akis_k Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 http://img175.imageshack.us/img175/8774/picwj9.png Press Releases Available in selected markets from Q3-2008 Aim, swing and score. Powered by a motion sensor, the F305 takes mobile gaming to a new level. Grab the phone, swing your arm and see the result on the screen. Pre-loaded games Your phone comes with 11 pre-loaded games. The included games are Bowling, Bass fishing, Jockey, Johnny Crash™ Stuntman Does Texas, Tropical Madness™, Racing Fever™ GT, The Sims™ 2, Jewel Quest™ 2, Lumines™, Asteroids™ and Quadrapop™ Robotics. Media player Enjoy your streamed and recorded video and music using the integrated Media player. Several file formats are supported. FM Radio There's music in the air - just tune in and enjoy. Your phone has a built-in stereo FM radio. Email in your pocket Built-in email client - access your inbox anywhere, check and send email from anywhere in the world. The Bluetooth™ experience Bluetooth™ wireless technology frees more than your hands – it lets your devices talk to each other without tangles, across ranges of up to 10 metres. Style-Up™ Covers Exchangeable covers to change the outside look of your phone Integrated camera Built-in digital camera with screen viewfinder, dedicated menus and direct interaction with in-phone imaging and messaging features. Music recognition Whatʼs that sound? Just record a few seconds of music and TrackID™ (powered by Gracenote Mobile MusicID) returns the song name, artist and album to your phone within seconds. Specifications: Screen - 176x220 pixel - 262,144-colour TFT Networks - GSM 850 - GSM 900 - GSM 1800 - GSM 1900 - EDGE Memory - Memory Stick Micro™ (M2™) support - Phone memory 10MB Camera - Camera - 2 megapixel - Digital Zoom - 2.5x - PhotoFix - Picture blogging - Video recording Connectivity - Bluetooth™ technology - Modem - USB mass storage - USB support Music - Bluetooth™ stereo (A2DP) - Media Player - Music tones - MP3, AAC - PlayNow™ - TrackID™ Entertainment - 3D games - Java - Radio - FM radio RDS - Video Clip - Video streaming Communication - Polyphonic ringtones - Speakerphone - Vibrating Alert Messaging - Email - MMS (Multimedia Messaging) - Predictive text input - Sound recorder - Text messaging (SMS) Organiser - Alarm clock - Calculator - Calendar - Flight mode - Phone book - Stopwatch - Tasks - Timer Available colours - Polar White - Mystic Black Size - 96.0 x 47.0 x 14.6 mm. Weight - 97.5 gr. Official Site: Sony Ericsson Notify me via eMail when the F305 becomes available in store http://img388.imageshack.us/img388/6418/01uu0.th.jpg - http://img181.imageshack.us/img181/3687/02yt3.th.jpg - http://img181.imageshack.us/img181/8972/03re6.th.jpg - http://img388.imageshack.us/img388/5521/04cu9.th.jpg - http://img181.imageshack.us/img181/6373/05vu8.th.jpg - http://img388.imageshack.us/img388/2746/06rh1.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Live Photos: MobilMania.cz http://img365.imageshack.us/img365/3503/picnn6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Θυμιζει εντονα το w550 . Με τετοια οθονη υπο αμφισβητηση θετετε ο προσανατολισμος του αλλα με μια λογικη τιμη θα ειναι καλοδεχουμενο πιστευω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ναι οντος θυμιζει 550 και λιγο απο S500... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εγώ θα έλεγα ότι θυμίζει (κυρίως το λευκό) το W850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Ξερει κανενας ποτε περιπου θα κυκλοφορησει κ σε τι τιμη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Screen - 176x220 pixel μόνο? λίγο δεν είναι; μας έχει συνιθήσει η se σε αναλυσεις 240χ320. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 το μαυρο χρώμα είναι πολύ ωραίο ... του πάει πολύ ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 μας έχει συνιθήσει η se σε αναλυσεις 240χ320. Δε νομιζω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 τουλαχιστον τα τελευταια ειναι με 240χ320. π.χ. s500 w580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 158 ευρώ στο Πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ωραιο στο λευκο,στο μαυρο μου φαινεται σαν φτηνιαρικο το πλαστικο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 158 ευρώ στο Πλαίσιο Πολλα λεφτα!! :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Οντως.Στα χρηματα αυτα βρισκεις πολυ ανωτερο κινητο. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogeorg Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Οντως.Στα χρηματα αυτα βρισκεις πολυ ανωτερο κινητο. Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντελάκι, μπορείς να προτείνεις κάποια για να συγκρίνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Στα χρηματα αυτα θα σου προτεινα το αξιο K800I Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντελάκι, μπορείς να προτείνεις κάποια για να συγκρίνω; Θα βρεις πολλα παραπλησια κινητα της sony ericsson σε αυτη την τιμη! εγω σπου προτεινω το w580i η το w660i που ειναι πολυ καλα κινητα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 http://semania.mobilmania.cz/content/view/3110/2/ http://img389.imageshack.us/img389/3830/picoe5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 γνωρίζουμε για τι σαρ μιλάμε παιδιά; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 0.60 κατι ειναι... Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 To SAR είναι 0,67. Πολύ καλό. Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 To SAR είναι 0,67. Πολύ καλό. Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Εγώ το αγόρασα σε μαύρο πριν λίγες μέρες.. Είναι παιχνιδο-κινητό.. μου αρέσει πολύ το στυλ του. πολύ καλύτερο από s500 k w580. Δεν ήθελα κάτι που να κάνει "κωλοτούμπες" μιας και θα το έχω σαν δεύτερο και μου άρεσε και το ότι είναι "συρόμενο" το πληκτρολόγιο. Δεν ξαναείχα τέτοιου είδους κινητό της se. Σύγκριση με το iphone δεν με παίρνει να κάνω .. :X Ηχείο δυνατό έχει, δυνατότητα να βάλεις ήχους σε επαφές,κτλ, παιχνίδια 3d με αισθητήρα (bowling όπως του wii) λειτουργεί κ με το πληκτρολόγιο κλειστό.. Μπαταρία κομπλέ.. γενικώς είμαι ευχαριστημένη με την BST 33. Κ σε προηγούμενες συσκευές μου κρατούσε 4 και 5 μέρες.. με μέτρια χρήση. Αυτά μέχρι στιγμής...:) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδιά ξέρετε πόσσα sms αποθηκεύει γιατί τα 95 που μου δίνει το LG KE500 μου είναι λίγα.Το F305 παίρνει περισσότερα από 95;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 To SAR είναι 0,67. Πολύ καλό. Το έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Πολύ καλό επίπεδο sar. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Παιδιά ξέρετε πόσσα sms αποθηκεύει γιατί τα 95 που μου δίνει το LG KE500 μου είναι λίγα.Το F305 παίρνει περισσότερα από 95;:worry::worry: Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από την internal μνήμη του τηλεφώνου στην οποία καταχωρούνται και τα mms, contacts, υπενθυμίσεις ημερολογίου, κτλ. Με αριθμό δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.. Αλλά κ πάλι αν θες να τα έχεις κάπου αποθηκευμένα δεν σου κάνει η λύση του myphone explorer? που λογικά θα υποστηρίζει και το f305.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts