marioshamb Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 (edited) Δεν νομιζω οτι θελει αλλα settings εκτος αν εχει αλλαξει τα PanoramaView και OldMapDrawer για να βλεπεις τα βουναλακια :lol: Δεν καταλαβαινω γιατι,η 7.4.1 που κατεβασα και περασα δεν ανοιγει.....Με πεταει παλι στο μενου..... Δεν καταλαβαινω γιατι,η 7.4.1 που κατεβασα και περασα δεν ανοιγει.....Με πεταει παλι στο μενου..... Τελικα μαλλον χρειαζομαι και εγω κατι με pm..... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 9, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Δεν καταλαβαινω γιατι,η 7.4.1 που κατεβασα και περασα δεν ανοιγει.....Με πεταει παλι στο μενου..... Τελικα μαλλον χρειαζομαι και εγω κατι με pm..... Δεν νομιζω να μην ανοιγει. Ετσι οπως το λες το πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται να ορισεις στο μενου τη σωστη διαδρομη που βρισκεται το Navigon.exe . Νομιζω ο φακελος λεγεται Navigon3300 και οχι Navigon. Μηπως εκει ειναι η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Δεν νομιζω να μην ανοιγει. Ετσι οπως το λες το πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται να ορισεις στο μενου τη σωστη διαδρομη που βρισκεται το Navigon.exe . Νομιζω ο φακελος λεγεται Navigon3300 και οχι Navigon. Μηπως εκει ειναι η διαφορα. Ο φάκελος ειναι NAVIGON , οπως σε όλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Το path ειναι σωστο.Ουτως η αλλως χρησιμοποιω το τελευταιο unlock του dade που σε οδηγα ευκολα στο path του exe.Το αρχειο που κατεβασα ειχε χωρια το autorunce exe,που νομιζω δεν χρειαζεται και το pcmfg.ini που το εβαλα μεσα στο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μετά απο 2 εβδομάδες περίπου που τσεκάρω το λογισμικό του 3300 στο 2100maxx, μπορω να πω οτι ταιριάζει περισσότερο απο τα άλλα . Όχι όμως οτι ειναι γρηγορότερο σε επαναυπολογισμούς διαδρομής . (εδω θα πω οτι το iGO 8 ειναι σφεράτο) Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον χάρτη Q1_2010 διότι έχει τοσα λάθη που ομολογουμένως δεν τα περίμενα σε σύγκριση πάντα με τον Q4_2009. Στη περιοχή μου που το έχω τσεκάρει περισσότερο με οδηγεί στο σπίτι μου από λάθος δρόμους και αντίθετους σε κίνηση..... δεν έχουν διορθωθει αριθμήσεις σε διάφορους δρόμους και γενικά με απογοήτευσε..... οπότε μονόδρομος η επιστροφή στον Q4_2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 θελεις να πεις οτι ο q1 2010 εχει λαθη που δεν τα εχει ο q4 2009? πραξενο αυτο...:wacko: λενε οτι τον βελτιωνουν. ειναι δυνατον να χειροτερευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos333 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Για το Dest 8-9 λειτούργει κανονικά στο μηχανάκι μας με χάρτη q1 2008 που είναι αρκετά κάλος χάρτης . Και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα poi του dest 9 που είναι εξίσου καλά με του garmin Μετά από πολλές δοκιμές δεν κατάφερα βρω που οφείλεται η ασυμβατότητα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 θελεις να πεις οτι ο q1 2010 εχει λαθη που δεν τα εχει ο q4 2009? πραξενο αυτο...:wacko: λενε οτι τον βελτιωνουν. ειναι δυνατον να χειροτερευει? Μέχρι τώρα αυτο εχω διαπιστώσει... και αναφέρομαι στην ευρύτερη περιοχή μου . Δεν γνωρίζω αν εχουν διαπιστώσει αλλοι κατι ανάλογο. Αν έχει διαπιστωθει καλό θα είναι να τοποθετηθούν οσοι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Το path ειναι σωστο.Ουτως η αλλως χρησιμοποιω το τελευταιο unlock του dade που σε οδηγα ευκολα στο path του exe.Το αρχειο που κατεβασα ειχε χωρια το autorunce exe,που νομιζω δεν χρειαζεται και το pcmfg.ini που το εβαλα μεσα στο προγραμμα. Εγινε τιποτα; Μετά απο 2 εβδομάδες περίπου που τσεκάρω το λογισμικό του 3300 στο 2100maxx, μπορω να πω οτι ταιριάζει περισσότερο απο τα άλλα . Όχι όμως οτι ειναι γρηγορότερο σε επαναυπολογισμούς διαδρομής . (εδω θα πω οτι το iGO 8 ειναι σφεράτο) Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον χάρτη Q1_2010 διότι έχει τοσα λάθη που ομολογουμένως δεν τα περίμενα σε σύγκριση πάντα με τον Q4_2009. Στη περιοχή μου που το έχω τσεκάρει περισσότερο με οδηγεί στο σπίτι μου από λάθος δρόμους και αντίθετους σε κίνηση..... δεν έχουν διορθωθει αριθμήσεις σε διάφορους δρόμους και γενικά με απογοήτευσε..... οπότε μονόδρομος η επιστροφή στον Q4_2009. Που μενεις ρε Γιωργο σε καρουζελ; :lol: Συμφωνω για το 3300 οτι ταιριαζει περισσοτερο στο 21ΧΧ, αλλα για μενα το πιο γρηγορο σε υπολογισμους και επανυπολογισμους ειναι το NDrive. Με το που του δινεις διαδρομη (λιγα χιλιομετρα, οχι να πας Αθηνα Θεσσαλονικη)εχει υπολογισει λες και την ηξερε απο πριν :lol: Οντως οι χαρτες της Navteq εχουν ακομη σημαντικες ελλειψεις και λαθη σε μονοδρομους και αριθμισεις. Οι αλλαγες που κανουν σε περιοχες που μπορω να ελεγξω γινονται με ρυθμους χελωνας. Δεν εχω δει ομως να τους κανουν χειροτερους. Ισως δεν ετυχε. Για το Dest 8-9 λειτούργει κανονικά στο μηχανάκι μας με χάρτη q1 2008 που είναι αρκετά κάλος χάρτης . Και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα poi του dest 9 που είναι εξίσου καλά με του garmin Μετά από πολλές δοκιμές δεν κατάφερα βρω που οφείλεται η ασυμβατότητα:( Τη στιγμη που το Dest7 με τον Q4 2008 παει τελεια, δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βαλεις χαρτη ενος σχεδον χρονου παλιοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγινε τιποτα; Που μενεις ρε Γιωργο σε καρουζελ; :lol: Συμφωνω για το 3300 οτι ταιριαζει περισσοτερο στο 21ΧΧ, αλλα για μενα το πιο γρηγορο σε υπολογισμους και επανυπολογισμους ειναι το NDrive. Με το που του δινεις διαδρομη (λιγα χιλιομετρα, οχι να πας Αθηνα Θεσσαλονικη)εχει υπολογισει λες και την ηξερε απο πριν :lol: Οντως οι χαρτες της Navteq εχουν ακομη σημαντικες ελλειψεις και λαθη σε μονοδρομους και αριθμισεις. Οι αλλαγες που κανουν σε περιοχες που μπορω να ελεγξω γινονται με ρυθμους χελωνας. Δεν εχω δει ομως να τους κανουν χειροτερους. Ισως δεν ετυχε. Τη στιγμη που το Dest7 με τον Q4 2008 παει τελεια, δεν νομιζω να υπαρχει λογος να βαλεις χαρτη ενος σχεδον χρονου παλιοτερο. Φιλε niko τα βρηκα σκουρα....Ξαναπερασα την 7.4.3.Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει με την 7.4.1 build 763,τουλαχιστον με αυτη που βρηκα και κατεβασα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 φιλε νικο σου δουλευει to ndrive στον 2100 ? περιμενω πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μέχρι τώρα αυτο εχω διαπιστώσει... και αναφέρομαι στην ευρύτερη περιοχή μου . Δεν γνωρίζω αν εχουν διαπιστώσει αλλοι κατι ανάλογο. Αν έχει διαπιστωθει καλό θα είναι να τοποθετηθούν οσοι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα. Εγω δεν έχω διαπιστώσει κατι ανάλογο,και ούτε άκουσα κάτι σχετικό.:blink: Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Που μενεις ρε Γιωργο σε καρουζελ; :lol: Συμφωνω για το 3300 οτι ταιριαζει περισσοτερο στο 21ΧΧ, αλλα για μενα το πιο γρηγορο σε υπολογισμους και επανυπολογισμους ειναι το NDrive. Με το που του δινεις διαδρομη (λιγα χιλιομετρα, οχι να πας Αθηνα Θεσσαλονικη)εχει υπολογισει λες και την ηξερε απο πριν :lol: Οντως οι χαρτες της Navteq εχουν ακομη σημαντικες ελλειψεις και λαθη σε μονοδρομους και αριθμισεις. Οι αλλαγες που κανουν σε περιοχες που μπορω να ελεγξω γινονται με ρυθμους χελωνας. Δεν εχω δει ομως να τους κανουν χειροτερους. Ισως δεν ετυχε. Νίκο , συμφωνω για το NDrive αλλα πολύ δυσκολο στη χρήση του ρε φιλε..... ακομη δεν το εχω καταφέρει απόλυτα. Εγω δεν έχω διαπιστώσει κατι ανάλογο,και ούτε άκουσα κάτι σχετικό.:blink: Βάλε του να σε παει ετσι για ενα παραδειγμα ... στην Αγ.Αντωνιου αριθμο 124 .στο Χαλανδρι.... και αν στον βρει σφυρα μου....... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 11, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε niko.Ολα καλα.Δεν το δοκιμασα ακομα αλλα αποτι βλεπω ειμαι οκ.Λογικα θα δουλευει και το panorama view.Και παλι ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Ευχαριστω πολυ φιλε niko.Ολα καλα.Δεν το δοκιμασα ακομα αλλα αποτι βλεπω ειμαι οκ.Λογικα θα δουλευει και το panorama view.Και παλι ευχαριστω!!! Οχι φιλε μου. Το Panorama View δεν δουλευει με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις. Πρεπει να αλλαξεις τις παρακατω, που βρισκονται στο αρχειο UserSettings.xml. Προσεξε (οπως λεμε και σε προηγουμενες δημοσιευσεις που καλο ειναι να τις ψαχνουμε) το αρχειο αυτο βρισκεται στη διαδρομη: My Device/MN Settings <PanoramaView>1</PanoramaView> <OldMapDrawer>0</OldMapDrawer> Βεβαια πρεπει να βαλεις και το σχετικο αρχειο Terrain_EU.nfs στο φακελο Map Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Οχι φιλε μου. Το Panorama View δεν δουλευει με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις. Πρεπει να αλλαξεις τις παρακατω, που βρισκονται στο αρχειο UserSettings.xml. Προσεξε (οπως λεμε και σε προηγουμενες δημοσιευσεις που καλο ειναι να τις ψαχνουμε) το αρχειο αυτο βρισκεται στη διαδρομη: My Device/MN Settings <PanoramaView>1</PanoramaView> <OldMapDrawer>0</OldMapDrawer> Βεβαια πρεπει να βαλεις και το σχετικο αρχειο Terrain_EU.nfs στο φακελο Map Και παλι ευχαριστω.Ημουν ετοιμος να περασω το usersettings το συγκεκριμενο που εχει δωσει η eleniko,αλλα αποτι βλεπω μπορω να κανω και τις αλλαγες μονος μου.Τα αρχεια nfs ειναι ολα στη θεση τους.Νασαι καλα που ασχοληθηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 1. Για τα λογισμικα εχουμε πει πως τα βρισκουμε ;) 2. Το iGo Amigo απλως το αντιγραφεις στην καρτα και τρεχεις το amigo.exe. Τι το θες ομως σαν φτωχος συγγενης του iGO8 ειναι. Παρατησε το και βαλε το λογισμικο του 3300. Δουλευει αψογα. Ευχαριστω για το χρονο σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 niko μολις πηγε να ξεκινησει η πλοηγηση σε μια συγκεκριμενη διευθυνση μου πεταξε λευκη οθονη και "Fatal Application Error,Application Navigon.exe has performed an...."Η δε οθονη λευκη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 niko μολις πηγε να ξεκινησει η πλοηγηση σε μια συγκεκριμενη διευθυνση μου πεταξε λευκη οθονη και "Fatal Application Error,Application Navigon.exe has performed an...."Η δε οθονη λευκη.... Μαλλον κατι δεν πηγε καλα στην αλλαγη των settings. Εκανες reset οταν τα αλλαξες; Βαλε τα παλι απο την αρχη και κανε reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Νίκο , συμφωνω για το NDrive αλλα πολύ δυσκολο στη χρήση του ρε φιλε..... ακομη δεν το εχω καταφέρει απόλυτα. Πανεύκολο είναι. Γιατί δυσκολεύεσαι? Βάλε του να σε παει ετσι για ενα παραδειγμα ... στην Αγ.Αντωνιου αριθμο 124 .στο Χαλανδρι.... και αν στον βρει σφυρα μου....... Μας έχουν παραπεταμένους γείτονα. Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ με χάρτες Navteq αν δεν απατώμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioshamb Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μαλλον κατι δεν πηγε καλα στην αλλαγη των settings. Εκανες reset οταν τα αλλαξες; Βαλε τα παλι απο την αρχη και κανε reset. Λογω ηλικιας εχω χαζεψει μου φαινεται.Εχω Q1 2010 περασα λαθος nfs ομως.Τελος καλο ολα καλα επιτελους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Νίκο , συμφωνω για το NDrive αλλα πολύ δυσκολο στη χρήση του ρε φιλε..... ακομη δεν το εχω καταφέρει απόλυτα. Πανεύκολο είναι. Γιατί δυσκολεύεσαι? Βάλε του να σε παει ετσι για ενα παραδειγμα ... στην Αγ.Αντωνιου αριθμο 124 .στο Χαλανδρι.... και αν στον βρει σφυρα μου....... Μας έχουν παραπεταμένους γείτονα. Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ με χάρτες Navteq αν δεν απατώμαι Πρεπει να πεσατε στην περιπτωση. Και στον ΤΑ παλι υπαρχει προβλημα. Καποιοι χαρτες την περιοχη την λενε Βριλησσια. Μονο το Dest εχει την διευθυνση ετσι οπως την λεει ο Γιωργος. Ψαξτε μηπως αυτος που βγαζει τους NGI ειναι γειτονας καπου στην Αγ.Αντωνιου 126 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dade Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Πρεπει να πεσατε στην περιπτωση. Και στον ΤΑ παλι υπαρχει προβλημα. Καποιοι χαρτες την περιοχη την λενε Βριλησσια. Μονο το Dest εχει την διευθυνση ετσι οπως την λεει ο Γιωργος. Ψαξτε μηπως αυτος που βγαζει τους NGI ειναι γειτονας καπου στην Αγ.Αντωνιου 126 :lol: Και μετά μου λες γιατί Dest. Μπορεί να μην είναι φανταιζί αλλά ο χάρτης του ακόμη είναι ο καλύτερος και ας μην έχει ανανεωθεί από το 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Νίκο , συμφωνω για το NDrive αλλα πολύ δυσκολο στη χρήση του ρε φιλε..... ακομη δεν το εχω καταφέρει απόλυτα. Πανεύκολο είναι. Γιατί δυσκολεύεσαι? Βάλε του να σε παει ετσι για ενα παραδειγμα ... στην Αγ.Αντωνιου αριθμο 124 .στο Χαλανδρι.... και αν στον βρει σφυρα μου....... Μας έχουν παραπεταμένους γείτονα. Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ με χάρτες Navteq αν δεν απατώμαι Γείτονα, δεν μας εχουν απλά παραπεταμένους...... δεν μας υπολογίζουν σαν χωρα θάλεγα. Δεν ηρθες καθόλου απο το msn να τα πουμε! δεν μπορω να καταλάβω πως γίνετε οι χάρτες της navteq στο ενα προγραμμα να ειναι σχετικα καλοι και σε αλλο προγραμμα χαλια.... Αν η ιδια η ετερεια δεν τα φτιάχνει τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas51 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Καλησπέρα. θα μπορούσα να έχω ένα ΠΜ για το λογισμικό του 3300 και για το αρχείο Terrain_EU.nfs για Q1 2010. Έχω το 2110 ΜΑΧ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts