snapp Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλησπέρα.έχει ελληνικό Τ9 κ αν ναι πόσους χαρακτήρες γράφει στο sms, 69 ή 160; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homertigra Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 mia erwthsi.. gia thn tv sto kinhto, keraia????? sas eyxaristw poly gia thn apantish!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homertigra Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Ναι κλασικα εχει μια κεραιουλα που ειναι περιπου 15 εκατοστα πτυσόμενι. Και βγαινει απο κατω δεξιά, έτσι ώστε οταν το γυριζεις οριζόντια να βλέπεις full screen τηλεόραση η κεραιούλα να ειναι πάνω δεξιά. Πιανει τέλεια πάντως tv! se eyxaristw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. August 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Καλησπέρα.έχει ελληνικό Τ9 κ αν ναι πόσους χαρακτήρες γράφει στο sms, 69 ή 160; Όχι δεν υποστηρίζει Τ9, όσο για τα sms τα ελληνικά που γράφει είναι Unicode ως αποτελεσμα να γραφει λιγους χαρακτήρες, αν και μπορεις να στειλεις πολλαπλό sms με πολλούς χαρακτήρες, αλλα να χρεώνεσαι περισσότερα sms. Αν στειλεις σε greeklish όπως κάνουν πολλοι, θα σου χρεώνει 1 sms ανα 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Το τηλεφωνάκι μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικότατα και χωρίς το παραμικρό κόλλημα, κάνω λιγο απο όλα, και παντα με το bluetooth συνδεδεμένο. Πως τα κατάφεραν τα Κινεζάκια να το κάνουν τοσο σταθερό, τη στιγμή που ακόμη και τώρα μεγάλες μάρκες κινητών έχουν τα προβλήματά τους και βγαίνουν συνεχώς καινούρια firmware. Αν και είναι λάθος να το συγκρίνουμε με τα επώνυμα κινητά τηλέφωνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Πριν λίγο είδα και την πρώτη επισημη διαφήμιση σε περιοδικό του Πρώτου Θέματος για το Jaga K503 (νομίζω έτσι λεγόταν το μοντέλο) με TV, από 190Ε, και μάλιστα και στα καταστήματα Γερμανός!! .... με εγγυήσεις κτλ... Τι έγινε ρε παιδιά, έγιναν "έπίσημα" τα κινέζικα? αναρωτιέμαι πόσο "νόμιμα" είναι τα CE που υποτίθεται οτι έχουν αυτές οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 1ον γιατί να μην γίνουν εταιρεία τα κατσκευάζει κι αυτά όπως όλα. 2ον νομίζω όσο νόμιμο είναι και τον νόκια και άλλον κινητών που σκάνε οι μπαταρίες τους και το sar είναι για να ψήσει αυγό αλλά έχουν ωραίο design και είναι μούρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 1ον γιατί να μην γίνουν εταιρεία τα κατσκευάζει κι αυτά όπως όλα. 2ον νομίζω όσο νόμιμο είναι και τον νόκια και άλλον κινητών που σκάνε οι μπαταρίες τους και το sar είναι για να ψήσει αυγό αλλά έχουν ωραίο design και είναι μούρικα Δεν ξέρω πόσο το έχεις ψάξει και απαντάς με τόση σιγουριά, αν προσέξεις πάντως στα σοβαρά sites που πουλάνε κινέζικα (όπως το ipmart ή το ucables) έχουν ξεκάθαρη προειδοποίηση οτι τα κινέζικα τηλέφωνα δεν έχουν πιστοποίηση CE!! Είναι επίσης γνωστό οτι τα κινέζικα TV phones ΔΕΝ υποστηρίζουν java, ότι και αν λένε κάποια Ελληνικά sites - μεταξύ των οποίων και το e-shop!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 μάλλον εσύ δεν το έχεις ψάξει καλά τα καινούρια κινέζικα υποστηρίζου java δες εδώ Επίσης επειδή πωλούνται στην Ελλάδα και έχουν το brand της εταιρείας στην Ελλάδα (jaga) δεν νομίζω να μην έχουν πάρει πιστοποίηση CE που είναι υποχρεωτική. Όπως επίσης είναι αναγκασμένοι να σου δώσουν και 2 χρονάκια εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 paidia na ksekatharisoume kati. oti pliroseis pairneis. oti pliroseis sou ftiaxnoun me liga logia(java). apo oso exo psaksei ego.to jaga den exei ce apo to ergostasio mporei omos h edo antiprosopia na to exei perasei apo CE test oso kai apo sar. ipoxreoute basi nomou eu na parexei 2 xronia egguisi. den to exo piasei den ksero an einai kalo. apla leo ti mporei na simbainei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 μάλλον εσύ δεν το έχεις ψάξει καλά τα καινούρια κινέζικα υποστηρίζου java δες εδώ Επίσης επειδή πωλούνται στην Ελλάδα και έχουν το brand της εταιρείας στην Ελλάδα (jaga) δεν νομίζω να μην έχουν πάρει πιστοποίηση CE που είναι υποχρεωτική. Όπως επίσης είναι αναγκασμένοι να σου δώσουν και 2 χρονάκια εγγύηση Μάλλον δεν με κατάλαβες φίλε μου, προφανώς και υπάρχουν "καινούργια" κινέζικα με java και TV (όλα κι όλα είναι 2 πριν πο το τσέκαρα) και με wifi κτλ, αλλά είναι σε άλλο επίπεδο τιμής και (προς το παρόν) δεν τα πουλάει κανείς "επίσημα" στην Ελλάδα (by the way αφού έκανες τον κόπο να πας μέχρι το ipmart φαντάζομαι τσέκαρες και αυτό που είπα για το CE έτσι?). Και αφού βρήκες και το site της JAGA, δεν πήγαινες να δεις και τα χαρακτηριστικά που η ίδια η JAGA δίνει (πας στα κινητά τηλέφωνα, διαλέγεις το Κ530 και κάνοντας κλικ στη φωτό σου δίνει καρτέλα χαρακτηριστικών)??? Γιατί αν πήγαινες θα έβλεπες ότι δεν αναφέρει java πουθενά, και άρα ισχύει και αυτό που είπα για το e-shop....! Άρα μάλλον και εσύ και όλοι μας πρέπει να ψάχνουμε καλύτερα και να μην πιστέυουμε οτι μας λένε, γιατί τουλάχιστον στην Ελλάδα μας, δυστυχώς επαληθεύεται το "ο,τι δηλώσεις είσαι" . Και τέλος, από όσα γνωρίζω και λόγω δουλειάς, το CE πρέπει να το δώσει ο κατασκευαστής, όχι ο εισαγωγέας.... πιστοποιεί διάφορα στανταρτς παραγωγής και κατασκευής, όχι εμπορίας (δείτε το πρόσφατο τραγικό παράδειγμα με τις πρώτες ύλες στα κινέζικα γάλατα, ή πιό παλιά με τις τοξικές βαφές των κινέζικων ρούχων)... Το ίδιο εργοστάσιο θα μπορούσε (αν του το ζήτησε η JAGA) να κατασκευάσει το ίδιο τηλέφωνο σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE, αλλά αυτά που πουλάνε χονδρική μέσω του νετ δεν έχουν πιστοποίηση CE - τουλάχιστον τα σοβαρά sites το παραδέχονται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Το Κ530ι το έχει και η microland "με JAVA", όταν η ίδια η jaga στο site της λέει οτι δεν έχει!!!! Επισυνάπτω το spec που κατέβασα πριν λίγο από το site της jaga....κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορεί 2 απο τις σοβαρότερες αλυσίδες να έχουν κάνει τέτοιο λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 an katalaba kala exei mia sim etsi? mou thimizei to proto kineziko pou pira ton 6-2007 baizhao 1288 (3.0tft) legontan an thimamai kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ναι μονή sim, για dual sim εχει ενα Κ530+, το οποίο το πέτυχα και κάπου στα κινέζικα χονδρεμποράδικα sites.... λίγο μπάχαλο η κατάσταση, άσε που είμαστε και off topic γιατί εδώ μιλάμε για το άλλο jaga το V22!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ο πωλητής που ήρθε ο ίδιος στο κατάστημά μου, μου εξήγησε ότι κάθε προϊόν που εισάγει η Jaga και φέρει το λογότυπό της, τα κάνει παραγγελεία σε επιλεγμένα απο αυτούς εργοστάσια, οπότε οι προδιαγραφές τους θα είναι να ζητάνε και πιστοποίηση CE. Ακόμη και το λογότυπο Jaga επάνω στο κινητό δεν ειναι κατι που ξεβαφει η ξεθωριάζει, είναι σκαλιστό, οπότε δείχνει πως όντως κάποιο εργοστάσιο τα φτιάχνει ειδικά για την αντιπροσωπεία Jaga. Ας επιστρέψω στις εντυπώσεις, δουεύει μέχρι στιγμής τέλεια, χωρίς κανένα μα κανένα κόλλημα, τη στιγμή που πολλά επώνυμα κινητά νεα μοντέλα τρώνε τρελά κολλήματα και μας τρέχουν για αναβαθμίσεις firmware. Βέβαια είναι λάθος να τα συγκρίνουμε, άλλες ευκολίες έχει ένα επώνυμο κινητό , και άλλες ένα κινέζικο τύπου JAGA. Kai κατι που θυμήθηκα τώρα, το σχήμα που έχει το v22 δεν το έχω πετύχει σε κανένα άλλο site εξωτερικού , ebay κτλ. και ίσως σημαίνει ότι και το design του έχει σχεδιαστεί μονο να προωθείται σαν Jaga mobile. θα σας πρήξω και λίγο ακόμη, πριν λίγο καιρό πηρα ενα sonyericsson bluetooth απο Mediamarkt, το οποίο το χαρτοκούτι του ήταν ελεηνό, πολυ μαλακο, καμια σχεση με ολα τα αλλα προιοντα της εταιρείας. Ελεγε οτι εχει CE, μεσα ολα τα πραγματα ήταν χυμα (ενοειται σφραγιστο το πηρα), και ειχε οδηγείες χρήσης μονο στα Ιταλικα, αυτο το επώνυμο με τα CE τα ISO και ολες τις νόμιμες !@##@%#$^ πώς έγινε εισαγωγή χωρίς οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικα που νομίζω εδώ και μερικά χρόνια ειναι υποχρεωτικο??? Αν είχα χρόνο θα τους έκανα φασαρία, αλλα δεν εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 exo akousei den ksero an isxuei, alla mou eipan oti o germanos den ta pire apo ton papadimitriou isxuei h oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ... θα σας πρήξω και λίγο ακόμη, πριν λίγο καιρό πηρα ενα sonyericsson bluetooth απο Mediamarkt, το οποίο το χαρτοκούτι του ήταν ελεηνό, πολυ μαλακο, καμια σχεση με ολα τα αλλα προιοντα της εταιρείας. Ελεγε οτι εχει CE, μεσα ολα τα πραγματα ήταν χυμα (ενοειται σφραγιστο το πηρα), και ειχε οδηγείες χρήσης μονο στα Ιταλικα, αυτο το επώνυμο με τα CE τα ISO και ολες τις νόμιμες !@##@%#$^ πώς έγινε εισαγωγή χωρίς οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικα που νομίζω εδώ και μερικά χρόνια ειναι υποχρεωτικο??? Αν είχα χρόνο θα τους έκανα φασαρία, αλλα δεν εχω... Κοίτα το αν έχουν Ελληνικές οδηγίες δεν έχει σχέση με αυτά που συζητάμε (δηλαδή το τι σημαίνει και αν έχουν CE και αν έχουν Java όπως διαφημίζουν οι μεταπωλητές της Jaga). Εγώ να δεχτώ αυτό που λες (οτι η Jaga δίνει ειδική παραγγελία στους κινέζους ώστε να είναι πράγματι συμβατά με CE), απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν το γράφει πουθενά στο site και τα specs... Επίσης είναι γνωστό οτι τα mediamarkt κάνουν εισαγωγές παρτίδες εξωτερικού, όπως και το οτι τα περισσότερα επώνυμα φτιάχνονται στην Κίνα.... Αν ζητήσεις Ελληνικές οδηγίες στο mediamarkt θα στις τυπώσουν στο λεπτό, όπως έκαναν και σε μένα οταν είχα πάρει dvd-hd recorder της LG - βέβαια εμένα μου το είπαν όταν πλήρωνα, οτι πρέπει να περάσω από την υποδοχή και να ζητήσω τις οδηγίες, εσένα κακώς το ξέχασαν, ζήτα τους να σου στις στείλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ποπο κόλλημα, το κιν που σου έδωσα στο λινκ είναι στα ίδια επίπεδα τιμής, το ότι δεν γράφει στο διαφημιστικό φυλλάδιο java δεν σημαίνει ότι δεν έχει και σε επίσημα διαφημιστικά πχ του iphone δεν λέει έχει java. Φυσικά αν πιστεύεις ότι ανακάλυψες μια φοβερή απάτη του eshop,germanou,microland παρε τηλ τον μάκη να γίνεις και διάσημος. Όσο για το αν έχουν CE σου ξαναλέω,όπως φυσικά επιβεβαίωσε ο φίλος πιο πάνω οτιδήποτε πωλείτε νόμιμα στην Ευρώπη και εκπίπτει στις πιο πάνω κατηγορίες που έδωσα πρέπει να έχει CE αναγκαστικά και δεν είναι κάτι το οποίο θα δεις να διαφημίζετε σε οποιοδήποτε προϊόν, το τι κάνει το ipmart δεν έχει σχέση με την Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ποπο κόλλημα, το κιν που σου έδωσα στο λινκ είναι στα ίδια επίπεδα τιμής, το ότι δεν γράφει στο διαφημιστικό φυλλάδιο java δεν σημαίνει ότι δεν έχει και σε επίσημα διαφημιστικά πχ του iphone δεν λέει έχει java. Φυσικά αν πιστεύεις ότι ανακάλυψες μια φοβερή απάτη του eshop,germanou,microland παρε τηλ τον μάκη να γίνεις και διάσημος. Όσο για το αν έχουν CE σου ξαναλέω,όπως φυσικά επιβεβαίωσε ο φίλος πιο πάνω οτιδήποτε πωλείτε νόμιμα στην Ευρώπη και εκπίπτει στις πιο πάνω κατηγορίες που έδωσα πρέπει να έχει CE αναγκαστικά και δεν είναι κάτι το οποίο θα δεις να διαφημίζετε σε οποιοδήποτε προϊόν, το τι κάνει το ipmart δεν έχει σχέση με την Ευρώπη. ότι πεις....... για να το υπερασπίζεσαι τόσο θερμά μάλλον θα ξέρεις καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Οντως στο site τους δε γραφουν οτι εχει CE γιατι ειναι πολυ προχειροφτιαγμενο, αλλα και αν μπειτε σε site "επωνυμων ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ κινητών", στα χαρακτηριστικα κανεις δε γραφει αν εχουν CE, αυτα τα γράφουν μόνο στα κουτάκια τους και στα αυτοκόλλητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Οντως στο site τους δε γραφουν οτι εχει CE γιατι ειναι πολυ προχειροφτιαγμενο, αλλα και αν μπειτε σε site "επωνυμων ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ κινητών", στα χαρακτηριστικα κανεις δε γραφει αν εχουν CE, αυτα τα γράφουν μόνο στα κουτάκια τους και στα αυτοκόλλητα. auta ta sticks file einai fake-pseutika gia na pernoun tous elegxous ton teloneion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Pws eisai toso sigouros oti einai Fake? ta bgazeis ola paranoma etsi kai jaga, kai Nokia kai sony kai samsung ktl... den nomizw na exeis dikio, den mporei ola osa eisagontai stin ellada na einai paranoma. Isws ena mikro pososto apo epwnyma kai anonyma, alla lew ISWS. Giati kaneis den einai sigouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 file mou, nai ontos eimai poli kaxipoptos,kai signomi gi'auto, alla eimai isos giati exo dei polla fake eponima-anonima-kopies, isos giati exo dei pos kanoun tin eisagogi stin ellada, auto den simainei oti ta tilefona den einai kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsakas Δημ. October 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Διακρίνω κάποιο "Πολεμο" κατά του Jaga Η μου φαίνεται? Αυτό το πράγμα γιατί δεν το κάνεις και σε όλες τις υπόλοιπες μάρκες που παρουσιάζονται εδώ μέσα? Τουλάχιστον η εταιρεία Jaga και εγώ με τη σειρά στο μαγαζί μου, διακινούμε νόμιμα το τηλέφωνο με τα χαρτιά του, με την εισαγωγή με τελωνείο, με απόδοση φπα στο ελληνικό κράτος, και φυσικά την εγγύησή του, και όχι αγοραπωλησείες χέρι με χέρι και ανεκτελώνιστα πράγματα απο Κίνα μέσω ebay. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, και αν κάνω λάθος διορθώστε με και συνχωρέστε με. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Διακρίνω κάποιο "Πολεμο" κατά του Jaga Η μου φαίνεται? Αυτό το πράγμα γιατί δεν το κάνεις και σε όλες τις υπόλοιπες μάρκες που παρουσιάζονται εδώ μέσα? Τουλάχιστον η εταιρεία Jaga και εγώ με τη σειρά στο μαγαζί μου, διακινούμε νόμιμα το τηλέφωνο με τα χαρτιά του, με την εισαγωγή με τελωνείο, με απόδοση φπα στο ελληνικό κράτος, και φυσικά την εγγύησή του, και όχι αγοραπωλησείες χέρι με χέρι και ανεκτελώνιστα πράγματα απο Κίνα μέσω ebay. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, και αν κάνω λάθος διορθώστε με και συνχωρέστε με. .. εχεις απολυτο δικιο,φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts