Johnny_Nik Δημοσιεύτηκε July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2008 Ήρθε η ώρα, μιας και λόγω περιορισμένου χρόνο δεν μπορώ να επισκευθώ κάποιον ειδικό, να ζητήσω τη βοήθεια όποιου συμφορουμίτη ξέρει. Το πρόβλημά μου είναι πως κυρίως τις πρωινές ώρες, 8-10 όπου κυμαίνονται οι ώρες που ξυπνάω, για αρκετή ώρα, ακόμη και αν έχω κοιμηθεί πάνω από 8 ώρες, αισθάνομαι απίστευτη κούραση λες και έχω μέρες να κοιμηθώ. Το πρόβλημα εντείνεται όταν χρειαστεί να πάω στη δουλεία μου, για πρωινή βάρδια, όπου και δεν ξέρω καν αν θα τη βγάλω τη διαδρομή, η βάρδια είναι άλλο ανέκδοτο. Κάποτε χρησιμοποίησα βιταμίνες αλλά σταμάτησα γιατί άκουσα πως στην τελική αν παίρνω κάθε μέρα όπως και έκανα ο οργανισμός συνηθίζει και είτε πάρεις είτε όχι είναι ένα και το αυτό. Ξέρω πως θα έπρεπε να είχα επισκευθεί έναν ειδικό, αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, θα γίνει όμως και αυτό, αρκετά σύντομα. Το θέμα είναι πως μέχρι τότε εγώ πρέπει να βρώ μια λύση γιατί οι πρωινές βάρδιες είναι μονόδρομος αυτές τις μέρες του καλοκαιριού για να διαχειριστώ τις εκρεμμότητες του καταστήματος. Ακούω προτάσεις... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 εδω μεσα θα λεει ο καθενας τα δικα του, να πας σε ενα ειδικο. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 και να μας πεις τι σου είπε!:) Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 εδω μεσα θα λεει ο καθενας τα δικα του, να πας σε ενα ειδικο. Κοίτα, δεν με χαλάει να ακούω απόψεις. Εδικά αν είναι και διαφορετικές για ποικιλία.. Άλλωστε στον ειδικό δεν προλαβαίνω να πάω μέχρι το τέλος του μήνα...! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 ποσες ωρες κοιμασαι περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ήρθε η ώρα, μιας και λόγω περιορισμένου χρόνο δεν μπορώ να επισκευθώ κάποιον ειδικό, να ζητήσω τη βοήθεια όποιου συμφορουμίτη ξέρει. Το πρόβλημά μου είναι πως κυρίως τις πρωινές ώρες, 8-10 όπου κυμαίνονται οι ώρες που ξυπνάω, για αρκετή ώρα, ακόμη και αν έχω κοιμηθεί πάνω από 8 ώρες, αισθάνομαι απίστευτη κούραση λες και έχω μέρες να κοιμηθώ. Το πρόβλημα εντείνεται όταν χρειαστεί να πάω στη δουλεία μου, για πρωινή βάρδια, όπου και δεν ξέρω καν αν θα τη βγάλω τη διαδρομή, η βάρδια είναι άλλο ανέκδοτο. Κάποτε χρησιμοποίησα βιταμίνες αλλά σταμάτησα γιατί άκουσα πως στην τελική αν παίρνω κάθε μέρα όπως και έκανα ο οργανισμός συνηθίζει και είτε πάρεις είτε όχι είναι ένα και το αυτό. Ξέρω πως θα έπρεπε να είχα επισκευθεί έναν ειδικό, αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, θα γίνει όμως και αυτό, αρκετά σύντομα. Το θέμα είναι πως μέχρι τότε εγώ πρέπει να βρώ μια λύση γιατί οι πρωινές βάρδιες είναι μονόδρομος αυτές τις μέρες του καλοκαιριού για να διαχειριστώ τις εκρεμμότητες του καταστήματος. Ακούω προτάσεις... 1. Τι δουλειά κάνεις; 2. Ποιες και πόσες ώρες κοιμάσαι; 3. Τρως σωστά; 4. Πόσων ετών είσαι; 5. Μήπως αγχώνεσαι πολύ; 6. Γυμνάζεσαι καθόλου; 7. Καπνίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Εγώ έχω υπνηλία πολλές φορές... 1. Τι δουλειά κάνεις; Πρακτορείο ΟΠΑΠ - κρατάω του πατέρα μου αναγκαστικά λόγω νοσηλείας του στην Αγγλία... 2. Ποιες και πόσες ώρες κοιμάσαι; κοιμάμαι συνήθως από τις 1-2 το βράδυ μέχρι τις 10-11 το πρωί... 3. Τρως σωστά; Δεν θα το έλεγα... 4. Πόσων ετών είσαι; 21 5. Μήπως αγχώνεσαι πολύ; Περισσότερο δεν γίνεται... 12 μήνες να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία ο πατέρας σου δεν είναι λίγο... 6. Γυμνάζεσαι καθόλου; Όχι, και επιβαρύνει και η καθιστική ζωή στο πρακτορείο... 7. Καπνίζεις; Όχι, ούτε πίνω... Γενικά, ψάχνω να βρώ μια μέρα που να μην είμαι αγχωμένος και να μην έχω ευθύνες και δεν βρίσκω... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Εγώ νιώθω κόπωση εδώ και κανα 2-3 βδομάδες..όλα ξεκίνησαν από τοτε που άρχισα να ξενυχτάω καθημερινά..έβγαινα από το απόγευμα πήγαινα για μπάνιο μέχρι να νυχτώσει και μετά πήγαινα για ποτό. Πάντα γύριζα κατά τις 4 τα ξημερώματα..κι ας κοιμόμουν πολλές ώρες. είχε εξασθενίσει ο οργανισμός μου..εδώ και 3 μέρες που έκοψα τίς μεταμεσονύκτιες εξόδους έχει επανέλθει η επίδοση μου . Αν ξενυχτάς και συ καλύτερα να το κόψεις για να συνελθεις. Επίσης είχαν πρηστεί λίγο οι αδένες στο λαιμό και πηγα στο γιατρό για υπέρήχο και μου είπε ότι είναι από τον κακό ύπνο που κάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 για ψαξε στο google τις λεξεις "εργωδης-κοπιωδης υπνος" και "εργωδης αναπνοη"....μελετησε τα αποτελεσματα και δες τι σου ταιριαζει εσενα, αν σου ταιριαζει κατι....ελπιζω και ευχομαι το προβλημα σου να ειναι παθολογικο και οχι ψυχολογικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 καλυτερα να πας σε καποιον ειδικο μηπως εχεις και δυσπνοια? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Κάποτε χρησιμοποίησα βιταμίνες αλλά σταμάτησα γιατί άκουσα πως στην τελική αν παίρνω κάθε μέρα όπως και έκανα ο οργανισμός συνηθίζει και είτε πάρεις είτε όχι είναι ένα και το αυτό. μμμ αυτο για τις βιταμίνες το έχω ακούσει κ από άλλους... Μια διευκρίνηση. Οι βιταμίνες ως συμπληρώματα διατροφής, είναι αυτό που λέει κ η λέξη, συμπληρώματα διατροφής... Δεν σου δίνουν ούτε παραπάνω δύναμη, ούτε ενέργεια (στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής). Συμπληρώνουν τις ανάγκες του οργανισμού σύμφωνα με την Ημερήσια Συνιστώμενη Δόση. Υπάρχει κ η υπερβιταμίνωση που αφορά ορισμένες κατηγορίες βιταμινών. Οπότε το να "συνηθίσεις" τις βιταμίνες είναι κάτι που δεν παίζει. Καλό θα είναι η διατροφή μας από μόνη της να είναι ολοκληρωμένη. Αλλά επειδή πια δε γίνεται αυτό, ούτε παίρνουμε μουρουνελαιο κ βάλσαμο, καλό είναι να βρούμε να παίρνουμε κ κανά συμπληρωματάκι, στον καθένα μας ότι ταιριάζει καλύτερα, αφού πρώτα συμβολευτούμε έναν ειδικό. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 1. Τι δουλειά κάνεις; Υπεύθυνος σε Ίντερνετ καφέ με 8ωρες βάρδιες 2. Ποιες και πόσες ώρες κοιμάσαι; Κοιμάμαι συνήθως μετά τις 2 το βράδυ και μέχρι να κλείσω 12ωρο. 3. Τρως σωστά; Τρώω σωστά γιατί έτσι με έχουν μάθει, πλήρη και ισσοροπημένα γεύματα και φυσικά χωρίς να το παρακάνω 4. Πόσων ετών είσαι; Είμαι 21 5. Μήπως αγχώνεσαι πολύ; Τώρα δεν ξέρω, είναι ώρες που νιώθω αγχωμένος αλλά δεν είναι τότε που είμαι λιώμα... Συνήθως δεν αγχωνομαι αλλά έχω αρκετούς λόγους να το κάνω 6. Γυμνάζεσαι καθόλου; Εδώ και καιρό έχω σταματήσει (2 μήνες) λόγω περιορισμένου χρόνου. 7. Καπνίζεις; Ποτέ μα ποτέ δεν δοκίμασα, και ούτε πρόκειται....! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 1. Τι δουλειά κάνεις; Υπεύθυνος σε Ίντερνετ καφέ με 8ωρες βάρδιες 2. Ποιες και πόσες ώρες κοιμάσαι; Κοιμάμαι συνήθως μετά τις 2 το βράδυ και μέχρι να κλείσω 12ωρο. 3. Τρως σωστά; Τρώω σωστά γιατί έτσι με έχουν μάθει, πλήρη και ισσοροπημένα γεύματα και φυσικά χωρίς να το παρακάνω 4. Πόσων ετών είσαι; Είμαι 21 5. Μήπως αγχώνεσαι πολύ; Τώρα δεν ξέρω, είναι ώρες που νιώθω αγχωμένος αλλά δεν είναι τότε που είμαι λιώμα... Συνήθως δεν αγχωνομαι αλλά έχω αρκετούς λόγους να το κάνω 6. Γυμνάζεσαι καθόλου; Εδώ και καιρό έχω σταματήσει (2 μήνες) λόγω περιορισμένου χρόνου. 7. Καπνίζεις; Ποτέ μα ποτέ δεν δοκίμασα, και ούτε πρόκειται....! Καταρχάς, όπως σου είπαν και άλλα παιδιά, εφόσον μιλάμε για θέμα υγείας εννοείται ότι πρέπει να πας σε έναν ειδικό να σε εξετάσει και να μην στέκεσαι στο τί θα πούμε εμείς. Κατά δεύτερον, μία «κουλή» ερώτηση: Ψυχολογικά/συναισθηματικά, είσαι καλά; Από όσα απάντησες, μου έκαναν εντύπωση τα 12ωρα που χτυπάς όταν κοιμάσαι, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 1. Τι δουλειά κάνεις; Υπεύθυνος σε Ίντερνετ καφέ με 8ωρες βάρδιες 2. Ποιες και πόσες ώρες κοιμάσαι; Κοιμάμαι συνήθως μετά τις 2 το βράδυ και μέχρι να κλείσω 12ωρο. 3. Τρως σωστά; Τρώω σωστά γιατί έτσι με έχουν μάθει, πλήρη και ισσοροπημένα γεύματα και φυσικά χωρίς να το παρακάνω 4. Πόσων ετών είσαι; Είμαι 21 5. Μήπως αγχώνεσαι πολύ; Τώρα δεν ξέρω, είναι ώρες που νιώθω αγχωμένος αλλά δεν είναι τότε που είμαι λιώμα... Συνήθως δεν αγχωνομαι αλλά έχω αρκετούς λόγους να το κάνω 6. Γυμνάζεσαι καθόλου; Εδώ και καιρό έχω σταματήσει (2 μήνες) λόγω περιορισμένου χρόνου. 7. Καπνίζεις; Ποτέ μα ποτέ δεν δοκίμασα, και ούτε πρόκειται....!Μπορει να ειναι επειδι κοιμασαι πολυ αργα και επειδι δεν γυμναζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Καταρχάς, όπως σου είπαν και άλλα παιδιά, εφόσον μιλάμε για θέμα υγείας εννοείται ότι πρέπει να πας σε έναν ειδικό να σε εξετάσει και να μην στέκεσαι στο τί θα πούμε εμείς. Κατά δεύτερον, μία «κουλή» ερώτηση: Ψυχολογικά/συναισθηματικά, είσαι καλά; Από όσα απάντησες, μου έκαναν εντύπωση τα 12ωρα που χτυπάς όταν κοιμάσαι, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Απ όσο ξέρω καλά είμαι.. Δεν με κλείσανε μέσα ακόμα... :p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 οποιος 22χρονος η 25χρονος η ακομα και 28χρονος λεει οτι κουραζεται,λεει ΨΕΜΑΤΑ :p,σωματικα εχω αρχισει να κουραζομαι πραγματικα απο τα 29-30 και μετα τι εννοω;;εννοω οτι γυριζοντας απο το 8ωρο μου στο σπιτι δε μπορω να κατσω ουτε σε καρεκλα αφου τα ποδια δεν αντεχουν με τιποτα,θελω οπωσδηποτε να ξαπλωσω και να κοιμηθω τουλαχιστον ενα δυωρο,αυτο το λεω σαν παραδειγμα για τον εαυτο μου,οταν ημουν 22 χρονων και δουλευα πιο βαρια δουλεια απ'οτι τωρα γυριζα απο το 8ωρο ετρωγα καθομουν καμια ωριτσα χωρις ξεκουραση στο σπιτι και μετα πηγαινα γυμναστηριο,αυτο το εκανα μεχρι τα 27,δε καταλαβαινα τιποτα απο κουραση εστω κι αν ημουν απο τις 6 το πρωι στο ποδι μεχρι τις 7-8 το απογευμα κανοντας και γυμναστικη.Βεβαια ειναι και στον ανθρωπο αλλα νομιζω οτι στις ηλικιες των 20 εως 27,28 δυσκολα καποιος κουραζεται.Μιλαω παντα για φυσιολογικη ζωη δε μιλαω ουτε για ποτες ουτε για φουγαρα,αυτοι ειναι φυσιολογικο να κουραστουν νεοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 οποιος 22χρονος η 25χρονος η ακομα και 28χρονος λεει οτι κουραζεται,λεει ΨΕΜΑΤΑ :p,σωματικα εχω αρχισει να κουραζομαι πραγματικα απο τα 29-30 και μετα τι εννοω;;εννοω οτι γυριζοντας απο το 8ωρο μου στο σπιτι δε μπορω να κατσω ουτε σε καρεκλα αφου τα ποδια δεν αντεχουν με τιποτα,θελω οπωσδηποτε να ξαπλωσω και να κοιμηθω τουλαχιστον ενα δυωρο,αυτο το λεω σαν παραδειγμα για τον εαυτο μου,οταν ημουν 22 χρονων και δουλευα πιο βαρια δουλεια απ'οτι τωρα γυριζα απο το 8ωρο ετρωγα καθομουν καμια ωριτσα χωρις ξεκουραση στο σπιτι και μετα πηγαινα γυμναστηριο,αυτο το εκανα μεχρι τα 27,δε καταλαβαινα τιποτα απο κουραση εστω κι αν ημουν απο τις 6 το πρωι στο ποδι μεχρι τις 7-8 το απογευμα κανοντας και γυμναστικη.Βεβαια ειναι και στον ανθρωπο αλλα νομιζω οτι στις ηλικιες των 20 εως 27,28 δυσκολα καποιος κουραζεται.Μιλαω παντα για φυσιολογικη ζωη δε μιλαω ουτε για ποτες ουτε για φουγαρα,αυτοι ειναι φυσιολογικο να κουραστουν νεοι. το τι εκανες εσυ ομως δεν ειναι κανονας για ολους μας. εγω δουλευω περισσοτερες απο 10 ωρες την μερα(με διαλλειματα φυσικα),σε πολυ πιεστικη δουλεια,με ορθοστασια κτλ κτλ εχω δρομο μεχρι τα 30 και ομως κουραζομαι....:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 το τι εκανες εσυ ομως δεν ειναι κανονας για ολους μας. εγω δουλευω περισσοτερες απο 10 ωρες την μερα(με διαλλειματα φυσικα),σε πολυ πιεστικη δουλεια,με ορθοστασια κτλ κτλ εχω δρομο μεχρι τα 30 και ομως κουραζομαι....:p Ε ναι αυτο ειπα στο τελος πριν,πως καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος,αυτο που ειπα για μενα ηταν ενα παραδειγμα μιας φυσιολογικης ζωης ενος ανθρωπου απο μια ηλικια εως καποια ηλικια κουραζοταν η δε κουραζοταν.εγω ημουν ακουραστος :pτωρα ομως ειναι διαφορετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Απ όσο ξέρω καλά είμαι.. Δεν με κλείσανε μέσα ακόμα... :p Δεν είπε κανείς να φτάσουμε εκεί. :p Με απλά λόγια, έχεις πράγματα που σε «ρίχνουν» καθημερινά; Όποια και αν είναι αυτά, προβλήματα με την δουλειά, την σχέση σου, τους φίλους σου, κτλ. Εάν οργανικά δεν έχεις κάτι, τότε κάτι μπορεί να σε «ξεζουμίζει». Μήπως χρησιμοποιείς υπερβολικά το μυαλό και εστιάζεις συνέχεια την προσοχή σου κάπου (π.χ. να είσαι όλη μέρα μπροστά από ένα PC); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts