PaintballCity Δημοσιεύτηκε January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2004 zitao xalasmeno netmod ISDN modem......... to klasiko ekeino to aspro tou (P)OTE...... an iparxi akoma k xalasmeno edelos de me peirazei!!! Perimeno PM! Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something... "Plato" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Koita sto buy and sell general kalitera... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Καινουργιο δεν σου κανει? Πωλειται 70 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaintballCity Δημ. January 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 oxi file mou leolipop thelo xalasmeno na doso maximum mexri 10 euro..... na pianei xoro diladi se kapoion auto to xalasmeno netmod k na mou to dosei gia 10 euro! euxaristo Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something... "Plato" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Apories: -ti to thelis to xalasmeno;;; -esis pos to pulate;; Afu aniki ston ote! Den pistevo na to exete agorasi e! Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaintballCity Δημ. January 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 oi apories tou papajohn einai poli eustoxes oson afora pos to poulane oi xristes efoson aniki ston (P)OTE....... aporisa k ego...... ego papajohn to netmod to thelo gia tous logous pou sou grafo se PM! :cool: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something... "Plato" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 To netmod ανηκει στον ΟΤΕ και ζητειται πισω οταν κανετε διακοπη συνδεσης! Το εκανα εγω και μου το ζητησαν πισω με το κουτι κ ολα...για αυτο μην πουλατε ετσι ευκολα! Δεν πιστευω paint να βρεις χαλασμενο γιατι οταν χαλασει στο αλλαζει με καινουριο ο ΟΤΕ free. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (21 Ιαν. 2004 , 17:50) To netmod ανηκει στον ΟΤΕ και ζητειται πισω οταν κανετε διακοπη συνδεσης! Το εκανα εγω και μου το ζητησαν πισω με το κουτι κ ολα...για αυτο μην πουλατε ετσι ευκολα! Δεν πιστευω paint να βρεις χαλασμενο γιατι οταν χαλασει στο αλλαζει με καινουριο ο ΟΤΕ free. Ερώτηση: Τι τα κάνουνε τα μεταχειρισμένα NetMod; Τα ξαναδίνουνε σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2004 Ναι τα δινουν σε αλλους. Ενας φιλος που δουλευει στον οτε πηρε για το σπιτι του ενα καινουργιο γιατι τα αλλα που ειχαν εκει ηταν μεταχειρισμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 ego exo agorasei ena netmod kai to poulao an to 8elei kapoios to phra blakodos xoris na rothso prota! an to 8elei kapoios as steilei pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boom100060 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Έχω να μπω εδω μέσα κάτι αιωνες και βλέποντας αυτο το θεμα θέλω να πω κατι. Δουλευω με συμβαση στον ΟΤΕ για μερικους μήνες και επισκευάζουμε τα netmod v4 και v5. Εχω μια απορια μονο: ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???" Το ένα πάνω του έχει λάδια αυτοκινητου, το άλλο μηχανής, το άλλο μαγειρικό λαδι. Άλλα είναι βαμένα και το καλύτερο από ολα ήταν ένα με μια κουτσoυλια! Δείξτε λίγο έλεος! Σημειωση: Τα netmod (τα επισκευασμένα) τα παίρνουν ΝΕΟΙ πελατες :| Edited June 21, 2011 by boom100060 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts