Jump to content

Χρηματιστήριο Αθηνών

pastelios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ DIAL UP ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ.....?

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ-ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.....

THANKS...

Για πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση έκανα ένα screenshot. Μικρό είναι σε kb, πρέπει να το βλέπεις εδώ...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csk4023/16706/209637/0/Olympiaki.jpg

aggelopas μιλάς για την εικόνα που έχω επισυνάψει παραπάνω έτσι? (όχι το link που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα...)

Ρωτάω γιατί έλεγα μήπως έχω κανένα λάθος στο briefcase του Pathfinder και το βλέπω μόνο εγώ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (27 Ιαν. 2004 , 16:44)

aggelopas μιλάς για την εικόνα που έχω επισυνάψει παραπάνω έτσι? (όχι το link που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα...)

Ρωτάω γιατί έλεγα μήπως έχω κανένα λάθος στο briefcase του Pathfinder και το βλέπω μόνο εγώ...

Vasika afti ti stigmi den vlepo kamia eikona stin selida..Oute tin ipografi mou!! :cry: Eho kanei kai 3 refresh alla tipota!

Mallon ehei provlima to pathfinder,giati den mpainei oute stin arhiki.Opoios ehei neotera as pei..!!

Mutilator :shifty:

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ....

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ.... :p

ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ........ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ -22%...ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ 50ΔΙΣ ...........ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ Η ΤΕΧΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ ΓΙΑ 32 ΔΙΣ .....ΚΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ 19 ΔΙΣ ......!!!! ;)

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1.45% ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.......! ;) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ......ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ..... +3,77 ....ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ...........? ;)

ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ........!ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ......!ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ.....!

καποιοι ξεραν... παντα καποιοι ξερουν η αποτομη αυξηση του ογκου δεν εητα καθολου τυχαια..αλλα η επιτροπη καιφαλαιογορας καπου εβοσκε μαλλον.
SMILE, LIFE IS NICE

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Poso epese simera??

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από pastelios

-1 % νομιζω αλλα τα δικα μου απο -3 εως -5% αστα... :cry:

H Aiolikh?? Pos ta pige? Exw merika komatia! :whistle: pantos se olh auti ti trampala emeine statheri sto 1.70

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Διάβαζα πάντως χθες μια οικονομική κι έλεγε ότι τέλος του μήνα θ'ανακοινώσουν αποτελέσματα Alpha Bank, Εθνική και Γερμανός... :confused: Στις 2 πρώτες μάλιστα τοποθετήθηκαν προ ημερών και αμερικάνοι...

Ο ΟΠΑΠ που ανακοίνωσε τρελά κέρδη τις προάλλες εκτοξεύτηκε όπως θα είδατε... Μιας χρονιάς άνοδο την έκανε σε μια εβδομάδα! :eek: (και 'μεις που ήμασταν???) :D :(

kala o opap de thelei kai poli mialo.otan to 95% ton gnoston sou pezoun 'pame stoixima' de tha apogeiothei i metoxi?
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος skiabox (10 Φεβ. 2004 , 11:26)

kala o opap de thelei kai poli mialo.otan to 95% ton gnoston sou pezoun 'pame stoixima' de tha apogeiothei i metoxi?

Είπα εγώ ότι θέλει??? :D

Μόνο οι βίλες και τ'αυτοκίνητα που μοίρασε απ'τα αδιάθετα κέρδη, έφταναν για να συνειδητοποιήσει κανείς τον τεράααααστιο τζίρο!

• 4 years later...
Είπα εγώ ότι θέλει??? :D

Μόνο οι βίλες και τ'αυτοκίνητα που μοίρασε απ'τα αδιάθετα κέρδη, έφταναν για να συνειδητοποιήσει κανείς τον τεράααααστιο τζίρο!

Κάπου στο 2004 είμαστε πάλι ίσως και λίγο πιο πίσω εμπρός παιδιά!!! ;);)

.

Κάπου στο 2004 είμαστε πάλι ίσως και λίγο πιο πίσω εμπρός παιδιά!!! ;);)

.

Χαχααχα οντως πιστευω οτι το τοπικ μπορει να ξαναλειτουργησει σαν να μην περασε μια μερα ( οπως λεει και το τραγουδι ) εκει που εχει φτασει τωρα ειναι σαν να πηγαμε πισω στο χρονο , Χαχαχαχα:lol:

Χαχααχα οντως πιστευω οτι το τοπικ μπορει να ξαναλειτουργησει σαν να μην περασε μια μερα ( οπως λεει και το τραγουδι ) εκει που εχει φτασει τωρα ειναι σαν να πηγαμε πισω στο χρονο , Χαχαχαχα:lol:

Έτσι είναι να γίνετε παιχνίδι. Έχω μια πρόταση ΕΤΕ, ΜΥΤΙΛ και μια ερώτηση πως το βλέπετε θα συνεχιστεί η άνοδος???

ειμαι της ταπεινης γνώμης οτι ηδη απο σήμερα ξεκινά πάλι η διορθωση

πάντως αν πάρεις κάτι κράτα το και οταν λεω κρατα το εννοώ ΜΗΝΕΣ

δεκεμβρης ιανουάριος φλεβάρης θα είναι ο οδηγός για το τι μελλει γεννέσθαι

προσωπικά γενικά είμαι σορτ , βγάζω ενα 300-500αρικο τη βδομάδα, τώρα πιο δύσκολα βέβαια αλλά έχω και χαρτιά για που κρατάω για μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις (όχι πανω απο 2 χρόνια όμως)

μυτιληναίος (λογω ενέργειας και επειδή την εταιρία την ξέρω από μέσα ;) ) είναι μια από αυτές (παρά τις πολυ κακές συνθηκες εκει εργασίας)

Vita Brevis