Mangiare Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Εχθές έκανα αναβάθμιση στον κολλητό μου που έχει το W595 με το Update Service της SE. Ενώ την έκανα μια χαρά μου ήρθε σήμερα και μου είπε πως το κινητό ανοιγόκλεινε πάλι και έβαλα να του ξανακάνω αναβάθμιση και μου έγραφε το πρόγραμμα πως έχει ήδη το πιο πρόσφατο λογισμικό. Τώρα εγώ πως αλλιώς μπορώ να του κάνω αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Λογικά θα πρέπει να υπάρχει η επιλογή επιδιόρθωση λογισμικού οπότε επέλεξε αυτή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mangiare Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Επειδή δεν μπορώ να μπω καθόλου στο τηλέφωνο δεν με αφήνει να κάνω επιδιόρθωση λογισμικού με το Companion... Άλλος τρόπος πιο παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Επειδή δεν μπορώ να μπω καθόλου στο τηλέφωνο δεν με αφήνει να κάνω επιδιόρθωση λογισμικού με το Companion... Άλλος τρόπος πιο παίζει? Σου εχω στειλει ΡΜ το πως μπορεις να κανεις αναβα/ση. Αν θελεις διαβασε και καντο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mangiare Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Να 'σαι καλά. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Εγώ το είχα, ήταν πάρα πολύ καλό αλλά μου έπεσε απο τα 30 εκατοστά και κόπηκε η ταινία. SE,φτιάξε λίγο την ποιότητα σε κάποια τηλέφωνα!!!:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ρε παιδια εχω προβλημα,κατεβασα το pc companion για να κανω επιδιορθωση του λογισμικου μου επειδη δεν μου εμφανιζεται η επιλογη αναφορα παραδοσης.Το προβλημα ειναι οτι στην προετοιμασια μου βγαζει σφαλμα συνδεσης συνεχεια.Μου λεει να κλεισω το τηλεφωνο,να το βγαλω απο το usb,να βγαλω την μπαταρια,να την ξαναβαλω και μετα να το συνδεσω παλι με τον υπολογιστη πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο c.Αυτο κανω συνεχεια κλαι μου βγαζει το ιδιο προβλημα.Λιγη βοηθεια ρε παιδια σας παρακαλω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω,εχω προβλημα με την αναφορα παραδοσης.Δεν μου εμφανιζεται,ειπα να κανω επιδιορθωση κινητου αλλα οταν παω να κανω update στην προετοιμασια οταν παει να ολοκληρωθει μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει οτι απετυχε η εγκατασταση.Γιατι μου το βγαζει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω,εχω προβλημα με την αναφορα παραδοσης.Δεν μου εμφανιζεται,ειπα να κανω επιδιορθωση κινητου αλλα οταν παω να κανω update στην προετοιμασια οταν παει να ολοκληρωθει μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει οτι απετυχε η εγκατασταση.Γιατι μου το βγαζει αυτο; να φανταστω οτι εχεις καρτα τις κοσμοτε μεσα και για αυτο δεν σου εμφανιζει τιν ρυθμιση τις αναφορας...βαλε μια αλλη καρτα και πηγαινε μυνηματα-ρυθμισεις-σμσ-αναφορα παραδοσεις..για την εγκατασταση μπορει να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 να φανταστω οτι εχεις καρτα τις κοσμοτε μεσα και για αυτο δεν σου εμφανιζει τιν ρυθμιση τις αναφορας...βαλε μια αλλη καρτα και πηγαινε μυνηματα-ρυθμισεις-σμσ-αναφορα παραδοσεις..για την εγκατασταση μπορει να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο.... Ευχαριστω φιλε,το εφτιαξα.Αυτο εφταιγε τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ευχαριστω φιλε,το εφτιαξα.Αυτο εφταιγε τελικα. τιπατα φιλε μου.εκανες και αναβαθμιση? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δεν χρειαστηκε γιατι μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos13pao Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 το w595 που εχω σημερα κλεινει μονο του και ανοιγει μετα απο 20 δευτερολεπτα λες και πατησα ρεσταρτ δεν μπορω να κανω τπτ για 10 δευτερολεπτα μενει ανοιχτω τι να κανω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 κανε μια επαναφορα με το seus και αν δεν λυθει το προβλημα τοτε βραχυκικλωνη η πλακετα του και δν μπορεις να κανεις τπτ παρα μονο αμα αλλαξεις πλακετα.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση,πως μπορω οταν βαζω ενα θεμα στο κινητο μου να αλλαζω και τα εικονιδια του μενου μου;Γνωριζετε καθολου την διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση,πως μπορω οταν βαζω ενα θεμα στο κινητο μου να αλλαζω και τα εικονιδια του μενου μου;Γνωριζετε καθολου την διαδικασια; τα θεματα εχουν μονο μια εμφανιση στα εικονιδια...δεν αλλαζουν!!! Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ξερω οτι υπαρχει ενα προγραμμα με το οποιο μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια του μενου συμφωνα με το θεμα που εχεις περασει αλλα δεν ξερω την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ξερω οτι υπαρχει ενα προγραμμα με το οποιο μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια του μενου συμφωνα με το θεμα που εχεις περασει αλλα δεν ξερω την διαδικασια. εγω αυτο που ξερω μονο ειναι to theme creator και απλως φτιαχνεις θεματα και εκει μπορεις να βαλεις οτι εικονιδια θελεις.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest oniramakias Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω το W595και τα έχει παίξει. Το πλήκτρο c δεν πατιόταν όταν ήταν ανοιχτό (slide-up) το κινητό, αλλά όταν ήταν κλειστό μια χαρά... ;) Ok. Δεν με πείραζε αυτό και τόσο.... Μετά από λίγο καιρό όταν άνοιγες με φόρα το κινητό ή άνοιγε ή έκλεινε μόνο του(power on/off) και τώρα δεν ανοίγει καν. Όταν το βάζω να φορτίση δείχνει ότι φορτίζει, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το ανοίξω. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μάλλον η καλωδιοταινία του αρχίζει και εμφανίζει σημεία φθοράς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μάλλον η καλωδιοταινία του αρχίζει και εμφανίζει σημεία φθοράς. συμφωνο με τον zxr αλλαγη καλωδιοταινιας θελει ;) Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest oniramakias Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Σε ευχαριστώ. Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή μόνο από τα καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αν πιάνει το χέρι σου ναι μπορείς. Βρίσκεις μια απο το ebay και το ανοίγεις. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ucH5Gqsemr0&feature=related]Sony Ericsson W595 Repair - YouTube[/ame] Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχει η κουμπάρα μου το κινητό και θέλουμε να μεταφέρουμε τα μηνύματά της στο πισί (και τις επαφές της αν γίνεται) γιατί θέλει να αλλάξει σε xperia.Ξέρετε καμιά εφαρμογούλα να το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 MyPhoneExplorer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts