Jump to content

Χρηματιστήριο Αθηνών

pastelios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios (23 Ιαν. 2004 , 21:48)

τελικα αποφασισατε τι θα παρουμε

Κάτσε να δούμε τι έχουμε να σου σπρώξουμε... :lol:

Είμαστε όλοι εδώ

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλα μερικα απο αυτα αλλα θα μου επιτρεψεις να πω οτι λειπει απο αυτα που εχει,ειναι ολλα απο τα λεγομενα blue chips, το χαρτι της ΕΤΕ.που εχει ανοδο.....

Αληθεια αυτγ η eurobank ποσα site exei gia to XAA.?καθε μερα ανακαλυπτω απο ενα

SMILE, LIFE IS NICE

κατι λεγατε για πλαστους ισολογισμους για δειτε ειδηση που βγηκε μολις τωρα 4.14

Αυτοκτόνησε στέλεχος της Parmalat

O Alessandro Bassi, βοηθός του οικονομικού διευθυντή Fausto Tonna του ομίλου Paramalt, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής νεκρός, μετά από πτώση από γέφυρα στην Πάρμα.

Ο Bassi είχε δώσει κατάθεση για το σκάνδαλο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν διεξαγόταν έρευνα εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η Parmalat έχει τεθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας από το Δεκέμβριο όταν ανακοινώθηκε ότι 4 δισ. ευρώ βρίσκονταν με πλαστογραφίες στους λογαριασμούς εικονικών εταιρειών.

SMILE, LIFE IS NICE

Πράγματι... Την άκουσα κι εγώ την είδηση.

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις (όπως Enron, Xerox etc που ανέφερα) που βουλιάζει η επιχείρηση και δεν φαίνεται στους ισολογισμούς, χωρίς -νομίζω- αυτοί να είναι πλαστοί. Μάλλον φτιάχνονται με τη βοήθεια της "δημιουργικής λογιστικής" που ανέφερε κι ο ppsih...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (24 Ιαν. 2004 , 13:48)

Πράγματι... Την άκουσα κι εγώ την είδηση.

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις (όπως Enron, Xerox etc που ανέφερα) που βουλιάζει η επιχείρηση και δεν φαίνεται στους ισολογισμούς, χωρίς -νομίζω- αυτοί να είναι πλαστοί. Μάλλον φτιάχνονται με τη βοήθεια της "δημιουργικής λογιστικής" που ανέφερε κι ο ppsih...

δεν νομιζω να μπορεις να κρυψεις μια καθοδο αν δεν την πλαστοποιησεις.ΔΕν κανει θαυματα η λογιστικη

SMILE, LIFE IS NICE

Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την pastelios

τελικα αποφασισατε τι θα παρουμε

Egw thn paraskeuh pou perase phra "aiolikh ependitiki"!Opoios thelei akolouthei! Ante re paidia se 5 vdomades exoume ekloges! An einai oloi th deutera aiolikh!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (24 Ιαν. 2004 , 17:24)

Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Egw thn paraskeuh pou perase phra "aiolikh ependitiki"!Opoios thelei akolouthei! Ante re paidia se 5 vdomades exoume ekloges! An einai oloi th deutera aiolikh!

καλ μεσα και εγω αλλα με λιγα κομματια ακουλουθει κανεις αλλος.το πολυ πολυ να σε κυνηγαμε μετα..

SMILE, LIFE IS NICE

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (24 Ιαν. 2004 , 17:24)

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ....... :p

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ......ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ.....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ........ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ...(ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ..ΛΟΓΙΚΟ)....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.......Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (24 Ιαν. 2004 , 17:29)

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ....... :p

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ......ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ.....ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ........ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ...(ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ..ΛΟΓΙΚΟ)....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.......Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ...... :p

Το χαριλαου τι σχεση εχει?ο παχτας?

SMILE, LIFE IS NICE

ΓΙΑ ΝΑ <ΣΠΡΩΞΕΙΣ>ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΕΝΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟ......ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ.....! ;)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10% ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ....ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ.... 14%..(Π.Χ)......ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ <ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ>..... ;)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΑ <ΔΙΑΠΛΟΚΗ>.....!Ο ΠΑΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ..ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios (24 Ιαν. 2004 , 17:44)

Το χαριλαου τι σχεση εχει?ο παχτας?

Χαριλάου: εννοεί μάλλον την Χαριλάου Τρικούπη (βλ.γραφεία κυβερνώντος κόμματος)

Πάχτας: υφυπουργός οικονομικών(?) που παραιτήθηκε χθες λόγω μιας τροπολογίας...

P.S. Χιούμορ έκανε ο kukukali, μην το κομματικοποιήσουμε το θέμα και πέσει κλείδωμα... :cool:

Μ'αυτά και μ'αυτά θυμήθηκα τώρα το "χρυσό καλοκαίρι του ΧΑΑ" συνάδελφο στη δουλειά: "πάρε Ψ!!!! μου το'πε ο τάδε που το το'πε ο τάδε που το'μαθε απ'τον οδηγό του Σημίτη"!!! :eek: :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (24 Ιαν. 2004 , 18:01)

Μ'αυτά και μ'αυτά θυμήθηκα τώρα το "χρυσό καλοκαίρι του ΧΑΑ" συνάδελφο στη δουλειά: "πάρε Ψ!!!! μου το'πε ο τάδε που το το'πε ο τάδε που το'μαθε απ'τον οδηγό του Σημίτη"!!! :eek: :p

ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ.......ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΟΣ......ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΩΝ......ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΟΥΦΕΣ..... :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (24 Ιαν. 2004 , 18:06)

ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ.......ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΟΣ......ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΩΝ......ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΟΥΦΕΣ..... :D

:p :p :p :p

εγω ξερω καποιον που με παρασηρε και μετα τοτε (ναι ντρεπομαι που το λεω) να παρω τη χ γιατι του το ειπε ο γαμπρος του Διευθυνων συμβουλου και μαζι μεγαλομετοχος αποτελεσμα μετα απο 2-3 μηνες τα 23 χιλιαρικα ηταν 5-6 χιλιαδες.τοτε εψαξα και ειδα οτι ο μεγαλομετοχος απο 70 τοσο τις εκατο ειχε μετα απο 3 μηνες γυρω στο 25-30% .τωρα φυσικα εχει το 60 και κατι.Μας εγδαρε ο τυπας

SMILE, LIFE IS NICE

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ......ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.......ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΑ....!!!

ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.......?ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ......!ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.........ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝΕ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΤΙΜΗ......!ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.......! ;)

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ...ΦΑΙΣ...ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ.....! :mad:

Αληθεια γιατι η ΑΛΚΟ πηρε τα πανω της ? Ξερει κανεις?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης (22 Ιαν. 2004 , 03:11)

Και όμως, το πρόβλημα δεν είναι ότι έμαθε και η κουτσή Μαρία το χρηματιστήριο. Σε χώρες με μεγάλη παράδοση, π.χ. τις ΗΠΑ, το ξέρει ίσως ο κάθε average Joe. Το πρόβλημα είναι και η κουτσή Μαρία να ξέρει πώς λειτουργεί το χρηματιστήριο, ώστε να μην κάνει λάθος επιλογές. Δεν είναι ότι πρέπει η κουτσή Μαρία να μείνει μακρυά από το χρηματιστήριο, όσο να ξέρει να φυλάγεται όταν αποφασίσει να μπει.

Σωστός. Όταν ακούω κάτι τύπους να λένε ότι δανείστηκαν, χρεώθηκαν έχασαν την περιουσία τους στο ΧΑΑ λέω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. Μπορεί να έλεγαν διάφοροι ότι θα ανέβει και θα κάνει και θα ράνει αλλά κανείς δεν σου λέει να πουλήσεις τα χωράφια σου για να πάρεις μετοχές, ούτε σου έβαλε κανένα πιστόλι στο κεφάλι. Η απληστία έκανα τη μεγάλη ζημιά. Υπάρχουν $#@#$@#%@ που πάνε και τα ακουμπάνε στα καζίνο και στο μπαρμπούτι, και πήγαν να κάνουν το ίδιο και στο ΧΑΑ. Και το ξεφούσκωμα που έγινε ήταν καλό για να βάλουν μυαλό όλοι αυτοί και να προσέχουν περισσότερο την επόμενη φορά.

KCB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastelios (25 Ιαν. 2004 , 23:04)

καλα ολα αυτα αυριο (Δευτερα) να δουμε τι θα κανει....

Αύριο (σήμερα) είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... :confused:

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ <ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ>.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ;)

ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ :p ...ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..?

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΓΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ......ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ.!

ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...... ;)

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ <ΛΑΜΟΓΙΑ>!....

ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ......Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ.......(Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ)....

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΛΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ......!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...!

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ <ΠΡΟΒΑΤΩΝ>.....!

Το χρηματηστήριο είναι όπως μια παρτίδα πόκα.

Πετυχημένος είναι αυτός που όταν κερδίζει κερδίζει πολλά και όταν χάνει χάνει ελάχιστα.

Το χρηματηστήριο απαιτεί: Εξυπνάδα, υπομονή, μελέτη, επαγρύπνηση, γνώσεις, διασυνδέσεις και σε κάποιο βαθμό τύχη. Επίσης απαιτείται να υπάρχει η σωστή δόση απληστείας, λιγότερη δε σε κάνει πλούσιο, περισσότερη σε κάνει φτωχό.

...πέρα από την υπερβολική απληστεία τι άλλο διέθετε και η κουτσή Μαρία που πήγε νομίζοντας ότι θα τ'αρπάξει χοντρά;

Και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο... οι απαταιώνες ξεκολώθηκαν στα λεφτά, οι σωστοί παίκτες κονόμησαν χοντρά και οι άλλοι βγήκαν χαμένοι.

Υπάρχει και μια κατηγορία: Οι άνθρωποι που έμειναν λίγο πάνω λίγο κάτω στα λεφτά τους. Δεδομένου ότι ο σκοπός στο χρηματηστήριο είναι να κερδίσεις και όχι να μείνεις στα λεφτά σου, μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσουν τη στάση τους;

Μαϊμούδαρχος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menes (26 Ιαν. 2004 , 14:04)

Το χρηματηστήριο είναι όπως μια παρτίδα πόκα.

Πετυχημένος είναι αυτός που όταν κερδίζει κερδίζει πολλά και όταν χάνει χάνει ελάχιστα.

.

.

.

.

Υπάρχει και μια κατηγορία: Οι άνθρωποι που έμειναν λίγο πάνω λίγο κάτω στα λεφτά τους. Δεδομένου ότι ο σκοπός στο χρηματηστήριο είναι να κερδίσεις και όχι να μείνεις στα λεφτά σου, μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσουν τη στάση τους;

Το θέμα είναι ότι πολλοί είδαν το χρηματιστήριο κάτι σαν "ταμιευτήριο". Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική, καλύτερα να χάσω λίγα από το να τα χάσω όλα. Έτσι μένουν μέσα και περιμένουν "καλύτερες" μέρες.

Σχετικά με την Τεχνική Ολυμπιακή, διάβασα σήμερα στο In.gr ένα άρθρο και έπεσα κάτω από τα γέλια. Αφήνει κάποιες αιχμές, ξεχνώντας βέβαια ότι στο παρελθόν οι "ειδικοί" του Βήματος φώναζαν "πάρτε κόσμε" Τ.Ο.

Viva Διαπλοκή

Important things for a happy relationship:

1. It is important to find a woman that cooks and cleans.

2. It is important to find a woman that makes good money.

3. It is important to find a woman that likes to have sex.

4. It is important that these three women never meet.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (26 Ιαν. 2004 , 01:44)

Αύριο (σήμερα) είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ... :confused:

Κοντεύει να κλείσει στο -16% :eek: