Treloparea Δημοσιεύτηκε August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2008 (Kατά παραγγελία του φίλτατου mol :p) Ομολογώ ότι προτιμώ τις συνεργασίες του παρά τα δικά του κομμάτια. Βλέπε, Crush, Let go κλπ... Ποια είναι η γνώμη σας για τον Ολλανδό dj; Δεν θα ήταν ωραία μια συνεργασία με τον Peter Heppner; :shifty: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 σε ευχαριστω φιλη μου Treloparea! και οι συνεργασιες αλλα και τα δικα του tracks ειναι πολυ ωραια κομματια!ειδικα το let go απο τα καλυτερα. η γνωμη μου ειναι πολυ θετικη γιατι μου αρεσει αυτο το ειδος μουσικης που παιζει ο paul και γουσταρω να ακουω τα Live sets του! μηπως γνωριζετε αν ερθει ελλαδα;κατι ακουσα για το prison club στην χαλκιδικη.εκει που ηταν ο nick warren πριν 2-3 βδομαδες. συνεργασια με τον Peter Heppner;μμμμ! δεν θα ηταν κακη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2! http://en.wikipedia.org/wiki/Wir_Sind_Wir Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 :X:X:X:X μην το πειτε παρα εξω!ρεζιλι θα γινω... δεν το ηξερα οτι συνεργαστηκαν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μην αγχώνεσαι, εδώ η άλλη είπε οτι είναι Ολλανδός :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2! http://en.wikipedia.org/wiki/Wir_Sind_Wir Το ξέχασα τελείως :O:p:p Και φαντάσου είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά νόμιζα ότι ήταν Schiller και όχι Van Dyk. Κι όσο για το Ολλανδός, με μπέρδεψε το "van" :lol::lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μην αγχώνεσαι, εδώ η άλλη είπε οτι είναι Ολλανδός :p ουτε καν το προσεξα... μπορει να τον μπερδεψε με τον tiesto:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ουτε καν το προσεξα... μπορει να τον μπερδεψε με τον tiesto:happy: Ο Tiesto είναι άσχημος :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ναι αλλα παιζει και αυτος τελεια μουσικη!δεν μπορεις να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Και φαντάσου είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά νόμιζα ότι ήταν Schiller και όχι Van Dyk. Το έχω πάθει κι εγώ... Κι όσο για το Ολλανδός, με μπέρδεψε το "van" :lol::lol: ...και αυτό :p Οπότε σχωρεμένη... Επί του θέματος, τον προτιμώ σαν DJ και όχι σαν παραγωγό. Favorite albums: Politics of Dancing 1 & 2 Favorite tracks: For An Angel :D :respect:, Wir Sind Wir, White Lies και Let Go Favorite remix: BT - Flaming June (BT & PvD Original Mix) :shock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2! http://en.wikipedia.org/wiki/Wir_Sind_Wir Στην αρχή νόμιζα ότι το απαράδεκτοι πήγαινε στον Dyk και στον Ηeppner. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Favorite remix: BT - Flaming June (BT & PvD Original Mix) :shock: Ειναι και ο ΒΤ όμως...φωτιά!!! (ασχετο) PvD random track : Nothing But You Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Εννοείται credits πάνε και σε αυτόν. Έχει μια θέση στο top 10 των αγαπημένων μου trance κομματιών ever :) Ουσιαστικά πάντως δεν είναι remix το συγκεκριμένο, οπότε μάλλον κακώς το έβαλα εκεί. Επίσης τσαντίζομαι όταν βλέπω τέτοιες συζητήσεις και θυμάμαι κομμάτια που θέλω να τα ακούσω αλλά δε μπορώ, γιατί δεν έχω όλα τα mp3 μαζί μου. Και δεν κάθομαι ούτε σε DSL :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Χα, εγώ μόλις κατεβασα τα 2 CDΜ του Flaming June και έχω αραξει:) Δεν επρεπε να το θυμίσεις.. Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 RESPECT!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ο Παύλος είναι τέλειος, αν και τα τελευταία του (Let Go και White Lies) μου φαίνονται αρκετά 'εμπορικά' κομμάτια. Πάντως είναι για μένα πάνω από τον Tiesto, όχι όμως και από τον Armin...;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ο Παυλος ειναι εγγυηση! Ο Σιλερ ειναι εγγυηση εφορου ζωης! http://www.laymark.com/i/m/m178.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Δεν τον ξέρω τον κύριο :P Ένα τραγούδι έπεσε στα χέρια μου,το Let go και ομολογώ ότι τα σπάει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ειναι απο τους λιγους dj που καθε φορα μας ξαφνιαζει με κατι διαφορετικο. Το Let go ειναι το πιο γνωστο κομματι του. Ενα τελευταιο που ακουγεται πολυ δυνατα ειναι το paul van dyk feat. jessica sutta - be with you. Ακουστε το! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Ειναι απο τους λιγους dj που καθε φορα μας ξαφνιαζει με κατι διαφορετικο. Το Let go ειναι το πιο γνωστο κομματι του. Ενα τελευταιο που ακουγεται πολυ δυνατα ειναι το paul van dyk feat. jessica sutta - be with you. Ακουστε το! Nah... Δεν λέει και πολλά σαν κομμάτι. Από συνεργασίες του προτιμώ το :music: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts