RAVER Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Τα θέματά του είναι καλά? Απλα ειναι.επισης θεμα walkman δεν εχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Τελικά το πήρα.Όλα καλά ρε παιδιά,αλλά τις επαφές πώς να τις περάσω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Τελικά το πήρα.Όλα καλά ρε παιδιά,αλλά τις επαφές πώς να τις περάσω? με το χερι,η κανε αντιγραφη την sim στο τηλεφωνο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 αν κάνω όμως με τη σιμ,τα ονοόματα κόβονται! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 αν κάνω όμως με τη σιμ,τα ονοόματα κόβονται! το ξερω.αλλα θα τα διορθωσεις μετα! καλυτερα ετσι παρα να τις περασεις παλι απο την αρχη! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 χμ καλα λες...anyway,thanks!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 χμ καλα λες...anyway,thanks!! Το ηχειο πως σου φαινεται?? (για μουσικη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 όπως είπες είναι χαμηλό...Κι επίσης,αν στον ισοσταθμιστή βάλω το Μπάσα,το αποτέλεσμα δε βγαίνει τόσο καλό...Βελτιώνεται βέβαια με τα ακουστικά του πακέτου,αλλά και πάλι.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 όπως είπες είναι χαμηλό...Κι επίσης,αν στον ισοσταθμιστή βάλω το Μπάσα,το αποτέλεσμα δε βγαίνει τόσο καλό...Βελτιώνεται βέβαια με τα ακουστικά του πακέτου,αλλά και πάλι.. Θα ακους 1-2 κλικ πριν την μεγιστη ενταση! επισης με τα ακουστικα ειναι σταθερα ενα κινητο walkman! :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 κ θα χω τα μπάσα ενεργοποιημένα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 οχι! εγω το εχω κανει χειροκινητα την ενταση κι'εχω πειραξει το flat 2 κλικ παραπανω στην 1η σκαλα και 1 στην 2τερη! αμα βαλεις μπασα σε αυτο το κινητο ο ηχος παραμορφωνεται τελειως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μπορείς να μου πεις τις default ρυθμίσεις του flat γτ τα χω πειράξει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μπορείς να μου πεις τις default ρυθμίσεις του flat γτ τα χω πειράξει? Ειναι 6 γραμμες απο καθε στηλη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 όντως,έχεις δίκιο,τώρα το κινητό του,στον τομέα walkman ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 To μονο κακο εως τωρα και πολυ σπαστικο ειναι οτι δεν εχω ρυθμισεις για wap & mms :down: :whistle: και avatar απο το myphone :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 κ θέματα δε θα με χάλαγαν προσωπικά:p...πέρα από αυτό...μια χαρά Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Μπορούμε να βάλουμε unbranded firmware για την Vodafone Live έκδοση; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 κ θέματα δε θα με χάλαγαν προσωπικά:p...πέρα από αυτό...μια χαρά τελικα θεματα δεν παιρνει;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Όχι (ακόμα)...Σε 2 εβδομάδες...Να σας πω...Φαίνεται σε κανέναν ότι το καπάκι δε κάνει κ τόσο καλή επαφή? @sotosok:όχι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Όχι (ακόμα)...Σε 2 εβδομάδες...Να σας πω...Φαίνεται σε κανέναν ότι το καπάκι δε κάνει κ τόσο καλή επαφή? @sotosok:όχι... κριμα:( ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Όχι (ακόμα)...Σε 2 εβδομάδες...Να σας πω...Φαίνεται σε κανέναν ότι το καπάκι δε κάνει κ τόσο καλή επαφή? @sotosok:όχι... εμενα παντως δεν κανει.επισης τα 2-3 ανοιγματα του κινητου ηταν με πολυ αγαρμπες κινησεις και ισως απο τοτε το "τραυματισα".:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Κι εγώ:p Τεσπα,σε σχέση με το Κ770,είναι απόλυτα στιβαρό:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Τελικά,παιδιά,καλό,χρυσό,το W302,δε παλεύεται όμως στα θέματα!!!Είπαμε,ωραία αυτά που χει,αλλά θέλω δικά μου!!!Το μόνο (-) του κινητού!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μολις το πηρα και γω για δευτερη συσκευη.Αυτο με τα θεματα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Δεν το περιμενα απο SE κινητο.Κατι αλλο τωρα....Την λειτουργια των 2 softkeys πως την αλλαζουμε?Αντι να λεει Μουσικ. απιστερα και my view δεξια να βαλω εγω οτι θελω.Εψαξα ολα τα μενου και δεν βρηκα κατι.Τοσο τυφλος ειμαι?!??! Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Όχι,δε γίνεται αυτό που λες,ούτε καν να βάλεις κανονικό λογισμικό μιας κ δεν υπάρχει υποστήριοξη για το κινητό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts