βρεις στα θεματα στην εξοικωνομιση ενεργιας. Ευχαριστω! Φιλε Ταξιδιωτη καμια απαντηση μπορεις να δωσεις για το παραπανω ερωτημα μιας και εχεις στα χερια σου τη συσκευη??:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 φιλε μου αν θυμαμαι καλα φαινεται η ωρα,ωστοσο το χω στο κουτι του τωρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 με ειδοποιησαν σημερα να τους το στειλω για να μου περασουν ελληνικα,για να δουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Επιβεβαιώνουν ότι έχει ελληνικα ώστε να εξασφαλίσουν τον αγοραστή και μετά τον τρέχουν. Αυτό που αναρωτιέμαι από την αρχή, που θα βρουν τα ελληνικα να του τα περάσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δε ξερω ρε Γιωργο,μακαρι να ηξερα.λογικα θα χουν καποια ακρη,ποιος ξερει.τωρα οτι εγινε εγινε κι ευχομαι να σταματησει κι εκει.θα το στειλω αυριο και ειδωμεν για το τι θα του κανουν. τουλαχιστον αν δεν υπαρχει λογισμικο ας μου δωσουν κανενα omnia και την διαφορα απο μενα. ξενερωσα παντως και περισσοτερο λογω του οτι το κινητο φαινεται πολυ καλο.και πρεπει να ναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δε ξερω ρε Γιωργο,μακαρι να ηξερα.λογικα θα χουν καποια ακρη,ποιος ξερει.τωρα οτι εγινε εγινε κι ευχομαι να σταματησει κι εκει.θα το στειλω αυριο και ειδωμεν για το τι θα του κανουν. τουλαχιστον αν δεν υπαρχει λογισμικο ας μου δωσουν κανενα omnia και την διαφορα απο μενα. ξενερωσα παντως και περισσοτερο λογω του οτι το κινητο φαινεται πολυ καλο.και πρεπει να ναι. Eρώτηση: Γιατί δεν το κρατάς στα αγγλικά; Συμφωνω πως είναι απαράδεκτο να τρως τέτοιο δούλεμα, και εγώ στη θέση σου θα ήμουν τσαντισμένος, αλλά γιατί η τόση φασαρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Eρώτηση: Γιατί δεν το κρατάς στα αγγλικά; Συμφωνω πως είναι απαράδεκτο να τρως τέτοιο δούλεμα, και εγώ στη θέση σου θα ήμουν τσαντισμένος, αλλά γιατί η τόση φασαρία; εχω την απαντηση.γιατι,πρωτον,οταν σου λενε πως ενα κινητο εχει ελληνικα τοτε απαιτεις να εχει,αλλιως ας το εδιναν λιγο πιο πανω απο την τιμη που το παιρνουν απο γερμανια η οπουδηποτε αλλου που οπως πολυ καλα ξερουμε τα παιρνουν σε πολυ καλες τιμες.παραεισαγωγη. και δευτερον,οταν θελησω να το πουλησω ποιος θα κατσει να δωσει σημασια σε ενα αγγλκο κινητο.εχει ξυπνησει ο κοσμος.ειπαμε,παραεισαγωγη αλλα ρε αδερφε με ελληνικα κι οχι αγγλικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Τελικά σου πέρασαν τα ελληνικά; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τελικά σου πέρασαν τα ελληνικά; αυριο θα το στειλω και βλεπουμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Γιατί το καθυστέρησες; Μπορεί να σου πουν διάφορες δικαιολογίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Γιατί το καθυστέρησες; Μπορεί να σου πουν διάφορες δικαιολογίες. ημουν αρρωστος.και τι δικαιολογιες μπορουν να μου πουν,εχω emails και τα παντα που με διαβεβαιωνουν πριν το στειλουν οτι εχει κανονικα ελληνικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Αν και περασε καιρος , ταξιδιωτη , τι εγινε με την υποθεση ; Απο οτι φαινεται δεν ερχεται επισημα . Παραεισαγωγες απο καποια online καταστηματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Αν και περασε καιρος , ταξιδιωτη , τι εγινε με την υποθεση ; Απο οτι φαινεται δεν ερχεται επισημα . Παραεισαγωγες απο καποια online καταστηματα . ελληνικα ηρθαν στο συγκεκριμενο καταστημα και το παιδι που του το πουλησα το κινητο εχει πλεον ελληνικα στο 7110 του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιάννη, στα πέρασαν ενώ το είχες ή αφού το πούλησες; Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που βρήκαν τα ελληνικα. Παίζει να είναι δίκη τους πατέντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιάννη, στα πέρασαν ενώ το είχες ή αφού το πούλησες; Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που βρήκαν τα ελληνικα. Παίζει να είναι δίκη τους πατέντα; φιλε Γιωργο αφου το πουλησα πριν λιγες μερες συγκεκριμενα με ενημερωσε ο φιλος οτι εχει σταλει για ελληνικα.δε ξερω κατι παραπανω για να σου πω. το κινητο ηταν πολυ καλο πραγματικα ομως ξενερωσα απιστευτα με την ολη υποθεση των ελληνικων,καθυστερησα κι εγω κιολας,που για να μιλησουμε κι ανοιχτα το μονο που μπορουσε να γινει ειναι απλα να μου εκαναν αντικατασταση κινητου με αλλο μιας κι απο οτι εχω μαθει τα ελληνικα τα χουν λιγες ημερες κι οχι βδομαδες η μηνες.αν στεκει κιολας βεβαια αυτο που μου ειπε καποιος φιλος.και παλι αντε το πολυ να τα εχουν 2 βδομαδες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Άρα δεν το έχει με ελληνικό μενού, αναμένεται να το έχει. Δεν ξέρω ρε Γιάννη, εχω τις αμφιβολίες μου το κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Αν μάθεις πάντως κάτι νεότερο, ενημέρωσε μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Άρα δεν το έχει με ελληνικό μενού, αναμένεται να το έχει. Δεν ξέρω ρε Γιάννη, εχω τις αμφιβολίες μου το κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Αν μάθεις πάντως κάτι νεότερο, ενημέρωσε μας. :) περιμενε,του εβαλε ελληνικα κανονικα στο κινητο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Με μπέρδεψες. Γράφεις: φιλε Γιωργο αφου το πουλησα πριν λιγες μερες συγκεκριμενα με ενημερωσε ο φιλος οτι εχει σταλει για ελληνικα.δε ξερω κατι παραπανω για να σου πω. Από αυτό καταλαβαίνω οτι το παιδί που αγόρασε το κινητό, το ενημέρωσαν οτι έχουν ελληνικά και τους το έστειλε για να του τα περάσουν. Για διευκρίνησε, του τα πέρασαν και το έλαβε πίσω με ελληνικό μενού ή το περιμένει; Το συνεχίζω γιατί υπάρχουν μερικά παιδιά ακόμα ενδιαφέρονται για την κατάληξη της συσκευής. Ίσως πολλοί αποφασίσουν, ανάλογα με το τι συμπέρασμα βγει απο την συζήτηση, να προχωρήσουν στην αγορά του απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τελικα βρε παιδια το i7110 samsung εχει ελληνικα;τι γινεται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τελικα βρε παιδια το i7110 samsung εχει ελληνικα;τι γινεται; Κανενα νεοτερο σχετικα με τα ελληνικα??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts