Billys_7 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 το σκεφτηκα οτι θα με ταλαιπωρησει με την μπαταρια του...απλως δεν θελω να παρω καινουργια συσκευη λογω στρατου..thanks guys θα δω τι θα κανω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 το σκεφτηκα οτι θα με ταλαιπωρησει με την μπαταρια του...απλως δεν θελω να παρω καινουργια συσκευη λογω στρατου..thanks guys θα δω τι θα κανω..;) Μαλλον εχει χαλάσει η μπαταρία σου. Αν ειχες καιρό να το χρησιμοποιήσεις ίσως δεν ειναι μονημη ζημιά ίσως στρώσει λιγο με μερικούς κυκλους φώρτισης, αλλα συνήθως όταν χαλάει θέλει αλλαγμα. Αλλιώς πάρε ένα samsung από τον κοτσόβολο με 17,90€ :p που δεν εχει και καμερα. Νομίζω τις καμερες σε κινητά τις κυνηγάνε-απαγορευουν στα κεντρα (ή άλλαξε αυτό). Με ενα τετοιο θα βγεί το στρατιωτικό (Το κεντρο τουλάχιστον) :) Αντε και καλός πολίτης Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μαλλον εχει χαλάσει η μπαταρία σου. Αν ειχες καιρό να το χρησιμοποιήσεις ίσως δεν ειναι μονημη ζημιά ίσως στρώσει λιγο με μερικούς κυκλους φώρτισης, αλλα συνήθως όταν χαλάει θέλει αλλαγμα. Αλλιώς πάρε ένα samsung από τον κοτσόβολο με 17,90€ :p που δεν εχει και καμερα. Νομίζω τις καμερες σε κινητά τις κυνηγάνε-απαγορευουν στα κεντρα (ή άλλαξε αυτό). Με ενα τετοιο θα βγεί το στρατιωτικό (Το κεντρο τουλάχιστον) :) Αντε και καλός πολίτης λες να χαλασε η μπαταρια ε?το θελω για την μοναδα που ειμαι τωρα...ναι στο κεντρο δεν επιτρεπουν κινητα με καμερα...thanks παντως να σαι καλα..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 αν δουλευεις ebay θα βρεις πολυ φτηνές (4-5€) για το κινητό σου αλλα και αυτες θα χαλάσουν σε 1-2 χρόνια το πολύ. δεν ειναι και οι καλυτερες. Το προβλημα είναι οτι θα αργήσουν να έρθουν (20αρια μερες). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 εγινε φιλε μου,θα το ψαξω...ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας, έχω το w302 vodafone. Μπορώ να περάσω .jar παιχνίδια? Γιατί δοκίμασα κάτι παιχνίδια αλλά λέει "item not supported". Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σας, έχω το w302 vodafone. Μπορώ να περάσω .jar παιχνίδια? Γιατί δοκίμασα κάτι παιχνίδια αλλά λέει "item not supported". κι'εγω οταν το ειχα το κινητο δεν μπορεσα να "τρεξω" κανενα java. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 κι'εγω οταν το ειχα το κινητο δεν μπορεσα να "τρεξω" κανενα java. Δυστυχώς το κινητό είναι φτιαγμένο από τη Sagem και "φοράει" διαφορετικό λογισμικό από τα κανονικά SE. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης παιχνιδιών, όπως και άλλες λειτουργίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα της SE. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 για την ιστορια και μονο.. Πλεον δεν εχουν πολλοι το συγκεκριμενο κινητο, εκτος απο μενα και εναν φιλο.. ..το κινητο αυτο μπορει να εχει ως φόντο στην αναμονη βιντεακια που του εχουμε τραβηξει! Τρέλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 για την ιστορια και μονο.. Πλεον δεν εχουν πολλοι το συγκεκριμενο κινητο, εκτος απο μενα και εναν φιλο.. ..το κινητο αυτο μπορει να εχει ως φόντο στην αναμονη βιντεακια που του εχουμε τραβηξει! Τρέλα.. και να σου τρώει ετσι την μπαταρία πιο γρηγορα :( Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 και να σου τρώει ετσι την μπαταρία πιο γρηγορα :( και η καμερα τρωει τη μπαταρια, και τα τραγουδια τρωνε τη μπαταρια, αλλα το μεγαλο φαγοπότι γινετε απο τους τζι τζι τζιτζικες.. :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 και η καμερα τρωει τη μπαταρια, και τα τραγουδια τρωνε τη μπαταρια, αλλα το μεγαλο φαγοπότι γινετε απο τους τζι τζι τζιτζικες.. :-p μόνο που αυτό είναι 2G :O Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 μόνο που αυτό είναι 2G :O το θεμα ειναι.. Και γιαυτο σου απαντησα στο αρχικο ποστ, οτι τα παντα στα κινητα σημερα καταναλωνουν την μπαταρια. Αυτο με το βιντεο που εγραψα παραπανω ειναι πρωτοτυπο,και σιγουρα θα το κανουν και καποια κινητα που δε ξερω. Ξερεις καποιο? Αξιζε να με πληροφορισεις για το θεμα της μπαταριας? Πιστευες οτι δε το γνωριζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 το θεμα ειναι.. Και γιαυτο σου απαντησα στο αρχικο ποστ, οτι τα παντα στα κινητα σημερα καταναλωνουν την μπαταρια. Αυτο με το βιντεο που εγραψα παραπανω ειναι πρωτοτυπο,και σιγουρα θα το κανουν και καποια κινητα που δε ξερω. Ξερεις καποιο? Αξιζε να με πληροφορισεις για το θεμα της μπαταριας? Πιστευες οτι δε το γνωριζουμε? Οχι δεν ξέρω αν και ειμαι βέβαιος ότι υπάρχουν.. (νομίζω το έχω δει και σε καποια αλλα SE). Αυτό με την αυτονομία δεν το είπα με κακή πρόθεση, το είπα έτσι για να το σχολιάσω ότι τετοια πράγματα (video screensaver) αναπόφευκτα τρώνε μπαταρία (το βιντεο για να παίξει θέλει CPU). αυτό με το τζι τζι τζι που έγραψες το παρεξήγησα, εσύ αναφερόσουν οτι αυτά και αν τρώνε μπαταρία ενώ εγώ νόμισα οτι αναφέρεσαι στο w302. τωρα που το ξαναβλέπω καταλαβα τι λες.. σορυ.. Πάντως επί του θέματος το κινητό ειναι μέτριας αυτονομίας. Δεν θα το έκανα προσωπικά ποτέ να του βάλω και βιντεο-screensaver.. Αν και δεν το παίζει συνέχεια λογικά, κάποια στιγμή σύντομα σβήνει την οθόνη τελείως νομίζω. Τες πα.. Ηταν ένα όμορφο κινητό με πολλά κουσούρια. Μάλλον γιατί ποτέ δεν ήταν SE αλλά OEM κινεζιά (νέα alcatel?) που έμοιαζε SE.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Γεια σας , έχω ένα παλιό W302 Sony Ericson και έχει σπάσει το πλαστικό πάνω από την οθόνη , μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω καινούριο πλαστικό για να το αντικαταστήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Γεια σας , έχω ένα παλιό W302 Sony Ericson και έχει σπάσει το πλαστικό πάνω από την οθόνη , μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω καινούριο πλαστικό για να το αντικαταστήσω ? ebay φαντάζομαι.. Δες αν σου κάνει κάτι. Κάποιοι θα πούν οριακα αξίζει η φασαρία (για συναισθητματικούς ίσως λόγους) και μόνο αν πιάνουν τα χέρια σου. Από την άλλη με 8€ θα το κάνεις "καινούριο". Γιατί όχι.. Εγώ μάλλον θα το έφτιαχνα.. Edited June 11, 2014 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts