ikaros Δημοσιεύτηκε July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2008 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το iphone theme να μου πει αν αξίζει να το αγοράσω? Δεν ξέρω γιατί αλλά δε μου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη το site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μπες στο ipmart-forum.com , βρες το και δοκίμασε το. Εάν σου αρέσει... το αγοράζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Έλεγα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει γιατί δε μου αρέσει να εγκαθιστώ και να απεγκαθιστώ εφαρμογές...ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μόνο έτσι αποκτάμε άποψη όμως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Ok, με έπεισες. Το ψάχνω στο ipmart-forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Μπορειτε να κατεβασετε απο εδω το θεμα (:!:δεν το εχω δοκιμασει) http://www.mediafire.com/?ontvx0nnydl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 pos to kanoume egatastasi;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αν θες μόνο το theme (από το README.TXT): .... iPhone_black.tsk from tsk theme folder paste it on phone memory or on storage card and select it. ... Αν θες όλο το πακέτο εγκαθιστάς κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 antigrafi stin mnimi tou til se poio fakelo;;;to ekana kai den mou to emfanizei sto today.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts