Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα μια χαρα ακουγεται....το κευτζεν ειναι μεσα στο φακελο τον ζιπαρισμενο του garmin xt?

φιλε εδω μεσα ρωτα-----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327&page=602

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ανάλυση έχει το αρχείο και τι μέγεθος; Δοκίμασε και με αλλά αρχεία avi.

624x352 αναλυση κ 350 μεγεθος.Αλλα κ μικροτερα ποθ περασα παλι δεν επαιζαν.Καμια ιδεα?Κατεβασα το coreplay αλλα δε μπορω να το περασω.Πρεπει λεει να περασω ενα προγραμα secman εχοντας το τηλεφωνο συνδεδεμενο αλλα οταν παω να το κανω μοθ λεει οτι δεν υπαρχει συνδεδεμενο τηλεφωνο..δε ξερω γιατι.Κανενα αλλο προγραμα που να παιζει avi κ αλλες μορφες βιντεο υπαρχει??(η καμια βοηθεια να περασω το coreplay..)

εγω εχω περασει και το divx μεσα και παλι avi δεν παιζει. δοκιμη με 2 ταινιες εκανα. μηπως φταιει το μεγεθος?

Σίγουρα φταίει το μέγεθος και η ποιότητα/ανάλυση του αρχείου που προσπαθείς να ανοίξεις. Δοκίμασε να ανοίξεις και αρχεία μικρότερου μεγέθους και ανάλυσης και θα δεις οτι θα τα αναπαράγει.

Όχι απαραίτητα, απλά μπορεί να μην παίξει αν είνμαι πολύ μεγάλης ανάλυσης ή πολύ μεγάλου μεγέθους. ΑΠο την άλλη, ένα άλλο αρχείο ίδιας ανάλυσης και μεγέθους, μπορεί να το παίξει. Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.

Σίγουρα φταίει το μέγεθος και η ποιότητα/ανάλυση του αρχείου που προσπαθείς να ανοίξεις. Δοκίμασε να ανοίξεις και αρχεία μικρότερου μεγέθους και ανάλυσης και θα δεις οτι θα τα αναπαράγει.

οκ, θα δοκιμασω και θα σας πω.

Παιδια ειδα ποιο ειναι το προβλημα........κανω εγκατασταση το garmin xt αλλα στο 2ο βημα δεν μου το κανει, μου ανοιγει το garmin αλλα με πεταε κατευθεια χωρις να μου δινει τις επιλογες για να το ξεκλειδωσω και γενικα τις ρυμισεις του........μηπως αυτο που εχω ειναι λειψο?....μπορει να μου στειλει καποιος σε pm το δικο του garmin xt που δουλευει?

Το εκανα και αυτο κ δεν κανει τιποτα!!!

κανω κλικ πανω στο garmin που βρισκεται στις εφαρμογες του κινητου και το ανοιγει, μου δειχνει την εκδοση και αμεσως μετα με βγαζει παλι στο μενου των εφαρμογων του κινητου!

Την διαδικασια με τις ρυθμισεις δεν μου την ανοιγει καν!

Παιδια με κουρασε.......αν ειναι ας μου στειλει καποιος το νουμερο του τηλ. σε pm ή να του στειλω το δικο μου και να μου πει τι κανω λαθος!.....δεν μπορει να ειμαι ο μονος που εχει τετοιο προβλημα!

Στην κάρτα το κανείς εγκατάσταση ή στην μαζική μνήμη; Σίγουρα αντιγραφείς τον σωστό φάκελο; Έχεις βάλει χάρτες μέσα;

Επειδη σας κουρασα......Δειτε τι κανω και πειτε μου που ειναι το λαθος.

1) Εχω κατεβασει ενα φακελο garmin ο οποιος ειναι ζιπαρισμενος.......Τον ξεζιπαρω στον υπολογιστη μου και μου εμφανιζει φακελους με το ονομα garmin, private, resource, sys και ενα ξχωριστο αρχειο με το ονομα GarminMobileXT.sis.

2)Ενωνω το καλωδιο του υπολογιστη με το κινητο και στο ερωτημα που μου θετει ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΡΓΙΑΣ USB, κανω αποδοχη PC Studio.

