Theos_Gr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 απο τις 9:30 το φορτιζω,να το βγαλω δηλαδη τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 απο τις 9:30 το φορτιζω,να το βγαλω δηλαδη τωρα?? Ναι...Αφοβα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση..(απο τις πολλες που θα κανω)πως βαζω οταν με παιρνουν τηλ να λεει και ποιος με παιρνει??(με φωνη ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση..(απο τις πολλες που θα κανω)πως βαζω οταν με παιρνουν τηλ να λεει και ποιος με παιρνει??(με φωνη ?) Για να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή θα πας στο προφίλ που χρησιμοποιείς και θα επιλέξεις Εκφώνηση ονόματος καλούντος > Ναι, αυτό θα το βρεις στην διαμόρφωση κάθε προφίλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 καλημερα παιδια. καλη χρονια σε ολους. θα ηθελα να μου πει καποιος ποιο bluetooth handsfree να παρω για το E66? αν ειναι δυναρον δωστε μου πανω απο μια προτασεις για να εχω το περιθωριο της επιλογης αν ειναι δυνατον. σας ευχαριστω πολυ. Πρόσεξέ το λίγο το θέμα με το bluetooth φίλε. Εγώ με το itech clip vibrate είχα πολλές αποσυνδέσεις, κάτι φταίει λογικά, αφού σε άλλα κινητά παίζει κανονικά. Έτσι αναγκάστηκα να πάρω και το itech voice pro που δεν έχει πρόβλημα... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Για να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή θα πας στο προφίλ που χρησιμοποιείς και θα επιλέξεις Εκφώνηση ονόματος καλούντος > Ναι, αυτό θα το βρεις στην διαμόρφωση κάθε προφίλ. ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 και γιατι ειναι για 3 μηνες? Γιατί από κάπου θα πρέπει να βγάλει λεφτά. Σε άλλα προγράμματα πληρώνεις τους χάρτες καθώς και το ίδιο το πρόγραμμα και σε άλλα τη πλοήγηση. Δεν υπάρχει κανένα δωρεάν, με νόμιμο τρόπο πάντα! --------------------------------------- καλημερα παιδια. καλη χρονια σε ολους. θα ηθελα να μου πει καποιος ποιο bluetooth handsfree να παρω για το E66? αν ειναι δυναρον δωστε μου πανω απο μια προτασεις για να εχω το περιθωριο της επιλογης αν ειναι δυνατον. σας ευχαριστω πολυ. Εγώ έχω το Bluetooth Nokia BH-700 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βασικά ό,τι υπάρχει εδώ είναι συμβατό. --------------------------------------- ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω τελικα την πρωτη φορα??απο τις 9:30 το φορτιζω,να το βγαλω δηλαδη τωρα?? Όλες οι φορτίσεις θα πρέπει να γίνονται μέχρι να φορτίσει πλήρως, δεν χρειάζονται υπερβολές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι 3-4 πρώτες φορτίσεις, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο εφόσον έχει εξαντληθεί τελείως η μπαταρία σε σημείο που να σβήσει το κινητό από μόνο του. Αυτό είναι το λεγόμενο "στρώσιμο της μπαταρίας". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ευχαριστω για τισ αμεσες απαντησεις σας :) ------------------------- παιδια κατι ακομα.οταν ειναι συνδεμενο με usb δεν θα επρεπε να φορτιζει και απο το Pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Όχι, δεν φορτίζει μέσω του USB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω της θύρας usb. Μέχρι στιγμής το μοναδικό series 60 Που μπορεί να φορτίζει μέσω της θύρας microUSB είναι το Ν85. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 με παραξευνευει οτι σημερα που το πηρα,του εκανα καποια χρηση...αρκετη και η μπαραταρια εχει πεσει παρα..μονο 2 γραμμες εχουν μεινει...φυσιολογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Είναι φυσιολογικό διότι δεν έχει στρώσει η μπαταρία ακόμη. Αλλά μη περιμένεις και τεράστια αυτονομία. Αν διαβάσεις πιο πίσω αρκετά μέλη έχουν παράπονα με την αυτονομία της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καλημερα παιδια.ειναι ευκολο να μου πειτε πως ανοιγη το gps?προσπαθησα να το ανοιξω να το δω αλλα δεν τα καταφερα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πήγαινε Δεδομένα GΡS και πατα επιλογές - κατάσταση δορυφόρων για να δεις πόσους δορυφόρους έχει βρει. Μόλις αλλάξουν χρώμα, έχει λοκάρει. Ανοίγεις την εφαρμογή χάρτες και κανείς πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πήγαινε Δεδομένα GΡS και πατα επιλογές - κατάσταση δορυφόρων για να δεις πόσους δορυφόρους έχει βρει. Μόλις αλλάξουν χρώμα, έχει λοκάρει. Ανοίγεις την εφαρμογή χάρτες και κανείς πλοήγηση. εμενα λεει δεν βρεθηκαν δορυφοροι...τι κανω τωρα? --------- δεδομενα δορυφωρον.αυτο ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 εμενα λεει δεν βρεθηκαν δορυφοροι...τι κανω τωρα? Εισαι σε ανοιχτο χωρο ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πήγαινε Δεδομένα GΡS και πατα επιλογές - κατάσταση δορυφόρων για να δεις πόσους δορυφόρους έχει βρει. Μόλις αλλάξουν χρώμα, έχει λοκάρει. Ανοίγεις την εφαρμογή χάρτες και κανείς πλοήγηση. εμενα λεει δεν βρεθηκαν δορυφοροι...τι κανω τωρα? -------------- Εισαι σε ανοιχτο χωρο ???? οχι...σε σπιτι μεσα Χρησιμοποίησε τη τροποποίηση μηνύματος! Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 εμενα λεει δεν βρεθηκαν δορυφοροι...τι κανω τωρα? -------------- οχι...σε σπιτι μεσα Χρησιμοποίησε τη τροποποίηση μηνύματος! Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Και πως να βρει δορυφορο μεσα απο το σπιτι ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 E66 ειναι αυτο δεν θα μπορουσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μα μέσα στο σπίτι...:blink: Αν έχεις και το AGPS ενεργοποιημένο και ήσουν κοντά σε παράθυρο, ίσως. Πάντως το GPS θέλεις ανοιχτό χώρο ώστε να βλέπει με άνεση ουρανό το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Bασικά μπορεί να βρεί, αλλά όχι πάντα... Εμένα στο δικό μου δωμάτιο βρίσκει 5 δορυφόρους.. Αλλά έπρεπε στην αρχή να πάω έξω για να εντοπίσει για την πρώτη φορά σύνδεσης, μετά από την πρώτη φορά είναι εύκολο να ξαναεντοπίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ευχαριστω παιδια...κατι ακομα.μπορει καποιος να μου στειλει σε pm κανενα λινκ για...μαγαζακια?? Οπ...και ξεχασα..μπορει να μου πει καποιος πως δουλευει η εφαρμογη του κινητου για το barcode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Η εφαρμογή barcode reader αναγνωρίζει μόνο 2D barcodes όπως αυτό: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/WikiQRCode.png/120px-WikiQRCode.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 παιδια κατι ακομα.καπου διαβασα οτι εχει αισθητηρα καπου το κινητο και οταν περνας το χερι σου απο πανω αναβει ??κατι τετοιο?πως γινετε αυτο? θα μου στειλει καποιος το λινκ που λεγαμε??... Μαθε να χρησιμοποιεις την τροποποιηση μηνυματος οπως επισης να διαβασεις αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200090 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts