nikosfa Δημοσιεύτηκε July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2008 Ρε παιδια μπορουμε να βρουμε να κατεβασουμε απο πουθενα τους νεους χαρτες της DIS? Vector Navigation Software??????? ε? :ninja: Οποιος τους εχει αγορασει ας κανει τον κοπο να τους ανεβασει.... Εχω φαει τον κοσμο!! Παράθεση nikosfa :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 κατεβασε τους απο την dis τζάμπα είναι ;) http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=34 δες για πιο μηχανάκι ενδιαφέρεσαι και τους κατεβαζεις. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Mε τη διαφορά ότι ήδη πρέπει να έχεις μια κάρτα από την dis με το software. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Κανονικά ναι... θα πρέπει να είσαι νόμιμος κάτοχος το προγράμματος για να χρησιμοποιήσεις και τους χάρτες.:cool: Δάσκαλε τι εγεινε πήγες διακοπές ???:cool::cool: Εγώ... απο βδομάδα..:rolleyes::D:cool: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Ρε παιδια μπορουμε να βρουμε να κατεβασουμε απο πουθενα τους νεους χαρτες της DIS? Vector Navigation Software??????? ε? :ninja: Οποιος τους εχει αγορασει ας κανει τον κοπο να τους ανεβασει.... Εχω φαει τον κοσμο!! Άδικος κόπος. Το πρόγραμμα είναι κλειδωμένο με κωδικό που δεν σπάει. Το pc που έχω, Toshiba, μπορεί να αντιγράψει και κλειδωμένα dvd, μέχρι και windows και να παίζει κανονικά. Αλλά την κάρτα με το vector navigation software μόλις έβαλα την κάρτα-αντλιγραφο, μου ζητούσε κωδικό για να τρέξει. Τα κελιδιά κωδικοποίησης τα έχει ΜΟΝΟ μια εταιρεία στον κόσμο και τα πουλάει ΜΟΝΟ σε συνεργαζόμενες επίσημες εταιρείες. Mε τη διαφορά ότι ήδη πρέπει να έχεις μια κάρτα από την dis με το software. Γι΄αυτό πρέπει να ακούμε τον δάσκαλο.(Μου την κοπάνησες αυτή την φορά και άδικα έφτιαξα ένα τόνο παγάκια για τον φραπέ σου, να είναι ΠΟΛΥ παγωμένος:lol:) Κανονικά ναι... θα πρέπει να είσαι νόμιμος κάτοχος το προγράμματος για να χρησιμοποιήσεις και τους χάρτες.:cool: Δάσκαλε τι εγεινε πήγες διακοπές ???:cool: Εγώ... απο βδομάδα..:rolleyes::D: Χρήστο, Κοσμά 1-7 Αυγούστου θα αράξω στη Σύρο. 10-16 θα τεμπελιάζω στα spa στην Αιδηψό. Αν κάποιος είναι να βρεθεί κάπου εκεί κοντά, ας μου το σφυρίξει, μπας και βρεθούμε. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Κανονικά ναι... θα πρέπει να είσαι νόμιμος κάτοχος το προγράμματος για να χρησιμοποιήσεις και τους χάρτες.:cool: Δάσκαλε τι εγεινε πήγες διακοπές ???:cool: Εγώ... απο βδομάδα..:rolleyes::D:cool: Ναι κάνω test drive του destinator :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Γι΄αυτό πρέπει να ακούμε τον δάσκαλο.(Μου την κοπάνησες αυτή την φορά και άδικα έφτιαξα ένα τόνο παγάκια για τον φραπέ σου, να είναι ΠΟΛΥ παγωμένος:lol:) Χρήστο, Κοσμά 1-7 Αυγούστου θα αράξω στη Σύρο. 10-16 θα τεμπελιάζω στα spa στην Αιδηψό. Αν κάποιος είναι να βρεθεί κάπου εκεί κοντά, ας μου το σφυρίξει, μπας και βρεθούμε. Αυτήν είναι ζωή φίλε μου... Σύρο -- καφές παγωμένος ---spa στην Αιδηψό ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΏΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΤΉΣΩ ΤΑ 51 (να πάρω και την συνταξουλα μου ) πλάκα κάνω..:lol::lol: εγώ με τα πιτσιρίκια μου και την γυναίκα για κάνα 3 ήμερες στην Χαλκιδική και αν αντέξουμε . (τα μικρά μου είναι βουνίσιοι καθαρόαιμοι και δεν τα πάνε καλά με την αρμύρα..:lol::lol:) ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Ναι κάνω test drive του destinator :D Και γώ test drive θα του κάνω, αλλά θα το έχω γυρισμένο όχι απλά στην θέση "ΠΕΖΟΥ" αλλά"πολυθρόνας":lol: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 :lol::lol::lol: είσαι άρχοντας. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts