ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 μηπως εννοει στην οθονη εναρξης???αν ναι τοτε ειναι πολυ καλο αυτο μιας και δεν μου αρεσει να γυρναει η οθονη οταν ειναι στην κεντρικη οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 μηπως εννοει στην οθονη εναρξης???αν ναι τοτε ειναι πολυ καλο αυτο μιας και δεν μου αρεσει να γυρναει η οθονη οταν ειναι στην κεντρικη οθονη. Στην οθόνη αναμονής εννοώ,και μένα με εκνεύριζε πολύ στο Ν85,Ν95 κλπ. αυτό με την περιστροφή μόλις το άφηνα κάτω:mad:,εδώ στο innov8 δεν περιστρέφεται ούτε στο κεντρικό μενού-μόνο όταν πλέον "μπεις" σε ένα εικονίδιο(δηλαδή εφαρμογή όπως πχ. Ιστός) τότε μπορεί να περιστρέφεται αυτόματα ανάλογα πως το κρατάς. Αλλά πραγματικά η ΝΟΚΙΑ θα έπρεπε να ντρέπεται για την άθλια ποιότητα(και λίγα λέω..:mad:) κατασκευής των NSeries slide κινητών τους ιδίως,αυτό το ήξερα πάντα αλλά έκανα τον μ@κ*κα(δε βαριέσαι λέω..ετσι είναι αυτά....)-αμ δεν είναι και είναι τόσο τρομερά μεγάλη η διαφορά της ποιότητας κατασκευής που καταλαβαίνεις ποιός εκτιμάει πραγματικά τα χρήματα που δίνεις και δεν είναι άλλη απ΄την SAMSUNG στην περίπτωση του innov8 που είναι ακριβό βέβαια τώρα στις αρχές αλλά το αξίζει 100% κατ΄εμέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Το GPS του ειναι επιπεδου ΝΟΚΙΑ; κλειδωνει ετσι γρηγορα; Κανενα office αρχειο εβαλε κανεις; το επεξεργαζεται; sync με outlook οκ; (νομιζω οτι φορτιζει κι ολας συνδεδεμενο..) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Το GPS του ειναι επιπεδου ΝΟΚΙΑ; κλειδωνει ετσι γρηγορα; Κανενα office αρχειο εβαλε κανεις; το επεξεργαζεται; sync με outlook οκ; (νομιζω οτι φορτιζει κι ολας συνδεδεμενο..) To GPS οταν εισαι σε ανοιχτο χωρο κλειδωνει σε 5-6 δευτερολεπτα...Ειναι απλα υπερβολικα γρηγορο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Όσον αφορά στο συγχρονισμό επαφών από Ν95??? Γνωρίζει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Όσον αφορά στο συγχρονισμό επαφών από Ν95??? Γνωρίζει κανείς?? Όπως είχα πεί και στο δικό μου review, δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα με το συγχρονισμό επαφών μέσω outlook. Το δοκίμασα μάλιστα και σε Vista και σε XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk_229 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Έχω ετοιμάσει έναν οδηγό για περιπτώσεις σαν και την δικιά σου. Δες εδώ. Φίλε, ακολούθησα πιστά τις οδηγίες σου (κατατοπιστικότατες). Το πρόβλημα όμως είναι ότι το Garmin δεν τρέχει μετά την πρώτη εγκατάσταση. Συγκεκριμένα, το πατάω για να ανοίξει, εμφανίζεται η αρχική οθόνη του garmin και μετά από 5 δευτερόλεπτα με ξαναγυρνάει στην οθόνη του applications. Έκανα κάτι λάθος? Καμια ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Έκανε εγκατάσταση το sis; Ποιού χάρτες έβαλες μέσα; ΔΟκίασες να το ανοίξεις χωρίς χάρτες; Έκανες επανεκκίνηση στο κινητό σου μήπως στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 ενα μονο θα πω σαν πρωτη εντυπωση. οτι ξερατε απο την αθλια nokia εδω απλα ξεχαστε τα. ουτε που περιμενα ενα τετοιο κινητο απο την samsung. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Μπράβο, επιτέλους! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdorbar Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Καλορίζικο σε όσους το χουν πάρει... Τελικά μάλλον άξιζε που συγκρατήθηκα να μην πάρω το Ν85 και περίμενα να βγει το innov8... Από μέγεθος πως είναι ? Σε τσέπη χωράει ? Δεν το έχω δει από κοντά ακόμα και με απασχολεί, μήπως είναι πολύ μεγαλύτερο απο το Κ800 που έχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 o κλασικος καντεμης ειχα ενα καμενο πιξελ στην οθοναρα του....ευτιχος μου εκαναν κανονικα την αντικατασταση με καινουργιο κ ολα μια χαρα τωρα....κ το καλο ειναι οτι μου εδωσαν κ 15€ ρεστα γιατι η τιμη του απο εχθες μεχρι κ σημερα επεσε στα 625 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 η μπαταρια ποσο σας κραταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 η μπαταρια ποσο σας κραταει Η μπαταρία την βλέπω της μέρας με χρήση των λειτουργιών του όσο πρέπει....καθόλου καλό αυτό(μου θυμίζει Omnia με ελληνική rom...:wacko:),πάντως καλό το Innov8 αλλά τάχει τα bugs του..(πχ. παρόλο που επιλέγεις να μην κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κανέναν τρόπο αυτό επιμένει-τουλάχιστον 6 στα 10 Samsung το κάνουν αυτό,αλλά δεν είναι 60άρια...) και φως για να ξεπεράσεις τα bugs αυτά χωρίς την δοκιμασία της Omnitech δεν διαφαίνεται....κάτι βρήκα εδώ αλλά άκρη δεν βγάζεις.....http://samsungi8510.com/i8510-innov8-firmware/ .....:confused::blink:. Αν και νόμιζα αρχικά πως ήταν bugfree πολύ σύντομα διαπίστωσα κάποια(εκτός του αναφερθέντος) και σκέφτηκα πως 600+€ είναι πολλά και να ΄χεις και τέτοια ζητήματα συν την μέτρια πιστεύω απόδοση μπαταρίας (που όμως πλέον είναι κοινό γνώρισμα των high end συσκευών με GPS,Wifi,κάμερα κλπ.) χωρίς τελικά να μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου(αναβαθμίσεις στο σπίτι κλπ.). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 εχω βαλει το γαρμιν κ τον χαρτη κ εκανα οτι λεει ο οδηγος....οταν ομως μπενω στην εφαρμογη κ επιλεγω το προς τα που κ μετα διευθυνσεις μου λεει να βαλω λεπτομεριακο χαρτη...εκανα καπου λαθος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Το unl του χάρτη δεν έφτιαξες σωστά και δεν έχει ξεκλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Το unl του χάρτη δεν έφτιαξες σωστά και δεν έχει ξεκλειδώσει. o ενας χαρτης ειναι αυτος---> The New 3 to 1 map anavasis 3.80(free) autodrive hellas 1.50 (ID:822 and atlanic (ID:254) στο kegen βαζω πρωτα το id κ μετα στο map id βαζω το 822 μου δινει ενα 25 ψιφιο κ μετα το 254 κ μου δινει αλλο ενα...μετα αυτα τα δυο τα ενωνω σε ενα txt με το ονομα του χαρτη κ καταληξη .UNL Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Και πρέπει να είναι έτσι. gmapsupp.img gmapsupp.unl Οπού στο unl θα υπάρχουν οι 2 κωδικοί ενωμένοι, δηλαδή ένα 50ψήφιο. Προσοχή όμως στην κατάληξη του unl, μην είναι πχ xxxxxx.txt.unl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Και πρέπει να είναι έτσι. gmapsupp.img gmapsupp.unl Οπού στο unl θα υπάρχουν οι 2 κωδικοί ενωμένοι, δηλαδή ένα 50ψήφιο. Προσοχή όμως στην κατάληξη του unl, μην είναι πχ xxxxxx.txt.unl ετσι ακριβος τα εχω αλλα δεν....μηπως εχει προβλημα ο χαρτης??απο το ιπμαρτ τον κατεβασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Βάλε μόνο τον auto drive 1.60 να δεις αν δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Βάλε μόνο τον auto drive 1.60 να δεις αν δουλεύει κανονικά. oiπιο καινουργιοι πιοι ειναι???αναφερομαι στο auto drive hellas k ston anavasi... μεχρι 1.50 εχω βρει στον auto drive κ μεχρι 3.80 gia ton anavasi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Η μπαταρία την βλέπω της μέρας με χρήση των λειτουργιών του όσο πρέπει....καθόλου καλό αυτό(μου θυμίζει Omnia με ελληνική rom...:wacko:),πάντως καλό το Innov8 αλλά τάχει τα bugs του..(πχ. παρόλο που επιλέγεις να μην κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κανέναν τρόπο αυτό επιμένει-τουλάχιστον 6 στα 10 Samsung το κάνουν αυτό,αλλά δεν είναι 60άρια...) και φως για να ξεπεράσεις τα bugs αυτά χωρίς την δοκιμασία της Omnitech δεν διαφαίνεται....κάτι βρήκα εδώ αλλά άκρη δεν βγάζεις.....http://samsungi8510.com/i8510-innov8-firmware/ .....:confused::blink:. Αν και νόμιζα αρχικά πως ήταν bugfree πολύ σύντομα διαπίστωσα κάποια(εκτός του αναφερθέντος) και σκέφτηκα πως 600+€ είναι πολλά και να ΄χεις και τέτοια ζητήματα συν την μέτρια πιστεύω απόδοση μπαταρίας (που όμως πλέον είναι κοινό γνώρισμα των high end συσκευών με GPS,Wifi,κάμερα κλπ.) χωρίς τελικά να μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου(αναβαθμίσεις στο σπίτι κλπ.). Σεβαστή η άποψή σου, αλλά μήπως είναι λίγο νωρίς; Η συσκευή είναι πολύ καινούργια. Μήπως να περιμένεις μερικές φορτίσεις - αποφορτίσεις για την μπαταρία; Τα υπόλοιπα bugs που βλέπεις είναι σημαντικά; Αναβαθμίσεις να κάνεις μόνος σου μήπως θα βγουν σε λίγο; GPS και WiFi σε οποιαδήποτε συσκευή, καταβροχθίζουν τη μπαταρία... Υ.Γ. : το πουλάς; :D Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Σεβαστή η άποψή σου, αλλά μήπως είναι λίγο νωρίς; Η συσκευή είναι πολύ καινούργια. Μήπως να περιμένεις μερικές φορτίσεις - αποφορτίσεις για την μπαταρία; Τα υπόλοιπα bugs που βλέπεις είναι σημαντικά; Αναβαθμίσεις να κάνεις μόνος σου μήπως θα βγουν σε λίγο; GPS και WiFi σε οποιαδήποτε συσκευή, καταβροχθίζουν τη μπαταρία... Υ.Γ. : το πουλάς; :D Τώρα,νά΄ταν κι΄άλλο:lol:,πουλήθηκε ήδη-σιγά μη κάτσω να (σκάσω....ρε τα ζωντόβολα ο Φώτης & Μαρία με κόλλησαν:confused::wacko:) περιμένω να στρώσει η μπαταρία.....,όσο για τις αναβαθμίσεις "σπιτιού" μαλλον χλωμό το κόβω(ήθελα νά΄ξερα τι φοβούνται εκεί στην SAMSUNG και δεν διαθέτουν λογισμικά για αναβαθμίσεις-μην τα φάμε...:food:) και βαριέμαι και να περιμένω μέχρι να δεήσουν..... Το innov8 πάντως μου άρεσε πολύ σε ότι αφορά την κάμερα και το πολύ δυνατό διάχυτο φως που έβγαζαν τα led του,πραγματικά πολύ καλές φωτογραφίες και superb λήψη βίντεο. Το GPS πολύ γρήγορο,λίγο η εφαρμογή GPS+ με το 7ήμερο των δεδομένων θέσης μέσω AGPS μού έκανε κάπως....:confused:,αλλά ΟΚ-το Garmin συνεργάζεται άψογα και τάχεις όλα. Το πληκτρο αφής τελικά για όσο το είχα το απενεργοποίησα γιατί αποδείχτηκε δύσχρηστο ακόμα και στον browser διότι παρουσίαζε ασάφεια κίνησης. Πάντως εμένα με έπεισε αρχικά τόσο με το λογισμικό του με τα όποια λίγα(αλλά αισθητά) bugs αλλά και την τέλεια ποιότητα κατασκευής του,ομως δεν με έπεισε η μπαταρία του (που αν και νωρίς ακόμα αλλά σύμφωνα και με μαρτυρίες γνωστού που το κατείχε επίσης για ένα διάστημα ήταν της μιας μέρας η διάρκεια της...) και η έλλειψη της δυνατότητας των αναβαθμίσεων "σπιτιού"(την οποία γνώριζα βέβαια αλλά θεωρούσα πως θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτές και ότι το λογισμικό του innov8 θα ήταν σχετικά ώριμο και χωρίς bugs,πράγμα που δυστυχώς επί του παρόντος δεν ισχύει ακόμα...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 oiπιο καινουργιοι πιοι ειναι???αναφερομαι στο auto drive hellas k ston anavasi... μεχρι 1.50 εχω βρει στον auto drive κ μεχρι 3.80 gia ton anavasi Αναζήτηση στο ιπμαρτ και στο θέμα Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 Βρίσκεις τους εξής χάρτες: Αutodrive 1.60 σελίδα 108 ποστ 1075 Ανάβαση 3.81 σελίδα 108 ποστ 1076 3 σε 1 ελληνικός (autodrive 1.60, anavasi 3.81, bluechart 2008) σελίδα 108 ποστ 1076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Αναζήτηση στο ιπμαρτ και στο θέμα Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 Βρίσκεις τους εξής χάρτες: Αutodrive 1.60 σελίδα 108 ποστ 1075 Ανάβαση 3.81 σελίδα 108 ποστ 1076 3 σε 1 ελληνικός (autodrive 1.60, anavasi 3.81, bluechart 2008) σελίδα 108 ποστ 1076 σε ευχαριστω φιλε μου τα περασα με την βοηθεια του venduza κ ολα μια χαρα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts