northman Δημοσιεύτηκε June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2008 Το παρακάτω κείμενο το διάβασα στον τελευταίο λογαριάσμο που μου ήρθε... Τα συμπεράσματα δικά σας!!! "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ άρθρ.11 ν.2472/97 Ο ΟΤΕ συνεργάζεται με εισπακτικές εταιρίες στις οποίες μπορεί να χορηγεί τα απιτούμενα για την είσπραξη της οφειλής στοιχεία των οφειλετών πελατών του. Οι πελάτες έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης (διόρθωσης ή συμπλήρωσης) των άρθρ. 12 και 13 του ν.2472/97." Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Πολύ περίεργο που συνεργάζονται με factor. Δύσκολα τους συμφέρει. Στο εξωτερικό είναι συχνή πρακτική για εταιρίες με μεγάλες πιστώσεις πελατών και ανάγκη σταθερής χρηματοδότησης όπως εργοστάσια. Ο ΟΤΕ δεν έχει τέτοιου είδους επισφάλειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Sorry, αλλά τα προσωπικά δεδομένα εδώ που είναι ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Όχι μόνο ο ΟΤΕ αλλά και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (όπως και όλες οι τράπεζες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimmy55 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 παιδια μηπως ξερει κανεις τι γινεται με παλια χρεη στον οτε? ενας ξαδερφος μου χρωσταει περιπου 3.000.η καταγγελια ισχυσε περιπου τον μαρτιο του 2003,μετα του ηρθε ειδοποιηση απο την εφορια (2004),ειχε πληρωσει 1 δοση (2005)τουλαχιστον και μετα του ειπε ο εφορος οτι εφυγε το χρεος απο αυτους και πηρε φορολογικη ενημεροτητα (0 χρεος).απο τοτε δεν τον ξαναενοχλησαν. υπαρχει περιπτωση να τα γλυτωσε?εχει περασει 5ετια απο 2003 ή ισχυει η 7ετια παραγραφης αξιωσεων επειδη τον κυνηγησαν μεσω εφοριας? παντως περιουσιακο στοιχειο δεν εχει στο ονομα του (ας ειν' καλα οι συγγενεις). :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parastratos Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Γεια σε όλους, θα ήθελα να ενημερώσω για μία εταιρεία η οποία καλεί εκ μέρους του ΟΤΕ όπως λέει, και πιέζει για την πληρωμή του λογαριασμού. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο για ένα λογαριασμό αξίας 80€. Ο λογαριασμός ανήκει σε εταιρεία με αποτέλεσμα να με καλούν 2 και 3 φορές την μέρα στη δουλειά και με ύφος αρκετά ενοχλητικό. Η εταιρεία αυτή συστήνεται ως Εταιρεία Κλήσεων με Α.Μ.: 4 και το τηλέφωνο είναι 2122227411. Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με την ίδια ή άλλη εταιρεία θα εκτιμούσα την γνώμη του. (Και ο λογαριασμός έχει εξοφληθεί αλλά σήμερα βρήκα ξανά κλήση στο τηλέφωνό μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Δουλευω στο τμημα τηλεφωνικων πωλησεων του ΟΤΕ και αυτο που ξερω ειναι οτι πολλοι πελατες μου λενε οτι τους παιρνουν τηλεφωνο ελαχιστες μερες μετα τη ληξη του λογαριασμου. Στην αρχη μου εκανε εντυπωση, αλλα μου το λενε αρκετοι, οποτε προφανως αλλαξε η πολιτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Για αυτό άλλαξα εταιρεία, :mad: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Για αυτό άλλαξα εταιρεία, :mad: Αυτοι που μου λενε πως χτυπουσαν το κεφαλι τους οταν αλλαξαν εταιρεια ειναι πολυ περισσοτεροι παντως :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Αυτοι που μου λενε πως χτυπουσαν το κεφαλι τους οταν αλλαξαν εταιρεια ειναι πολυ περισσοτεροι παντως :P Μπα μια χαρά είμαι ;) Έτσι και αλλιώς πότε δεν μπορεσα την συμπεριφορά τον υπαλλήλων στον ΟΤΕ πολύ βαρεμάρα ρε αδελφάκι μου, με το ζόρι εξυπηρέτηση. :thumbdown: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Μπα μια χαρά είμαι ;) Έτσι και αλλιώς πότε δεν μπορεσα την συμπεριφορά τον υπαλλήλων στον ΟΤΕ πολύ βαρεμάρα ρε αδελφάκι μου, με το ζόρι εξυπηρέτηση. :thumbdown: πολυ απλα ενας μυθος, πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts