niknik Δημοσιεύτηκε July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2008 To εικονίδιο του My Documents είναι shortcut? Κατά λάθος το έσβησα με shift+delete και δεν το βρίσκω στον κάδο ανακύκλωσης. Πείτε μου και θα συνεχίσω μετά το συλλογισμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ο,τι σβησεις με shift+delete δεν παει στον καδο ανακυκλωσης.σβηνεται κατευθειαν απο τον υπολογιστη.μπορεις να το ξαναβγαλεις το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας αν θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Το θέμα είναι, το My Documents by default είναι shortcut? Γαιτί είχα επιλέξει δύο φακέλους αυτόν που ήθελα και το My Documents κατά λάθος. Πατάω shift+delete και εξαφανίζεται αμέσως το My Documents (το οποίο ήταν κάποια giga) και σε δευτερόλεπτα πατάω cancel. O άλλος φάκελος δεν σβήστηκε. Τώρα σκέφτομαι αν το My Documents είναι shortcut (το πιο πιθανό γιατί σβήστηκε αμέσως) τότε δεν έχασα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 να φανταστω εχεις τα xp,ετσι; απο οτι βλεπω στον desktop δεν ειναι shortcut.δεν εχει το βελακι δλδ. αν πας ομως απο την εναρξη δεν ειναι μεσα τα αρχεια που θελεις;το ιδιο path δεν εχουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δεν έχασες τίποτα, αφού είναι shortcut είναι το οποίο δείχνει by default στο C:\Documents and Settings\username\My Documents. Πήγαινε στο συγκεκριμένο path και τσέκαρε οτι όντως όλα είναι εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας>Properties. Πας στην καρτέλα Desktop και κάνεις κλικ κάτω αριστερά,εκεί που λέει "Customize desktop". Επιλέγεις το My Documents και πατας ΟΚ. Αυτό ήταν... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Ξέρω πώς να επαναφέρω το shortcut στη επιφάνεια εργασίας. Τελικά απ'ότι κατάλαβα το My Documents είναι shortcut, οπότε προφανώς δεν έχασα κάτι με το στιγμιαίο delete που πάτησα (γι'αυτό και σβήστηκαν πολύ γρήγορα, διαφορετικά θα αργούσαν λίγο να σβηστούν 5,5 GB). Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι πόσα GB ήταν τα My Documents πριν για να συγκρίνω αν μου λείπει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Μα αμα δεν ηταν shortcut δεν θα μπορουσες να το σβησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Γιατί δεν γίνεται delete ένας ολόκληρος φάκελος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoron Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ημουν κάτοχος ενος VAIO του οποίου κάηκε το motherboard και από το οποίο κράτησα τον σκληρό. Πήρα ένα storejet 2.5 case και τον συνέδεσα με το ένα TOSHIBA laptop. Βλεπω το σκληρό στο pc μου αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τα έγγραφα από τον φάκελο MY DOCUMENTS. Μου εμφανίζει ένα μηνυμα ότι δεν μπορεί το word να τα ανοίξει γιατί δε έχω την άδεια να το κάνω. Αυτό συμβαίνει μόνο στα MY DOC. Επειδή χρειάζομαι τα έγραφα για επαγγελματικούς λόγους οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1917847#post1917847 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoron Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1917847#post1917847 Το πρόβλημα λύθηκε. Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts