Balantis7 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Επειδή τους περισσότερους εδώ σας ενδιαφέρει το θέμα της ακτινοβολίας να παραθέσω τα πρακτικά με όλες τις ομιλίες που έγιναν σε πανελλήνιο συνέδριο για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Biosure R&T Cell CO . http://rapidshare.com/files/124654645/sinedrio_ilektromagnitiki_aktinovolia_praktika.pdf.html Θα το βάλω και στο αντίστοιχο θέμα στους προβληματισμούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πλεον στο Ελληνικο site της ΝΟΚΙΑ το εγχειρηδιο χρησης ειναι updated με την νεα τιμη SAR χωρις φυσικα να γινεται λογος για το ποιες παρτιδες αφορα κτλ. Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Πλεον στο Ελληνικο site της ΝΟΚΙΑ το εγχειρηδιο χρησης ειναι updated με την νεα τιμη SAR χωρις φυσικα να γινεται λογος για το ποιες παρτιδες αφορα κτλ. Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα.... Μα εννοείται ότι είναι έτσι. Το ξέρουμε εδώ και καιρό αυτό. Αν είχαμε επίσημη διευκρίνιση για το θέμα, δεν θα ανοίγαμε καινούργιο thread. Θα κανόνιζε ο καθένας την πορεία του. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Τι να πω ρε παιδια. Μας κοροιδευουν κανονικα οι τυποι. Δηλαδη εγω που για τους Χ λογους δεν θελω η συσκευη μου να εχει SAR 1,36 πρεπει να την πουλησω για να παρω μια αλλη? Οχι ρε ΝΟΚΙΑ. Θα μου την αλλαξεις εσυ που εκανες την μ*****α. Δεν θα χανω εγω τα λεφτα μου επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι και ασοβαροι. Εχω κανει ηδη καταγγελια στο Υπ. Εμποριου, με πηρανε και τηλεφωνο σημερα γι α να τους στειλω και ολα τα αποδεικτικα στοιχεια. Πιστευω οτι θα την κυνηγησουν. Παρτε ολοι τηλεφωνο παιδια στο 1520 και καντε καταγγελια για το θεμα. Ακομα και αν δεν σας ενοχλει η ολη ιστορια, οσες περισσοτερες καταγγελιες γινουν τοσο πιο πολυ θα πιεστει η ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Τι να πω ρε παιδια. Μας κοροιδευουν κανονικα οι τυποι. Δηλαδη εγω που για τους Χ λογους δεν θελω η συσκευη μου να εχει SAR 1,36 πρεπει να την πουλησω για να παρω μια αλλη? Οχι ρε ΝΟΚΙΑ. Θα μου την αλλαξεις εσυ που εκανες την μ*****α. Δεν θα χανω εγω τα λεφτα μου επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι και ασοβαροι. Εχω κανει ηδη καταγγελια στο Υπ. Εμποριου, με πηρανε και τηλεφωνο σημερα γι α να τους στειλω και ολα τα αποδεικτικα στοιχεια. Πιστευω οτι θα την κυνηγησουν. Παρτε ολοι τηλεφωνο παιδια στο 1520 και καντε καταγγελια για το θεμα. Ακομα και αν δεν σας ενοχλει η ολη ιστορια, οσες περισσοτερες καταγγελιες γινουν τοσο πιο πολυ θα πιεστει η ΝΟΚΙΑ. Θερμά συγχαρητήρια από μένα έχεις χειριστή το θέμα σωστά :wink: κάτι που δεν έκανα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Χθες εκανα και εγω καταγγελια στη Γ.Γ. καταναλωτη περιμενω νεα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Το θεμα ειναι καποια στιγμη σε αυτη την μπου****χωρα καποιος να τιμωρηθει και τελικα να μην μας εμπαιζει η ΝΟΚΙΑ και η καθε ΝΟΚΙΑ. Με τα δικα μας λεφτα εχει γινει νουμερο 1 η ΝΟΚΙΑ. Θα επρεπε τουλαχιστον να σεβεται τον πελατη της και οχι να αποφευγουν να βγαινουν στα τηλεφωνα οι κυριοι αρμοδιοι του Τεχνικου τμηματος....αντε για να μην πω και ονοματα τωρα... Καντε ολη καταγγελια στο 1520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Το θεμα ειναι καποια στιγμη σε αυτη την μπου****χωρα καποιος να τιμωρηθει και τελικα να μην μας εμπαιζει η ΝΟΚΙΑ και η καθε ΝΟΚΙΑ. Με τα δικα μας λεφτα εχει γινει νουμερο 1 η ΝΟΚΙΑ. Θα επρεπε τουλαχιστον να σεβεται τον πελατη της και οχι να αποφευγουν να βγαινουν στα τηλεφωνα οι κυριοι αρμοδιοι του Τεχνικου τμηματος....αντε για να μην πω και ονοματα τωρα... Καντε ολη καταγγελια στο 1520. Ναι, εννοείται, είμαστε που είμαστε σαν κράτος ένα μαύρο χάλι, αλλά και ο Νεοέλληνας δεν είναι ακριβώς ο ορισμός του ενεργού πολίτη. Πάντως και σε άλλες χώρες δεν έχει γίνει κάτι δραστικό ως αντίδραση για αυτό το θέμα ή μήπως κάνω λάθος; Πραγματικά δεν έχει υποπέσει τίποτα τέτοιο στην αντίληψή μου. Για άλλα θέματα οι Ευρωπαίοι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι, αλλά εδώ δεν είδα κάτι. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Για άλλα θέματα οι Ευρωπαίοι είναι πιο ευαισθητοποιημένοι, αλλά εδώ δεν είδα κάτι. :what: Χάλασαν και οι ευρωπαίοι έγιναν σαν και εμάς.:confused: Μονό εδώ βρήκα να έχει συζητηθεί λίγο το θέμα αλλά τίποτα σπουδαίο. (συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katafitos Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Λοιπον δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου σε καταστημα Γερμανου.... Οι τυποι επιμενουν στην πιστωση των χρηματων με την τωρινη τιμη της συσκευης (399€) και οχι με την αρχικη τιμη (525€). H nokia τα ριχνει στο Γερμανο και ο Γερμανος στη Nokia. Σε παρομοια περιπτωση ομως το Πλαισιο πιστωσε την αρχικη τιμη της συσκευης και οχι την τωρινη. Τα συμπερασματα δικα σας.... Α ρε banana republic..... βρισκουν και τα κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Λοιπον δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου σε καταστημα Γερμανου.... Οι τυποι επιμενουν στην πιστωση των χρηματων με την τωρινη τιμη της συσκευης (399€) και οχι με την αρχικη τιμη (525€). H nokia τα ριχνει στο Γερμανο και ο Γερμανος στη Nokia. Σε παρομοια περιπτωση ομως το Πλαισιο πιστωσε την αρχικη τιμη της συσκευης και οχι την τωρινη. Τα συμπερασματα δικα σας.... Α ρε banana republic..... βρισκουν και τα κανουν Τον μάθαμε τον Γερμανό τόσα χρόνια. Εφησυχάστηκε από τις πωλήσεις αλλά από ό,τι φαίνεται αν πάει έτσι θα τα κλείσει. :X Χάλασαν και οι ευρωπαίοι έγιναν σαν και εμάς.:confused: Μονό εδώ βρήκα να έχει συζητηθεί λίγο το θέμα αλλά τίποτα σπουδαίο. (συγγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά) Τι να το κάνεις, τα περισσότερα μηνύματα εκεί είναι δικά μου. Και βλέπεις πώς απαντάνε τα φερέφωνα των Φινλανδών. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Λοιπον δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου σε καταστημα Γερμανου.... Οι τυποι επιμενουν στην πιστωση των χρηματων με την τωρινη τιμη της συσκευης (399) και οχι με την αρχικη τιμη (525). H nokia τα ριχνει στο Γερμανο και ο Γερμανος στη Nokia. Σε παρομοια περιπτωση ομως το Πλαισιο πιστωσε την αρχικη τιμη της συσκευης και οχι την τωρινη. Τα συμπερασματα δικα σας.... Α ρε banana republic..... βρισκουν και τα κανουν Σε καμία περίπτωση μην δεχτείς την τωρινή αξία του τηλεφώνου, εδώ καλά καλά εγώ είμαι αντίθετος και με την αρχική. Δηλαδή δεν μπορείς κυρά ΝΟΚΙΑ να κάνεις την κουτουράδα σου, να προσπαθείς να την κουκουλώσεις και αν το πάρω χαμπάρι λες "άντε έλα πάρε τα λεφτά σου πίσω". Οι κουτουράδες πληρώνονται ακριβά και οι πονηριές ακόμη περισσότερο. Φαντάσου ότι σε ένα δικαστήριο όταν θα προχωρήσει η υπόθεση, η αξίωση του καταναλωτή δεν θα περιοριστεί στο ότι το προιόν που αγόρασε δεν πληρεί τις αρχικές προυποθέσεις αγοράς και απλώς ζητάει τα λεφτά του πίσω αλλά θα προχωρήσει σε ηθικές βλάβες, σωματικές βλάβες, εκμετάλευση, παραπλανητική πώληση, δόλο (ειδικά από τη στιγμή που ενώ το ήξερε έστω και αργότερα προσπάθησε να το κουκουλώσει) καθώς και σε άλλες περιπτώσεις παραβίασης νόμων που ένας ακόμη και ασκούμενος δικηγόρος μπορεί να συντάξει μία καλή λίστα. Να δείτε μετά πόσο θα τρέχει η κυρά ΝΟΚΙΑ για να κλείσει την υπόθεση. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Λοιπον δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου σε καταστημα Γερμανου.... Οι τυποι επιμενουν στην πιστωση των χρηματων με την τωρινη τιμη της συσκευης (399€) και οχι με την αρχικη τιμη (525€). H nokia τα ριχνει στο Γερμανο και ο Γερμανος στη Nokia. Σε παρομοια περιπτωση ομως το Πλαισιο πιστωσε την αρχικη τιμη της συσκευης και οχι την τωρινη. Τα συμπερασματα δικα σας.... Α ρε banana republic..... βρισκουν και τα κανουν Από παλαιότερη εμπειρία με το Πλαίσιο, όπου αγόρασα το μοναδικό διαθέσιμο κομμάτι μιας συσκευής (περιφερειακού Η/Υ) και αποδείχθηκε προβληματική, πήρα τα λεφτά μου πίσω στο ακέραιο. Έχω να το λέω αυτό... Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια όταν είχε βγει το mazda rx8 στην αμερική και η εκεί αντιπροσωπ είχε ανακοινώσει οτι έχει 250 hp . Μετά από μετρήσεις αποδείχθηκε ότι ήταν γύρο στα 230-240 και η αμερικανική αντιπροσωπεία όχι μόνο δεχόταν τα αυτοκίνητα πίσω αλλά έδινε και τα χρήματο πίσω αν ήθελες χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας. Το ίδιο έγινε πέρσυ με το yamaha r6 και τα σημείο που επεμβένει ο περιοριστής στοφών. Θέλω να πω σε μια χώρα που οι ενώσεις καταναλωτών έχουν δύναμη δεν τολμούν να θίγουν τέτοια θέματα , εμάς μάλλον μας θεωρούν κατώτερους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 οσοι ειχαμε συμφωνησει να στειλουμε e-mail να συνενοηθουμε για να το ετοιμασουμε :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Από παλαιότερη εμπειρία με το Πλαίσιο, όπου αγόρασα το μοναδικό διαθέσιμο κομμάτι μιας συσκευής (περιφερειακού Η/Υ) και αποδείχθηκε προβληματική, πήρα τα λεφτά μου πίσω στο ακέραιο. Έχω να το λέω αυτό... Τα ιδια και σ'εμενα. Και ουτε μια, ουτε δυο φορες. Πολλες.. Και σε pc και σε τηλεφωνα. Αγορασα το Νοεμβρη το Samsung g600 σφργισμενο εννοειται. To ανοιγω, το φορτιζω και διαπιστωνω μια ανεπαισθητη γρατζουνια. Χωρις κουβεντα, μου κανανε αντικατασταση αμεσως. (Που θα μπορουσαν να ισχυριστουν οτι το εκανα εγω..). Παντα ετσι αψογα και κυριλε ξηγιεται το Πλαισιο. -Χωρια που αν τους πεις οτι βρηκες το ιδιο προιον αλλου φτηνοτερα σου κανουν αμεσως μειωση τιμης..- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 και εγω παιδια ειχα ενα προβλημα με το ετεν χ500 και το πλαισιο μου το αλλαξε αμεσως και μου εδωσε την δυνατοτητα να επιλεξω ειτε αλλο ppc ειτε ενα καινουργιο ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ !!!!!!! οχι σαν κατι μαγαζακια κινητης τηλεφωνιας που το πας και χεζονται μην χρεωθουν μερικα € η πολιτικη του ΠΛΑΙΣΙΟΥ σαν καταστημα σχετικα με τον καταναλωτη ειναι ΑΡΙΣΤΗ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Ναι αλλα οι περιπτώσεις σας είναι διαφορετικές.Οι συσκευές είχαν πρόβλημα και τις άλλαξαν. Εδώ το Ε90 όταν είχε βγεί ακουμπουσε το πληκτρολόγιο στην οθόνη και δεν έγινε καμία κίνηση για αντικατάσταση, απλώς έβγαλαν την επόμενη έκδοση με διορθωμένο το πληκτρολόγιο. Γι'αυτό μην περιμένεται τίποτα. Ούτε έχω κάτι μαζί σας και δεν τα παίρνω απο την ΝΟΚΙΑ.;) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 οσοι ειχαμε συμφωνησει να στειλουμε e-mail να συνενοηθουμε για να το ετοιμασουμε :shoot: Άδικος κόπος μονό τρία άτομα είχαν πει ναι . Δεν γίνεται τίποτα απόλυτος έτσι . Δεν θα πάρουμε καμία απάντηση απόλυτος από την Νοκια (δεν απατάει τώρα τελευταία). Τι να το κάνεις, τα περισσότερα μηνύματα εκεί είναι δικά μου. Και βλέπεις πώς απαντάνε τα φερέφωνα των Φινλανδών. ;) πραγματικά απαράδεκτες απαντήσεις :mad: Στο συγκεκριμένο θέμα έχω διαπίστωση ότι αυτοί που ενδιαφέροντα είναι 5-10 τελικά οι υπόλοιποι λένε την γνώμη τους που σαφώς έχουν δικαίωμα. Πάντως εγώ είχα μια εμπειρία από μια εταιρία όπου είχα κάνει ένα συμβόλαιο για υπηρεσίες 6 μηνών όπου μου είχαν πει ότι μπορώ να διακόψω και να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Μόλις προσπάθησα να πάρω 500 € από μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι τίποτα και ότι αν διαβάσω τους ορούς θα πρέπει να τους πληρώσω 3000 € για την μη τήρηση του συμβολαίου. Είχαν δίκαιο όπου και να ρώτησα μου έλεγαν δεν είχα καμία ελπίδα όμως δεν το έβαλα κάτω μετά από 8 μήνες συνεχούς απίστευτου αγώνα και με άπειρα τηλεφώνα πείρα ένα μέρος πίσω χωρίς καν να τα δικαιούμαι. Έτσι έμαθα ότι αν δεν διεκδικήσεις δεν θα πάρεις και ο τολμών στο τέλος νικά Θέλω να πω σε όσους γράφων ότι δεν πρόκριτε να γίνει τίποτα κάνουν μονό κακό και θα πω ότι 1) δεν θα έκανε αλλαγή έστω και σε 2-3 2) δεν θα έβαζε υπαλλήλους τους να μας παραμυθιάζουν με post εδώ μέσα. 3) Και η αύξηση του sar δεν θεωρείτε βελτίωση και μην ξεχνάμε ότι επηρεάζει την υγεία. 4) Είναι παράλογο να έβαλε μια συσκευή με sar 0.62 και μετά από 2 μήνες να έκανε κάποια αλλαγή. Πιθανότατα ήταν από την αρχή έτσι. Δεν θέλω να προσβάλω η να θίξω κανένα . Εμένα με έχασε οριστικά από πελάτη η Νοκια άσχετα από την εξελίξει της υποθέσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Αν το μανουαλ που σας εχει δωσει η Νοκια γραφει το νεο σαρ δεν μπορεις να της πεις τιποτα,ειναι καθολα νομιμη.Αν ομως το μανουαλ γραφει το χαμηλο αλλα η συσκευη εχει το υψηλό σαρ τοτε πιθανον υπαρχει προβλημα,ισως να καλυπτεται απο το οτι μπορει να αλλαξει οποτε θελει προδιαγραφες του προοιοντος αρκει να ειναι εντος οριων ΕΕ.Ομως πως μπορεις να δεις αν εχεις συσκευη με υψηλο σαρ απο την στιγμη που δεν εχει ανακοινωσει απο ποιο serial number ξεκινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Αν το μανουαλ που σας εχει δωσει η Νοκια γραφει το νεο σαρ δεν μπορεις να της πεις τιποτα,ειναι καθολα νομιμη.Αν ομως το μανουαλ γραφει το χαμηλο αλλα η συσκευη εχει το υψηλό σαρ τοτε πιθανον υπαρχει προβλημα,ισως να καλυπτεται απο το οτι μπορει να αλλαξει οποτε θελει προδιαγραφες του προοιοντος αρκει να ειναι εντος οριων ΕΕ.Ομως πως μπορεις να δεις αν εχεις συσκευη με υψηλο σαρ απο την στιγμη που δεν εχει ανακοινωσει απο ποιο serial number ξεκινα; Δεν μπορει να αλλαζει η νοκια οποτε θελει τις προδιαγραφες... τι ειναι?φυλλαδιο πιτσαριας που λεει οτι οι τιμες αλλαζουν χωρις προιδοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Αν το μανουαλ που σας εχει δωσει η Νοκια γραφει το νεο σαρ δεν μπορεις να της πεις τιποτα,ειναι καθολα νομιμη.Αν ομως το μανουαλ γραφει το χαμηλο αλλα η συσκευη εχει το υψηλό σαρ τοτε πιθανον υπαρχει προβλημα,ισως να καλυπτεται απο το οτι μπορει να αλλαξει οποτε θελει προδιαγραφες του προοιοντος αρκει να ειναι εντος οριων ΕΕ.Ομως πως μπορεις να δεις αν εχεις συσκευη με υψηλο σαρ απο την στιγμη που δεν εχει ανακοινωσει απο ποιο serial number ξεκινα; ΓΙΑ διαβασε ξανα τι λες ισως τα καταλαβεις ....τι λετε τωρα τι @@@@ ακουω δηλαδη θα παρω ενα ψυγειο ενα αυτοκινητο με τεχνικα στοιχεια γνωστα σε εμενα απο τα χαρτια του θα διαπιστωσω οτι ειναι ψευδη τα στοιχεια και θα μου πει η εταιρεια ειμαι στα ορια ..τι λετε τωρα ..για την υγεια μας μιλαμε ΕΛΕΟΣ Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγω παιδία το άλλαξα ευτυχώς και τελικά μπαίνω δυστυχώς στο club των s40 πλέον...να βρώ την υγειά μου...οποιος θέλει καποια πληροφορία ας μου πεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγω παιδία το άλλαξα ευτυχώς και τελικά μπαίνω δυστυχώς στο club των s40 πλέον...να βρώ την υγειά μου...οποιος θέλει καποια πληροφορία ας μου πεί. καλημέρα, θα μπορούσες με δύο λόγια να μου πεις ποιές διαφορές υπάρχουν μεταξύ των 60 και των 40? Γιατί ειλικρινά βλέπω κινητά με το ένα λειτουργικό και κινητά με το άλλο αλλά επειδή δεν τα έχω "ψάξει" live, δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν. συγνώμη για το off topics αλλά εκμεταλεύομαι την προθημεία σου να απαντήσεις σε ερωτήσεις. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εγω παιδία το άλλαξα ευτυχώς και τελικά μπαίνω δυστυχώς στο club των s40 πλέον...να βρώ την υγειά μου...οποιος θέλει καποια πληροφορία ας μου πεί. Πως το άλλαξες αν επιτρέπετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts