Jump to content

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

Κοινοποίηση

Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;  

900 members have voted

1. 1. Κλείνετε το βράδυ το κινητό σας;

• Πάντα!
      229
    • Όταν δεν το ξεχνάω...
      49
    • Συνήθως
      104
    • Σπάνια
      170
    • Ποτέ!
      348

Recommended Posts

• Απαντήσεις 474
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:( Ποτέ. Δυστυχώς... Λόγο δουλειάς!!!
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

λογο δουλειας δεν γινεται αυτο
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Πάντα για ακτινοβολία και εξοικονόμηση μπαταρίας = λιγότερες φορτίσεις = λιγότερη ταλαιπωρία μπαταρίας. Στην ειδική περίπτωση που πρέπει να το αφήσω ανοιχτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο μακρια μου.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Panta to kleinw ta vradia,kai gia megaluterh anamoni,alla episis kai giati den thelw na me ksypnane!Mono se kamia eidikh periptwsh to afinw anoixto:)

Εγω δεν μπορώ να κοιμηθώ μόνο με τη σκέψη οτι μπορεί να χτυπήσει και να πεταχτώ απ'το κρεβάτι. Επομένως κλειστό
Gilles smiles!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (19 Ιαν. 2004 , 16:43)

Πάντα για ακτινοβολία και εξοικονόμηση μπαταρίας = λιγότερες φορτίσεις = λιγότερη ταλαιπωρία μπαταρίας. Στην ειδική περίπτωση που πρέπει να το αφήσω ανοιχτό θα είναι όσο το δυνατόν πιο μακρια μου.

Όλα αυτά, κι εγώ... :)

τωρα ναι, αλλα παλαιοτερα δεν εκλεινε ποτε

η τεχνολογια προχωραει αλλα στις μπαταριες εχουμε μεινει 500 χρονια πισω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Δε το κλεινω ποτε

Βαριέμαι μετα να το ανοιγω πάλι

Οσο για τον υπνο συνήθως δε το σηκώνω αν κοιμαμαι εκτος απο τις περιπτωσεις που περιμενω τηλεφωνο απο καπου

:X

Δυστυχώς ποτέ, λόγω δουλειάς. Και το χειρότερο είναι ότι όντως χτυπάει αυτές τις ώρες... :wacko:

Ευτυχώς η μπαταρία και η κατανάλωση ενέργειας του 6310i είναι άπαικτη, ακόμα και σε GSM 900. :up:

I am the real one!

Όχι πλέον με τα Series 60 γιατι η μπαταρια που ξοδευουν στο ανοιξε-κλεισε για να φορτωσουν τις start-up εφαρμογες ειναι μεγαλυτερη απ'ότι αν το αφησει καποιος ανοιχτο στην αναμονη...

Το εχω δοκιμασει πολλες φορες μετα απο προτροπη φιλου,του Trod αν δεν κανω λάθος και ειχε επαληθευτει... :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Πάντα! Όπως είπε ήδη κάποιος κερδίζω αυτονομία και ο ύπνος είναι ιερός. Μη σας πω ότι έχω αρχίσει να το κλείνω με κάθε ευκαιρία, όχι μόνο τη νύχτα... Τώρα που έβαλε και η cosmote ειδοποίηση χαμένων κλήσεων :D
KCB

Εξαρτάται. Κάποια εποχή δεν το κλεινα για μέρες. Τώρα πλέον το κινητό με τον βασικό μου αριθμό τρώει κλίσειμο... γιατί τελικά θέλω να κοιμάμαι ήρεμος.

Το ααααααααααάλλο κινητό :whistle: με το backup number (που το ξέρουν λίγοι και καλοί) είναι ανοικτό μέρα-νύχτα! Και πραγματικά δεν μ'εχουν ενοχλήσει ποτέ σε ακατάλληλες ώρες ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Πάντα... κοιμάμε δεν θέλω ενοχλήσεις.

Αν υπάρξει σοβαρός λόγος δουλειάς και πρέπει να με βρούν (όπως τα χριστούγεννα του 2002 στις 01:00) με πέρνουν σπίτι.

ΖζζζζζΖΖΖζζζ

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Panta anoixto alla athorivo gia eunohtous logous!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Anoixto alla kai athoryvo opws kai dhpote,kai makria apo to krevati mou...variemai to anoikse kleise prwiniatika alla apo tin allh kapoies fores xtyphse mesa stin agria nyxta kai tote arxisan oi xristopanagies :D opote athoryvo gia na exoume kai hsyxo to kefali mas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GrieveR (20 Ιαν. 2004 , 01:30)

Anoixto alla kai athoryvo opws kai dhpote,kai makria apo to krevati mou...variemai to anoikse kleise prwiniatika alla apo tin allh kapoies fores xtyphse mesa stin agria nyxta kai tote arxisan oi xristopanagies :D opote athoryvo gia na exoume kai hsyxo to kefali mas

Και χωρις δονηση φροντισε γιατι με εχει ξυπνησει και αυτη η ρημαδα πολλες φορες.... :p :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (19 Ιαν. 2004 , 16:43)

Συμφωνώ απόλυτα :cool:

panta anoixto kai panta dipla mou sto krevati giati pote den ksereis an ekeinh tin stigmh 8a se parei tilefwno h Monica Belluci na sou pei na vgeite :D :D

Παντα.

Αν και τον τελευταιο 1 χρονο που εχω το P800/P900 που δεν δουλευει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο το βαζω σε Flight Mode.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....