Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει καποιος αν στην βιντεοσκοπιση υπαρχει, αναβει, καποιο led για σκοτεινα περιβαλλοντα?

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βγάζει απίστευτες φωτό.. οι βραδυνες του είναι οι καλύτερες που εχω βγάλει ποτέ. Και να το επαναλάβω. Κανει βιντεο κλήσεις. απλά χρησιμοποιει την πίσω καμερα. ειναι λιγο ακυρο βεβαια αλλα έτσι γινετε.

πλησιαζει η κυκλοφορια του c905 και ουτε ενα preview απο το myphone...γιατι??:(

review εννοεις:)περιμενε,μην βιαζεσαι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

βγάζει απίστευτες φωτό.. οι βραδυνες του είναι οι καλύτερες που εχω βγάλει ποτέ. Και να το επαναλάβω. Κανει βιντεο κλήσεις. απλά χρησιμοποιει την πίσω καμερα. ειναι λιγο ακυρο βεβαια αλλα έτσι γινετε.

για ανεβασε τπτ φωτο να δουμε...:D

@TN97,

είχαν οι μονάδες acceptance στο μενού της κάμερας τη λειτουργία Smile shutter??

Eπειδή στο whitepaper αναγράφεται!Και αν είχε αλλάξει κάτι θα είχε αναβαθμιστεί και αυτο!Φαντάζομαι πως θα είναι κάτι λανθασμένο ή κάτι που τελικά δεν το υλοποίησαν!

Υ.Γ.:Λάθη δεν υπάρχουν,παραλείψεις ναι!Αλλά λάθη όχι!Γι’αυτό ρωτάω!Α!Και επίσης,προς όσους αναρωτιούνται για την ύπαρξη μπροστινής κάμερας,όχι δεν υπάρχει.Το αναγράφει ξεκάθαρα!

@TN97,

είχαν οι μονάδες acceptance στο μενού της κάμερας τη λειτουργία Smile shutter??

Eπειδή στο whitepaper αναγράφεται!Και αν είχε αλλάξει κάτι θα είχε αναβαθμιστεί και αυτο!Φαντάζομαι πως θα είναι κάτι λανθασμένο ή κάτι που τελικά δεν το υλοποίησαν!

Υ.Γ.:Λάθη δεν υπάρχουν,παραλείψεις ναι!Αλλά λάθη όχι!Γι’αυτό ρωτάω!Α!Και επίσης,προς όσους αναρωτιούνται για την ύπαρξη μπροστινής κάμερας,όχι δεν υπάρχει.Το αναγράφει ξεκάθαρα!

Ούτε και που θυμάμαι...

Pictures: Sony Ericsson C905 vs Samsung i8510 INNOV8

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/10/sonyericsson-c905-vs-samsung-i8510-innov8-01.jpg

http://dailymobile.se/2008/10/13/pictures-sony-ericsson-c905-vs-samsung-i8510-innov8/

Παιδια, μηπως μπορει καποιος να δει στο manual τι sar εχει? (Δεν μου ανοιγει). Προκειται να το χτυπησω αυτες τις μερες και θελω να ξερω..

Ευχαριστω:)

Παιδια, μηπως μπορει καποιος να δει στο manual τι sar εχει? (Δεν μου ανοιγει). Προκειται να το χτυπησω αυτες τις μερες και θελω να ξερω..

Ευχαριστω:)

Δεν αναφερει φιλε μου....

οκ. Ευχαριστω παντως :)

Αν καποιος αλλος γνωριζει, ας μου πει..

οπως εχω αναφερει ποιο πισω εχει 0.77 (οπως μου ειπε καποιος που το εχει)

οπως εχω αναφερει ποιο πισω εχει 0.77 (οπως μου ειπε καποιος που το εχει)

0.77 για τηλέφωνο της Sony Ericsson μου φαίνεται πολύ μικρό. Συνήθως η συγκεκριμένη εταιρία έχει στις συσκευές της αρκετά υψηλές τιμές S.A.R.

Ναι, όντως πολύ χαμηλό SAR για την Sony Ericsson. Αλλά μεγάλη μ@μ@κ!@ να μην έχει 3G κάμερα μπροστά το 2008. Μπορεί εσείς να μην την χρησιμοποιήτε, αλλά άλλοι την χρησιμοποιούνε πολύ!

Ναι, όντως πολύ χαμηλό SAR για την Sony Ericsson. Αλλά μεγάλη μ@μ@κ!@ να μην έχει 3G κάμερα μπροστά το 2008. Μπορεί εσείς να μην την χρησιμοποιήτε, αλλά άλλοι την χρησιμοποιούνε πολύ!

Ηρθε στο πλαισιο με τιμη 500 ευρώ.(499 για την ακριβεια).

...

Αντε να δουμε ποτε θα πεσει σε φυσιολογικα επιπεδα η τιμη....

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

...

Δεν ηρθε ακομα..τελη του μηνα γραφει οτι θα το φερουν...

(απλα σημερα μπηκε στο site )

...

τι εννοεις ηρθε στο πλαισιο??εγω σημερα το πρωι που ρωτησα στο πλαισιο Οδο Βουλης μου ειπαν οτι αναμενεται απο Δεκεμβρη!!

τι εννοεις ηρθε στο πλαισιο??εγω σημερα το πρωι που ρωτησα στο πλαισιο Οδο Βουλης μου ειπαν οτι αναμενεται απο Δεκεμβρη!!

Σορυ παιδια αν παραπλανησα.Το εχει στην σελιδα και στα 3 χρωματα.Λεει προπαραγγείλτε το τωρα.Τιμη 499 ευρώ.Διαθεσιμο τέλη Οκτωβρίου.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Πιστεύω πως 499 ευρώ για αυτό το κινητό ΑΥΤΗ την στιγμή, είναι φυσιολογικό επιπέδο. Μπορεί το Πάσχα να πέσει αρκετά, αλλά φοβάμαι πως θα πάει καλά και.. ξέρετε την τακτική της Sony Ericsson (!)...

• The title was changed to Sony Ericsson C905