Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα τον Q4 2009 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που είχε τον νέο δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά (που ακόμα δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία) αλλά δεν είχε την παράκαμψη της Έδεσσας, που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό.

Θα επανέλθω με νεότερα σχόλια.

Εγώ χάνω βάρος, αλλά αυτό πάντα με βρίσκει...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σε όλα τα παιδιά .

Μετά από αρκετό καιρό βρίσκω λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το Internet.

Παιδιά έπεσε και πολλή εκδρομή , τώρα λίγο ηρεμία με της εορτές ...

Βασικά το πόσο αξιόπιστο είναι κάποιο σύστημα βασίζετε καθαρά στην ποιότητα του χάρτη. Και βέβαια και άλλη παράγοντες ,

όπως ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί. Για αυτό υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφορές στην χάραξη μιας διαδρομής .

Εδώ στην κεντρική Ευρώπη με κάλυψη 99% όλα τα συστήματα , λειτουργούν τέλεια ..

@ Νίκο (με email ) θα απαντήσω εδώ μήπως ενδιαφέρονται και αλλά παιδιά.

Μπορώ να κάνω τον σχεδιασμό διαδρομής άνετα μέσω PC με Google Maps και να αποθηκεύσω την διαδρομή στο Navigon .

Ναι γίνετε ειδικά όταν έχεις πολλά σημεία διαδρομής .

παίρνεις το πρόγραμμα http://www.routeconverter.de/downloads/de Englisch,Deutsch

προσθέτεις με το (1) καινούργιο σημεία διαδρομής.

(2 )κάνουμε αποθήκευση σε Mobile Navigator 7 freshrouteΠ.Χ "Lamia kai perixora.freshroute" .Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes.

Αν έχεις εγκαταστήσει το NAVIGON Fresh και κάνεις κλικ επάνω στο "Lamia kai perixora freshroute"που έχεις αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο τότε το NAVIGON Fresh θα σου αποθηκεύσει το αρχείο στη σωστή θέση !!

Εδω το αρχείο για δοκιμή " Lamia kai perixora" αποθήκευση Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes

ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ EleniKo αλλα μας κανεις και ξενυχταμε.

βεβαιως και μας ενδιαφέρει ο σχεδιασμος διαδρομης...ετσι απο χομπυ.

παρα πολυ καλο.....

ευχαριστω διπλα ............χιλια ευχαριστω.

Γεια σε όλα τα παιδιά .

Μετά από αρκετό καιρό βρίσκω λίγο χρόνο να ασχοληθώ με το Internet.

Παιδιά έπεσε και πολλή εκδρομή , τώρα λίγο ηρεμία με της εορτές ...

Βασικά το πόσο αξιόπιστο είναι κάποιο σύστημα βασίζετε καθαρά στην ποιότητα του χάρτη. Και βέβαια και άλλη παράγοντες ,

όπως ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί. Για αυτό υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφορές στην χάραξη μιας διαδρομής .

Εδώ στην κεντρική Ευρώπη με κάλυψη 99% όλα τα συστήματα , λειτουργούν τέλεια ..

@ Νίκο (με email ) θα απαντήσω εδώ μήπως ενδιαφέρονται και αλλά παιδιά.

Μπορώ να κάνω τον σχεδιασμό διαδρομής άνετα μέσω PC με Google Maps και να αποθηκεύσω την διαδρομή στο Navigon .

Ναι γίνετε ειδικά όταν έχεις πολλά σημεία διαδρομής .

παίρνεις το πρόγραμμα http://www.routeconverter.de/downloads/de Englisch,Deutsch

προσθέτεις με το (1) καινούργιο σημεία διαδρομής.

(2 )κάνουμε αποθήκευση σε Mobile Navigator 7 freshrouteΠ.Χ "Lamia kai perixora.freshroute" .Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes.

Αν έχεις εγκαταστήσει το NAVIGON Fresh και κάνεις κλικ επάνω στο "Lamia kai perixora freshroute"που έχεις αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο τότε το NAVIGON Fresh θα σου αποθηκεύσει το αρχείο στη σωστή θέση !!

Εδω το αρχείο για δοκιμή " Lamia kai perixora" αποθήκευση Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes

ελενη καλως ηρθες μετα απο καιρο

ΥΠΑΡΧΕΙ..........ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .....ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ............

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ME TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ FORMAT ΟΧΙ Mobile Navigator 7 freshroute ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ IGO8........

ΥΠΑΡΧΕΙ..........ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ .....ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ............

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ME TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ FORMAT ΟΧΙ Mobile Navigator 7 freshroute ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ IGO8........

.....ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ ............

Αποθηκεύουμε την διαδρομή σε μορφή Google Earth 3 (*. kml) και το βάζουμε στον φάκελο iGO8-Ordner /content/userdata/route/

Αν δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος τον δημιουργούμαι .

Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής η διαδρομή θα εμφανιστεί στης αποθηκευμένες διαδρομές

Άρα ΥΠΑΡΧΕΙ.......... :lol::lol:

Αποθηκεύουμε την διαδρομή σε μορφή Google Earth 3 (*. kml) και το βάζουμε στον φάκελο iGO8-Ordner /content/userdata/route/

Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής η διαδρομή θα εμφανιστεί στης αποθηκευμένες διαδρομές

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ......

ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΙΣΟΔΕΡΙ-ΝΥΜΦΑΙΟ.................ΚΛΠ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΑΛΗΤΕΨΟΥΜΕ..........

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Καλησπερα σε ολους σας.

Με εχετε βοηθησει απιστευτα με τις πληροφοριες σας και οτι εχω καταφερει με το navigon εχει στηριχθει σε σας και κυριως στην eleniko.

Καθοτι καινουργιος παρολο που καταφερα να εγκαταστισω πολλα προγραμματα με

το NDrive "NO GPS'.....

Θα ηθελα λοιπον αν ειναι δυνατον την βοηθεια σας.

Ευχαριστω εκ των προτερω

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!

μόλις προχθες ανακάλυψα το forum και αφου διάβασα και τις 93 σελίδες μπορώ να πω οτι έλυσα αρκετά από τα προβλήματα που είχα! εκτός από ένα! οτι και να κάνω μου εμφανίζονται στα POI τα πράσινα μουκάλια με τα σταφύλια

Παραθέτω καποιες πληροφορίες για το μηχανηματάκι μου για να μπορέσετε να με βοηθήσετε αποτελεσματικότερα!

1) Κατ' αρχήν έχω το navigon 2100 με version 7.0.12

2) όταν το κάνω soft reset εμφανίζεται πάνω αριστερά το εξής: 1.0707.0409

3) Κατέβασα το χάρτη ελλάδας Q4.2009

4) επίσης και όλα τα απαραίτητα αρχεία .NFS για να τρέξει ο χάρτης ο οποίος και τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα

4) ο χάρτης αυτός φάινεται από τις Επιλογές> ρυθμίσεις> χαρτης> ως: EU Q4 2009

Παρακαλώ πολύ, αν είναι φυσικά εφικτό και μπορεί κάποιο από τα μέλη να μου στείλει τα απαραίτητα αρχεία για να εμφανίζονται σωστά τα poi και αν μπορεί ας μου πει που να τα εγκαταστήσω χειροκίνητα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

eleniko, mitchaki ,and64 ,dade,giocatore και σε ολα τα παιδια που βοηθανε ,ενα μεγαλο ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.

Καλησπερα σε ολους σας.

Με εχετε βοηθησει απιστευτα με τις πληροφοριες σας και οτι εχω καταφερει με το navigon εχει στηριχθει σε σας και κυριως στην eleniko.

το NDrive "NO GPS'.....

Ευχαριστω εκ των προτερω

φιλε μου marioshamb εαν εχεισ το ναβιγκον 2100 μαχ το ndriveδεν προκειτε να παιξη λογω του οτι το ndrive δεν ειναι συμβατο με το nemerix που εχει το ναβιγκον

Άρα στα βουνά έστω υπερέχει. Πάντως τελευταία φορά που χρησιμοποίησα το ιγο με navteq για δοκιμή στη γειτονιά μου ήθελε σώνει και καλά να με πάει σπίτι μου μέσω λεωφόρου Πεντέλης, αγνοόντας τη Θερμοπυλών που ήμουνα και με πάει σπίτι μου. Στα 100 μέτρα επιτέλους κατάλαβε που βρίσκομαι. Το mn επίσης ήθελε να με πάει από συγκεκριμένη διαδρομή και μου έλεγε να κάνω αναστροφή στο φανάρι ενώ αν πήγαινα αριστερά έβγαινα πάλι στο σπίτι. Επίσης δεν μου αρέσουν οι φωνητικές οδηγίες (Τώρα στρίψε αριστερά κ.λ.π)

Βλεπω Πεντελης... Θερμοπυλών... γειτονάκι εισαι ???

Για Ευρώπη δεν το συζητάω. Από ότι είδα και από άλλους οι χάρτες της teleatlas και της navteq είναι μονόδρομος

Συμφωνω και εγω οτι στην Ευρωπη δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Απλα το 7.4 κάθετε πολυ βαρυ στο maxxaki

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ετσι για να μου φυγει η ιδεα προσπαθουσα.Θαθελα να πω πως

αναμεσα στα προγραμματα που εχω περασμενα παρα πολυ καλο και το μαλλον αγνωστο automapa.Και παλι ευχαριστω για την ανταποκριση!

Καλησπερα σε ολους σας.

το NDrive "NO GPS'.....