3) Στην συνεχεια κανω κλικ πανω στο εικονιδιο του Samsung PC Sudio 7 και μολις ανοιξει κανω κλικ εκει που λεει διαχειριση αρχειων.

4) Παιρνω στην συνεχεια ΟΛΟΥΣ τους φακελους που ανεφερα πιο πανω και τους περναω στο mass memory (E:) του κινητου και τους βαζω ολους στο φακελο με την ονομασια Apps.

5) Για να βρω τους φακελους, παω ΜΕΝΟΥ>ΓΡΑΦΕΙΟ>ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ>E:Μν.μαζ.αποθ>Apps

5) Περναω και το GarminMobileXT.sis στον ιδιο φακελο του κινητου Apps και στην συνεχεια και χωρις να εχω αφαιρεσει το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανω κλικ στο garminmobilext.......μου γραφει προετοιμασια εγκαταστασης και μετα απο λιγο με ρωταει Εγκατασταση garminxt?......παταω ναι και μου βγαζει ενα παραθυρακι που λεει στοιχεια και εχει το ονομα garmin mobilext πιο κατω την εκδοση λεγοντας 5.00(20) και μετα παταω συνεχεια και αρχιζει την εγκατσταση.

6) Παω μετα την ολοκληρωση στο ΜΕΝΟΥ του κινητου > Εφαρμογες> GMobileXt........κανω κλικ επανω του........Μαυριζει η οθονη λεγοντας GARMIN....μενει ετσι 2-3 δευτερολεπτα και μετα με πεταει παλι στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που ειναι ολα εκει μεσα.,παχνιδια, GArmin, GPS.

AYTA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ!!!!!...ουτε εχω πειραξει κατι στο κινητο....4 μερες το εχω....δεν εχω ψαξει τιποτα για να πειραξω.

στην μαζικη μνημη που βρισκετεαι στο μενου γραφειο.

Πως να βαλω χαρτες, αφου δεν μου δειχνει τις ρυθμισεις για id?

Διέγραψε τα όλα από την μαζική και βαλε τα στην κάρτα.

Τι σχέση έχουν οι χάρτες με τις ρυθμίσεις; Το να βάλεις τους χάρτες είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία από το να τους ξεκλειδώσεις. Εξάλλου, αν βάλεις τον ανάβαση, δεν χρειάζεται να κανείς τίποτα παραπάνω από μια απλή αντιγραφή στον φάκελο garmin.

Για το messenger δεν ξερω τι παιζει.Το ειχα βαλει κ εγωκ δεν εκανε login με τπτ.Το εβγαλα κ χρησιμοποιω το fring που ειχε μεσα.Τωρα κατι αλλο.Επειδη ο realplayer δε παιζει τα παντα κ επειδη δε μπορω να περασω το coreplay παιζει καποιο αλλο προγραμμα για αναπαραγωγη?Η καποιος να με βοηθησει με την εγκατασταση του coreplayer.thnks

Επειδη σας κουρασα......Δειτε τι κανω και πειτε μου που ειναι το λαθος.

1) Εχω κατεβασει ενα φακελο garmin ο οποιος ειναι ζιπαρισμενος.......Τον ξεζιπαρω στον υπολογιστη μου και μου εμφανιζει φακελους με το ονομα garmin, private, resource, sys και ενα ξχωριστο αρχειο με το ονομα GarminMobileXT.sis.

2)Ενωνω το καλωδιο του υπολογιστη με το κινητο και στο ερωτημα που μου θετει ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΡΓΙΑΣ USB, κανω αποδοχη PC Studio.

3) Στην συνεχεια κανω κλικ πανω στο εικονιδιο του Samsung PC Sudio 7 και μολις ανοιξει κανω κλικ εκει που λεει διαχειριση αρχειων.

4) Παιρνω στην συνεχεια ΟΛΟΥΣ τους φακελους που ανεφερα πιο πανω και τους περναω στο mass memory (E:) του κινητου και τους βαζω ολους στο φακελο με την ονομασια Apps.

5) Για να βρω τους φακελους, παω ΜΕΝΟΥ>ΓΡΑΦΕΙΟ>ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ>E:Μν.μαζ.αποθ>Apps

5) Περναω και το GarminMobileXT.sis στον ιδιο φακελο του κινητου Apps και στην συνεχεια και χωρις να εχω αφαιρεσει το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανω κλικ στο garminmobilext.......μου γραφει προετοιμασια εγκαταστασης και μετα απο λιγο με ρωταει Εγκατασταση garminxt?......παταω ναι και μου βγαζει ενα παραθυρακι που λεει στοιχεια και εχει το ονομα garmin mobilext πιο κατω την εκδοση λεγοντας 5.00(20) και μετα παταω συνεχεια και αρχιζει την εγκατσταση.

6) Παω μετα την ολοκληρωση στο ΜΕΝΟΥ του κινητου > Εφαρμογες> GMobileXt........κανω κλικ επανω του........Μαυριζει η οθονη λεγοντας GARMIN....μενει ετσι 2-3 δευτερολεπτα και μετα με πεταει παλι στο ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που ειναι ολα εκει μεσα.,παχνιδια, GArmin, GPS.

AYTA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΩ!!!!!...ουτε εχω πειραξει κατι στο κινητο....4 μερες το εχω....δεν εχω ψαξει τιποτα για να πειραξω.

ποια εκδοση garmin εχεις κατεβασει? εγω εχω την 5.00.20.

πηρα ολο το φακελο garmin και τον περασα στη μνημη. ετρεξα το sys και ολα οκ.

μετα εκαν την διαδικασια ξεκλειδωματος των χαρτων.

Επειδη ο realplayer δε παιζει τα παντα κ επειδη δε μπορω να περασω το coreplay παιζει καποιο αλλο προγραμμα για αναπαραγωγη?

Έχουμε ακόμα τα smartmovie και divx. Αλλά, γιατί δεν μπορείς να βάλεις το coreplayer; Τι συμβαίνει; Δεν σου ανοίγει καν αφου το κανείς εγκατάσταση;

Παιδια σημερα το πρωι που πηγα να το ανοιξω, γραφει samsung innov8 και μενει εκει....σαν να

εχει κολλησει......εχει γινει κ σε αλλον αυτο?........Μπας και ειναι προβληματικο τελικα και για αυτο δεν μπορω να τρεξω και το garmin?..........Αν εχει προβλημα, το θεμα ειναι οτι το πηρα 6 Φεβρουαριου και το κοβω χλωμο να μου το αντικαταστησουν.......

Παιδια σημερα το πρωι που πηγα να το ανοιξω, γραφει samsung innov8 και μενει εκει....σαν να

εχει κολλησει......εχει γινει κ σε αλλον αυτο?........Μπας και ειναι προβληματικο τελικα και για αυτο δεν μπορω να τρεξω και το garmin?..........Αν εχει προβλημα, το θεμα ειναι οτι το πηρα 6 Φεβρουαριου και το κοβω χλωμο να μου το αντικαταστησουν.......

βγαλε μπαταρια αστο λιγο ετσι και αφου την ξαναβαλεις ανοιξε το. μπορει να κολλησε.

Το εκανα....το αφησα 10 λεπτα χωρις την μπαταρια....την ξαναεβαλα και δεν κανει παλι τιποτα!

Το μετανοιωσα που το πηρα.......με την πρωτη ευκαιρια θα το πουλησω!....Garmin δεν παιρνει, τωρα εχει κολλησει και για να το κλεισω πρεπει να βγαζω την μπαταρια.....απλα ΧΑΛΙΑ!....

Το εκανα....το αφησα 10 λεπτα χωρις την μπαταρια....την ξαναεβαλα και δεν κανει παλι τιποτα!

Το μετανοιωσα που το πηρα.......με την πρωτη ευκαιρια θα το πουλησω!....Garmin δεν παιρνει, τωρα εχει κολλησει και για να το κλεισω πρεπει να βγαζω την μπαταρια.....απλα ΧΑΛΙΑ!....

Τους φακέλους θα τους βάλεις χύμα στη μνήμη και οχι στον φάκελο apps.

Σβήσε τα όλα και ξανάπροσπάθησε.

Εμένα όπως είχα αναφέρει δεν μου δούλεψε και αγόρασα κάρτα μνήμης για να εγκαταστήσω το garmin.

Πήγαινε πάρε μια κάρτα μνήμης αυριο,2-3 ευρώ κάνει,και μη παιδευεσαι αλλο.

Θα σου δουλέψει σίγουρα

Gilles smiles!

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8