tipota Δημοσιεύτηκε June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2008 Γιατί κανένας εκδοτικός οίκος δεν βγάζει τα βιβλία που πουλάει, έστω ορισμένα απ' αυτά, σε μέγεθος τσέπης; Είναι δυνατόν ένα βιβλίο που θα έχει το 1/3, 1/4 της τιμής του κανονικού"ιλουστρασιόν" βιβλίου, να μην κάνει τουλάχιστον 5πλάσιες πωλήσεις; Που κολλάνε και δεν το κάνουν; Οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι είναι χαζοί που το κάνουν; Γιατί πρέπει να δίνουμε 18-25 ευρώ για να διαβάσουμε ένα βιβλίο; Μήπως υπάρχει κάτι και δεν το ξέρω; Όποιος έχει κάτι υπόψη του, ας μου το πει παρακαλώ. Έχω καταξοδευτεί να πληρώνω 20άρικα για κάθε βιβλίο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έβγαλαν κάπου 8 βιβλία που εκδίδουν σε μέγεθος τσέπης. Αλλά αυτό δεν νομίζω να αρκεί... Που θα βρώ ελληνικά βιβλία τσέπης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Στην Ελλαδα δε διαβαζουμε βιβλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Στην Ελλαδα δε διαβαζουμε βιβλια. +10000 πολλα γενικως δεν κανουμε ...οποτε συγκριση με ξενους ... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Γιατί κανένας εκδοτικός οίκος δεν βγάζει τα βιβλία που πουλάει, έστω ορισμένα απ' αυτά, σε μέγεθος τσέπης; Είναι δυνατόν ένα βιβλίο που θα έχει το 1/3, 1/4 της τιμής του κανονικού"ιλουστρασιόν" βιβλίου, να μην κάνει τουλάχιστον 5πλάσιες πωλήσεις; Που κολλάνε και δεν το κάνουν; Οι ξένοι εκδοτικοί οίκοι είναι χαζοί που το κάνουν; Γιατί πρέπει να δίνουμε 18-25 ευρώ για να διαβάσουμε ένα βιβλίο; Μήπως υπάρχει κάτι και δεν το ξέρω; Όποιος έχει κάτι υπόψη του, ας μου το πει παρακαλώ. Έχω καταξοδευτεί να πληρώνω 20άρικα για κάθε βιβλίο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποια στιγμή οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έβγαλαν κάπου 8 βιβλία που εκδίδουν σε μέγεθος τσέπης. Αλλά αυτό δεν νομίζω να αρκεί... Που θα βρώ ελληνικά βιβλία τσέπης;;; Μέγεθος τσέπης εννοείς αυτό που οι ξένοι λένε paperback ε; :O Και μένα πάντως μου κάνουν εντύπωση οι τιμές των βιβλίων στην Ελλάδα, έχοντας συνηθίσει να πληρώνω τα βιβλία ακόμα και £4 ορισμένες φορές στην Αγγλία (τόσο πουλάει το Tesco ας πούμε όλα τα βιβλία που είναι στο Top 20 ανά πάσα στιγμή). Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή η αγορά είναι μικρή και περιορισμένη δε γίνεται απόσβεση αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Στην Ελλαδα δε διαβαζουμε βιβλια. Ναι αλλά κι εμείς οι λίγοι που διαβάζουμε πρέπει να ξεπαραδιαζώμαστε για να τα διαβάσουμε; Δεν είναι προσιτά όλα τα βιβλία. Μερικές φορές προτιμώ να αγοράσω ρούχα παρά το βιβλίο που θέλω. Είναι απλά τραγικό. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. June 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Ναι αλλά κι εμείς οι λίγοι που διαβάζουμε πρέπει να ξεπαραδιαζώμαστε για να τα διαβάσουμε; Δεν είναι προσιτά όλα τα βιβλία. Μερικές φορές προτιμώ να αγοράσω ρούχα παρά το βιβλίο που θέλω. Είναι απλά τραγικό. Ακριβώς! Έχω αρχίσει να διαβάζω δεύτερη και τρίτη φορά κάποια βιβλία που μου άρεσαν πολύ, αλλά πόσες φορές θα τα διαβάσω πια;;; Προσωπικά δεν πολυσκέφτομαι πόσα θα χαλάσω σε βιβλία, είναι στο μόνο προϊόν που δεν το σκέφτομαι, αλλά είναι ότι σε πιάνει και το γ@μωτό του καταναλωτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 κι εγώ το έκανα αυτό, να διαβαζω βιβλία που έχω, ξανά. γενικά πλέον δεν αγοράζω πολλά βιβλία, κάποια που θέλω να διαβάζω τα δανείζομαι απο φίλους ή γνωστούς που τυχαίνει να τα έχουν αλλιώς δεν τα διαβάζω καθόλου... Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Εγω δανειζομαι βιβλια απο τη βιβλιοθηκη...Απο την μερα που τελειωσαν οι πανελληνιες εχω τελειωσει 17...Που τοσα λεφτα για τοσα βιβλια! Ειπαμε... Αν εβγαιναν παντως σε pocket size πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Σιγουρα θα ηταν καλυτερα σε pocket size αλλα ισως δεν συμφερει στους εκδοτες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;; Φυσικα και το προτιμαμε απο μια ταινια στην τηλεοραση...Αλλιως θα καθομασταν στην τηλεοραση. Το βιβλιο,περα απο το οτι σου ανοιγει νεους οριζοντες και διευρυνει τις γνωσεις σου, εχει και μεγαλυτερο ενδιαφερον. Αλλωστε δεν μπορει ο καθενας να γραψει βιβλια!! Ειναι πολυ πιο δυσκολο απο ενα σεναριο στην τηλεοραση. Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;; Εγω παντος ΤΗΕΟ δεν διαβαζω οσο λες!:p Θα το εβλεπα σε ταινια παρα θα το διαβαζα αν ειχα την ευκαιρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Να ρωτήσω κάτι ... Εσείς που διαβάζεται βιβλία τόσο πολύ σας αρέσει αυτό..πχ το προτιμάτε από μια ταινία στη τιβί;;;; ειδικά τώρα το καλοκαίρι πως το άντεχετε;; βράδυ διαβάζετε φαντάζομαι έτσι;; Είναι σαν να απολαμβάνεις μια ταινία με το πάσο σου. Εσύ αποφασίζεις πόσο θα "τρέξεις" την πλοκή. Απολαμβάνεις περισσότερο την πλοκή γιατί χρησιμοποιείς την φαντασία σου και πλάθεις εσύ στην ουσία την ιστορία. Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία το κάθε βιβλίο. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Είναι σαν να απολαμβάνεις μια ταινία με το πάσο σου. Εσύ αποφασίζεις πόσο θα "τρέξεις" την πλοκή. Απολαμβάνεις περισσότερο την πλοκή γιατί χρησιμοποιείς την φαντασία σου και πλάθεις εσύ στην ουσία την ιστορία. Για τον καθένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία το κάθε βιβλίο. Ακριβως!!! Και απασχολει μονο αυτους που πραγματικα ενδιαφερονται καθως το ταλεντο του συγγραφεα ειναι το μονο που τραβαει τους αναγνωστες...Ενω στην τηλεοραση παιζει ρολο και η εμφανιση των ηθοποιων,τα ονοματα κτλ Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ακριβώς! Είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλιό ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες'' του Ιούλιου Βερν και μετά το είδα στην τηλεόραση. Τι να πω; Μου κάναν χαλάστρα! Εντελώς διαφορετικά και ποιό όμορφα το είχα σκεφτεί με την φαντασία μου...:O Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ακριβώς! Είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλιό ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες'' του Ιούλιου Βερν και μετά το είδα στην τηλεόραση. Τι να πω; Μου κάναν χαλάστρα! Εντελώς διαφορετικά και ποιό όμορφα το είχα σκεφτεί με την φαντασία μου...:O Ακριβως αυτο ισχυει....Με το βιβλιο αφηνεις την φαντασια ελευθερη,ενω η τηλεοραση στην περιοριζει πολυ... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ακριβώς! Είχα διαβάσει παλαιότερα σε βιβλιό ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες'' του Ιούλιου Βερν και μετά το είδα στην τηλεόραση. Τι να πω; Μου κάναν χαλάστρα! Εντελώς διαφορετικά και ποιό όμορφα το είχα σκεφτεί με την φαντασία μου...:O Ακριβως αυτο ισχυει....Με το βιβλιο αφηνεις την φαντασια ελευθερη,ενω η τηλεοραση στην περιοριζει πολυ... Εγω το επαθα αυτο με το βιβλιο ''Το αρωμα''... Οταν το ειδα σε ταινια ξενερωσα εντελως,ειδικα στο τελος που τον εφαγαν.... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εγω εχω ενα kama sutra τσεπης!:whistle::whistle::whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts