Jump to content

Βιβλία τσέπης

tipota
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί κανένας εκδοτικός οίκος δεν βγάζει τα βιβλία που πουλάει, έστω ορισμένα απ' αυτά, σε μέγεθος τσέπης;

Είναι δυνατόν ένα βιβλίο που θα έχει το 1/3, 1/4 της τιμής του κανονικού"ιλουστρασιόν" βιβλίου, να μην κάνει τουλάχιστον 5πλάσιες πωλήσεις; Που κολλάνε και δεν το κάνουν; Οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι είναι χαζοί που το κάνουν;

Γιατί πρέπει να δίνουμε 18-25 ευρώ για να διαβάσουμε ένα βιβλίο;

Μήπως υπάρχει κάτι και δεν το ξέρω; Όποιος έχει κάτι υπόψη του, ας μου το πει παρακαλώ. Έχω καταξοδευτεί να πληρώνω 20άρικα για κάθε βιβλίο.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έβγαλαν κάπου 8 βιβλία που εκδίδουν σε μέγεθος τσέπης. Αλλά αυτό δεν νομίζω να αρκεί...

Που θα βρώ ελληνικά βιβλία τσέπης;;;

Στην Ελλαδα δε διαβαζουμε βιβλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

+10000

πολλα γενικως δεν κανουμε ...οποτε συγκριση με ξενους ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιατί κανένας εκδοτικός οίκος δεν βγάζει τα βιβλία που πουλάει, έστω ορισμένα απ' αυτά, σε μέγεθος τσέπης;

Είναι δυνατόν ένα βιβλίο που θα έχει το 1/3, 1/4 της τιμής του κανονικού"ιλουστρασιόν" βιβλίου, να μην κάνει τουλάχιστον 5πλάσιες πωλήσεις; Που κολλάνε και δεν το κάνουν; Οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι είναι χαζοί που το κάνουν;

Γιατί πρέπει να δίνουμε 18-25 ευρώ για να διαβάσουμε ένα βιβλίο;

Μήπως υπάρχει κάτι και δεν το ξέρω; Όποιος έχει κάτι υπόψη του, ας μου το πει παρακαλώ. Έχω καταξοδευτεί να πληρώνω 20άρικα για κάθε βιβλίο.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έβγαλαν κάπου 8 βιβλία που εκδίδουν σε μέγεθος τσέπης. Αλλά αυτό δεν νομίζω να αρκεί...

Που θα βρώ ελληνικά βιβλία τσέπης;;;

Μέγεθος τσέπης εννοείς αυτό που οι ξένοι λένε paperback ε; :O

Και μένα πάντως μου κάνουν εντύπωση οι τιμές των βιβλίων στην Ελλάδα, έχοντας συνηθίσει να πληρώνω τα βιβλία ακόμα και £4 ορισμένες φορές στην Αγγλία (τόσο πουλάει το Tesco ας πούμε όλα τα βιβλία που είναι στο Top 20 ανά πάσα στιγμή).

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή η αγορά είναι μικρή και περιορισμένη δε γίνεται απόσβεση αλλιώς...

Ναι αλλά κι εμείς οι λίγοι που διαβάζουμε πρέπει να ξεπαραδιαζώμαστε για να τα διαβάσουμε; Δεν είναι προσιτά όλα τα βιβλία. Μερικές φορές προτιμώ να αγοράσω ρούχα παρά το βιβλίο που θέλω. Είναι απλά τραγικό.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ναι αλλά κι εμείς οι λίγοι που διαβάζουμε πρέπει να ξεπαραδιαζώμαστε για να τα διαβάσουμε; Δεν είναι προσιτά όλα τα βιβλία. Μερικές φορές προτιμώ να αγοράσω ρούχα παρά το βιβλίο που θέλω. Είναι απλά τραγικό.

Ακριβώς!

Έχω αρχίσει να διαβάζω δεύτερη και τρίτη φορά κάποια βιβλία που μου άρεσαν πολύ, αλλά πόσες φορές θα τα διαβάσω πια;;;

Προσωπικά δεν πολυσκέφτομαι πόσα θα χαλάσω σε βιβλία, είναι στο μόνο προϊόν που δεν το σκέφτομαι, αλλά είναι ότι σε πιάνει και το γ@μωτό του καταναλωτή!

κι εγώ το έκανα αυτό, να διαβαζω βιβλία που έχω, ξανά. γενικά πλέον δεν αγοράζω πολλά βιβλία, κάποια που θέλω να διαβάζω τα δανείζομαι απο φίλους ή γνωστούς που τυχαίνει να τα έχουν αλλιώς δεν τα διαβάζω καθόλου...
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

• 4 weeks later...
Εγω δανειζομαι βιβλια απο τη βιβλιοθηκη...Απο την μερα που τελειωσαν οι πανελληνιες εχω τελειωσει 17...Που τοσα λεφτα για τοσα βιβλια! Ειπαμε... Αν εβγαιναν παντως σε pocket size πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα...
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;;

Φυσικα και το προτιμαμε απο μια ταινια στην τηλεοραση...Αλλιως θα καθομασταν στην τηλεοραση. Το βιβλιο,περα απο το οτι σου ανοιγει νεους οριζοντες και διευρυνει τις γνωσεις σου, εχει και μεγαλυτερο ενδιαφερον. Αλλωστε δεν μπορει ο καθενας να γραψει βιβλια!! Ειναι πολυ πιο δυσκολο απο ενα σεναριο στην τηλεοραση.

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντος ΤΗΕΟ δεν διαβαζω οσο λες!:p

Θα το εβλεπα σε ταινια παρα θα το διαβαζα αν ειχα την ευκαιρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι σαν να απολαμβάνεις μια ταινία με το πάσο σου. Εσύ αποφασίζεις πόσο θα "τρέξεις" την πλοκή. Απολαμβάνεις περισσότερο την πλοκή γιατί χρησιμοποιείς την φαντασία σου και πλάθεις εσύ στην ουσία την ιστορία. Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία το κάθε βιβλίο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είναι σαν να απολαμβάνεις μια ταινία με το πάσο σου. Εσύ αποφασίζεις πόσο θα "τρέξεις" την πλοκή. Απολαμβάνεις περισσότερο την πλοκή γιατί χρησιμοποιείς την φαντασία σου και πλάθεις εσύ στην ουσία την ιστορία. Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία το κάθε βιβλίο.

Ακριβως!!! Και απασχολει μονο αυτους που πραγματικα ενδιαφερονται καθως το ταλεντο του συγγραφεα ειναι το μονο που τραβαει τους αναγνωστες...Ενω στην τηλεοραση παιζει ρολο και η εμφανιση των ηθοποιων,τα ονοματα κτλ

Ακριβώς! Είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλιό ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες'' του Ιούλιου Βερν και μετά το είδα στην τηλεόραση. Τι να πω; Μου κάναν χαλάστρα! Εντελώς διαφορετικά και ποιό όμορφα το είχα σκεφτεί με την φαντασία μου...:O
Notebook User: Lenovo 3000 N200

Ακριβώς! Είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλιό ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες'' του Ιούλιου Βερν και μετά το είδα στην τηλεόραση. Τι να πω; Μου κάναν χαλάστρα! Εντελώς διαφορετικά και ποιό όμορφα το είχα σκεφτεί με την φαντασία μου...:O

Ακριβως αυτο ισχυει....Με το βιβλιο αφηνεις την φαντασια ελευθερη,ενω η τηλεοραση στην περιοριζει πολυ...

Ακριβως αυτο ισχυει....Με το βιβλιο αφηνεις την φαντασια ελευθερη,ενω η τηλεοραση στην περιοριζει πολυ... Εγω το επαθα αυτο με το βιβλιο ''Το αρωμα''... Οταν το ειδα σε ταινια ξενερωσα εντελως,ειδικα στο τελος που τον εφαγαν....