Ευχαριστω εκ των προτερω

Aν τρέχεις το garmin, με τα αρχεία που έδωσε η eleniko τότε μπορείς να τρέξεις και το NDrive. Εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το αρχείο garmin.nfrun kai να αντικαταστήσεις το RUN "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" με το

RUN "\Storage Card\NDrive_9.1.17_G800\MobileNavigator\MobileNavigator.exe", ή 'οπως έχεις τη διαδρομή του NDrive και μετά να σώσεις το αρχείο με το όνομα Ndrive.nfrun. Θα δημιουργήσεις και ένα αρχείο Ndrive.exe και θα τρέχεις το Ndrive από το Ndrive.exe που δημιούργησες. Τα αρχεία θα τα έχεις χύμα στην κάρτα.

Βλεπω Πεντελης... Θερμοπυλών... γειτονάκι εισαι ???

Συμφωνω και εγω οτι στην Ευρωπη δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Απλα το 7.4 κάθετε πολυ βαρυ στο maxxaki

Γειτονάκια φίλε

eleniko, mitchaki ,and64 ,dade,giocatore και σε ολα τα παιδια που βοηθανε ,ενα μεγαλο ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα φίλε και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ

Aν τρέχετε το garmin, με τα αρχεία που έδωσε η eleniko, Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν βγούμε από το πρόγραμμα το KGpsCe εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο. Για να μην συμβαίνει αυτό αντικαταστείστε στο garmin.nfrun το

Run "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" με το

RunWait "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" και στο τέλος τέλος προσθέστε τα εξής:

If(not ProcExists("Que.exe"))

Kill("KGpsCe.exe")

ENDIF

Νάσε καλά και καλές γιορτές και σε σένα.

eleniKo γεια σου

Ευχομαι καλα Χριστουγεννα και καλως ηρθες παλι.

:thanks: for all

οτι και να κάνω μου εμφανίζονται στα POI τα πράσινα μουκάλια με τα σταφύλια[/b]

!

Γεια σου markos69 .

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πιο poi εννοείς ,μήπως αυτό το πράσινο poi.. είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο .

Βασικά μπορείς να απενεργοποίησης τα pοις ανά κατηγορία

Π.χ. Επιλογές ρυθμίσεις εμφανιζόμενες κατηγορίες .

Φίλε EFPALINOS και σε εσένα καλά Χριστούγεννα ,και βέβαια και σε όλα τα παιδιά εδώ

Aν τρέχετε το garmin, με τα αρχεία που έδωσε η eleniko, Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν βγούμε από το πρόγραμμα το KGpsCe εξακολουθεί να τρέχει στο παρασκήνιο. Για να μην συμβαίνει αυτό αντικαταστείστε στο garmin.nfrun το

Run "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" με το

RunWait "\Storage Card\Garmin\Apps\WM\Que.exe" και στο τέλος τέλος προσθέστε τα εξής:

If(not ProcExists("Que.exe"))

Kill("KGpsCe.exe")

ENDIF

βαζοντας τα παραπανω μας δειχνει

Zeile 65:Unbekanntes Kommando => If(not ProcExists("Que.exe"))

Zeile 66:Unbekanntes Kommando => Kill("KGpsCe.exe")

Zeile 67:Syntax Fehler => ENDIF

***** STOP *****

μπορει καποιος να μου πει πως θα διορθωσω την εικονα του garmin γιατι μου την κοβει στο κατω μερος (δεν βλεπω καλα την ταχυτητα και τον χρονο).Φανταζομαι οτι δεν ειναι καλα ρυθμισμενο στο πανω-κατω η δεν ειναι 480χ272 (λεμε τωρα).

και ενα λογοτυπο ford ρε παιδια (προσπαθω να κατεβασω αλλα δεν μπορω μου βγαζει error.

βαζοντας τα παραπανω μας δειχνει

Zeile 65:Unbekanntes Kommando => If(not ProcExists("Que.exe"))

Zeile 66:Unbekanntes Kommando => Kill("KGpsCe.exe")

Zeile 67:Syntax Fehler => ENDIF

***** STOP *****

Δοκίμασε αυτό που σου στελνω. Τα αρχεία χύμα στην κάρτα και θα το τρέξεις από το Garmin.exe. Πες μας αποτελέσματα

[ATTACH]15051[/ATTACH]

Δοκίμασε αυτό που σου στελνω. Τα αρχεία χύμα στην κάρτα και θα το τρέξεις από το Garmin.exe. Πες μας αποτελέσματα

[ATTACH]15051[/ATTACH]

δεν βλεπει το GPS.........

Το Garmin στο 2100max τρεχει αργα.

Δηλ. περναμε απο την στροφη και μετα λεει να στριψουμε η" εχω περασει μια διασταυρωση εχω σχεδον φτασει στην επομενη οταν με δειχνει στην προηγουμενη.

Αυτο συμβαινει και σε εσας ? η" μονο στο δικο μου.