Jump to content

kwnos100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwnos100

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kwnos100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. νταξει αγορασα καινουρια μπαταρια και δουλευει ευχαριστω παιδια :D
  2. χμμ δεν πειραζει ευχαριστω παντως :D
  3. χμμ οκ ευχαριστώ..υπάρχει καποιος τρόπος να καταλαβω αν οντως φταιει η μπαταρια?
  4. ναι το σκεφτηκα και εγω αλλα φοβαμαι μην αγορασω τζαμπα μπαταρια..αν το παω στον γερμανο και τους ρωτησω τι εχει θα μου πουν?
  5. το δοκιμασα..δεν δουλευει:/
  6. Καλησπερα..εχω το htc explorer και το ειχα αφησει για λιγες βδομαδες χωρις να το λειτουργισω κλειστο..τωρα παω να το ανοιξω και δεν ανοιγει..δοκιμασα να το φορτησω(το φορτηζα για μια μερα περιπου) και τιποτα παλι..μπορει να με βοηθησει καποιος σας παρακαλω? :(
  7. Καλησπέρα! Έχω το Lenovo Ideapad G585 το οποίο είχε προεγκατεστιμένα τα windows 8.. Θέλω να του βάλω windows 7 αλλά απότι είδα με μια γρήγορη ματιά στο internet δεν είναι και τόσο απλό.. Εδώ: http://forums.gamers.org/showthread.php?t=27069 τελικά τα κατάφερε αυτός αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά γιατί είναι στα αγγλικά.. επίσης εδώ: http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?AliasID=WIN8-DWGRD ..είδα και αυτό: είναι για την περίπτοσή μου? έχει οδηγίες αλλά είναι πάλι στα αγγλικά.. μπορεί κάποιος να με βοηθίσει? έχω κάνει πάρα πολλες φορες φορματ αλλά στο συγκεκριμένο λάπτοπ δεν είναι τόσο απλό απότι καταλαβα.. αα και μια αλλη ερώτηση..με τα 7 θα παίζουν πιο γρήγορα, πιο αργά ή το ιδιο τα παιχνίδια? ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  8. epitheto: kalleas?
  9. ξαναδοκιμασα..παλι το ιδιο..κατευαζω το sus να ξεμπερδευω :S το κινητο με flashmode το συνδέω? θελει να ανοιξει τελιως το τηλεφωνο για update :( το εφτιαξαα :D ...εβαλα το προηγουμενο kernel, μπηκα recovery mode εκανα restore το backup, μετα εγκατεστησα το stock kernel και δουλευει μια χαρα :D..δεν μπηκε το ics αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον λειτουργει :) ομως οταν παω να ανοιξω το wifi μου λεει: Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση του wifi τι να κανω? :S νταξει εκανα update μεσω του pc companion και εφτιαξε :)
  10. μα δεν το εχει πουθενα :S ------ το GingerDx δεν ειναι ο kernel που θα εγκαταστησω? :S αυτο που κατεβαζω ειναι kernel..δεν εχει πουθενα το rom ακυρο το βρηκα..τα gapps ομως ακομα δεν τα βρισκω..που ειναι? :O αστο το gapps δεν πειραζει..τωρα το κυριο θεμα ειναι να το φτιαξω και μετα βλεπουμε για τα google apps...εγκατεστησα το gingerdx rom αλλα παλι το ιδιο ;/ δειχνει το logo και κανει restart :( pleasee καμια ιδεα? εστω να το επαναφερω οπως ηταν παλια :(
  11. το gapps ειναι υποχρεωτικο? γιατι δεν εχει λινκ ;/ και εκει που λεει: Flash the ROM flashαρω το minicm9?
×
×
  • Create New...