Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιταξε τις ρυθμισεισ του ρεαλ αναλογα με το πως συνδεεσε wifi h gprs...

Πως πρεπει να ειναι οι ρυθμισεις και στη ρυθμιση διευθηνση διακ. μεσολαβ. που ζηταει τι πρεπει να βαλω.Και τι ειναι το RtspTemp και τι το κανω.Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δε βγαζω ακρη ευχαριστω

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως πρεπει να ειναι οι ρυθμισεις και στη ρυθμιση διευθηνση διακ. μεσολαβ. που ζηταει τι πρεπει να βαλω.Και τι ειναι το RtspTemp και τι το κανω.Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δε βγαζω ακρη ευχαριστω

δεν εχω την συσκευη για να σου πω λεπτομερειες...αλλα θυμαμε οτι κατι αλλαζα στις ρυθμισεισ του ρεαλ αναλογα με τι πως συνδεομουνα στο νετ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια ολα καλα πολυ καλη καμερα απιστευτες φωτος καλη μαγκια to slow motion video αλλα τι αθλια ποιοτητα ηχου εχουν τα βιντεο του?που λενε το c905 δεν τραβαζει vga ktl ktl εχει απιστευτο ηχο μεχρι και το 5800 που εχω μεσα σε μαγαζι με μουσικη και δεν μπουκωνει κ αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

παιδια ολα καλα πολυ καλη καμερα απιστευτες φωτος καλη μαγκια to slow motion video αλλα τι αθλια ποιοτητα ηχου εχουν τα βιντεο του?που λενε το c905 δεν τραβαζει vga ktl ktl εχει απιστευτο ηχο μεχρι και το 5800 που εχω μεσα σε μαγαζι με μουσικη και δεν μπουκωνει κ αυτο....

οσο καιρο το ειχα τα βιντεο που ειχα τραβηξει ηταν πολυ καλα.

Βρε παιδια λύστε μου μια απορια σας παρακαλώ...

Πηρα εναν φακελο με φωτό απο τον Η/Υ μου και πήγα να τον αντιγράψω στην μνήμη Ε (Μν. μαζ. αποθηκευσης) του τηλεφωνου μας.

Σαν αποτελεσμα, μου αντεγραψε στην Ε τον φακελο ολο με τις φωτό (τον βλέπω απο τη ''Διαχ. Αρχειων'' ), αλλα πήγε κ΄ μου εριξε χύμα όλες τις φωτό επίσης και στην Εκθεση-Εικόνες.

Ακριβως το ιδιο εγινε και με ενα φακελο με βιντεο.

Πως μπορω να τα μεταφέρω μια φορά είτε μονο στην Εκθεση (μεσα σε φακελο ομως), είτε στην Ε σε ενα φακελο. Δε θελω να τα εχω 2 φορες.

Βρε παιδια λύστε μου μια απορια σας παρακαλώ...

Πηρα εναν φακελο με φωτό απο τον Η/Υ μου και πήγα να τον αντιγράψω στην μνήμη Ε (Μν. μαζ. αποθηκευσης) του τηλεφωνου μας.

Σαν αποτελεσμα, μου αντεγραψε στην Ε τον φακελο ολο με τις φωτό (τον βλέπω απο τη ''Διαχ. Αρχειων'' ), αλλα πήγε κ΄ μου εριξε χύμα όλες τις φωτό επίσης και στην Εκθεση-Εικόνες.

Ακριβως το ιδιο εγινε και με ενα φακελο με βιντεο.

Πως μπορω να τα μεταφέρω μια φορά είτε μονο στην Εκθεση (μεσα σε φακελο ομως), είτε στην Ε σε ενα φακελο. Δε θελω να τα εχω 2 φορες.

φιλε μου αυτο ειναι λογικο που λες...σε ολα τα symbian γινετε αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Bασικα ειναι το πρωτο symbian που εχω (και δεν το εχω ψαξει πολύ ακόμη), αλλα δε γίνεται δηλαδή να ριχνω από τον Η/Υ στο τηλ. εναν φακελο και να μεταφερεται αυτός ο φακελος αυτούσιος χωρίς να μου ριχνει και τα αρχεια χύμα στο τηλεφωνο?

Επίσης και κατι αλλο, αναβάθμιση λογισμικού εχει υπάρξει καμμία?

Bασικα ειναι το πρωτο symbian που εχω (και δεν το εχω ψαξει πολύ ακόμη), αλλα δε γίνεται δηλαδή να ριχνω από τον Η/Υ στο τηλ. εναν φακελο και να μεταφερεται αυτός ο φακελος αυτούσιος χωρίς να μου ριχνει και τα αρχεια χύμα στο τηλεφωνο?

Επίσης και κατι αλλο, αναβάθμιση λογισμικού εχει υπάρξει καμμία?

μπορείς να κάνεις φακέλους μέσα στην έκθεση κ να κατηγοριοποιήσεις αν θέλεις τις

φωτο σου κ τα βίντεο σου...

αναβαθμιση δεν εχει βγει ακομα αλλα αν βγει θα μπορεσεις να την κανεις κανονικα απο το πσ σου..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδια τελικα δεν μου απαντησατε, αν συνεχειζει να τρεχει το garmin ακομα και αν δεν το εχω ενεργοποιημενο και σαν συνεπεια να τρωει μπαταρια?

Παιδια τελικα δεν μου απαντησατε, αν συνεχειζει να τρεχει το garmin ακομα και αν δεν το εχω ενεργοποιημενο και σαν συνεπεια να τρωει μπαταρια?

εμενα την ετρωγε , αλλα μετα που αφαιρεσα το αρχειο που αναφερουν τα παιδια, το κινητο εστρωσε και κραταγε 4-5 μερες.

καλημερα. το αγορασα εχθες μεταχειρησμενο και μου φορτιζει πανω απο 3.5 ωρες για να μου δειξει πληρη φορτηση. επισης εβαλα τοgarmin αυθεντικο και η μπαταρια μου κρατησε γυρω στις 6 ωρες χωρις σχεδον καθολου χρηση. να το παω στο servise για να το δουν.

Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους...χθες παρελαβα το κινητακι μας...πολυ καλες εντυπωσεις αρχικες... μπορει ομως καποιος φιλος να με βοηθησει ??? εχω το εξης προβληματακι...ενω εχω απενεργοποιησει τα κλειδωματα τηλεφωνου και πληκτρολογιου απο τις ρυθμισεις...μολις κλεινω το slide του τηλεφωνου τελικα ενεργοποιειται κλειδωμα...και μου βγαζει πατηστε το κουμπι ξεκλειδωματος και μετα το κεντρικο πληκτρο...μηπως εχει προβλημα το κινητακι΄??? ανυσηχω και ευχαριστω εκ των προτερων...με εκτιμηση σε ολους.

παιδια καλησπερα...μπορει να μου στειλει καποιος σε λινκ απο που θα κατεβασω το jbak taskman?

Μολις το κατεβασω το περναω στο κινητο και το τρεχω απο εκει?

εχω το αυθεντικο σε micro sd garmin τι να κανω για να μου κραταει η μπαταρια

πρεπει να περασεις το jbak taskman κ να κλεινεις δυο αρχεια που τρεχουν στο backround... το ενα ειναι το tsrautostart.exe κ το αλλο το agpssupport.exe

παιδια καλησπερα...μπορει να μου στειλει καποιος σε λινκ απο που θα κατεβασω το jbak taskman?

Μολις το κατεβασω το περναω στο κινητο και το τρεχω απο εκει?

απο εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μου γραφει οτι η σελιδα δεν μπορει να βρεθει.....οταν κανω κλικ στο download και μετα μου ανοιγει

Symbian S60 3rd Edition [ZIP]

Symbian S60 1st/2nd Edition [ZIP]

κανοντας κλικ σε καποιο απο τα 2 μετα λεει δεν μπορει να βρεθει η σελιδα

μου γραφει οτι η σελιδα δεν μπορει να βρεθει.....οταν κανω κλικ στο download και μετα μου ανοιγει

Symbian S60 3rd Edition [ZIP]

Symbian S60 1st/2nd Edition [ZIP]

κανοντας κλικ σε καποιο απο τα 2 μετα λεει δεν μπορει να βρεθει η σελιδα

το ανεβασα εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδια με το youtube ξερει κανεις τι γινεται πως βλεποθμε τα videos.Επισης το Jbak TaskMan πως το κανω ενγκατασταση και τι ακριβως ειναι???????

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε σε μορφή εφαρμογής ο youtube player και είναι δωρεάν.

Ο jbak είναι μια εφαρμογή διαχείρισης διεργασιών η οποία σου δείχνει πάρα πολλές πληροφορίες και σου προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Προσωπική άποψη, πιο εύχρηστη εφαρμογή είναι το Handy taskman αλλά και το Best taskman.

Οταν μπαινω στο youtube δεν μου ανοιγει τα videos kai moy leei δεν υπαρχει συνδεση διακομιστη πως πρεπει να ειναι οι ρυθμισεις?

Θέμα: Παιδια Μικρη Βοηθεια

Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους...χθες παρελαβα το κινητακι μας...πολυ καλες εντυπωσεις αρχικες... μπορει ομως καποιος φιλος να με βοηθησει ??? εχω το εξης προβληματακι...ενω εχω απενεργοποιησει τα κλειδωματα τηλεφωνου και πληκτρολογιου απο τις ρυθμισεις...μολις κλεινω το slide του τηλεφωνου τελικα ενεργοποιειται κλειδωμα...και μου βγαζει πατηστε το κουμπι ξεκλειδωματος και μετα το κεντρικο πληκτρο...επισης δε κραταει στην μνημη τις ρυθμισεις της καμερας...μηπως εχει προβλημα το κινητακι΄??? ανυσηχω και ευχαριστω εκ των προτερων...με εκτιμηση σε ολους.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8