zxr Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δοκίμασε το ebuddy φίλε μου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παιδια ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη της μεμβρανης πληκτρολογιου σε κινητο Τ700? πολλες φορες καποια πληκτρα δεν πατιουνται, μαλλον θα καηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό, μόνο 61,36€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnos100 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλησπέρα! Το κινητό του αδερφού μου(sony ericsson t700) όταν ανοίγει κάνει δόνηση, φωτίζουν τα πλήκτρα, βγάζει μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα..μετά από μία μέρα ούτε που ανοίγει..μόνο όταν είναι συνδεδεμένο με usb ανοίγει και πάλι όμως όπως είπα πριν(με μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα)..το πήγε στον Γερμανό και του είπαν πως ίσως θέλει αναβάθμιση..επειδή του είπαν πως κάνει 25 ευρώ προσπάθησα να κάνω μόνος μου(του είχα κάνει αναβάθμιση μέσω του pc παλιά) αλλά μου λέει πως είναι up to date..σκέφτηκα πως ίσως θέλει factory reset αλλά δεν μπορώ να μπω για να κάνω...ξέρει κανείς καμία λύση για το πρόβλημά μου? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts