nevian Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2004 Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας; Αν όχι γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 :( Ποτέ. Δυστυχώς... Λόγο δουλειάς!!! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Den to klino pote logo doulias kai logo oti exo sigenis se alli xora opote prepi na to exo anikto 24 ores tin mera.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Πάντα! Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Πάντα. 1) Κερδίζω άλλη μια μέρα αυτονομίας. 2) Ο ύπνος μου είναι ιερός :lol: Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 λογο δουλειας δεν γινεται αυτο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Πάντα για ακτινοβολία και εξοικονόμηση μπαταρίας = λιγότερες φορτίσεις = λιγότερη ταλαιπωρία μπαταρίας. Στην ειδική περίπτωση που πρέπει να το αφήσω ανοιχτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο μακρια μου. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Panta to kleinw ta vradia,kai gia megaluterh anamoni,alla episis kai giati den thelw na me ksypnane!Mono se kamia eidikh periptwsh to afinw anoixto:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 To κλείνω πάντα όταν κοιμάμαι. Για ευνοήτους λόγους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ μόνο με τη σκέψη οτι μπορεί να χτυπήσει και να πεταχτώ απ'το κρεβάτι. Επομένως κλειστό Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (19 Ιαν. 2004 , 16:43) Πάντα για ακτινοβολία και εξοικονόμηση μπαταρίας = λιγότερες φορτίσεις = λιγότερη ταλαιπωρία μπαταρίας. Στην ειδική περίπτωση που πρέπει να το αφήσω ανοιχτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο μακρια μου. Όλα αυτά, κι εγώ... :) Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 τωρα ναι, αλλα παλαιοτερα δεν εκλεινε ποτε η τεχνολογια προχωραει αλλα στις μπαταριες εχουμε μεινει 500 χρονια πισω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Δε το κλεινω ποτε Βαριέμαι μετα να το ανοιγω πάλι Οσο για τον υπνο συνήθως δε το σηκώνω αν κοιμαμαι εκτος απο τις περιπτωσεις που περιμενω τηλεφωνο απο καπου Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoonyToon Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Δυστυχώς ποτέ, λόγω δουλειάς. Και το χειρότερο είναι ότι όντως χτυπάει αυτές τις ώρες... :wacko: Ευτυχώς η μπαταρία και η κατανάλωση ενέργειας του 6310i είναι άπαικτη, ακόμα και σε GSM 900. :up: Παράθεση I am the real one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Όχι πλέον με τα Series 60 γιατι η μπαταρια που ξοδευουν στο ανοιξε-κλεισε για να φορτωσουν τις start-up εφαρμογες ειναι μεγαλυτερη απ'ότι αν το αφησει καποιος ανοιχτο στην αναμονη... Το εχω δοκιμασει πολλες φορες μετα απο προτροπη φιλου,του Trod αν δεν κανω λάθος και ειχε επαληθευτει... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Πάντα! Όπως είπε ήδη κάποιος κερδίζω αυτονομία και ο ύπνος είναι ιερός. Μη σας πω ότι έχω αρχίσει να το κλείνω με κάθε ευκαιρία, όχι μόνο τη νύχτα... Τώρα που έβαλε και η cosmote ειδοποίηση χαμένων κλήσεων :D Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Εξαρτάται. Κάποια εποχή δεν το κλεινα για μέρες. Τώρα πλέον το κινητό με τον βασικό μου αριθμό τρώει κλίσειμο... γιατί τελικά θέλω να κοιμάμαι ήρεμος. Το ααααααααααάλλο κινητό :whistle: με το backup number (που το ξέρουν λίγοι και καλοί) είναι ανοικτό μέρα-νύχτα! Και πραγματικά δεν μ'εχουν ενοχλήσει ποτέ σε ακατάλληλες ώρες ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Πάντα... κοιμάμε δεν θέλω ενοχλήσεις. Αν υπάρξει σοβαρός λόγος δουλειάς και πρέπει να με βρούν (όπως τα χριστούγεννα του 2002 στις 01:00) με πέρνουν σπίτι. ΖζζζζζΖΖΖζζζ Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Panta anoixto alla athorivo gia eunohtous logous!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Anoixto alla kai athoryvo opws kai dhpote,kai makria apo to krevati mou...variemai to anoikse kleise prwiniatika alla apo tin allh kapoies fores xtyphse mesa stin agria nyxta kai tote arxisan oi xristopanagies :D opote athoryvo gia na exoume kai hsyxo to kefali mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GrieveR (20 Ιαν. 2004 , 01:30) Anoixto alla kai athoryvo opws kai dhpote,kai makria apo to krevati mou...variemai to anoikse kleise prwiniatika alla apo tin allh kapoies fores xtyphse mesa stin agria nyxta kai tote arxisan oi xristopanagies :D opote athoryvo gia na exoume kai hsyxo to kefali mas Και χωρις δονηση φροντισε γιατι με εχει ξυπνησει και αυτη η ρημαδα πολλες φορες.... :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarf Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (19 Ιαν. 2004 , 16:43) Πάντα για ακτινοβολία και εξοικονόμηση μπαταρίας = λιγότερες φορτίσεις = λιγότερη ταλαιπωρία μπαταρίας. Στην ειδική περίπτωση που πρέπει να το αφήσω ανοιχτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο μακρια μου. Συμφωνώ απόλυτα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 panta anoixto kai panta dipla mou sto krevati giati pote den ksereis an ekeinh tin stigmh 8a se parei tilefwno h Monica Belluci na sou pei na vgeite :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Παντα. Αν και τον τελευταιο 1 χρονο που εχω το P800/P900 που δεν δουλευει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο το βαζω σε Flight Mode. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. January 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 Παντα...Ειδικα τωρα με την ειδοπ. κλησεων της Cote δεν εχω κανενα προβλημαα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts