evvi Δημοσιεύτηκε June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2008 βρε παιδια δουλευει κανεις σημερα? ή μονο εγω ηρθα σημερα οι δρομοι αδειοι μια αποσταση μισης ωρας την εκανα 10 λεπτα τα μαγαζια ειναι κλειστα εγω γιατι δουλευω?:rtfm::dash: και αντε να ειχα δουλεια παει και ερχεται καθομαι και κοιταω τις μυγες ειμαι η μονη που ειμαι στην δουλεια? ποιοι αλλοι πηγατε στις δουλιτσες σημερα? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 βρε παιδια δουλευει κανεις σημερα? ή μονο εγω ηρθα σημερα οι δρομοι αδειοι μια αποσταση μισης ωρας την εκανα 10 λεπτα τα μαγαζια ειναι κλειστα εγω γιατι δουλευω?:rtfm::dash: και αντε να ειχα δουλεια παει και ερχεται καθομαι και κοιταω τις μυγες ειμαι η μονη που ειμαι στην δουλεια? ποιοι αλλοι πηγατε στις δουλιτσες σημερα? Η αδερφή μου που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία δουλεύει κανονικά. Από ότι είχα καταλάβει αργία είναι για τις δημόσιες υπηρεσίες και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Βέβαια από ότι διαβάζω στο μήνυμά σου ειναι κλειστή και η αγορά άρα η κατάσταση είναι μάλλον κάπως πιο μπερδεμένη από όσο νόμιζα. edit: Αργία ή όχι η εορτή του Αγίου Πνεύματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για να δωσω ενα παραδειγμα μεγαλες γνωστες αλυσιδες σουπερ μαρκετ η μια ειναι ανοιχτη η αλλη οχι δεν παμε καλα ειναι αργια ή οχι Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για να δωσω ενα παραδειγμα μεγαλες γνωστες αλυσιδες σουπερ μαρκετ η μια ειναι ανοιχτη η αλλη οχι δεν παμε καλα ειναι αργια ή οχι Δες και το link που παρέθεσα μόλις από πάνω με edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το Πλαισιο δουλευει κανονικοτατα.Καλα που καβατζωσα Σαββατο-Δευτερα ρεπακι ομως!:p ΥΓ)Με ειχαν λιωσει στα 12ωρα οι κεραταδες και δεν μπορουσαν να πουν οχι!;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 και εγω βρισκομαι στο εξωτερικο και δουλευω κανονικα... ποτε δεν καταλαβα γιατι το ελληνικο δημοσιο σημερα πρεπει να εχει αργια σε αντιθεση με τον ιδιωτικο τομεα. Εχουμε λιγους τεμπεληδες να τους πληρωνουμε και θελουν και μια επιπλεον αργια?? εκεινη η αποφαση που ελεγε οτι ολες οι δημοσιες υπηρεσιες θα ειναι ανοιχτες μεχρι τις 5 το απογευμα-οπως σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο- ποτε θα εφαρμοστει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Στη δική μου εταιρία πάντως σήμερα θεωρείται αργία. :D Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ποτε δεν καταλαβα γιατι το ελληνικο δημοσιο σημερα πρεπει να εχει αργια σε αντιθεση με τον ιδιωτικο τομεα. Εχουμε λιγους τεμπεληδες να τους πληρωνουμε και θελουν και μια επιπλεον αργια?? Μα στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες είτε είναι αργία είτε δεν είναι, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μα στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες είτε είναι αργία είτε δεν είναι, δεν κάνει και μεγάλη διαφορά ;) :p καλα για αυτους καθε μερα αργια ειναι Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για το δημοσιο ειναι αργια.για ολους τους αλλους ο γνωστος νομαρχης το καθιερωσε σαν αργια και για αυτους. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για το δημοσιο ειναι αργια.για ολους τους αλλους ο γνωστος νομαρχης το καθιερωσε σαν αργια και για αυτους. O Ζορρό σας;; Γιατί εμείς εδώ κάτω (που δεν έχουμε Ζορρό :() δουλεύουμε κανονικά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ΝΑΙ.ο να "προσεχεις πως μιλας':) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Α ναι. Έχεις δίκιο. Την ξέχασα αυτή την ατάκα (BTW, άσχετο, αλλά είμαστε και εμείς εδώ κάτω με αυτούς που ψηφίζουμε, αλλά είστε και εσείς...:lol: ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μα είναι στην αρμοδιότητα του Νομάρχη να καθορίζει ποια μέρα ειναι αργία και ποια όχι; Αν υπάρχει κανένας νομικός ή λογιστής ας μας διαφωτίσει περί αυτού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μα είναι στην αρμοδιότητα του Νομάρχη να καθορίζει ποια μέρα ειναι αργία και ποια όχι; Αν υπάρχει κανένας νομικός ή λογιστής ας μας διαφωτίσει περί αυτού :) Από ότι ξέρω, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει για το ποιές μέρες είναι αργίες και ποιές όχι (με εξαίρεση πάντα μεγάλες γιορτές - θρησκευτικές και εθνικές - που είναι έτσι και αλλιώς αργίες). Βέβαια δεν είμαι νομικός ή λογιστής (ακόμα) :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Από ότι ξέρω, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει για το ποιές μέρες είναι αργίες και ποιές όχι (με εξαίρεση πάντα μεγάλες γιορτές - θρησκευτικές και εθνικές - που είναι έτσι και αλλιώς αργίες). Πάντως εδώ στο 2ο ποστ του φαίνεται παράξενο. Τώρα τι να σου πω Βέβαια δεν είμαι νομικός ή λογιστής (ακόμα) :p Δικός μας είσαι κι εσύ; (από σπουδές εννοώ, γιατί ούτε εγώ έγινα λογιστής αν και τα σπούδασα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 αχ και εγω δουλευω περαστικά μου Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 God bless στον νομάρχη μας.:lol:Όντως σήμερα είναι αργία για του περισσότερους στο νομό.Μίλησα με φίλους απο νησιά και Αθήνα,αλλά εκεί θεωρείται αργία μόνο για τον δημόσιο τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δικός μας είσαι κι εσύ; (από σπουδές εννοώ, γιατί ούτε εγώ έγινα λογιστής αν και τα σπούδασα). Την ίδια ακριβως καριέρα με εσένα σκοπεύω να ακολουθήσω και εγώ όταν αποφοιτήσω :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ε τοτε να κανουμε τον εν λογω νομαρχη...πρωθυπουργο... τι να πω πια. ειμαι σιγουρος οτι το δημοσιο ολη την εβδομαδα θα υπολειτουργει, ευκαιρια ψαχνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Η αδερφή μου που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρία δουλεύει κανονικά. Από ότι είχα καταλάβει αργία είναι για τις δημόσιες υπηρεσίες και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Βέβαια από ότι διαβάζω στο μήνυμά σου ειναι κλειστή και η αγορά άρα η κατάσταση είναι μάλλον κάπως πιο μπερδεμένη από όσο νόμιζα. edit: Αργία ή όχι η εορτή του Αγίου Πνεύματος; Εκτός από το Δημόσιο, δεν δουλεύουν οι Τράπεζες, οι Ασφαλιστικές, οι Χ/Ο εταιρείες, οι δημοσιογράφοι και γενικά ότι έχει να κάνει με το «πνεύμα». ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω παντως που ειμαι σε ιδιωτικη εταιρια, απολαμβανω την θαλασσα σημερα! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ζαχαροπλαστείο οπότε αργίες δεν ισχύουν Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 προσεχτε πως μιλατε για τον Κο Νομαρχη ε! αλλιως θα πηζαμε στην δουλεια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 προσεχτε πως μιλατε για τον Κο Νομαρχη ε! αλλιως θα πηζαμε στην δουλεια! Και εσείς κλειστά?Εμείς κανονικά! :( Ασχετο αν πήρα ρεπό λόγω εξεταστικής :p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts