pantote Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Μιά ερωτηση παίδες Το κανει και στα δικα σας Νavigon 2100max ???? Το Garmin τρέχει κανονικα στο Navigon 2100max με την βοηθεια της Ελένης. Το μονο που βλέπω ειναι οτι αργει στην πορεία, δηλ εχω περαση την διασταυρωση και μετα πηγαινει το αυτοκινητακι. Δεν δειχνει ακριβως εκεινη την στιγμη που βρισκεσαι αλλα μετα απο λιγοοοο μερικες φορες και ποιο πολυ. Thanks Ναι φίλε ας μη ξεχνάμε ότι το Garmin δεν είναι φτιαγμένο για το Navigon, θα πρέπει απλά να είμαστε happy που τουλαχιστον ''δουλεύει'' με το κατάλληλο hack... Τα ίδια νομίζω κάνει και το ginius driver και το miomap είναι δηλαδή ''αργά''. Για υψηλές ταχύτητες προτίμησε το μαμίσιο της συσκευής, TomTom, ή τα igo8-Amigo που είναι super. Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ναι φίλε ας μη ξεχνάμε ότι το Garmin δεν είναι φτιαγμένο για το Navigon, θα πρέπει απλά να είμαστε happy που τουλαχιστον ''δουλεύει'' με το κατάλληλο hack... Τα ίδια νομίζω κάνει και το ginius driver και το miomap είναι δηλαδή ''αργά''. Για υψηλές ταχύτητες προτίμησε το μαμίσιο της συσκευής, TomTom, ή τα igo8-Amigo που είναι super. Thanks απλώς ήθελα να δω ότι δεν φταίει κάτι που έκανα στραβά. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 pantote το dest8 δεν δουλεύει βγάζει την πορτοκαλί πινακίδα όταν βάζεις προορισμό και να κινείσαι με το όχημα δεν κάνει τίποτα εκεί η πινακίδα. Αν δεν βάλεις προορισμό ακολουθεί κανονικά το δρόμο. Εγώ δουλεύω το dest7 . Είδα το EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 8, TomTom. ότι δουλεύεις το 8 γιαυτό έγραψα το σχόλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantote Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 pantote το dest8 δεν δουλεύει βγάζει την πορτοκαλί πινακίδα όταν βάζεις προορισμό και να κινείσαι με το όχημα δεν κάνει τίποτα εκεί η πινακίδα. Αν δεν βάλεις προορισμό ακολουθεί κανονικά το δρόμο. Εγώ δουλεύω το dest7 . Είδα το EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 8, TomTom. ότι δουλεύεις το 8 γιαυτό έγραψα το σχόλιο. Σε μένα φαίνεται να δουλεύει (αν και είναι λίγο βαρύ) και απλά το έχω ''για να το έχω''. Χρησιμοποιώ κυρίως το igo8 όπου είναι πιο ελαφρύ και εύχρηστο όπου με το map-menu έχω τη δυνατότητα επιλογής πέντε διαφορετικών χαρτών: Ελλάδα 2009.06 090630 Dis Ελλάδα 2009.06 090730 EpsilonGis Ελλάδα 2009.01 090310 Cit Inter.Solut Ελλάδα 2008.Q4 090310 Navteg Ελλάδα 2009.06 090722 TeleAtlas Οπότε είμαι καλυμμένος. Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παληκαρια μου μολισ κατεβαζω τον q4 2009 απο την navigon η ελλαδα ειναι πλεον 45mb niko που εισαι ?το πηρες χαμπαρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantote Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παληκαρια μου μολισ κατεβαζω τον q4 2009 απο την navigon η ελλαδα ειναι πλεον 45mb niko που εισαι ?το πηρες χαμπαρι? Μόλις το καταβάσεις κάνε μια προσπάθεια ώστε να έχουμε τη νέα ελλαδίτσα και μεις :X Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παληκαρια μου μολισ κατεβαζω τον q4 2009 απο την navigon η ελλαδα ειναι πλεον 45mb niko που εισαι ?το πηρες χαμπαρι? Οχι Τακη (καταραμενο φορμαρισμα). Ευχαριστω. Πιανω σε λιγο δουλεια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αντε να δουμε τι βελτιωσεις θα εχει...αν και δεν θα ειχα πολλες ελπιδες για θεαματικες αλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Αντε να δουμε τι βελτιωσεις θα εχει...αν και δεν θα ειχα πολλες ελπιδες για θεαματικες αλλαγες. Η διαφορα στον ογκο του αρχειου ειναι τοση που μας βαζει σε ευχαριστες σκεψεις. Το προβλημα ομως στους χαρτες της navteq για μενα δεν ειναι στην καλυψη οσο στην αξιολογηση των οδων, ετσι ωστε να σου βγαζει σωστες διαδρομες υ.γ. σταματηστε να κατεβαζετε. εχουν πεσει οι ταχυτητες και θα τελειωσω το πρωι το κατεβασμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve573 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Καλη... μέρα και από εμένα :) Θέλοντας να κάνω μια εξυπηρέτηση σε φίλο, ο οποίος πήρε (κατά λάθος βέβαια :p ) ένα Navigon Canada 310 (το οποίο είδα ότι αντιστοιχεί στο Navigon 2110 και 2100) Επειδή ήταν ψιλο-απογοητευμένος με την λειτουργία του προγράμματος που έχει προεγκατεστημένο η συσκευή, του πρότεινα να του περάσω το Garmin χωρίς να ήξερα πού πάω να μπλέξω... :) Έχω περάσει το Garmin στο Asus EEE μου, στο N79, σε Samsung Omnia, σε HTC Touchdiamond, όλα επιτυχώς και με την πρώτη. Στη συγκεκριμένη συσκευή, παρ' όλο που κάθησα και διάβασα 50 από τις 80κάτι σελίδες του topic, εντόπισα το μόνο περιγραφικό post επί του θέματος, της Ελένης. Το πρόβλημα που έχω στην όλη διαδικασία είναι το Α.1 που αναφέρει για να καταφέρω να πάρω μπρος (δεν μπορώ να καταλάβω τί εννοεί). Έχω κάνει την εγκατάσταση του Garmin στην SD της συσκευής και το μόνο που μένει είναι να το ξεκινήσω... αν ξεπεράσουμε το Α.1 και την προβολή των hidden files :p Αλλά θα χρειαστώ την βοήθεια σας και ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση 30cm :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εννοει οτι πρεπει να βαλεις ενα μενου ξεκλειδωματος που να εχεις τη δυνατοτητα με ενα file explorer να ανοιγεις φακελους και να τρεχεις αρχεια. Βεβαια μην νομιζεις οτι με το Garmin στο 21XX ο φιλος σου θα σωθει. Μαλλον θα σε βριζει περισσοτερο. :lol: Ο λογος ειναι οτι το Garmin δεν τρεχει και τοσο καλα στο 21ΧΧ. :( Η καλυτερη λυση ειναι τα iGO8 και destinator7. Ας περιμενουμε και λιγες ωρες να δουμε πως πανε οι νεοι χαρτες του Navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve573 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Εννοει οτι πρεπει να βαλεις ενα μενου ξεκλειδωματος που να εχεις τη δυνατοτητα με ενα file explorer να ανοιγεις φακελους και να τρεχεις αρχεια. Βεβαια μην νομιζεις οτι με το Garmin στο 21XX ο φιλος σου θα σωθει. Μαλλον θα σε βριζει περισσοτερο. :lol: Ο λογος ειναι οτι το Garmin δεν τρεχει και τοσο καλα στο 21ΧΧ. :( Η καλυτερη λυση ειναι τα iGO8 και destinator7. Ας περιμενουμε και λιγες ωρες να δουμε πως πανε οι νεοι χαρτες του Navigon.