kukukali Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 EXEI ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.....> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Για Τεχνική Ολυμπιακή μιλάς??? Αν ναι, εδώ (τελικά σήμερα έκλεισε με -17,37% ) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ DIAL UP ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ.....? ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ-ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ..... THANKS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ....ΣΤΟ TRIP.....! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Για πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση έκανα ένα screenshot. Μικρό είναι σε kb, πρέπει να το βλέπεις εδώ... http://briefcase.pathfinder.gr/download/csk4023/16706/209637/0/Olympiaki.jpg Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Pos den vgainei.Paravgainei...!!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 aggelopas μιλάς για την εικόνα που έχω επισυνάψει παραπάνω έτσι? (όχι το link που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα...) Ρωτάω γιατί έλεγα μήπως έχω κανένα λάθος στο briefcase του Pathfinder και το βλέπω μόνο εγώ... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Nαι μια χαρά φαίνεται η εικόνα! dont worry :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (27 Ιαν. 2004 , 16:44) aggelopas μιλάς για την εικόνα που έχω επισυνάψει παραπάνω έτσι? (όχι το link που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα...) Ρωτάω γιατί έλεγα μήπως έχω κανένα λάθος στο briefcase του Pathfinder και το βλέπω μόνο εγώ... Vasika afti ti stigmi den vlepo kamia eikona stin selida..Oute tin ipografi mou!! :cry: Eho kanei kai 3 refresh alla tipota! Mallon ehei provlima to pathfinder,giati den mpainei oute stin arhiki.Opoios ehei neotera as pei..!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.... ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ.... :p ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ........ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ -22%...ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ 50ΔΙΣ ...........ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Η ΤΕΧΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ ΓΙΑ 32 ΔΙΣ .....ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ 19 ΔΙΣ ......!!!! ;) ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1.45% ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.......! ;) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ......ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ..... +3,77 ....ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ...........? ;) ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ........!ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ......!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 καποιοι ξεραν... παντα καποιοι ξερουν η αποτομη αυξηση του ογκου δεν εητα καθολου τυχαια..αλλα η επιτροπη καιφαλαιογορας καπου εβοσκε μαλλον. Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Με την εβδομάδα που πέρασε, το thread έπρεπε να μετονομαστεί... "ΤΟ Χ.Α.Α. προσγειώνεται"!! :D Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 αυτη και αν ειναι πτωση.το ματιασαμε νομιζω... αχχχχ ρε Παχτα μας εφαγες... Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 τι ηθελα και εκανα τετοιο θεμα.κοντευα να βρω στον δρομο απο τοτε.....Πανε τα λεφτακια μου.... Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Poso epese simera?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelios Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 -1 % νομιζω αλλα τα δικα μου απο -3 εως -5% αστα... :cry: Παράθεση SMILE, LIFE IS NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από pastelios -1 % νομιζω αλλα τα δικα μου απο -3 εως -5% αστα... :cry: H Aiolikh?? Pos ta pige? Exw merika komatia! :whistle: pantos se olh auti ti trampala emeine statheri sto 1.70 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Διάβαζα πάντως χθες μια οικονομική κι έλεγε ότι τέλος του μήνα θ'ανακοινώσουν αποτελέσματα Alpha Bank, Εθνική και Γερμανός... :confused: Στις 2 πρώτες μάλιστα τοποθετήθηκαν προ ημερών και αμερικάνοι... Ο ΟΠΑΠ που ανακοίνωσε τρελά κέρδη τις προάλλες εκτοξεύτηκε όπως θα είδατε... Μιας χρονιάς άνοδο την έκανε σε μια εβδομάδα! :eek: (και 'μεις που ήμασταν???) :D :( Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 kala o opap de thelei kai poli mialo.otan to 95% ton gnoston sou pezoun 'pame stoixima' de tha apogeiothei i metoxi? Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος skiabox (10 Φεβ. 2004 , 11:26) kala o opap de thelei kai poli mialo.otan to 95% ton gnoston sou pezoun 'pame stoixima' de tha apogeiothei i metoxi? Είπα εγώ ότι θέλει??? :D Μόνο οι βίλες και τ'αυτοκίνητα που μοίρασε απ'τα αδιάθετα κέρδη, έφταναν για να συνειδητοποιήσει κανείς τον τεράααααστιο τζίρο! Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Είπα εγώ ότι θέλει??? :D Μόνο οι βίλες και τ'αυτοκίνητα που μοίρασε απ'τα αδιάθετα κέρδη, έφταναν για να συνειδητοποιήσει κανείς τον τεράααααστιο τζίρο! Κάπου στο 2004 είμαστε πάλι ίσως και λίγο πιο πίσω εμπρός παιδιά!!! ;);) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Κάπου στο 2004 είμαστε πάλι ίσως και λίγο πιο πίσω εμπρός παιδιά!!! ;);) . Χαχααχα οντως πιστευω οτι το τοπικ μπορει να ξαναλειτουργησει σαν να μην περασε μια μερα ( οπως λεει και το τραγουδι ) εκει που εχει φτασει τωρα ειναι σαν να πηγαμε πισω στο χρονο , Χαχαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Χαχααχα οντως πιστευω οτι το τοπικ μπορει να ξαναλειτουργησει σαν να μην περασε μια μερα ( οπως λεει και το τραγουδι ) εκει που εχει φτασει τωρα ειναι σαν να πηγαμε πισω στο χρονο , Χαχαχαχα:lol: Έτσι είναι να γίνετε παιχνίδι. Έχω μια πρόταση ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ και μια ερώτηση πως το βλέπετε θα συνεχιστεί η άνοδος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ειμαι της ταπεινης γνώμης οτι ηδη απο σήμερα ξεκινά πάλι η διορθωση πάντως αν πάρεις κάτι κράτα το και οταν λεω κρατα το εννοώ ΜΗΝΕΣ δεκεμβρης ιανουάριος φλεβάρης θα είναι ο οδηγός για το τι μελλει γεννέσθαι προσωπικά γενικά είμαι σορτ , βγάζω ενα 300-500αρικο τη βδομάδα, τώρα πιο δύσκολα βέβαια αλλά έχω και χαρτιά για που κρατάω για μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις (όχι πανω απο 2 χρόνια όμως) μυτιληναίος (λογω ενέργειας και επειδή την εταιρία την ξέρω από μέσα ;) ) είναι μια από αυτές (παρά τις πολυ κακές συνθηκες εκει εργασίας) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts