Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου! Αν τραβήξω φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο μου την βγάζει κατάλευκη! Σε χαμηλό φωτισμό την βγάζει καλά! Δεν ξέρω τι έχει πάθει... έκανα φορμάτ με *#7370# αλλά δεν έχει καμία διαφορά! Μόνο στις φωτογραφίες το κάνει αυτό! Βίντεο τραβάει κανονικά! Κάποιος να με βοηθήσει?

οταν λες καταλευκη τι ενοεις?

εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεισ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι δεν πείραξα καμία ρύθμιση! Την βγάζει υπερβολικά φωτεινή! Και σε εσωτερικό χώρο να βγάλω πάλυ φωτεινή την βγάζει αλλά έξω την εμφανίζει κατάλευκη! Δεν πείραξα καμία ρύθμιση, ίσα ίσα δοκίμασα πολλές ρυθμίσεις (δεν είμαι άσχετος από φωτογραφία) αλλά τίποτα!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Οι φωτογραφίες:

http://www.geocities.com/multigraphgr/images/Photo01.jpg

και πιο κοντινή:

http://www.geocities.com/multigraphgr/images/Photo02.jpg

(Κάνε copy-paste τα λινκ γιατί δεν λειρουργούν απευθείας...)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

φιλε μου οι φοτο ειναι απλα χαλια...σιγουρα δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα θεμα

hardware....ισως εχει προβλημα ο φακος...πηγαινετο πισω απο εκει που το πηρες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια εχει μπορεσει κανενας να κανει αναβαθμιση το google maps?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εννοείς να περάσει την έκδοση 3; μπαίνεις από το κινητό σου στην σελίδα google.com/latitude και το κατεβάζεις.

παιδια εχει μπορεσει κανενας να κανει αναβαθμιση το google maps?????

Εγώ πάντως δεν μπορεσα να την περάσω. Μάλλον γιατι το google maps είναι προεγκατεστημένη εφάρμογη στο λογισμικο του τηλεφώνου:(

Gilles smiles!

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ!!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΣΟ ευαισθητο οσο το δικο μου............δεν χρειαζεται να το πατησω δεξια αριστερα, πανω κατω...........απλα ενα χαδι και το κανει σαν να εχω touch screen.....δεν με εξυπρετει ομως τοσο ευαισθησια.....

Ναι, είναι το νέο πολυπλήκτρο αφής της Samsung το οποίο εξυπηρετεί κυρίως κατά το brοwsing. Αν δεν σε βολεύει, το απενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις.

Ναι, είναι το νέο πολυπλήκτρο αφής της Samsung το οποίο εξυπηρετεί κυρίως κατά το brοwsing. Αν δεν σε βολεύει, το απενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις.

γινεται απο εκει? καλο αυτο.

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας σε κατι:

Οταν κανω μια εγγραφη ενος τραγουδιου απο το στερεο στο σπιτι μου , ή απο το αυτοκινητο >Menu >πολυμεσα>εγγραφη (ποιοτητα ειτε κανονικη-- ειτε υψηλη) , αφου πατησω αναπαραγωγη ακουγεται ενα βουιτο.. λες και εχω την μουσικη τερμα και παραμορφωνει..

Επισης οταν κανω εγγραφη Βιντεο full Ποιοτητα 640χ480 παλι ακουγεται το ιδιο..

Το εχει αυτο το προβλημα καποιος αλλος? η ειναι προβλημα του κινητου μου

Ρωταω γιατι υποτιθεται γραφει σε Mpeg4 και ακουγετε χειροτερα απο 3gp.

Πιο παλια ειχα το κινητο Samsung SGH-D600 Link < http://www.myphone.gr/devices/preview-150.html > οταν πηγαινα μπουζουκια και εγραφα κανα video ο ηχος ηταν αψογος πεντακαθαρος,

η ακομα και τερμα να ειχα την μουσικη στο αυτοκινητο στην αναπαραγωγη επαιζε τελεια

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Όπως το περιγράφεις, μου ακούγεται σαν πρόβλημα του μικροφώνου. Αλλά αν κατά τις συνομιλίες σου δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, τότε μάλλον είναι πρόβλημα λογισμικού.

Γιαυτο ρωταω αν μπορει καποιος παρακαω να το τσεκαρει και απο το κινητο του να μου πει ...

Ευχαριστω !

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Καλησπερα στο forum ! Πειρα και εγω το samsung innov8 εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειναι παρα πολυ καλο κινητο !!! τωρα εχω βρει ενα κουφο σε αυτο το κινητο για εμενα μπορει να ειναι οταν σου στελνει ενας με το κινητο του videakia-ηχους-εικονες γιατι παει και τα βαζει στα εισερχομενα και δεν τα βαζει κατευθειαν στην μνημη του κινητου δλδ στην mass memory :wacko: και δεν μπορω να τα μετακινησω κιολας στην mass memory διοτι δεν εχει τετοια επιλογη μονο οταν πατας να δεις το video σου εχει τις επιλογες αποθηκευση στην μνημη C-E

ε και εγω τα αποθηκευω ενα ενα τα video-ηχους-εικονες στην mass memory ελεος αυτο δεν μπορει να γινετε καθε φορα ειναι παρα πολυ κουραστικο και εκνευριστικο μπορει καποιος να με helpari λιγο γιατι θα τρελαθω και ειναι καινουργιο το τηλ ευχαριστω περιμενω απαντησεις :)

Γιαυτο ρωταω αν μπορει καποιος παρακαω να το τσεκαρει και απο το κινητο του να μου πει ...

Ευχαριστω !

ετσι ειναι και το δικο μου.

στα μπουζουκια δεν επιασε καθολου τον ηχο κανει σαν να σπας πιατα ενω ενα Ν95 τον πηρε σαν mp3 απιστευτη καθαροτητα.

Don't give up! :!:

Εκει ειχα καταληξει και εγω και οχι οτι εχει προβλημα το μικροφωνο μου γιατι το δοκιμασα, και με ακουγαν μια χαρα .... τι να πω , προβλημα λογισμικου? η προβλεπεται? ας απαντησουν οι πιο experts

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

λογικα δεν διαθετει automatic gain control για το μικροφωνο ,δλδ δεν ρυθμιζει αυτοματα την ευαισθησια του μικροφωνου αναλογα με το πλατος του εισερχομενου/καταγραφομενου σηματος και γι αυτο "μπουκωνει" στις υψηλες εντασεις.αν δεν ρυθμιζεται καπου στο μενου θα πρεπει να ψαξετε για αλλη εφαρμογη...η να μην πηγαινετε στα μπουζουκια :p

το Ν95 διαθετει τετοια λειτουργια

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

κανεις δεν ξερει για το προβλημα με την αποθηκευση των video-ηχων-εικονων στα εισερχομενα μονο εγω το εχω αυτο το προβλημα :mad:

Καλησπερα στο forum ! Πειρα και εγω το samsung innov8 εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα ειναι παρα πολυ καλο κινητο !!! τωρα εχω βρει ενα κουφο σε αυτο το κινητο για εμενα μπορει να ειναι οταν σου στελνει ενας με το κινητο του videakia-ηχους-εικονες γιατι παει και τα βαζει στα εισερχομενα και δεν τα βαζει κατευθειαν στην μνημη του κινητου δλδ στην mass memory :wacko: και δεν μπορω να τα μετακινησω κιολας στην mass memory διοτι δεν εχει τετοια επιλογη μονο οταν πατας να δεις το video σου εχει τις επιλογες αποθηκευση στην μνημη C-E

ε και εγω τα αποθηκευω ενα ενα τα video-ηχους-εικονες στην mass memory ελεος αυτο δεν μπορει να γινετε καθε φορα ειναι παρα πολυ κουραστικο και εκνευριστικο μπορει καποιος να με helpari λιγο γιατι θα τρελαθω και ειναι καινουργιο το τηλ ευχαριστω περιμενω απαντησεις :)

φιλε μου ετσι γινετε δεν μπορεισ να κανεισ κατι αλλο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου !!αλλα τωρα οπως αποθηκευα τα video-εικονες-ηχους μου ενα ενα στην μνημη E και καθε φορα που αποθηκευα κατι στην μνημη E ξανα πηγαινα πισω και διεγραφα αυτο που ειχα αποθηκευση και τωρα εχω διαγραψει ολλα αυτα που μου ειχανε στειλη και ητανε αποθηκευμενα στα εισερχομενα και τωρα μου εμφανισε ενα αλλο προβλημα μου λεει οτι η μνημη τηλ c ειναι 700 kb :wacko: ενω ητανε 70 mb τι εγινε τωρα τα διεγραψα ολα απο τα εισερχομενα και γενικα ολα μα ολα απο τον φακελο μηνυματα αλλα εχει ακομα 700 kb και τωρα δεν με αφηνει να κανω τπτ ουτε στο google maps να μπω γιατι λεει οτι θελει 3 mb χωρο μνημης τηλ c,και οταν σβηνω και ξεκιναω το τηλ μου λεει καθε φορα οτι η μνημη τηλ c ειναι πληρης και λεει οτι πρεπει να διαγραψω κατι και παταω ενταξει,αλλα παλι τπτ τι συμβαινει τωρα ξερει κανενας ? SORRY που σας πριζω αλλα πρωτη φορα λειτουργο λογισμικο symbian και δεν ξερω τι γινετε εχω χαθει λιγο :( Περιμενω απαντησεις ευχαριστω:)

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8