Νικόλα καλημέρα ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) Μπορείς να μου υποδείξεις πού θα βρώ εδώ στο forum ένα μενού ξεκλειδώματος για να... αρχίσω το πανηγύρι? :D Παράθεση 30cm :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Η διαφορα στον ογκο του αρχειου ειναι τοση που μας βαζει σε ευχαριστες σκεψεις. Το προβλημα ομως στους χαρτες της navteq για μενα δεν ειναι στην καλυψη οσο στην αξιολογηση των οδων, ετσι ωστε να σου βγαζει σωστες διαδρομες υ.γ. σταματηστε να κατεβαζετε. εχουν πεσει οι ταχυτητες και θα τελειωσω το πρωι το κατεβασμα. :lol: niko και εγω τελειωσα σημερα το πρωι μετα απο 7:30 ωρες κατεβασμα. οσο για την ελλαδα ειναι 1600κβ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Νικόλα καλημέρα ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) Μπορείς να μου υποδείξεις πού θα βρώ εδώ στο forum ένα μενού ξεκλειδώματος για να... αρχίσω το πανηγύρι? :D steve http://www.megaupload.com/?d=836MONHN http://www.megaupload.com/?d=A5CS7E2K απο τον φιλο μας τον dade http://www.myphone.gr/forum/showthre...85#post2879585 απο την φιλη μας την ελενη που εξαφανιστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το προβλημα ομως στους χαρτες της navteq για μενα δεν ειναι στην καλυψη οσο στην αξιολογηση των οδων, ετσι ωστε να σου βγαζει σωστες διαδρομες Μωρέ κι η κάλυψη μια χαρά χάλια είναι. Το δάνεισα στην αδερφή μου που θα πήγαινε Σκόπια και όταν του ζήτησε να την βγάλει στο συνοριακό φυλάκιο Ευζώνων, αυτό την έστελνε μέσω... Κολοπετεινίτσας γιατί δεν είχε ένα κομμάτι του δρόμου. Πάλι καλά που είχε και κλασσικό χάρτη μαζί της. Γενικά για τα προβλήματα κάλυψης τα έχω πει και παλιότερα. Χθες δε, ήθελα να πάω Νέα Σμύρνη από Συγγρού, και όταν έφτασα στον ανισόπεδο κόμβο που περνάει κάτω από την Συγγρού, επέμενε ότι από τον παράδρομο της Συγγρού έπρεπε να κάνω... σάλτο μορτάλε για να μπω στον ανισόπεδο κόμβο απευθείας (ενώ φυσικά η είσοδος για τον ανισόπεδο ήταν δυο δρόμους πιο μέσα). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve573 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 steve http://www.megaupload.com/?d=836MONHN http://www.megaupload.com/?d=A5CS7E2K απο τον φιλο μας τον dade http://www.myphone.gr/forum/showthre...85#post2879585 απο την φιλη μας την ελενη που εξαφανιστηκεmichtaki ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στο 3ο link που έχεις βάλει (που αφορά το link της Ελένης) έχει κρατήσει και τις τελείες και δυστυχώς το βγάζει σαν εσφαλμένο :( Παράθεση 30cm :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Νικόλα καλημέρα ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) Μπορείς να μου υποδείξεις πού θα βρώ εδώ στο forum ένα μενού ξεκλειδώματος για να... αρχίσω το πανηγύρι? :D Καλημερα κι σε σενα. Ψιλοξοξενυχτησα χθες με τους νεους χαρτες και προλαβε ο φιλος μου Τακης και σου εδωσε τις πληρφοριες που ηθελες. Νομιζω και συγχωρεστε με αν κανω λαθος, οτι ειναι καλυτερα οταν ζηταμε κατι να το ζηταμε απο ολους στο φορουμ και οχι απο μεμονομενα ατομα. Το να ταυτιζουμε τις πληροφοριες με καποιον ο οποιος μπορει να τις εχει παρει και απο αλλου ειναι αδικο για τους υπολοιπους στην παρεα που θα ηθελαν να βοηθησουν και ενα ονομα τους απομακρυνει. Για αυτο το λογο υπαρχουν και τα π.μ. Μωρέ κι η κάλυψη μια χαρά χάλια είναι. Το δάνεισα στην αδερφή μου που θα πήγαινε Σκόπια και όταν του ζήτησε να την βγάλει στο συνοριακό φυλάκιο Ευζώνων, αυτό την έστελνε μέσω... Κολοπετεινίτσας γιατί δεν είχε ένα κομμάτι του δρόμου. Πάλι καλά που είχε και κλασσικό χάρτη μαζί της. Γενικά για τα προβλήματα κάλυψης τα έχω πει και παλιότερα. Χθες δε, ήθελα να πάω Νέα Σμύρνη από Συγγρού, και όταν έφτασα στον ανισόπεδο κόμβο που περνάει κάτω από την Συγγρού, επέμενε ότι από τον παράδρομο της Συγγρού έπρεπε να κάνω... σάλτο μορτάλε για να μπω στον ανισόπεδο κόμβο απευθείας (ενώ φυσικά η είσοδος για τον ανισόπεδο ήταν δυο δρόμους πιο μέσα). Καλημερα. Εχεις δικιο. Υπαρχουν λαθη αρκετα. Γι' αυτο παντα προτεινω το dest7 που παρολο που δεν το χωνευω και οχαρτης του ενος χρονου ειναι σχεδον αψογο στις διαδρομες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtaki Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 michtaki ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Στο 3ο link που έχεις βάλει (που αφορά το link της Ελένης) έχει κρατήσει και τις τελείες και δυστυχώς το βγάζει σαν εσφαλμένο :( steve πηγενε σελιδα 70 και στο ποστ 1049 εκει θα βρεις τα παντα της ελενης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 ηρθαν τα .nfs για τους νεους Q4 2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Αψογος φιλε...μολις κατεβασα και τον χαρτη και σε λιγο θα τον δοκιμασω στο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantote Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ηρθαν τα .nfs για τους νεους Q4 2009 Rapidshare massage all free slots in use:lol: Παιδιά ηρεμία θα πέσει ο server:X Παράθεση Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2 Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009 EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Χάλια αδιορθωτα παλι δεν εχει την Εγναντια ουτε την παρακαμψη Αγρινιου. Αντε να δουμε ποτε θα γινοντε σωστες ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Χάλια αδιορθωτα παλι δεν εχει την Εγναντια ουτε την παρακαμψη Αγρινιου. Αντε να δουμε ποτε θα γινοντε σωστες ενημερωσεις. Εχεις δικιο αδερφε. Κριμα το προγραμμα που ειναι ωραιο. Ακομη με iGO και destinator θα τη βγαζουμε. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Παίζει ρολο πότε παραδίδονται τα διάφορα κομμάτια, υπάρχει υστέρηση προφανως από τη στιγμη που θα δωθούν από τη navteq εδω στους Γερμανούς οι αλλαγές στον χάρτη για να βγεί το official update;) Οπότε ειναι λογικό ως ενα σημείο να λείπουν διάφορα που εχουν παραδοθεί τελευταίως. Το κομμάτι που λες θα πρέπει να ειναι οπωσδήποτε στον q1 2010. Πάντως άπ'οτι είδα φαίνεται οτι το myreport δουλεύει, ο,τι επισημάνσεις γίνονται από χρήστες για μονοδρομήσεις κλπ στο μεγαλύτερο ποσοστό τους περνιούνται! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_211 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Πάντως άπ'οτι είδα φαίνεται οτι το myreport δουλεύει, ο,τι επισημάνσεις γίνονται από χρήστες για μονοδρομήσεις κλπ στο μεγαλύτερο ποσοστό τους περνιούνται! Δεν το νομιζω Ανδρεα. Απο τις τεσσερεις που εχω δωσει απο τοτε που κυκλοφορουσε η Q1 εχει περαστει η μια. Οποτε βλεπω να εχουν περασουν και οι αλλες καπου στον Q1 2012 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts