paniz Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 έχω ένα philips cd mp3 player και θέλω να το συνδέσω στο αυτοκίνητο. Ξέρω ότι χρειάζεται ένας αντάπτορας κασέτας που μπαίνει στο κασετόφωνο του αυτοκινήτου και μετά το συνδεέις στο cd player. Που θα βρω ένα τέτοιο??? θα είναι συμβατό με το philips cd mp3 player???? Αν ξέρει κανείς κατι παραπάνω...... Παράθεση ...αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 ειναι συμβατη με ολα, αν το κασετοφωνο του αυτοκινητου εχει cd-in μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με ενα καλωδιακι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Ο αντάπτορας αυτός παίρνει την έξοδο των ακουστικών (λογικά έχει το philips cd mp3 player σου) και μετατρέπει τον ήχο σε δεδομένα που διαβάζει η κεφαλή της κασέτας μέσα στο κασετόφωνο. Τέτοιο αντάπτορα θα βρεις σε πολλά μαγαζιά με ηλεκτρονικά εξαρτήματα ή αξεσουάρ ήχου ή ακόμα και σε μερικά δισκοπωλεία. Θα λειτουργεί σίγουρα, όμως η ποιότητα του ήχου θα είναι κακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts