rita09 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Συνδέθηκε πάλι! :) Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 2 ερωτήσεις της έκανα μόνο και μου έβγαλε αμέσως "να ρωτήσει και κανένας άλλος" και στο καπάκι "αύριο πάλι" μα καλά τόση κίνηση έχει πια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 2 ερωτήσεις τις έκανα μόνο και μου έβγαλε αμέσως "να ρωτήσει και κανένας άλλος" και στο καπάκι "αύριο πάλι" μα καλά τόση κίνηση έχει πια?? Ναι είχαμε πιάσει την κουβέντα.:p Εγώ-Υπάρχει Θεός? Πυθία-Ναι πάνω από ένας. Εγώ-Πόσοι είναι όλοι τους? Πυθία-Δεν ξέρεις να μετράς μέχρι αυτό το νούμερο. Εγώ-Τι σου λένε για μένα? Πυθία-Τα χειρότερα. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Η αγαπημένη μας Πυθία, είναι online ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 2 ερωτήσεις της έκανα μόνο και μου έβγαλε αμέσως "να ρωτήσει και κανένας άλλος" και στο καπάκι "αύριο πάλι" μα καλά τόση κίνηση έχει πια?? Κάνε reset στο modem να αλλάξει η ip σου και μετά ξαναρώτα ελεύθερα :shifty: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Κάνε reset στο modem να αλλάξει η ip σου και μετά ξαναρώτα ελεύθερα :shifty: ?πως γινεται αυτο? :O εμεις πιασαμε συζητηση: -Τι γνωμη εχεις για την Αφροδιτη? -Παλια ηταν καλο κομματι,αλλα τωρα με τα μποτοξ.. -Πως το βλεπεις,στις ποσες ερωτησεις θα παρω ποδι σημερα? -Επρεπε να εχεις παρει ηδη. -Αν ηταν θα με ειχες διωξει,αλλα ξερω ποσο σ'αρεσει η παρεα μου. -Τζιμανι εισαι. -Ειναι αληθεια οτι αν μασας φυλλα δαφνης μπορεις να αιωρηθεις? -Ναι,δοκιμασε το τωρα! Κ μετα με ξαποστειλε. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 - Poso xronwn eisai?? - Μεγαλύτερη από εσένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εϊναι σαν το askjeeves.com στις αρχές του. Μπαίναμε και παιζαμε. Τώρα νομίζω έχει γίνει μηχανή αναζήτησης. Μήπως το πάει κατα'κει και η Πυθία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Κάνε reset στο modem να αλλάξει η ip σου και μετά ξαναρώτα ελεύθερα :shifty: μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_AM_NUMBER_2 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται? Μπορείς να βγάλεις και να βάλεις πάλι το καλώδιο του τηλεφώνου για το internet Υπάρχουν επίσης κάποια προγράμματα που το κάνουν αλλά δεν θυμάμαι τίτλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ?πως γινεται αυτο? :O μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται? Eγώ για παράδειγμα, έχω το Conn-x και κάτω δεξιά μου έχει ένα πράσινο τριγωνάκι. Πατάω πάνω με δεξί κλικ, επιλέγω maximize και μετά πατάω reset. Κλείνει το modem και όταν ξανανοίγει έχω διαφορετική ip από πριν και συνεχίζω το κάψιμο με την Πυθία :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Είναι online για όποιον ενδιαφέρεται :happy: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 -Θα πάρει φέτος πρωτάθλημα ο Άρης; -Στο Μπαντμιτον νεανίδων -Ποιο είναι το πιο συγκλονιστικό πράγμα που θα συμβεί στη ζωή μου; -Το προαναφερθέν πρωτάθλημα :lol::lol: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Θέλω να αυτοκτονήσω. Πως;;; Η πυθία απάντησε: Όπως θέλεις, αρκεί να τα καταφέρεις :lol::lol::lol: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καθυστερει να απαντησει ή μου φαινεται ? Ή το κανει σκοπιμα επειδη ρωτησα ποτε θα παρω πτυχειο ? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Περίμενε το χρησμό της Πυθίας ποση ωρα τον ετοιμαζει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Δεν καθυστερεί... Προχτές το μεσημέρι αργούσε, αλλά χτες και σήμερα σχεδόν αμέσως μου απαντάει:cool: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Με βρισκεις ομορφη; Η πυθία απάντησε: Στο σκοτάδι, με μία σακκούλα στο κεφάλι, από το λαιμό και πάνω, ναι Δηλαδη δεν μου καθοσουν ας πουμε; Η πυθία απάντησε: Όυτε στην ίδια κερκίδα στις Ιπποδρομίες Πηγες διακοπες; Η πυθία απάντησε: Στον Όλυμπο Μετα μου εβγαλε μηνυμα "Να ρωτησει και κανας αλλος και σταματα να με χαζομερας και αυριο παλι" και τετοια ναζακια. Σαν χαζογκομενακι κανει, την βαρεθηκα.:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σαν χαζογκομενακι κανει, την βαρεθηκα.:( Όπως θα απαντούσε και η ίδια : Όχι και χαζογκομενάκι η Πυθία. :lol::lol: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 τι νουμερα να παιξω στο τζοκερ; εσένα για τζοκερ και αλλους 5 φιλους σου ομολογω οτι περιμενα τετοια απαντηση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Παιδιά έβγαλα είδηση!!!... :p Θα γίνουν εκλογές σύντομα; Η πυθία απάντησε: Όταν ζευγαρώσεις με επιτυχία Ποιο κόμμα θα βγει; Η πυθία απάντησε: Το πιο δημοκρατικό Ποιο είναι το ποιο δημοκρατικό; Η πυθία απάντησε: ουτε αυτο δεν ξερεις?! Ενας κοινός θνητός είμαι... εσύ ως Πυθία, δεν θα έπρεπε να το ξέρεις; Η πυθία απάντησε: Το ξέρω αλλά απαγορεύονται τα γκάλοπ 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές Να ετοιμαζόμαστε λοιπόν για τα καθιερωμένα ρουσφετάκια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 γιατί πέφτει συνέχεια ? μια δυο ερωτησούλες της κάνω και αμέσως offline βγαίνει:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Καθυστερει να απαντησει ή μου φαινεται ? Ή το κανει σκοπιμα επειδη ρωτησα ποτε θα παρω πτυχειο ? :P όχι δεν είναι σκόπιμο. απλά έχει πολλή κίνηση κάποιες φορές και αργούμε να απαντήσουμε. από εδώ και πέρα θα το ανοίγουμε όποτε είμαστε και οι 2 online (εκτός και αν βαριόμαστε καμιά φορά) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 όχι δεν είναι σκόπιμο. απλά έχει πολλή κίνηση κάποιες φορές και αργούμε να απαντήσουμε. από εδώ και πέρα θα το ανοίγουμε όποτε είμαστε και οι 2 online (εκτός και αν βαριόμαστε καμιά φορά) :p εσύ είσαι η πυθία?:p Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 εσύ είσαι η πυθία?:p Ναι ναι Θεά είναι. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts