Jump to content

Πιστεύετε πως υπάρχουν εξωγήινοι ;

soulmate
 Κοινοποίηση

Υπάρχει αλλού ζωή;  

467 members have voted

1. 1. Υπάρχει αλλού ζωή;

• Ναι!
      311
    • Όχι!
      47
    • Ίσως...
      109

Recommended Posts

Ό,τι και να λέτε, "η γη θα καταστραφεί το 2036" από έναν περιβόητο μετεωρίτη, όπως λένε.:cry: Οπότε χαρείτε το όσο είναι καιρός:p :lol: . Πάντως εγω δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Έτσι έλεγαν και για τη χιλιετία και τπτ δεν πάθαμε. Βιάστηκαν τόσο που τη γιορτάσαμε ένα χρόνο πρίν.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• Απαντήσεις 372
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ταξιδια με ταχυτητες που δεν εχουμε φανταστει (απειρη ενεργεια κ.λ.π.), εναλλακτικες μορφες ενεργειας, νεες αποψεις για τη χημεια...

γιατι αμφιβαλλεις?

μπορει να ειναι μονοκυτταροι οργανισμοι αλλα και οργανισμοι με 500000χρονια μεγαλυτερη αναπτυξη απο εμας...

γιατι οχι?:)

μα αυτο δεν ειπα μετα? εφοσον καταφερουν και ερθουν και αντεξουν πανω απο δυο λεπτα επανω εδω προφανως θα εχουν ερθει απο αλλον πλανητη...

Ό,τι και να λέτε, "η γη θα καταστραφεί το 2036" από έναν περιβόητο μετεωρίτη, όπως λένε.:cry: Οπότε χαρείτε το όσο είναι καιρός:p :lol: . Πάντως εγω δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Έτσι έλεγαν και για τη χιλιετία και τπτ δεν πάθαμε. Βιάστηκαν τόσο που τη γιορτάσαμε ένα χρόνο πρίν.

χεχεχε!!!

σωστος!:D

κοιτα για να εχουν ερθει απο αλλον πλανητη προφανως δεν θα ηρθαν με yugo...:p επομενως τα μονα που θα αλλαξουν για τους κοινους ανρθωπους ειναι λιγα για αυτους που θα το πανε παραπερα ολα θα ξεκινουν απο το μηδεν ιδιως η βαρυτητα.....

Φανταζεσαι οι εξωγηινοι να ειναι τιποτα καγκουρια και να σκασουν με 106 σαξο σκαστρες μπλε φωτακια κτλλλ.γελιο που θα πεφτε:p :p :p :) :lol: :lol: :lol:

αλήθεια τι σημαίνει O RLY??? :worry:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ζωη οπως την οριζει η βιολογια, ΣΙΓΟΥΡΑ (θα) υπαρχει σε καποιον αλλο πλανητη εκτος του δικου μας. Αν θυμαμαι καλα απτο λυκειο (ας με διορθωσει καποιος βιολογος αν κανω λαθος), ΖΩΗ εχουμε οταν ενα ον γεννιεται, αναπτυσσεται, μετα αναπαραγεται και τελος παυει ολα αυτα (κοινως πεθαινει).

Τωρα "ζωη" οπως συχνα αυθαιρετα την εννουμε εμεις (δηλ. οντα με χερια, ποδια, κεφαλια κλπ), δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλου, μια κατασταση οπως ο πλανητης Γη, δε νομιζω να υπαρχει καπου αλλου, μου φαινεται λιγο κουφο. :rolleyes:

No Rest for the Wicked

Ζωη οπως την οριζει η βιολογια, ΣΙΓΟΥΡΑ (θα) υπαρχει σε καποιον αλλο πλανητη εκτος του δικου μας. Αν θυμαμαι καλα απτο λυκειο (ας με διορθωσει καποιος βιολογος αν κανω λαθος), ΖΩΗ εχουμε οταν ενα ον γεννιεται, αναπτυσσεται, μετα αναπαραγεται και τελος παυει ολα αυτα (κοινως πεθαινει).

Τωρα "ζωη" οπως συχνα αυθαιρετα την εννουμε εμεις (δηλ. οντα με χερια, ποδια, κεφαλια κλπ), δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλου, μια κατασταση οπως ο πλανητης Γη, δε νομιζω να υπαρχει καπου αλλου, μου φαινεται λιγο κουφο. :rolleyes:

Είναι σχεδόν αδύνατον να έχουν γίνει όντα σαν εμάς!Εγώ σκέφτηκα το άλλο.Αυτά τα πράσινα ανθρωπάκια με τα μεγάάάάάάλα ματάκια, τα μικρά ποδαράκια, τα μικρά χεράκια και τον τεράάάάάάστιο εγκέφαλο δεν είναι κανένας άλλος παρά εμείς οι άνθρωποι.Πως?1.Πές τε ότι θα περάσουν τα χρόνια, οι δεκαετίες, οι αιώνες.Επιστημονικά αποδεικνύεται έτσι όπως είναι ο τρόπος ζωής του ανθρώπου η μορφολογία του σε δεκάδες/εκατοντάδες χρόνια θα είναι έτσι ακριβώς όπως περιγράφουν τώρα τους εξωγήινους! :baby: 2.όλα τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύματα του ανθρώπου έγιναν σε 4 δεκαετίες?:shoot: Περνάνε τα χρόνια/αιώνας.Γινόμαστε όπως είπα μορφολογικά "εξωγήινοι".Ανακαλύπτουμε νέες επιστήμες, όπως είναι η χρονομεταφορά.Γυρνάμε πίσω στο χρόνο γιατί με τον "δρόμο" που είχε πάρει ο άνθρωπος(Πόλεμοι,πυρηνικά,αρρώστιες, ...) :rocket: :nuke: :hypno: οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.Φτάνουμε στην αρχή του κακού (δεκαετίες 70,80,90,00,...)για να διορθώσουμε το παρελθόν μας και να αλλάξουμε το μέλλον μας.Τους βλέπουμε εμείς οι γήινοι και νομίζουμε πως είναι άλλα όντα...:devil: Τί λέτε γι'αυτό?Θέλω σχόλια και βαθμολογίες!:rtfm:

Υ.Σ.: Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Όλα αυτά θα ισχύουν μόνο σε περίπτωση που δεν καταστραφεί ο πλανήτης το 2036 που κάποιος είχε προαναφέρει!Αυτό δεν το είχα υπολογίσει! :sorry:

moira ton thniton ine o thanatos kai ton theon i lithi.Oxi vasi autis tis theorias dieurinis to xasma giati mpainis stin theoria ton poloaplon pragmatotiton an kapoios mporouse na alaxsi ena gegonos stin istoria opos px tin mi ptosi tis romaikis autokratorias dimiourgei automata mia paralili diastasi pou ta gegonota ine diaforetika ara ,to na ine kapoioi apo to mellon apokleietai .Auta kata tin tapini mou apopsi

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

moira ton thniton ine o thanatos kai ton theon i lithi.Oxi vasi autis tis theorias dieurinis to xasma giati mpainis stin theoria ton poloaplon pragmatotiton an kapoios mporouse na alaxsi ena gegonos stin istoria opos px tin mi ptosi tis romaikis autokratorias dimiourgei automata mia paralili diastasi pou ta gegonota ine diaforetika ara ,to na ine kapoioi apo to mellon apokleietai .Auta kata tin tapini mou apopsi

Εγώ δεν θα αρνηθώ την άποψή σου.απλά θα σου θυμίσω τις θεωρίες επιστημόνων και κυρίως του Αϊνστάιν περι της λεγόμενης 4ης και 5ης διάστασης(χωροχρόνος, τρύπες σύμπαντος ταχύας μεταφοράς κ.τ.λ.:O

Εγώ δεν θα αρνηθώ την άποψή σου.απλά θα σου θυμίσω τις θεωρίες επιστημόνων και κυρίως του Αϊνστάιν περι της λεγόμενης 4ης και 5ης διάστασης(χωροχρόνος, τρύπες σύμπαντος ταχύας μεταφοράς κ.τ.λ.:O

kai na skeftis oti ime melon filologos apo fisiki kala ta pao e:)

distixos auto pou anafera kai ola osa anaferis den exoun apodikti pote .An iparxoun exoginoi malon tha vrikan tropous na ipervoun tous nomous(theoritika)tis fisikis ara poio pithanon na itan exoginoi para melontikoi anthropoi giati me ton rithmo pou pame mono melon den vlepo na exoume.

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

αυτο που μου ειχα κανει εντυπωση, ειναι πως σε μια εκπομπη στο καναλι 10, το παραλληλοι κοσμοι η κατι τετοιο. επιστημονες ειπανε πως υπαρχει η δυνατοτητα να παμε στο μελλον αλλα δεν μπορεις να γυρησεις πισω. γιατι ι γη γυριζει. δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. επισης τον ρωτησαν οταν λεμε παμε στο μελλον, εννοουμε πως ετσι οπως ειμαστε τωρα στην γη, με το σωμα μας, τα ματια μας, κτλ, ολα, αν θα ειμαστε ετσι και εκει. και ειπε οχι. γινεσαι κομματακια! -σκονη, αερας

Eιναι για γελια αυτο το θεμα βρε παιδια.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Γελίο είναι μόνο για αυτούς που δεν είναι της άποψης ότι...

http://media.urbandictionary.com/image/large/orly-37424.jpg

The truth is out there...:superman::p

Θεωρώ ότι βάσει λογικής να σκεφτεί κάποιος δεν δύναται να μην υπάρχει ζωή σε άλλον πλανήτη, πόσο μάλλον εφόσον ο δικός μας γαλαξίας είναι από τους μικρότερους στο σύμπαν. Και δεν γίνεται να είμαστε εμείς τα μοναδικά έλλογα όντα που υπάρχουν στο σύμπαν αυτό.:cool:

Και όσον αφορά για τις θεωρίες του Αϊνστάιν που προαναφέρθηκαν και τα περί φυσικής, βαρύτητας και άλλων διαστάσεων, έχει δοθεί κι από τον Πλάτωνα στον "Τίμαιο" μία τέτοια εικόνα πάνω-κάτω τύπου Matrix(της ταινίας).

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

θεωρω οτι ειναι πολυ εγωιστικο να πιστευουμε οτι μεσα σε ενα ενα τοσο "μεγαλο" περιβαλλον, απο το οποιο μονο ενα παρα-παρα

πολυ μικρο κομματι θεωρειται γνωριμο

και ενα πολυ μικροτερο εξερευνημενο, ειμαστε οι μονοι νοημονες οργανισμοι!

τι μου λεει εμενα οτι καποιος καπου εκτος του γαλαξια μας δε σκεφτεται ακριβως οπως εγω?

δε ξερω, μπορει να λεω βλακειες αλλα τουλαχιστον εχω φαντασια!

χεχεχε!!!

Θεωρω οτι ειναι πολυ εγωιστικο να στηριζομαστε σε πιθανοτητες για την υπαρξη εξωγηινων απο τη στιγμη που τα ''στοιχεια'' που εχουμε στα χερια μας ειναι μηδαμινα εως ανυπαρκτα.Και μιας και ειμαστε στην εποχη της (παρα)πληροφορησης και της συγχυσης ολα αυτα μου φερνουν πολυ σε mind control:)

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι εντελώς εγωιστικό να νομίζουμε ότι είμαστε οι μόνοι στο σύμπαν. Στοιχεία μπορεί να μην έχουμε, αλλά δεν είναι κακό να σκεφτόμαστε και πέρα από τα όρια της λογικής.:superman:
Destiny found.

Στοιχεία μπορεί να μην έχουμε, αλλά δεν είναι κακό να σκεφτόμαστε και πέρα από τα όρια της λογικής.:superman:

Όταν λες λογική?Τίποτα δεν έχει λογική όταν μιλάμε για τέτοια θέματα!Αν είχε λογική απλά θα ξέραμε την απάντηση για την ύπαρξη ή όχι αυτών των όντων...:rolleyes: ;)

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι εντελώς εγωιστικό να νομίζουμε ότι είμαστε οι μόνοι στο σύμπαν. Στοιχεία μπορεί να μην έχουμε, αλλά δεν είναι κακό να σκεφτόμαστε και πέρα από τα όρια της λογικής.:superman:

η λογικη σταματαει στην διαθηκη κανεις δεν ξερει τιποτα πριν απο τις 7 μερες της δημιουργιας τι ηταν πριν αυτο που λεμε "συμπαν" τι υπαρχε τοτε? ειναι τοσο απλα αυτα που ρωταμε και ομως οι απαντησεις ειναι πιο απλες τοσο απλες που δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε θα ηταν τουλαχιστον λακωδες να πουμε πως σε ενα συμπαν που εχει τοσα αστερια γαλαιξιες δεν θα υπαρχει εξελιγμενη μορφη ζωης καπου καποτε θα το δουμε και αυτο αν οχι εμεις σιγουρα καποιος απο τους απογονους μας εκτως και αν καταστρεψουμε την γη πριν γινει αυτο πραγμα το οποιο το θεωρω πιο κοντινο απο το να βρουμε εξωγηινους

η λογικη σταματαει στην διαθηκη κανεις δεν ξερει τιποτα πριν απο τις 7 μερες της δημιουργιας τι ηταν πριν αυτο που λεμε "συμπαν" τι υπαρχε τοτε? ειναι τοσο απλα αυτα που ρωταμε και ομως οι απαντησεις ειναι πιο απλες τοσο απλες που δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε θα ηταν τουλαχιστον λακωδες να πουμε πως σε ενα συμπαν που εχει τοσα αστερια γαλαιξιες δεν θα υπαρχει εξελιγμενη μορφη ζωης καπου καποτε θα το δουμε και αυτο αν οχι εμεις σιγουρα καποιος απο τους απογονους μας εκτως και αν καταστρεψουμε την γη πριν γινει αυτο πραγμα το οποιο το θεωρω πιο κοντινο απο το να βρουμε εξωγηινους

Και γιατι να πιστεψουμε την διαθηκη και να αποριψουμε τις θεογονιες των λαων,που αλωστε ειναι πιο αρχαιες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Όταν λες λογική?Τίποτα δεν έχει λογική όταν μιλάμε για τέτοια θέματα!Αν είχε λογική απλά θα ξέραμε την απάντηση για την ύπαρξη ή όχι αυτών των όντων...:rolleyes: ;)

Όταν λέω λογική, εννοώ ότι η πλειονότητα πιστεύει πως η γη είναι ο μόνος κατοικήσιμος πλανήτης. Όμως αν ξεφύγουμε από αυτό το τρυπάκι μπορούμε να σκεφτούμε διάφορα σενάρια

Destiny found.

Και γιατι να πιστεψουμε την διαθηκη και να αποριψουμε τις θεογονιες των λαων,που αλωστε ειναι πιο αρχαιες.

διοτι ολα σταματανε στην αρχη πριν απο αυτο κανεις δεν ξερει τι υπηρχε.... οπως ολα

διοτι ολα σταματανε στην αρχη πριν απο αυτο κανεις δεν ξερει τι υπηρχε.... οπως ολα

Δεν καταλαβαινω τι ενοεις.

Εξηγησε μου το λιγο.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.