Jump to content

Επέμβαση στο διάφραγμα (μύτης)

vasiliki_m
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Θέλω να κάνω επέμβαση στο διάφραγμα (μύτης) και ψάχνω πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση, το χρόνο που παίρνει, τους γιατρούς κτλ.

Καμιά πληροφορία ;;;;;;

Thanks!

1)

2)

3)

καλη επιτυχια

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα είδα αυτά που μου έστειλες είναι πολύ αναλυτικά...ελπίζω να βρω και κάποιον που να έχει κάνει και ο ίδιος την επέμβαση να προτείνει κάποιον γιατρό,ακούω πολλά ονόματα αλλά ποιος απ''ολους ε;

Thanks και πάλι!

Εχω κανει επεμβαση στο διαφραγμα, γιατι ηταν λιγο στραβο και δημιουργουσε προβλημα στην αναπνοη αλλα και αλλα μικροπροβληματα.

Η διαφορα ειναι απιστευτη, οποτε εαν εχεις προβλημα, κανε την επεμβαση!

Ειναι με ολικη ναρκωση. Για μερικες μερες μετα η μυτη σου θα ειναι τραγικα πρησμενη (εγω δεν πιστευα οτι η μυτη μου μπορει να τεντωθει ΤΟΣΟ απο το πρηξιμο) αλλα δεν εχει πονο ιδιαιτερο (περιεργο).

Ειχε κανει την επεμβαση ενας φιλος μου πρωτα, και ειχε αριστα αποτελεσματα, και μετα εκανα και εγω στο ιδιο μερος, στο ευγενειδιο στην αθηνα.

Αν θες καμια επιπλεον πληροφορια/ερωτηση, στειλε κανα pm

οι περισσοτερες περιπτωσεις οταν κανουν διαμφραγμα κανουν κ την πλαστικη τους...

βεβαια αν θες κ πλαστικη βρες καποιον καλο στις μυτες

Εμένα δεν με ενδιαφέρει η αισθητική διόρθωση, το διάφραγμα μου είναι στραβό και με δυσκολεύει στην αναπνοή με ό,τι αυτό συνεπάγεται...γι'αυτό θέλω να βρώ έναν γιατρό που να κάνει καλά τη δουλειά του ώστε να λύσω το πρόβλημα μια και καλή.

Παράλληλα όμως να μην φαίνεται ότι έχω κάνει και επέμβαση...τρομάζω και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να μου αφήσει κάποια ουλή κτλ, δεν τα πάω που δεν τα πάω καλά με τα χειρουργεία ::wacko:

και γω πρεπει να κανω επεμβαση στο διαφραγμα και στα 2 ρουθουνια εχω προβλημα.

αλλα φοβαμαι πολυ!! μου το χει πει ο γιατρος μου εδω και 8 χρονια και ολο το αναβαλω επειδη τις τρεμω τις ενχειρησεις! καποιος ειπε πιο [πανω πως συνηθως κανεις και πλαστικη μετα.γιατι αυτο? χαλαει η μυτη επειδη πριζεται και τεντωνεται πολυ? καποιος που να χει κανει να μας πει?

οταν εχει προβλημα στο διαφραγμα δεν οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος.

τι αλλα προβληματα μπορει να σου δημιουργησει?

ποση ωρα κραταει το χειρουργιο? ποναει μετα? για ποσο διαστημα εχεις την μυτη ταπα μετα?

Don't give up! :!:

και γω πρεπει να κανω επεμβαση στο διαφραγμα και στα 2 ρουθουνια εχω προβλημα.

αλλα φοβαμαι πολυ!! μου το χει πει ο γιατρος μου εδω και 8 χρονια και ολο το αναβαλω επειδη τις τρεμω τις ενχειρησεις! καποιος ειπε πιο [πανω πως συνηθως κανεις και πλαστικη μετα.γιατι αυτο? χαλαει η μυτη επειδη πριζεται και τεντωνεται πολυ? καποιος που να χει κανει να μας πει?

οταν εχει προβλημα στο διαφραγμα δεν οξυγονωνεται καλα ο εγκεφαλος.

τι αλλα προβληματα μπορει να σου δημιουργησει?

ποση ωρα κραταει το χειρουργιο? ποναει μετα? για ποσο διαστημα εχεις την μυτη ταπα μετα?

Δεν ειπε οτι αν κανεις την εγχειρηση κανεις και πλαστικη μετα. Ειπε οτι συνηθως οι επεμβασεις γινονται μαζι, γιατι πολλοι που εχουν αισθητικο προβλημα με την μυτη τους εχουν και προβλημαμε το διαφραγμα, οποτε επιλεγουν να τα κανουν μαζι για να μειωσουν τα εξοδα (και μιας και οι εγχειρησεις μονο ασχετες δεν ειναι)

Αλλα προβληματα; Μειωμενη αντοχη, κουραση (κυριως λογω κακου υπνου), κτλ. Γενικα ο,τι προβλημα μπορει να προκυψει επειδη δεν παιρνεις τις καταλληλες ποσοτητες οξυγονου.

Το χειρουργειο δεν νομιζω να κραταει πολυ, νομιζω το πολυ μια ωρα.

Εγω αυτο που θα θελα να μαθω, αν γνωριζει κανεις ειναι ποσοστο επιτυχιας της επεμβασης (και ιδιαιτερα στην Ελλαδα!), και κοστος της εγχειρησης (με χειρουργεια, αναισθησιολογους, κτλ μεσα) :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Και εγώ εχω κάνει, αλλά θα σου πω ενα πράγμα: Να βρεις καλο γιατρό γιατί ειναι λεπτή επέμβαση και εαν δεν πετυχει με τον χασαπη τον χ/ψ γιατρο που θα βρεις (εαν δε ψαξεις) θα εχεις προβληματα μετα...
Samsung S21 Ultra

βλεπω γενικα πολλους που εχουν προβλημα στο διαφραγμα ειναι κοινο προβλημα τελικα.εμενα μου χει πει ο γιατρος μου πως εχω βασικα απο τα μεγαλα προβληματα στο διαφραγμα γιατι γενικα αμα εχεις μικρο προβλημα τωρα πια γινετε με τοπικη αναισθησια και μεσα σε 1 ωρα εχεις τελειωσει.ρωτηστε οποιον ενδιαφερει να μαθετε.

εγω και κατι αλλο. χρησιμοποιω οτριβιν εδω και 15 χρονια περιπου ασταματητα μερα-βραδυ.

γι αυτο οταν θα κανω την επεμβαση διαφραγματος θα πρεπει να φτιαξω και αυτο το προβλημα. χρησιμοποιει κανεις αλλος ετσι οτριβιν?γιατι ρωτησα τον γιατρο μου και ειπε πως ναι πολλοι ειναι κολημενοι και βαζουν χρονια σαν εμενα.

επισης διαβασα πως πρεπει στο διαφραγμα να γινετε η ενχειρηση πριν ερθουν προβληματα κυκλοφοριακα και του πνευμονα.

ισχυει κατι τετοιο? υπαρχουν δηλαδη και τετοια προβληματα εκτος απο μειωμενη αντοχη και κουραση?

Don't give up! :!:

εγω εχω δει ατομο κοντινο που ειχε κανει τη εγχειρηση και μετα ειχε πονο.η βλακεια ειναι οτι την ειχε κανει σε δημοσιο νοσοκομειο,σε τετοια πραγματα μονο ιδιωτικες κλινικες.

μα αληθεια μετα απο την εγχειρηση μονο απο το στομα αναπνεει ο ασθενης?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω εχω δει ατομο κοντινο που ειχε κανει τη εγχειρηση και μετα ειχε πονο.η βλακεια ειναι οτι την ειχε κανει σε δημοσιο νοσοκομειο,σε τετοια πραγματα μονο ιδιωτικες κλινικες.

Ναι μονο απο το στομα λογω βουλωμενης μυτης με γαζες.... ετσι ημουν εγω τουλαχιστον... και στα 2 ρουθουνια οταν τις εβγαζε τρομαξα απο το μεγεθος... σχεδον οσο ενα δαχτυλο... αλλα μολις βγηκαν η αισθηση ηταν φοβερη....

τωρα σκεφτομαι για διορθωτικη διαφραγματος και πλαστικη (γτ μου την καναν χοντρη)

αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλυτερο το 424 απτο νοσοκομειο που την εκανα.....

χρονος ηταν γυρω στη 1,5 ωρα με 5 μερες στο νοσοκομειο και σχεδον 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα με τις γαζες και "ναρθηκα"

αα στον υπνο μονο σε μια σταση.....στον ουρανο..... για να μν στραβωσει....

Εγώ ρε γμτ παλεύω 1μιση μήνα τώρα να κάνω την επέμβαση στο 424 αλλά όλο το καθυστερούν.Μου λένε ότι το πρόβλημα μου είναι οι διογκομένες κόγχες κι όχι το διάφραγμα (ελαφριά σκολίωση) και μ έχουν με nasonex και xozar.Πως θα τους πείσω ρε γμτ? :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Xozal εννοεις μαλλον.

Εμενα το xozal μου φερνει πολυ ξηροστομια και μου εδωσαν aerius.

Θελω και εγω επεμβαση στο διαφραγμα αλλα φοβαμαι γιατι θελει λεει και καυτηριασμο λογω αλλεργικης ρηνιτιδας και εχω ακουσει απο πολλους οτι μετα οι μυξες τρεχουν νερο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Xozal εννοεις μαλλον.

Εμενα το xozal μου φερνει πολυ ξηροστομια και μου εδωσαν aerius.

Θελω και εγω επεμβαση στο διαφραγμα αλλα φοβαμαι γιατι θελει λεει και καυτηριασμο λογω αλλεργικης ρηνιτιδας και εχω ακουσει απο πολλους οτι μετα οι μυξες τρεχουν νερο.

Ο καυτηριασμός δεν είναι κάτι το τρομερό, γίνεται με τοπική αναισθησία και κρατάει γύρω στο μισάωρο. Έκανα τα Χριστούγεννα (χωρίς την επέμβαση στο διάφραγμα) και μέσα σε δυο μέρες ήμουν ok. Εντάξει, μετά όντως έχεις μεγάλη καταρροή αλλά αρχίζεις να αναπνέεις λιγάκι από τη μύτη και δεν σε ενοχλεί τόσο.

• 2 months later...

Διάφραγμα έκανα πέρυσι...

2500 για σκέτο διάφραγμα και 3500 όποιος ήθελε και πλαστική.

Οι πρώτες 10 μέρες είναι χάλια και άλλες 20 για πλήρη αναρρωση.

Αισθητικά καμμία αλλαγή, λειτουργικά ελάχιστη βελτίωση.

• 5 years later...
καλησπερα σας να κανω μια ερωτηση θελω να κανω διαφραγμα στη μυτη που εχω και μαζι να κανω και πλαστικη σε κρατικο νοσοκομειο εχετε υποψιν σας να μου πειτε που να παω..αν μπορειτε βοηθηστε με ευχαριστω

• 11 months later...

Ξεθάβω το τόπικ ... :p , για να ρωτήσω κάτι! Έχω μια δυσκολία στην αναπνοή εδώ και κάνα χρόνο και βάλε! Πήγα σε ΩΡΛ και μου είπε πως δεν είναι από το διάφραγμα (αν και είναι λίγο στραβό)! Μου πρότεινε καυτηριασμό! Απ' ότι διαβάζω όμως ΔΕΝ είναι μόνιμο το αποτέλεσμα! Δηλαδή κρατάει κάποιους μήνες? Έχει κάνει κάποιος?

Μου είπε επίσης να κάνω και εξετάσεις για αλλεργίες!

Υ.γ. Διαβάζω και μερικούς που το έλυσαν μόνιμα με ομοιοπαθητική! (Τι είναι αυτό, βελονισμός?)

Ξεθάβω το τόπικ ... :p , για να ρωτήσω κάτι! Έχω μια δυσκολία στην αναπνοή εδώ και κάνα χρόνο και βάλε! Πήγα σε ΩΡΛ και μου είπε πως δεν είναι από το διάφραγμα (αν και είναι λίγο στραβό)! Μου πρότεινε καυτηριασμό! Απ' ότι διαβάζω όμως ΔΕΝ είναι μόνιμο το αποτέλεσμα! Δηλαδή κρατάει κάποιους μήνες? Έχει κάνει κάποιος?

Υ.γ. Διαβάζω και μερικούς που το έλυσαν μόνιμα με ομοιοπαθητική! (Τι είναι αυτό, βελονισμός?)

Έχω κάνει καυτηριασμό. Για 3-4 μήνες είπα 'επιτέλους σώθηκα', μετά γυρνάς ακριβώς στα ίδια.

Δεν είναι λύση ο καυτηριασμός, συνήθως στο λένε και οι ίδιοι οι γιατροί.

Το θέμα είναι ότι άλλη λύση δεν υπάρχει, οπότε αναγκαστικά καταφεύγεις εκεί.

Αν δεν έχεις κάνει ήδη, κάνε οπωσδήποτε εξετάσεις για αλλεργίες και...παρακάλα να είσαι αλλεργικός σε κάτι γιατί αυτό είναι

εύκολο πρόβλημα και αντιμετωπίζεται. Αν δεν είσαι, καλωσήρθες στον υπέροχο κόσμο της κακής αναπνοής.

Γεια χαρά. Όταν λες καυτηριασμό, προφανώς μιλάς για ρινικές κόγχες. Οι ρινικές κόγχες για διάφορους λόγους πρήζονται και φράζουν τη ρινική οδό, δυσχεραίνοντας την αναπνοή. Συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα στο διάφραγμα, δημιουργεί πρόβλημα και στις κόγχες. Αν ο γιατρός σου σου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο διάφραγμα, τότε είναι πολύ πιθανό η διόγκωση των ρινικών κογχών σου να προέρχεται από κάποια ρινίτιδα, συνήθως αλλεργική. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη συρρίκνωσή τους. Ο πιο παλιός συνιστά την αφαίρεση εσωτερικά του οστού που περιέχουν οι κόγχες, αλλά έχουν αναφερθεί επιπλοκές ή και υποτροπές και επαναδιόγκωση των κογχών. Εναλλακτικά υπάρχει η μέθοδος laser, καθώς και αυτή με ραδιοσυχνότητες. Η τελευταία θεωρείται η πιο σύγχρονη, αναίμακτη, και με τις λιγότερες πιθανότητες για υποτροπή.

Προσωπικά πριν κάποιους μήνες έκανα εγχείρηση στο διάφραγμά μου, που ήταν αρκετά έως πολύ στραβό. Ταυτόγχρονα έκανα και συρρίκνωση ρινικών κογχών με ραδιοσυχνότητες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, η αναπνοή μου έχει φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Όμως στους 5-6 μήνες είχα μία ελαφρά υποτροπή στο ένα από τα δύο μου ρουθούνια, ίσως λόγω αλλεργίας έχει διογκωθεί ελαφρά, χωρίς να δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα. Είναι όμως σπάνια περίπτωση για τη μέθοδο με ραδιοσυχνότητες, συνήθως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Σε αυτή την εξαίρεση, επαναλαμβάνεται η συρρίκνωση με ραδιοσυχνότητες στο προβληματικό ρουθούνι, κάτι που γίνεται στο ιατρείο, χωρίς χειρουργείο ούτε γενική νάρκωση, παρά μόνο με τοπική νάρκωση και ελαφρά μέθη. Διαρκεί 10 λεπτά περίπου, και φεύγεις μετά από λίγη ώρα.

Επειδή κι εγώ πριν την εγχείρηση, αλλά και μετά, έχω διαβάσει αρκετά στο διαδίκτυο από εμπειρίες ατόμων που έχουν κάνει εγχείρηση στη μύτη τους, έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες από τις ακραίες περιπτώσεις που διαβάζεις είναι σπάνιες εξαιρέσεις. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο που έχω κάνει (ραδιοσυχνότητες), ο γενικός κανόνας είναι ότι ακόμα κι αν υπάρξει υποτροπή, συνήθως με δεύτερη συρρίκνωση του ρουθουνιού που εμφάνισε την υποτροπή, το σύμπτωμα δεν επανεμφανίζεται ποτέ. Ο γιατρός μου μου είπε ότι από το 2006 που κάνει τη συγκεκριμένη μέθοδο, δεν έχει υπάρξει ασθενής του που να έχει σοβαρή υποτροπή. Όπως και να 'χει όμως, γνώμονας με τον οποίο ο κάθε γιατρός θα πρέπει να οδηγείται σε διορθωτική επανασυρρίκνωση των κογχών είναι η προσωπική αίσθηση του ασθενούς. Ακόμα και να φράξει λίγο το ένα ή και τα δύο ρουθούνια (πράγμα φυσικό αν μιλάμε για άτομο που ζει σε αστικό περιβάλλον με επιβαρυμένη ατμόσφαιρα), το αν παίρνει επαρκείς ανάσες είναι αυτό που θα καθορίσει αν επιχειρηθεί και δεύτερη συρρίκνωση.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να πάρεις μία δεύτερη γνώμη, μήπως όντως έχεις θέμα στο διάφραγμα, να μη μπεις σε περιπέτειες, να κάνεις την επέμβαση αν χρειάζεται, να ανασάνεις μια και καλή.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καποτε ειχα κι εγω αυτή την αντιληψη, αλλα τελικα είναι λαθος.

Το θεμα είναι να είναι καλος ο γιατρος και όχι αν προκειτε για δημοσιο νοσοκομείο ή ιδιωτικη κλινικη.

Τα λαθη και οι ζημιες που γινονται στις ιδιωτικες κλινικες, είναι πολύ αυξημένα.

Και μιλαω για μεγαλες και γνωστες ιδιωτικες κλινικες, με γιατρους γνωστους.

Πολλες φορες η εμπειρια ενός νοσοκομειακού γιατρου, δεν συγκρινετε με καμια καλη κλινικη.

Επειδή - όπως και σε άλλα site - έτσι κι εδώ διαβάζω υπερβολές, για πόνο κλπ, έχω να πω ότι το θέμα πόνος στην εγχείρηση μύτης εγώ προσωπικά δεν το αντιμετώπισα. Πήγα στην κλινική την προηγούμενη της εγχείρησης, το πρωί της επόμενης έκανα την εγχείρηση, έμεινα ένα βράδυ μέσα, με πωματισμένη τη μύτη για μία μέρα κι ένα βράδυ (το μόνο που με δυσκόλεψε στην ουσία), την επόμενη το πρωί ο γιατρός μου έβγαλε τα πώματα από τη μύτη, μου έδωσε οδηγίες, πήρα εξιτήριο κι έφυγα. Στη δε μετεγχειρητική πορεία, ούτε αλοιφές που διαβάζω σε κάποια site, ούτε αντιβιοτικά, ούτε παυσίπονα, ούτε πόνος, ούτε βουλωμένη μύτη για κανένα μήνα κλπ. Τη στιγμή που μου έβγαλε τα σφουγγαράκια από τη μύτη, ανάσανα. Το μόνο που είχα μετεγχειρητικά, ήταν λίγες εκκρίσεις από τη μύτη, δηλαδή λίγη βλέννα με λίγο αίμα, απολύτως φυσιολογικά. Ούτε η μύξα να τρέχει ποτάμι, ούτε τίποτα. Μόνο 1-2 μέρες έμεινα σπίτι, και μετά επέστρεψα στη δουλειά μου και στις δραστηριότητές μου. Από φάρμακα κλπ, μόνο πλύσεις με φυσιολογικό ορό μετά τις 10 πρώτες μέρες, και πλύσεις με θαλασσινό νερό στη θάλασσα (ήταν αρχές καλοκαιριού κι αυτό βόλεψε πολύ).

Μία απόφαση είναι, ούτε πόνο ούτε ταλαιπωρία έχει. Το μόνο δύσκολο είναι να βρεις σωστό γιατρό. Εγώ ευτυχώς ήμουν απίστευτα τυχερός σ' αυτό τον τομέα, δόξα τω Θεώ. Μπροστά στην απίστευτη βελτίωση της ποιότητας ζωής που έχεις (άπνοιες τέλος, άψογη αναπνοή χωρίς υποβοήθηση με φάρμακα, πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση, ευκολότερη άσκηση/τρέξιμο/γυμναστήριο/κλπ), η όποια ταλαιπωρία (που για μένα δεν υφίσταται) αξίζει χίλιες φορές τον κόπο.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους παιδιά! Πολύτιμα σχόλια ..

Θα πάω για αλλεργικές εξετάσεις για αρχή και μετά βλέπουμε!:)

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους παιδιά! Πολύτιμα σχόλια ..

Θα πάω για αλλεργικές εξετάσεις για αρχή και μετά βλέπουμε!:)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά αδερφέ. Είτε χρειαστείς επέμβαση στο διάφραγμα είτε όχι, εύχομαι σύντομα να αποκατασταθεί η αναπνοή σου. :)

Είναι όμως σπάνια περίπτωση για τη μέθοδο με ραδιοσυχνότητες, συνήθως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο....

Επειδή κι εγώ πριν την εγχείρηση, αλλά και μετά, έχω διαβάσει αρκετά στο διαδίκτυο από εμπειρίες ατόμων που έχουν κάνει εγχείρηση στη μύτη τους, έχε υπόψη σου ότι οι περισσότερες από τις ακραίες περιπτώσεις που διαβάζεις είναι σπάνιες εξαιρέσεις. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο που έχω κάνει (ραδιοσυχνότητες), ο γενικός κανόνας είναι ότι ακόμα κι αν υπάρξει υποτροπή, συνήθως με δεύτερη συρρίκνωση του ρουθουνιού που εμφάνισε την υποτροπή, το σύμπτωμα δεν επανεμφανίζεται ποτέ. Ο γιατρός μου μου είπε ότι από το 2006 που κάνει τη συγκεκριμένη μέθοδο, δεν έχει υπάρξει ασθενής του που να έχει σοβαρή υποτροπή.

Τρομερά υπερβολικά όλα αυτά. 2 φορές έχω κάνει συρρίκνωση κογχών με ραδιοσυχνότητες και το αποτέλεσμα κράτησε λίγους μήνες και τις 2 φορές. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, δεν θα είχανε τέτοιο τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν οι ωρλάδες, ούτε θα σε αποτρέπανε οι πιο πολλοί να κάνεις καυτηριασμό γιατί είναι άσκοπο μιας και το πρόβλημα θα επανεμφανιστεί. Πλέον όταν μιλάμε για καυτηριασμό, για ραδιοσυχνότητες κυρίως μιλάμε και σε καμιά περίπτωση δεν είσαι "εξαίρεση" αν το πρόβλημα επιστρέψει μετά από λίγο καιρό, το πλέον σύνηθες είναι κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, αν λυθεί το πρόβλημα σου με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό. Και οι 2 ωρλάδες που πήγα ορκιζόντουσαν πως μετά την επέμβαση το πρόβλημα μου θα λυθεί μια και καλή, δεν θα 'χω κανένα πρόβλημα κτλ. Κοροιδίες, και μιλάμε για τα τοπ ονόματα της πόλης όπου χτυπάνε 400άρια για την 10λεπτη αυτή επέμβαση.

Το θέμας της καλής αναπνοής είναι τρομερά πολύπλοκο, αν ΔΕΝ είσαι αλλεργικός σε κάτι ή αν ΔΕΝ έχεις τρομερά στραβό διάφραγμα, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μόνιμη λύση.