annie_ Δημοσιεύτηκε June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2008 Καλησπέρα, μια ατυχία που μου έτυχε σήμερα το απόγευμα, πήγα να κάνω συγχρονισμό το tytn (wm6) με το πρόγραμμα της microsoft στα vista και έχασα όλες τις επαφές.... υπάρχει τρόπος να τις επαναφέρω???? Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εάν αυτή τη στιγμή οι επαφές σου δεν υπάρχουν ούτε στο PC σου, ούτε στο PPC σου και δεν είχες πάρει backup ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο... δύσκολο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Δεν υπάρχουν πουθενά δυστυχώς..Τα νεύρα μου..:mad:Πρέπει να τις ξαναγράψω όλες τις επαφές.Χάθηκαν και απ'το ημερολόγιο αυτά που είχα γράψει..Απ'το συγχρονισμό μόνο οι σημειώσεις πέρασαν στο λαπτοπ μου..Τίποτα άλλο..:( Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Tin epomeni fora... PIM Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Τουλάχιστον δεν έχασα τα μηνύματα μου,και αμεσως μετά τα έκανα backup με το PIM,για να μην συμβει το ίδιο με τις επαφές!:p Τhanks για τις απαντήσεις σου!:) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Πως κατάφερες και έχασες τις επαφές; Ήταν κάποιο μήνυμα ασαφές στο Device Center; Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. June 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Βασικά άφησα έναν φίλο μου να το κάνει,που το είχε ξανακάνει γιατί φοβόμουν μην χάσω τις επαφές μου(:lol:) και κάτι πρέπει να πάτησε καταλάθος,νομίζω να αντικατασταθούν οι επαφές που υπάρχουν στο PPC από αυτές που υπάρχουν στο PC.Οπότε,αφού δεν υπήρχαν επαφές στο Outlook,αντικατέστησε τις επαφές του PPC με το "τίποτα",και γι'αυτό χαθηκαν λογικά!Κάτι τέτοιο.. Τελικά τις ξαναέγραψα,έκανα και ένα backup και με το που σύνδεσα το PPC στο Laptop μου και άνοιξα το Outlook, χωρίς να πατήσω τίποτα συγχρονίστηκαν κατευθείαν και πέραστηκαν στο Outlook. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Αυτό ήθελα να τσεκάρω, αν υπήρχε κάτι αδιευκρίνηστο ή κακογραμμένο στην διαδικασία. Ίσως θα πρέπει σ'αυτό το σημείο να υπάρχει άλλη μια ειδοποίηση για την "ενημέρωση" αν είναι άδεια η λίστα (αν και υποτίθεται ότι ο υπολογιστής σου θα είναι πιο ενημερωμένος από την φορητή συσκευή). Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts